sabah dersim yoktu geç kaltık,
10.30 gibi hakvaltı 1kk peynir, 5 zeytin, yarım yufka ekmek, 2 banım marmelat
ara bir elma
15:00 5 kaşık et sote. 1dilim tam buğday ekemği
ara yarım elma
19:00 akşam yemeği 5 kaşık etli nohut yemeği, 1 kaşık birinç pilavı, 1küçük tmbğek, 3 kornişon turşu
20 de bir mandalina, yarım yaze hurma,
2 fincan yeşil çay, 1,5 litre su, 1 saat yürüyüş
ama hala çok acım alışmışım homini gırtlak yemeğe özellikle akşamları, yoğurla yulaf mı yesem acaba
kalkayımda yarım saat leslie yapayım bari
üüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yemekle doymadıysan yoğurt+yulafla hiç doymazsın bence
ben doymam şahsen
hiç uğramıyorsun menü yazıp gidiyorsun
gözümden kaçmadı
canım bende üye oldum o siteye ama benim yediklerim ve sporumdan sonra 550 kalori kaldı geriye. bu arada yemek siteni merak ettim:)
evet canım buralardayım
aslında kalori hesaplayarak yapayım dedim ama onuda beceremedim sanırım
mesela cıss var diye araları kaldırdım falan ama akşam yediğim yoğurtla sınırı aştım
neyse düzelecek inşallah bende spor yok malesef totomu kaldıramıyorum
spor olarak ne yapıyorsun nekadar yapıyorsun canım?
aynen bende
ve çok mutsuzum
ben yemek istiyorum yaaa
mutfaktan çıkmayayım sonrada yiyeyim istiyorum
kızlar ben bisiteye tarif gönderiyorum demiştim yaaa
aslında orasıda beni kötü etkiliyor
tarif gönderebilmek için farklı şeyler denemek iistiyorum
sonrada yemek istiyorum
ama malesef yiyemiyorum
cnm kırmızı et kilo aldırmaz yanında yediklerine dikkat et yeterki bide porsiyonunu küçk tutmerhaba arkidişler, kendimi toparlayıp moda girmeye çalışıyorum, dün gündüz yedim ama akşamı hafif kapattım, bide 40 dk yürüdüm, bu sabah dersim yoktu geç uyuyunca kızım bende onunla geç uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım bakalım bu günüde hafai atlatırsam iyi olacak akşam yazarım yediklerimi
biz çok kırmızı et tüketiyoruz o yüzden diyet zor oluyor eşim bir gün yemese ikinci gün istiyor mutlaka, kendime ayrı hazırlıyamıyorum , troid hastasıyım, karnıbahar, brokoli, lahananın her türlüsü yasak, pırasa ıspanaktan başka kış sebzesi söyleyin bana düşünüyom düşünüyom aklıma bişey gelmiyor ne yiyeyimmm
yeşil çayı bende demleme içiyorum, bir tanede kabuk tarcın atıyorum içine öyle demliyorum, poşetlerde ki o acı tat olmyor, gerçi sası demek daha doğru sanırımm
cnm geçmiş olsn zor oluyo yaa...kızlar bugün regl oldum. karnım davul gibi şişti. tartıda 1.5 kilo fazla geldim. bu kadar fark olur mu ya.
menüm
sabah: bol yeşillik, 1 dilim k. peyniri, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
ara ve öğlen yok.
3 bardak yeşilçay, 1litre 5li çay
canım hiç birşey yemek istemiyor bu dönemde.
20 dk bisiklete bindim ağrım olduğu için az bindim akşam bir 20dk daha bineirm.
bisiklette kalori hesabı var. 20dk 125 kalori yakmışsın diyor. sizce doğrumudur.
bence kesn git motivasyonumu kaybettimde konuşn seni motive ederİyi akşamlar kızlar bende yazayım yediklerimi.Yarında diyetisyen randevum var.3haftadır 1 aşağıya 1 yukarıya derken hiç kilo veremedim. Hiç gidesim yok kızlar. Ertelesemmi acaba dedim.Eşimde erteleme git duruma baksın diyor.Bünyem durdu sanki veremiyorum.Motivasyonumda düşüyor.
Sabah
2bardak su,1dilim tb ekmeği,1domats,yarım salatalık,1çay kaşığı salça,1bçak ucu krem peynir,1dilim aztuzlu peynir
Öğlen
tavukburger,light kola,patates kızartma
Ara
Nescafe
Akşam
1kase çorba,1dilim tb ekmeği
Ara
2Meyve
benim bugünki menümm:
sabah 1/4 bazlamadan birazcik fazla yedim
1 kk beyaz peynir yaninda da yarim salatalik yedim
ara ogun olarak saat 10 bucuk gibi bi kucuk kirmizi elma yedim
oglen 3 nugget yaninda biraz brokoli ve karnabahar haslamasiyla yogurt ve salata yedim
ikinci ara ogun olarak bir mandalina yedim saat 2 gibi
dersaneye giderken 2 kuru incir 5-6 kuru uzum iki ceviz ve 8-10 tane yer fistigi yedim biliyorum abarttim ama deneme sinavim vardi beni tutsun diye bolca yedim
dersanede de 1/2 paket kadar cubuk kraker yedim ve kahve ictim
aksam eve gelince bi kase sehriye corbasi ve bi tabak et ve iki kasik kadar bulgur pilavi yedim yaninda da yarim salatalik tursusu yedim
ooff cok fena degil mi
cnm kırmızı et kilo aldırmaz yanında yediklerine dikkat et yeterki bide porsiyonunu küçk tut
cnm geçmiş olsn zor oluyo yaa...
maş.. çok güzel kalori yakmışsın
hızlı hızlı yapınca daha çok kalori yakılıo olabilr yani
bence kesn git motivasyonumu kaybettimde konuşn seni motive eder
cnmmm kraker kahve ve kuruyemişler bana çok geldi onun haricnde menün güzel
iyi akşamlar fıstıklarrrr
menümü yazıyım
sabah:2zeytin,3 yk tulum peynir,1dilm beyaz ekmek,3 bardk çay,1 salatalık 1 biber
ara:1 yeşil çay,eti form çubuk kraker3 tane
öğlen:2küçk çöp şiş tavuk,4 yk pirinç pilavı salata yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 yeşil çay,3 form bisküvi
akşam:2kepçe yoğurtlu çorba,7yk pırasa,salata,1dlm çavdr ekmek
ara:2 çiğ köfte,4 yaprk marul
2lt su
60dk sporr
valla canım bilemiyorumkiiumay ya bende bakmak istiyorum kalori epetine üye oldum ama nasıl kullanacağım bir tüelü yapamadım
karıştırmış olabilirim ama seni çok nadir görüyorumdoğru diyorsun pek uğramıyorum bu aralar çünkü diyet modunda değilim, o yüzde okuyorum ama yazmadım yani mineciğim ben menü yazmıyordum karıştırdın galiba
bu arada b sidede sayfanı takip ediyorum, güzel yemekler yapıyorsun, ama dediğin gibi di,yet için uygun olmuoyr, bir iki tanesi aklımda yapınca bakacam sayfandan
ben sporu düşmedimcanım bende üye oldum o siteye ama benim yediklerim ve sporumdan sonra 550 kalori kaldı geriye. bu arada yemek siteni merak ettim:)
benim menüme neden yorum yokmenüm güzel canım. sporda yapmışsın süper. ne güzel gitsin kilolar:) gelsin güzel elbiseler:)
valla canım bilemiyorumkii
yanında olsam bakardık birlikte ama
yanda Tavsiyelerimiz kısmı var
* Akşam için kalorilerinizi girdiniz mi? falan yazıyor ordan bakabilirsin
yine yukarıda Kalorisepeti, Diyet-isyen Hakkımızda SSS Beslenme Programı diye başlıklar var ordan kalori sepeti kısmını tıklıyorsun listeler çıkıyor isime göre seç deyip günlük yediklerini yazman lazım
mesela ekmek yazıyorsun yanda liste çıkıyor ordan tam buğday ekmeği diye seçiyorsun dilimse aşağıya 1 yazıyorsun o kalorisini yazıyor
uzun ve karışıkmı anlattım bilmiyorum ama biraz karıştır, incele canım
karıştırmış olabilirim ama seni çok nadir görüyorum
yani menü yazmıyorsanda cee deyip gidiyorsun
evet eklediklerim pek diyete uygun değil ödül olarak yapabilirsin
yaparsan yorumda yaz tamamı :) gerçi sen olduğunu anlarmıyım bilmem
ben sporu düşmedim
bide garmları tam olarak bilemediğim için biraz bol verdim
benim menü çok cısslı zaten aşmam normal
tebrikler seni 550 kalori çok iyi
ama bişey sorcam bikilona göre alman gereken kalori var bide hedeflediğin tarihe kadar alman gereken kalori var
sen onda 550 kalori kaldıysa bugün 800-900 kalorimi aldın yanii :44:
buarada yemek sayfam yok
ama nefisyemektarifleri.com diye bir site var oraya tarif gönderiyorum onlarda yayınlıyor facedede sayfası var
onlar yayınladıkça benim yapasım geliyor
böylece yiyorumda
benim menüme neden yorum yok
ben oraya 1 marta kadar 62 kilo olmak istiyorum dedim. günlük 1230kalori verdi. ama ben bugün 2 ana öğün bir ara öğün yedim. canım yemek yemek istemedi. 40dk bisiklet yaptım onuda 260 küsür kalori gösterdi. yediklerim normalde 810kalori falan tutuyor. ordan düştü. ama çok güzel bir site benim çok hoşuma gitti. ama pul yalamanın bile kalorisi varmış çok güldük eşimle.
pul yalamanınmı
kalorisi kayıtlı değilse girilebiliyor yaaa
dengesizin biri girmiştir herhalde
yada oda kalorimi yaktırıyor acaba
dediğin gibi dengesizin biri yazmıştır ama çok güldüm. faceden dediğin yere baktım keşke bakmaz olsaydım. hepsinden canım istedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?