ben çok seviyorum müsliyi
ama etiformun müslisinden alıyorum
ve yoğurtla yiyorum
çok güzel bence
selam millet o kadar çok yazmışsınız ki özür dileyerek yazıyorum hepsini okuyamadım. şimdi de kociş gelecek daha yemeğim yok. bu gece kocişimin dizi günü eğer bana bilgisayarı bırakırsa gelicem. şimdilik hoşçakalııııınnnnnn.
orti lisemiz...
1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan
4. BenSuzi- dond
5. umay0110- neskuik
6. CLeOpaTRa-EftenPuften
kızlar orti listesinide birisi yapsa rica etsem
genel listeyi yine ben yapacam sanırım yoksa orti listesini yapardım
ikisi karışmasın istiyorum
yedim demeyedinmi yemeseydin keske niye yedin
cococum olmadicocoscumda olmaz nediyeyim sana canimcim senin ortin varmiydin siz hasretttlen iyi ikiliydiniz yoksa ikinizin ikiniz orti olun birbirinize destek olursunuz
kim kiminle orti bilmiyorum ama kizlar gözünüze kestirin sorun bulun birisinigüzel olur mine iyi düsünmüs bence sagolsun
dövün beni Suziiii, pataklayın, çekin saçımı
bu arada ben de orti istiyorum, kim olcak benim ortim. Hasretimi kapmışlar baksana
boy : 163
kilo: 67
var mı bana talip olan
resmen cöpcatan gibi oldum partner buluyorumpartner arayan gelsin bana
resmen cöpcatan gibi oldum partner buluyorumpartner arayan gelsin bana
bizde müstehcen diye bişey kalmadı ya insan içinde olunca terbiyesiz mi oluyor yoksa aşırı rahat mı derler bilemem ama öyle bişey oluyor işte :26:
iyi yapmışsın bişey kullanmamakla ilaç vs.. hepsinin bi şekilde yan etkisi var..
doğumu zor geçmiş bi daha istemiyormuş ya ondan dedim tüp bağlatmayı da.. yoksa Allah korusun kötü bişey bence..
gerçi benim bi arkadaşımın annesi tüplerini bağlatıp hamile kalmışyüz binde bir görülen bişeymiş sanırım bu da o kadını bulmuş babası kıs kıs gülüyormuş
inciri de geçen sene araştırmıştım ordan biliyorum kuru incir 50 kaloriymiş.. kalori sepetini sende kullanıyordun diye hatırlıyorum.. ben ordan baktım sende bak istersen..
adini yazdim canim altda bak
cnm banada bulacaktın ortı hala bulamadın
güldogru bak teklif de bulundumben buldum herhalde sanagüldogru da orti ariyordun
cig böregin tam ne oldugunu bilmedigimden yumusak davrandim sana busefer
yarin tarti günü canim ben öyle carsamba saniyorum bugünü aklim gidip gidip carsambaya gidiyor
tarti günü öncesi yemeseydin keskeyarin arti cik ben seni falakaya yatircam
benim orti de yandi aslinda da haberi yokorti olup da arkadaşımı rezil etmek istemiyorum ben ya malum ben biraz fazla yiyorum bazen
cnm dogumum zor gectı ama ben bıdaha ıstemıyorum demedımkı sprıal ıstemıyoyorum dedım yoksa daha 24 yasındayım kızım 2bucuk yasında zamanı gelınce elbette bıda ıstıcem ama sımdılık erken dıe derı altı taktırdım oyle bı yan etkısıde olmadı acıkcası ben psıkolojımın bozuklugunu ona baglayıp kandırıom kendımı.kaldıgım yer erzurumun bı ılcesı aslında yanlızlıktan sıyırıom ben burdan bıyere cıkamıoz oyle anlasabıldıgım komsuda yok.kusura bakmayın sızıde sıkıyorum ama bu ara cok mutsuzum
adini yazdim canim altda bakarayip bulacam hepicinize bi partner dur bi kayit kalem alayim herkesin kilosuna bakayim uygun partner arayim sizlere
güldogru bak teklif de bulundum
benim orti de yandi aslinda da haberi yokkara koyun ak koyun birbirimizi idare edecez artik :18:
sen 62 kilodasin bulacam sanada betülümkafaya taktim ben bu isi
umutlukuzu
sesimi duy sendin dimi geyfrut ye dedi diyetisyen diyen
ben hergün wc ye gidemezdim 2 gündür greyfrut icimi söktü sanirim
eger yarinda eksi cikarsam sana duacigimaci maci fark etmez yiriiim ben o greyfrutu yirrrr
gecen cuma 73.9 dun
carsamba basladim tekrar 74.9 la
bugün 74.3 ciktim 1 günde ben 600 gramm eksi cikmissim
yarinda 73.9 un altina düsersem varya tutmayin beni ozaman
ayy canim kiyamamcnm dogumum zor gectı ama ben bıdaha ıstemıyorum demedımkı sprıal ıstemıyoyorum dedım yoksa daha 24 yasındayım kızım 2bucuk yasında zamanı gelınce elbette bıda ıstıcem ama sımdılık erken dıe derı altı taktırdım oyle bı yan etkısıde olmadı acıkcası ben psıkolojımın bozuklugunu ona baglayıp kandırıom kendımı.kaldıgım yer erzurumun bı ılcesı aslında yanlızlıktan sıyırıom ben burdan bıyere cıkamıoz oyle anlasabıldıgım komsuda yok.kusura bakmayın sızıde sıkıyorum ama bu ara cok mutsuzum
sen öyle diyince ben bi daha istemiyorsun sandım :26:
yok bebeğim olur mu öyle şey ya ne demek sizi de sıkıyorum.. biz burda aile gibiyiz artık tüm dertlerimizi anlatıyoruz sen de anlatcaksın tabii ki..
kendine bi hobi filan mi bulsa ki :26:
ben örgü örmeye başladım meselaben nasıl bi öğrenciysem
Ortime gurban yetişcem yetişcem:) bu hafta askerimle uğraşmaktan çok hızlanamadım:f
Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:)ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?