70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapcam yarın mınenın tarıflerınden
pudınglı kek vardı bakayım nasıl yapılıyormus
bı bakmısız mıne televızyonlarda meslegını bırakmıs
mıne valla duacıyız canım sana saol

aynen oyle canım ya usuyunce onları gıydırıyorum sıcaklayınca soyuyorum acıkınca da tıkıyorum :) zawallılar ya :))))

supusın 1,5yedın dımı helal sana so gun de turnayı vurdun ye dedım sana ama bır bucuk ye demedım kı
ayy çok fena utandım:26::26::26::26::26:

bencede muhurle canım 1 tane yedın degıl mı

1,5 yedim hasret yemez olaydım kızlar sonra hıncımı evden çıkardım 2-3 saat temizlik yaptım yakıyım diye ama ne çare olan oldu

sorma ya mıne bıze el saallaaaa....
sımıt super oldu ama zebranın tadı guzel ama goruntusunu gene beceremedım bıraz karısık oldu

yanlardan da gittimi tamamdır

iştah kabartıcı :26:
hayr hayr hıc guzel degıldı kabarmasın sakın ıstahın:18:

ayy çok fena utandım:26::26::26::26::26:

1,5 yedim hasret yemez olaydım kızlar sonra hıncımı evden çıkardım 2-3 saat temizlik yaptım yakıyım diye ama ne çare olan oldu
offff ıste ınsan tutamıyor bazen kendını
sorma ya mıne bıze el saallaaaa....
sımıt super oldu ama zebranın tadı guzel ama goruntusunu gene beceremedım bıraz karısık oldu
bende yarın ıcın bakıyorum sımdı tarıflere

kızlar bakıyorumda yarın ki tartı için herkes epey dikkatli ayy bi benmiyim bugün kaçamak yapan.....

Son düzenleme:
kızlar bakıyorumda yarın ki tartı için herkes epey dikkatli ayy bi benmiyim bugün kaçamak yapan.....

ben günlerdir kaçamak yapıyorum hatta bugün de yaptım gayet ama bu saatten sonra anca su içebilirim yoksa yarın tartı beni fena sarsabilir :18:
en azından az sarssın

ben günlerdir kaçamak yapıyorum hatta bugün de yaptım gayet ama bu saatten sonra anca su içebilirim yoksa yarın tartı beni fena sarsabilir :18:
en azından az sarssın

ben çok sarsılıcam sanırım..ellerim de şişti biraz ayyyyyy su tutuyorum sanırım

ben geldimmmmm
iş güç spor derken malum bide yeleğe başladım ancak gelebildim şekerlerrrrr
hemen bi geçmiş yapıyımm

menün çok güzel canım...yalnız sabah kahvaltısında ekmeğini 2 dilim yapabilirsin sabah metabolizma daha hızlı oluyor ya hem iyi bir kahvaltı gün boyu tok ve dinç olmanı da sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…