70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçelerim. ben 2 günlük yeşil elma yapıyorum. bugün 2. günüm. aldığım 1 kiloyu ve +500 gram daha vermişim mutluyum. ama gün boyu 3 yeşil elma bol su 2-3 fincan yeşil çay ve 1 fincan nescafe içtim başka hiçbişey yok. bugünde böyle olucak yarın normal menüme döneceğim inşallah bakalım ne olacak..

bende kofte yapayım bıde yanında makarnada cok ıyı olurdu
ne zamandır canım ıstıyo ama yılbasına kadar 63 de olmak ıstıyorum pffff

nefret ediyorum internet sıkıntılı olduğunda
kaç kere yazdım yaaaa

günaydın kızlar
alıntı yapmıştım ama gitti

planladığım menümü yazayım

uyanınca
ballı sirkeli ılık su

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1-2 çatal reçel
2 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates

ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 tane acı süs biberi turşusu

ara
elma
yeşilçay

ara
portakallı yoğurt (2-3 dilim portakalla)
neskafe (alışkanlık yaptı yaaa)

akşam
1,5 kase çorba
1 kase yoğurt

ara
yarım portakal

kahvaltı
5 tane kiraz domates
1 salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim ekmek
şekersiz nescafe :) birazdan arkadaşım gelicek hem yürüyeceğiz hem de vitrinlere bakacağız

aksama ne yemek yapsam :26::26::26:
fıkrı olan
Evinde olan malzemelere göre değişir canım, diyetlik bişeyler soruyorsan ıspanak-semizotu-brokoli-pırasa sayabilirm

ben köfte,yayla çorbası,salata yapıcam
bi de k. bahar haşladım sabah
çocuklara kızartması bana haşlanmış yoğurtlusu

afiyet olsun canım
limonlusunu bende seviyorum
bi de elmalısı hoşuma gitmişti
Ben elmalısını içmedim hiç, en çok beğendiğim a.c.e. vitaminlisi, bir de tenekede bergamot aromalı var onu da seviyorum.

güzelmiş ama akşama sebze yada salata eklesen daha doyurucu olur
dünkü menünde güzeldi kaçamak yok dimi

Bu menüyü bir yerden hatırlıyorum ben

bende bergamutlusunu görmedim hiç
bulursam denemek isterim
normal çayda begamut aromasını severim

merhaba arkidişler, kendimi toparlayıp moda girmeye çalışıyorum, dün gündüz yedim ama akşamı hafif kapattım, bide 40 dk yürüdüm, bu sabah dersim yoktu geç uyuyunca kızım bende onunla geç uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım bakalım bu günüde hafai atlatırsam iyi olacak akşam yazarım yediklerimi

biz çok kırmızı et tüketiyoruz o yüzden diyet zor oluyor eşim bir gün yemese ikinci gün istiyor mutlaka, kendime ayrı hazırlıyamıyorum , troid hastasıyım, karnıbahar, brokoli, lahananın her türlüsü yasak, pırasa ıspanaktan başka kış sebzesi söyleyin bana düşünüyom düşünüyom aklıma bişey gelmiyor ne yiyeyimmm

yeşil çayı bende demleme içiyorum, bir tanede kabuk tarcın atıyorum içine öyle demliyorum, poşetlerde ki o acı tat olmyor, gerçi sası demek daha doğru sanırımm

hiç değilse bir öğünde azcık protein alsan, insan doymaz ki, sora gözüdönüverir :)

semizotu da güzel olur

güzelmiş ama akşama sebze yada salata eklesen daha doyurucu olur
dünkü menünde güzeldi kaçamak yok dimi
Dün menümü paylaşmıştım
sonrasında 1 avuçtan az fındık fıstık yedim
son ara niyetine
diğer günlere göre kaçamaksız diyebilirim aslında
dünden brokoli vardı azcık onu yiyebilirim bak unutmuşum çorbayı azaltırım
Bu menüyü bir yerden hatırlıyorum ben
nerden kız ? ben hatırlayamadım
hiç değilse bir öğünde azcık protein alsan, insan doymaz ki, sora gözüdönüverir :)

öğlen okuldayım yaa gözleme var yada ekmek arası bişeyler döner falan yada çorba
akşamda tekim uğraşmam sanırım
ben zaten hergün et türü yiyorum bari bugünler yemeyeyim dedim

Son düzenleme:
bende bergamutlusunu görmedim hiç
bulursam denemek isterim
normal çayda begamut aromasını severim
Tomurcuk kutuları varya, onlardan canım, çaykur yeşil çay diye bak marketlerde bulursun.

Canım insan kırmızı etten kilo almaz ki, sonuçta protein, yanında ekmek-pilav onları mı çok yiyorsun, diyetisyenler bile hergün bir öğün sebze yiyorsanız, bir öğün et türü(et-tavuk-balık) tüketin diyorlar, yanına bolca da yeşillik ve yoğurt ekledin mi tamamdır. Tiroid ben de nodülden ameliyat oldum ama bana hiçbir zaman doktorlar yasak koymadı. Açıkçası hala anlayabilmiş değilim bu tiroid hastalığını o kadar çok çeşidi var ki.:44:

kızlar 31 ocağa kadar 60 kilo olmam için almam gereken kalori miktarrı 1394müş
bugün yiyeceklerimi hesapladım 1255 kalori oluyor
yani yaklaşık 100 kalorilik cıss yeme hakkım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…