tabiiki vereceksin canimdiyete devam. kilo veremediğim için bozmayı düşünmüştüm ama burdaki arkadaşların verdiği moral neticesinde devam etmeye karar verdim. hepsine çok teşekkür ederim. yupiiiiiiiiiiiiiii inşallah bende kilo vericem
ispartaliyim canim benhadi hayırlısı o zaman . sen nerelisin
haziran 6inci ay oluyordun dimi betülümaa ben de boludayım kızlar yakınmışız
haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr
tabiiki vereceksin canim
ispartaliyim canim ben
haziran 6inci ay oluyordun dimi betülümdaha yazilmadim ama 7inci ayda sanirsam bende gelirim türkiyeye geldikden sonra otobüse biner gelirim insallah bi yol buluruz görüsmek icin
bak ortin tam gaz gidiyor sen geride kalma
kızlar gittim o komşunun ziline bastım
cadoloz kızla tartıştık
ne şirret bişeydi öyle car car kavga etti bnle
dedim saatin 12sinde szin kocanızmı bizim zile bastı dedim
oda evet makine sesi geliyordu o yüzden
bende dedim benim makinam çalışmıyordu
önceki gün çalışıyordu ozaman niye ses gelmedide
çalışmadığında ses geliyor anlamadım dedim
oda demezmi yandaki komşu benim üzerime atmış yandan geliyordur diye
bende dedim kimden geliyosa gelsin önemli değil
o saatte kimsenin ziline basılıp rahatsız edilmez bunun bir sabahı vardır dedim
sonra demezmi ben basarım gürültü duyduğuımda dedi
benimde ozaman şalterim attım
tamam dedim bu akşam makina çalıştırcam
bi gel zilime istersen bas dedim sıkıysa
neler oluyor dedim.
haketti salak şey
çok sinirlendirdi manyak karı
evet kesinlikle kahvaltı çok önemli cnm ya bütün qün tokluk hissi sebebim kahvaltıma bağlı oluyor
bak şimdi ara öğünümü yapıcam mesela ama çok tokum mesela
tabiiki vereceksin canim
ispartaliyim canim ben
haziran 6inci ay oluyordun dimi betülümdaha yazilmadim ama 7inci ayda sanirsam bende gelirim türkiyeye geldikden sonra otobüse biner gelirim insallah bi yol buluruz görüsmek icin
sen taaa ordan gelcen de ben mi gelemicem bebeğim inşallah bi şekilde ayarlarız
Ortime gurban yetişcem yetişcem:) bu hafta askerimle uğraşmaktan çok hızlanamadım:f
Ben olsam varya onun o saçlarından tutarrr çamaşır makinesinin içine atardım birazda çamaşır suyu dök yıkansınŞirret
Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:)ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum
amanda ne güzel olur bebişinide getirirsin benimkiyle oynar
kIZ suuziiiiii ıspartadamısın sennnnn
canim ispartaliyim ama suan avusturya viyanadayim yazin geliriz amayoksa sen ispartalimissin
7yıldır ıspartadayım okuyorum ıspartalıı sayılırımm
Merkezdeyim canım benanane güzel nerde icindenmi canim merkezdemissin biz isparta yalvac canim anneannemgilde hüyüklü kasabasindan egirdir falan aslinda ispartanin heryerine gidiyoruz yazin
bende ogluma bebisim derim arada anne ben bebis degilim baaak kocaman oldum dero geldi aklima insallah canim allah nasip ederse neden olmazsin hemde güzel olur fotograf cektiririz hep birlikte koyariz albüme
bana zor geldi ama yazanlar sunlar:
1inci kural: ekmek,patates,pilav,cornflakes,makarna ve paneli seyler yazak yaziyor
2inci : herzaman ayni seyleri yiyin diyo :44: mesela yazmislar (tavuk yumurta ve balik ) tabiikide sebze (özellikle domates ve ispanak yaziyo)
3üncü: sütürünleri yazak diyosoja sütü bile yag yakimini yavaslatiyor diye yaziyor :26: aksamlari kirmizi sarap icebilirsiniz diyo icmedigim icin icenlere yazdim
4üncü: meyve yemeyin diyomeyvesekeri yag bagliyor diyo :44:
5incide : haftada 1 gün dilediginiz herseyi yiyebilirsiniz iyi yani okadar kalori yle vucut soka girip yag yakimi hizlaniyormus ama ertesi gün yine devammis yazaklara
bu birinci bölümüymüs ikinci kismida yarin yayinlarlar herhalde ama benim birincisi gözüm tutmadikiikinciyi napim
ne demisler hersey bil ögren ama yapmamiydin :44:
Merkezdeyim canım benAğustosa kadar burdayım galiba beklerimm
Suzim bunlar nerde yazıyor, yeni geldim olaya balıklama daldım ama
dün çok güzel bir menüm vardı bayanlar. Gel gelelim akşam eve bir gittim, çiğ börekler bana bakıyor.
ahh ah:26:
sonunu anladınız siz
evet doğru söylüyorsunbizde müstehcen diye bişey kalmadı ya insan içinde olunca terbiyesiz mi oluyor yoksa aşırı rahat mı derler bilemem ama öyle bişey oluyor işte :26:
iyi yapmışsın bişey kullanmamakla ilaç vs.. hepsinin bi şekilde yan etkisi var..
doğumu zor geçmiş bi daha istemiyormuş ya ondan dedim tüp bağlatmayı da.. yoksa Allah korusun kötü bişey bence..
gerçi benim bi arkadaşımın annesi tüplerini bağlatıp hamile kalmışyüz binde bir görülen bişeymiş sanırım bu da o kadını bulmuş babası kıs kıs gülüyormuş
inciri de geçen sene araştırmıştım ordan biliyorum kuru incir 50 kaloriymiş.. kalori sepetini sende kullanıyordun diye hatırlıyorum.. ben ordan baktım sende bak istersen..
hmm tamam canım bende yemedimpek güzelmiş menün. bana da dok. 1 incir yerine 2-3 kuru kayısı ye demişti
ayyy oakdar ne sesiki buuuuukomşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim
bence kansız düşürcek kadar yemiyoruzkiiform bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:
öğlen 1 küçük dilim yemiştim unutmuşum yazmayıEkmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.
yuhhhbizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.
Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:)ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?