ayy canim kiyamambiz variz sIkIldikca gel dertini anlat dök icini rahatla canim
ah cnm burayı bı gorsen sıyırmamak elde deıl hıc bısı yok kuafor bıle... bıde benım kız cok yaramaz ondan vakıt kalmıo ama ınsan dogası geregı yınede bı ınsan sesıne ıhtıyac duyuyo herkes kendı grubunu kurmus kaç sefer pasta borek yapıp caırdım herkesı ama kımse benı caırmıo cok yalnızım allahtan esım kızım var bıde tek tesellım 5 ay sonra tayınımızın cıkacak olması
nasıl insanlar onlar yaa
hiç mi düşünmez insan komşusunu.. yeni gelmiş yalnız kalmasın demez mi hiç biri
valla cnm herkes kımde menfatı var onla konusuolar bende ınsanları yenı yenı tanıyorum
ah cnm burayı bı gorsen sıyırmamak elde deıl hıc bısı yok kuafor bıle... bıde benım kız cok yaramaz ondan vakıt kalmıo ama ınsan dogası geregı yınede bı ınsan sesıne ıhtıyac duyuyo herkes kendı grubunu kurmus kaç sefer pasta borek yapıp caırdım herkesı ama kımse benı caırmıo cok yalnızım allahtan esım kızım var bıde tek tesellım 5 ay sonra tayınımızın cıkacak olması
saol cnm bunu soylemen bıle yuzumde tebessume sebep oluo ıyıkı sız varsınız:13:
zor gercekden canim dertlesecek kimsen olmamasiinsallah yeni gideceginiz yerde cook cok güzel dostlarla arkadaslarla karsilasirsin güzel komuslarin olur insallah
bazen gün geliyor bende derdimi anlatacak kimse bulamayinca buraya yaziyorum iyiki bende sizlerle tanisdim canim
kaçta yiyeceksin canım yemeğisabah yine Eki Görüntüle 594486 yedim
( aslinda düzgün bi kahvalti yapasim var has yumurta karaekmek peynir falan ama 2 gündür hem gec uyandim aceleyle ciktim hemide ekmekcide hertürlü ekmek vardin ama kara ekmek daha cikmamisdin beyaz da almadim yarin diyorum ama burda da mozarella var sabah onu dilimler yanina domates öyle yerim kahvaltida yoksa onlar kötü olacak )
gelelim tekrar menüme(bugün cenem düstü )
ara: yarim greyfrut
öglen: (simdi nasil diyeyim burda bi diyet grublari var parali oraya kayit oluyorsun onlarin özel menüleri var kalorisi düsük olan onlarin menüsünden aldim )
10 tane falan burma makarna vardin acili domates soslu menü toplam 220 kalori yani kalorisi baya düsük
makarnadan cok domates sosu ve acisi vardinyoksa tarti günü öncesi makarna yemege niyetim yoktun
ara: yarim greyfrut
aksam da dünden kalan et mantar sote yogurtla yer kapatirim diye düsündüm ama cok mu gec oluyor saat kizlar :26:
çiğ börek kıymalı kızartılan bir börek canımben buldum herhalde sanagüldogru da orti ariyordun
cig böregin tam ne oldugunu bilmedigimden yumusak davrandim sana busefer
yarin tarti günü canim ben öyle carsamba saniyorum bugünü aklim gidip gidip carsambaya gidiyor
tarti günü öncesi yemeseydin keskeyarin arti cik ben seni falakaya yatircam
hmm zormuşcnm dogumum zor gectı ama ben bıdaha ıstemıyorum demedımkı sprıal ıstemıyoyorum dedım yoksa daha 24 yasındayım kızım 2bucuk yasında zamanı gelınce elbette bıda ıstıcem ama sımdılık erken dıe derı altı taktırdım oyle bı yan etkısıde olmadı acıkcası ben psıkolojımın bozuklugunu ona baglayıp kandırıom kendımı.kaldıgım yer erzurumun bı ılcesı aslında yanlızlıktan sıyırıom ben burdan bıyere cıkamıoz oyle anlasabıldıgım komsuda yok.kusura bakmayın sızıde sıkıyorum ama bu ara cok mutsuzum
hadi bakalım inşallah suzimsesimi duy sendin dimi geyfrut ye dedi diyetisyen diyen
ben hergün wc ye gidemezdim 2 gündür greyfrut icimi söktü sanirim
eger yarinda eksi cikarsam sana duacigimaci maci fark etmez yiriiim ben o greyfrutu yirrrr
gecen cuma 73.9 dun
carsamba basladim tekrar 74.9 la
bugün 74.3 ciktim 1 günde ben 600 gramm eksi cikmissim
yarinda 73.9 un altina düsersem varya tutmayin beni ozaman
kuzummm o nasıl liste hiç gözüm ısırmadıbende ogluma bebisim derim arada anne ben bebis degilim baaak kocaman oldum dero geldi aklima insallah canim allah nasip ederse neden olmazsin hemde güzel olur fotograf cektiririz hep birlikte koyariz albüme
bana zor geldi ama yazanlar sunlar:
1inci kural: ekmek,patates,pilav,cornflakes,makarna ve paneli seyler yazak yaziyor
2inci : herzaman ayni seyleri yiyin diyo :44: mesela yazmislar (tavuk yumurta ve balik ) tabiikide sebze (özellikle domates ve ispanak yaziyo)
3üncü: sütürünleri yazak diyosoja sütü bile yag yakimini yavaslatiyor diye yaziyor :26: aksamlari kirmizi sarap icebilirsiniz diyo icmedigim icin icenlere yazdim
4üncü: meyve yemeyin diyomeyvesekeri yag bagliyor diyo :44:
5incide : haftada 1 gün dilediginiz herseyi yiyebilirsiniz iyi yani okadar kalori yle vucut soka girip yag yakimi hizlaniyormus ama ertesi gün yine devammis yazaklara
bu birinci bölümüymüs ikinci kismida yarin yayinlarlar herhalde ama benim birincisi gözüm tutmadikiikinciyi napim
ne demisler hersey bil ögren ama yapmamiydin :44:
umayın söyledigi gibi denedim greyfrut ıyy yinede yiyemedim. sen epey alıştınbugün 6iya kadar calisiyorum arkamda yarim greyfrut bana bakiyor ben onasu arami yapsaydim iyiydinde simdilik bakisiyoruz bakalim bucukda yiyeyim bari
anlamam mı... seni gördükçe canım çikolata istiyor bide çig börek dedin kalbimden vurdun benidün çok güzel bir menüm vardı bayanlar. Gel gelelim akşam eve bir gittim, çiğ börekler bana bakıyor.
ahh ah:26:
sonunu anladınız siz
bende kuzeyciyim kocişim duymasın geçen rüyamda gördüm adamı liseli kızlar gibi . tövbe tövme..bugün ne vardin ki dizilerden :44: ha kurtlar vadisi amanen babama bende aldirmam lazim adam calisiyor ama illa onu aldir gelince bakarim diyokolay gelsin canim
dileksesimi duyuyorsan bak sen hep kuzey güney diyordun ya annem bana da alisdirdi artik bende kuzeyci oldum
birde kizlar dizilere girmiskenkaradayi bu hafta oynadimi
kizlar 10 dakikam kaldi cikiyorum hazirlanip ahada 9 olduyarin icin cok heycanlandim nedense
insallah güzel rakamlar görürüz tartilarimizda kocaman öptüm
not : bak bugün persembe ciss miss yemeyinhadi kactim :79:
kaçta yiyeceksin canım yemeği
ben 6:30-7 gibi yiyorum akşam
çiğ börek kıymalı kızartılan bir börek canım
kalori deposu
hmm zormuş
ilk defa duyuyorum 2,5 yaşında kızın olduğunu
buraya daha sık gel, paylaş sıkıntılarını
okumak insanı rahatlatıyor
kendine bihobi bulabilirsin birde
hadi bakalım inşallah suzim
kızlar kımse bakmadımı resme sılıcem sızı beklıom
bence gayet iyi pek bi fazlan yok ama verince daha bi güzel olursun tabii
TİKKAT TİKKAT TİKKAT
GÜZEL KIZÇELER
yarın bildirimler bana yapılıyor
eskiler biliyorda yeni arkadaşlarımıza hatırlatma yapalım
bildirimler
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen: (kilo verildiyse giden alındıysa gelen yazılacak)
toplamda giden:
hedef:
şeklinde eksiksiz yapılsın lütfen
bildirimler bana özel mesajla gönderilsin özel mesaj atma hakkı olmayan kısçelerin bildirimini mesaj atabilen kızlardan birisi yaparsa iyi olur, eğer sayfaya yazarsanız ve benim gözümden kaçarsa sorumluluk almıyorum mesaj atabilen birinden rica edin lütfen
gözümüzden kaçabilir insanlık hali
kızlar eğer ilk defa bildirim yapıyorsak
yada 1 kerede olsa listede olamadıysak
ilk bildirimde liste altında oluyoruz 2. hafta listede yer alıyoruz...
ben artı olacam diye düşünüyorum ama umarım tartı sizi sevindirir...
saol cnm benımde son 9 kılo hedefım kaldı ınslah burdan gıdene kadar verıcem onuda
kızalr resım ekledım bı bakın sımdı ondan ıkı kılo zayıfım boudan resım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?