ben köfte,yayla çorbası,salata yapıcamaksama ne yemek yapsam :26::26::26:
fıkrı olan
Yeşilçay zamanı, limonlu yeşil çay içiyorum
ben köfte,yayla çorbası,salata yapıcam
bi de k. bahar haşladım sabah
çocuklara kızartması bana haşlanmış yoğurtlusu
afiyet olsun canım
limonlusunu bende seviyorum
bi de elmalısı hoşuma gitmişti
Evinde olan malzemelere göre değişir canım, diyetlik bişeyler soruyorsan ıspanak-semizotu-brokoli-pırasa sayabilirmaksama ne yemek yapsam :26::26::26:
fıkrı olan
Ben elmalısını içmedim hiç, en çok beğendiğim a.c.e. vitaminlisi, bir de tenekede bergamot aromalı var onu da seviyorum.ben köfte,yayla çorbası,salata yapıcam
bi de k. bahar haşladım sabah
çocuklara kızartması bana haşlanmış yoğurtlusu
afiyet olsun canım
limonlusunu bende seviyorum
bi de elmalısı hoşuma gitmişti
nefret ediyorum internet sıkıntılı olduğunda
kaç kere yazdım yaaaa
günaydın kızlar
alıntı yapmıştım ama gitti
planladığım menümü yazayım
uyanınca
ballı sirkeli ılık su
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1-2 çatal reçel
2 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2-3 tane acı süs biberi turşusu
ara
elma
yeşilçay
ara
portakallı yoğurt (2-3 dilim portakalla)
neskafe (alışkanlık yaptı yaaa)
akşam
1,5 kase çorba
1 kase yoğurt
ara
yarım portakal
Bu menüyü bir yerden hatırlıyorum bennefret ediyorum internet sıkıntılı olduğunda
kaç kere yazdım yaaaa
günaydın kızlar
uyanınca
ballı sirkeli ılık su
sabah
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1-2 çatal reçel
domates
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
elma
yeşilçay
ara
akşam
1,5 kase çorba
1 kase yoğurt
ara
yarım portakal
Evinde olan malzemelere göre değişir canım, diyetlik bişeyler soruyorsan ıspanak-semizotu-brokoli-pırasa sayabilirm
Ben elmalısını içmedim hiç, en çok beğendiğim a.c.e. vitaminlisi, bir de tenekede bergamot aromalı var onu da seviyorum.
nefret ediyorum internet sıkıntılı olduğunda
kaç kere yazdım yaaaa
günaydın kızlar
uyanınca
ballı sirkeli ılık su
sabah
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1-2 çatal reçel
domates
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
elma
yeşilçay
ara
akşam
1,5 kase çorba
1 kase yoğurt
ara
yarım portakal
merhaba arkidişler, kendimi toparlayıp moda girmeye çalışıyorum, dün gündüz yedim ama akşamı hafif kapattım, bide 40 dk yürüdüm, bu sabah dersim yoktu geç uyuyunca kızım bende onunla geç uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım bakalım bu günüde hafai atlatırsam iyi olacak akşam yazarım yediklerimi
biz çok kırmızı et tüketiyoruz o yüzden diyet zor oluyor eşim bir gün yemese ikinci gün istiyor mutlaka, kendime ayrı hazırlıyamıyorum , troid hastasıyım, karnıbahar, brokoli, lahananın her türlüsü yasak, pırasa ıspanaktan başka kış sebzesi söyleyin bana düşünüyom düşünüyom aklıma bişey gelmiyor ne yiyeyimmm
yeşil çayı bende demleme içiyorum, bir tanede kabuk tarcın atıyorum içine öyle demliyorum, poşetlerde ki o acı tat olmyor, gerçi sası demek daha doğru sanırımm
Dün menümü paylaşmıştımgüzelmiş ama akşama sebze yada salata eklesen daha doyurucu olur
dünkü menünde güzeldi kaçamak yok dimi
nerden kız ? ben hatırlayamadımBu menüyü bir yerden hatırlıyorum ben
hiç değilse bir öğünde azcık protein alsan, insan doymaz ki, sora gözüdönüverir :)
Tomurcuk kutuları varya, onlardan canım, çaykur yeşil çay diye bak marketlerde bulursun.bende bergamutlusunu görmedim hiç
bulursam denemek isterim
normal çayda begamut aromasını severim
Canım insan kırmızı etten kilo almaz ki, sonuçta protein, yanında ekmek-pilav onları mı çok yiyorsun, diyetisyenler bile hergün bir öğün sebze yiyorsanız, bir öğün et türü(et-tavuk-balık) tüketin diyorlar, yanına bolca da yeşillik ve yoğurt ekledin mi tamamdır. Tiroid ben de nodülden ameliyat oldum ama bana hiçbir zaman doktorlar yasak koymadı. Açıkçası hala anlayabilmiş değilim bu tiroid hastalığını o kadar çok çeşidi var ki.:44:merhaba arkidişler, kendimi toparlayıp moda girmeye çalışıyorum, dün gündüz yedim ama akşamı hafif kapattım, bide 40 dk yürüdüm, bu sabah dersim yoktu geç uyuyunca kızım bende onunla geç uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım bakalım bu günüde hafai atlatırsam iyi olacak akşam yazarım yediklerimi
biz çok kırmızı et tüketiyoruz o yüzden diyet zor oluyor eşim bir gün yemese ikinci gün istiyor mutlaka, kendime ayrı hazırlıyamıyorum , troid hastasıyım, karnıbahar, brokoli, lahananın her türlüsü yasak, pırasa ıspanaktan başka kış sebzesi söyleyin bana düşünüyom düşünüyom aklıma bişey gelmiyor ne yiyeyimmm
yeşil çayı bende demleme içiyorum, bir tanede kabuk tarcın atıyorum içine öyle demliyorum, poşetlerde ki o acı tat olmyor, gerçi sası demek daha doğru sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?