70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiiki vereceksin canim
hadi hayırlısı o zaman . sen nerelisin
ispartaliyim canim ben
haziran 6inci ay oluyordun dimi betülüm daha yazilmadim ama 7inci ayda sanirsam bende gelirim türkiyeye geldikden sonra otobüse biner gelirim insallah bi yol buluruz görüsmek icin

sen taaa ordan gelcen de ben mi gelemicem bebeğim inşallah bi şekilde ayarlarız

bak ortin tam gaz gidiyor sen geride kalma

Ortime gurban yetişcem yetişcem:) bu hafta askerimle uğraşmaktan çok hızlanamadım:f

Ben olsam varya onun o saçlarından tutarrr çamaşır makinesinin içine atardım birazda çamaşır suyu dök yıkansın Şirret

evet kesinlikle kahvaltı çok önemli cnm ya bütün qün tokluk hissi sebebim kahvaltıma bağlı oluyor
bak şimdi ara öğünümü yapıcam mesela ama çok tokum mesela

Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:) ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum

amanda ne güzel olur bebişinide getirirsin benimkiyle oynar

sen taaa ordan gelcen de ben mi gelemicem bebeğim inşallah bi şekilde ayarlarız

ayy kiyamam canim

kizlar gazete isarkadasindada varmis verdi simdi bi bakayim hemen aktariyorum türkce elimden geldigince

amanda ne güzel olur bebişinide getirirsin benimkiyle oynar

bende ogluma bebisim derim arada anne ben bebis degilim baaak kocaman oldum der o geldi aklima insallah canim allah nasip ederse neden olmazsin hemde güzel olur fotograf cektiririz hep birlikte koyariz albüme

bana zor geldi ama yazanlar sunlar:

1inci kural: ekmek,patates,pilav,cornflakes,makarna ve paneli seyler yazak yaziyor
2inci : herzaman ayni seyleri yiyin diyo :44: mesela yazmislar (tavuk yumurta ve balik ) tabiikide sebze (özellikle domates ve ispanak yaziyo)

3üncü: sütürünleri yazak diyo soja sütü bile yag yakimini yavaslatiyor diye yaziyor :26: aksamlari kirmizi sarap icebilirsiniz diyo icmedigim icin icenlere yazdim

4üncü: meyve yemeyin diyo meyvesekeri yag bagliyor diyo :44:

5incide : haftada 1 gün dilediginiz herseyi yiyebilirsiniz iyi yani okadar kalori yle vucut soka girip yag yakimi hizlaniyormus ama ertesi gün yine devammis yazaklara

bu birinci bölümüymüs ikinci kismida yarin yayinlarlar herhalde ama benim birincisi gözüm tutmadiki ikinciyi napim
ne demisler hersey bil ögren ama yapma miydin :44:

bugün 6iya kadar calisiyorum arkamda yarim greyfrut bana bakiyor ben ona su arami yapsaydim iyiydinde simdilik bakisiyoruz bakalim bucukda yiyeyim bari

Suzim bunlar nerde yazıyor, yeni geldim olaya balıklama daldım ama

dün çok güzel bir menüm vardı bayanlar. Gel gelelim akşam eve bir gittim, çiğ börekler bana bakıyor.

ahh ah:26:

sonunu anladınız siz

evet doğru söylüyorsun
herşeyin bir yan etkisi var ve hiçbiri %100 koruma sağlamıyor
allah olmayanlara versin ne diyelm
incire bibakayım canım ama sana güveniyorum zaten doğrudur
pek güzelmiş menün. bana da dok. 1 incir yerine 2-3 kuru kayısı ye demişti
hmm tamam canım bende yemedim
ayyy oakdar ne sesiki buuuuu
şaşırdım
insanlar bukadar nasıl kendilerinden geçerler yaaa
aklım almıyor yaaa
arsızlık buuu
bence kansız düşürcek kadar yemiyoruzkii
yani günde yarım paket form bisküvi kansızlık yapmaz bence
Ekmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.
öğlen 1 küçük dilim yemiştim unutmuşum yazmayı
sen deyince baktım yazmamışım
akşamda yiycem tamamadır
bizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.
yuhhh
dövüyormukiiii
niye bağırıyor öyle

ben çok seviyorum müsliyi
ama etiformun müslisinden alıyorum
ve yoğurtla yiyorum
çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…