- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Dilekcmmm gözlerim hep seni arar bacm inş. herşeyi halledersinizde daha sık uğrarsınn
gule gule kullan canim benimde evde hem eliptik bisiklet hemde kosu bandi var ama ben cikmaya useniyorum bu ara bebisimide arabasina koyup disarda yuruyorum, eliptik kondisyonla 1 saat yapabilecekmisin ben 20 dakika anca yapabiliyordum sonra 30 ve enson 40 dakika yapabilmistim cok zorluyor cok yoruyor, bir bakima guzel kalori yaktiriyor, hadi sen yapacaksan bende sana katilayim, hergun kac dk yaptigini yaz bende
yazayim, benide gaza getir :)
gunaydın kızlar bugun burda kapalı tam bır kış havası var artık gunesı goremeyız dıye dusunurken esım dısında hepımız yataklarımızdayız kızımın dunku sınavı cok guzel gecmıs ogretmenınden bı tebrık aldık :))) şükürrrrrr
eveeet gelelım bızım asıl meseleye veeee bu haftanın bırıncısı emınım ben olucam ve bu gazla ben baya gıderım en kısa zamanda yuuryuslere baslıcam bu sonucu gorunce ınsan :)))
72.9
şimdi hemen kalkıp 3 bardak suyumu ıcıp gelıyorum
evet ya o da görünmüyo.. suziş yok..Meltem nerelerde bu arada, o da kayboldu sanırım??
tebrikler canım..başlangıç:75.2
geçen hafta:72.5
bu hafta:71.6
gelen veya giden :giden 900 gram
toplam giden:3.6
hedef:60
Kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Öğleden sonra topikte olamıyorum....Herkese kolay gelsin. Yeni bir hafya yeni bir başlangıç.Yarın ayran detoksuna başlayacağım haftaya bomba gibi geleceğim inşallah...
içerken bebeği rahatsız olanlar olmuştu malum barsakları çalıştırıyorkilo veren arkadasları tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
bende sadece kendımı guzel sonuc aldım sanıyordum masallah baya guzel gecmıs bu hafta ınsallah bu motıveyle devam ederız
çizelgemı duzelteyım bari bende bu arada bebegım 3aylık emzırırken yeşil cay ıcebılırmıyım ki acaba ?bılgısı olan varsa yardımcı olursa bıde cok sevınırım zararı olmaz sanırım dıye dusunuyorum ama
ÖZLEDİK GARİİİİİ GEL ARTIKAz özleyin beni dedim.
TEBRİKLER CANIMbaşlangıç:75.5
geçen hafta:74.8
bu hafta:72.9
gelen veya giden :giden 1.900 gram
toplam giden:2.600gr.
hedef:65
Bildirimmmmmmm
başlangıç :73.5
geçen hafta :71.5
bu hafta :70.5
gelen veya giden :giden 1000 gram
toplam giden :3000 gram
hedef :60
tebrikler canım..bende cuma sonuçlarımı yazayım ilk kez.
başlangıç : 78.7
bu pazartesi : 76.3
bugün : 75.8
4 günde giden : 500 gr.
toplam giden : 2.9 kg
hedef : 55
ilk kez 75 li rakamlara indim inş. bu hafta sonu gidişatı bozmam. sayenizde kızlar teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum
ne kalmışki şurda hftaya dikkat edersen görürsün canım..artık 6 lı rakamları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç:89
geçen hafta:73.200
bu hafta:72.600
gelen veya giden :giden 600gr
toplam giden:16.4
hedef:62
Hadi bakalım inşallah hedefine ulaşırsın, ben de biraz ara verdim tartılmaya, bi al bi ver sıkıldım, haftaya kadar ne olur bilmiyorum artıkınOkudum da kaçtım canım.. Yeni programa geçicez sürekli sorun çıkıyor.
Biri gelir ekranıma bakıyor falan direkt çıkıyorum.
Bide kendimi toparlıyım dedim. Size yazdığımda 1-2 gün düzgün gidip akşamına çiko falan yiyodum.
Regl olduktan sonra rahatladım Salı diyete başladım.
69.7 falandım sanırım salı günü bugün 68.5 çıktım.
Akşamları canım çok tatlı isterse ülkerin bi parmağın yarısı kadar çikolatalı gofreti var ondan yiyorum sadece.
Bu şekilde kendimi avutuyorum.
Pazar a kadar 67 olucam kendime hedef koydum.
Sen naptın sende gözükmüyodun?
Ben de yeşil çayımı içtim1 avuç leblebi eşliğinde 500 ml suyumu içiyorum...
iyiyim cnm rutin hayt devam ediyo bi ekşın yokkGelmeye çalışırım şekerim.
Sen nabıyorsun??
haftaya görürsün inş. cnmartık 6 lı rakamları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlangıç:89
geçen hafta:73.200
bu hafta:72.600
gelen veya giden :giden 600gr
toplam giden:16.4
hedef:62
Ben de yeşil çayımı içtim
ne güzel herkesin kiloları gittiyor. yılbaşına kadar 6lı rakamları görsem çok mutlu olucam. şubat tatilinde eşimin ailesinin yanına tarsusa giticez. oraya gidene kadar 65 olmak istiyorum ama biraz zor gibi. iyi ki dün bisiklet siparişi vermişim. sabah kaltığımda resmen kış gelmişti. hava kapalı ve yağmurlu. bisikletim anca pazartesi elime ulaşır gibi geliyor bana.
menüm
sabah: peynir,zeytin, bol yeşillik, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: mandalina
öğlen: çorba, yoğurt, bir dilim çavdar ekmeği
ara: elma
akşam: çorba,patlıcan yemeği, turşu, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 10 tane fındık
2litre su, 4 bardak yeşilçay, 1 litre 5li çay
ne güzel herkesin kiloları gittiyor. yılbaşına kadar 6lı rakamları görsem çok mutlu olucam. şubat tatilinde eşimin ailesinin yanına tarsusa giticez. oraya gidene kadar 65 olmak istiyorum ama biraz zor gibi. iyi ki dün bisiklet siparişi vermişim. sabah kaltığımda resmen kış gelmişti. hava kapalı ve yağmurlu. bisikletim anca pazartesi elime ulaşır gibi geliyor bana.
menüm
sabah: peynir,zeytin, bol yeşillik, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: mandalina
öğlen: çorba, yoğurt, bir dilim çavdar ekmeği
ara: elma
akşam: çorba,patlıcan yemeği, turşu, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 10 tane fındık
2litre su, 4 bardak yeşilçay, 1 litre 5li çay
ne kalmıskı canım surda 6lı rakamlara az sık dişini bu hafta gorursun ınsallah bende cok ıstıyourm dogum oncesıne ınmekkkk hattaaa daha da ınmekkk ıyıkı boyum uzun ya yoksa napardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?