70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah dersim yoktu geç kaltık,
10.30 gibi hakvaltı 1kk peynir, 5 zeytin, yarım yufka ekmek, 2 banım marmelat
ara bir elma
15:00 5 kaşık et sote. 1dilim tam buğday ekemği
ara yarım elma
19:00 akşam yemeği 5 kaşık etli nohut yemeği, 1 kaşık birinç pilavı, 1küçük tmbğek, 3 kornişon turşu
20 de bir mandalina, yarım yaze hurma,

2 fincan yeşil çay, 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş
ama hala çok acım alışmışım homini gırtlak yemeğe özellikle akşamları, yoğurla yulaf mı yesem acaba

yemekle doymadıysan yoğurt+yulafla hiç doymazsın bence
ben doymam şahsen

hiç uğramıyorsun menü yazıp gidiyorsun
gözümden kaçmadı

Son düzenleme:

yemekle doymadıysan yoğurt+yulafla hiç doymazsın bence
ben doymam şahsen

hiç uğramıyorsun menü yazıp gidiyorsun
gözümden kaçmadı

doğru diyorsun pek uğramıyorum bu aralar çünkü diyet modunda değilim, o yüzde okuyorum ama yazmadım yani mineciğim ben menü yazmıyordum karıştırdın galiba

bu arada b sidede sayfanı takip ediyorum, güzel yemekler yapıyorsun, ama dediğin gibi di,yet için uygun olmuoyr, bir iki tanesi aklımda yapınca bakacam sayfandan

canım bende üye oldum o siteye ama benim yediklerim ve sporumdan sonra 550 kalori kaldı geriye. bu arada yemek siteni merak ettim:)

bugün ki menümm
sabah
5/1 gözlemeyle menemen

ara
sahlep daha sonra elma

öğlen 4/1 gözleme sabahtan kalan menemen

ara
2 içli köfte

akşam
6 gibi 2 dilim bisküvilipudingli pasta yedim
7.30 gibi salata

selam arkadaşlar zayıflamak için yaptığınız diyetin yanında ek olarak kullandığınız bişey var mı? mesela bazıları elma sirkeli su içiyolarmış bazıları yeşil çay bazıları ilaç gibi şeyler faydasını gördüğünüz şeyleri paylaşabilirmisiniz

benim bugünki menümm:

sabah 1/4 bazlamadan birazcik fazla yedim
1 kk beyaz peynir yaninda da yarim salatalik yedim

ara ogun olarak saat 10 bucuk gibi bi kucuk kirmizi elma yedim

oglen 3 nugget yaninda biraz brokoli ve karnabahar haslamasiyla yogurt ve salata yedim

ikinci ara ogun olarak bir mandalina yedim saat 2 gibi

dersaneye giderken 2 kuru incir 5-6 kuru uzum iki ceviz ve 8-10 tane yer fistigi yedim biliyorum abarttim ama deneme sinavim vardi beni tutsun diye bolca yedim

dersanede de 1/2 paket kadar cubuk kraker yedim ve kahve ictim

aksam eve gelince bi kase sehriye corbasi ve bi tabak et ve iki kasik kadar bulgur pilavi yedim yaninda da yarim salatalik tursusu yedim

ooff cok fena degil mi

cnm kırmızı et kilo aldırmaz yanında yediklerine dikkat et yeterki bide porsiyonunu küçk tut
cnm geçmiş olsn zor oluyo yaa...
maş.. çok güzel kalori yakmışsın
hızlı hızlı yapınca daha çok kalori yakılıo olabilr yani
bence kesn git motivasyonumu kaybettimde konuşn seni motive eder

cnmmm kraker kahve ve kuruyemişler bana çok geldi onun haricnde menün güzel

iyi akşamlar fıstıklarrrr
menümü yazıyım
sabah:2zeytin,3 yk tulum peynir,1dilm beyaz ekmek,3 bardk çay,1 salatalık 1 biber
ara:1 yeşil çay,eti form çubuk kraker3 tane
öğlen:2küçk çöp şiş tavuk,4 yk pirinç pilavı salata yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 yeşil çay,3 form bisküvi
akşam:2kepçe yoğurtlu çorba,7yk pırasa,salata,1dlm çavdr ekmek
ara:2 çiğ köfte,4 yaprk marul

2lt su
60dk sporr

tesekkur ederim :) onlari da zamanla azaltirim umarim bir de yesil cay icmeye baslayacagim :)

menüm güzel canım. sporda yapmışsın süper. ne güzel gitsin kilolar:) gelsin güzel elbiseler:)

umay ya bende bakmak istiyorum kalori epetine üye oldum ama nasıl kullanacağım bir tüelü yapamadım
valla canım bilemiyorumkii
yanında olsam bakardık birlikte ama
yanda Tavsiyelerimiz kısmı var
* Akşam için kalorilerinizi girdiniz mi? falan yazıyor ordan bakabilirsin
yine yukarıda Kalorisepeti, Diyet-isyen Hakkımızda SSS Beslenme Programı diye başlıklar var ordan kalori sepeti kısmını tıklıyorsun listeler çıkıyor isime göre seç deyip günlük yediklerini yazman lazım
mesela ekmek yazıyorsun yanda liste çıkıyor ordan tam buğday ekmeği diye seçiyorsun dilimse aşağıya 1 yazıyorsun o kalorisini yazıyor
uzun ve karışıkmı anlattım bilmiyorum ama biraz karıştır, incele canım
karıştırmış olabilirim ama seni çok nadir görüyorum
yani menü yazmıyorsanda cee deyip gidiyorsun
evet eklediklerim pek diyete uygun değil ödül olarak yapabilirsin
yaparsan yorumda yaz tamamı :) gerçi sen olduğunu anlarmıyım bilmem
canım bende üye oldum o siteye ama benim yediklerim ve sporumdan sonra 550 kalori kaldı geriye. bu arada yemek siteni merak ettim:)
ben sporu düşmedim
bide garmları tam olarak bilemediğim için biraz bol verdim
benim menü çok cısslı zaten aşmam normal
tebrikler seni 550 kalori çok iyi
ama bişey sorcam bikilona göre alman gereken kalori var bide hedeflediğin tarihe kadar alman gereken kalori var
sen onda 550 kalori kaldıysa bugün 800-900 kalorimi aldın yanii :44:
buarada yemek sayfam yok
ama nefisyemektarifleri.com diye bir site var oraya tarif gönderiyorum onlarda yayınlıyor facedede sayfası var
onlar yayınladıkça benim yapasım geliyor
böylece yiyorumda
menüm güzel canım. sporda yapmışsın süper. ne güzel gitsin kilolar:) gelsin güzel elbiseler:)
benim menüme neden yorum yok

ben oraya 1 marta kadar 62 kilo olmak istiyorum dedim. günlük 1230kalori verdi. ama ben bugün 2 ana öğün bir ara öğün yedim. canım yemek yemek istemedi. 40dk bisiklet yaptım onuda 260 küsür kalori gösterdi. yediklerim normalde 810kalori falan tutuyor. ordan düştü. ama çok güzel bir site benim çok hoşuma gitti. ama pul yalamanın bile kalorisi varmış çok güldük eşimle.

pul yalamanınmı
kalorisi kayıtlı değilse girilebiliyor yaaa
dengesizin biri girmiştir herhalde
yada oda kalorimi yaktırıyor acaba

leslie yaptım 40 dk falan
kalorisepetinde çimde yarım saat yürümek olarak işaretledim 159 kalorii çıktı aslında daha çok yakmıştır
5 mili yaptım çünkü daha hareketli
neyse aldığım kaloriyi aşmamış oldum böylelikle
cıss yesemde zayıflıycam bugün azimliyim
ama perşembe akşamı çiğköfte partisi var ne yazıkki
o gün içinde kalorileri az tutmam lazım

dediğin gibi dengesizin biri yazmıştır ama çok güldüm. faceden dediğin yere baktım keşke bakmaz olsaydım. hepsinden canım istedi:)

ben hergün, günde kaç kere bakıyorum canım

face sayfasında incirli kurabiye paylaşmışlar o benim
onun gibi 43 tarifim var

Kizlar naber, icimde bir sikinti var sebebini bilmedigim, bu hafta acayip geciyor yine, ne yedigim belli ne yemedigim canim birser istemiyor, tam bir hafta kaldi kayinvalidemlerin gelmesine, bugun dip kose temizlige giristim ama bel fitigim oldugu icin yavas yavas yapiyorum, yatak odamdan basladim yarisini anca bitirdim, yarin gunum var gunden gelincede kalanini yapacagim, sonra salona gecerim, bugun yediklerimi yazayim,
Sabah yogurt kuru,
Bir tane haslanmis yumurta
Form cay
Oglen yok
Aksamda bir bucuk kase arpa sehriye corbasi
Iki dilim kepekli ekmek
Bir kase asure

Yarim elma ve bir armut,
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…