malesef spor yapamadım bugünAz kalorili çok gülümsemeli günler kızlar:))sabah kahvaltım...umarım iyidir....
Sabah:
2 kayısılı su
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim tam b.ekmeği
1 domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım:)
öğleden sonra
3 fincan şekersiz çay
1/2 kase makarna salatası
küçücük bir parça muhallebili tatlı
küçük bir börekçik
1 bardak diet kola
çok olmadı umarım....
gece:
1 bardak yarım yağlı süt...
iyi geceler .:)[/QU
Zayıflamak için düşük karbonhidratlı beslenme şarttır sen biraz bu kuralı bozmuşsun gibi kaçamaklı bir gün olmuş...bol su ve sporla dengeleyebildin mi onu belirtmemişsinama su içmek konusunda sıkıntı yok canım.... bugün günümüz vardı menüm buyüzden böyle oldu ...artık bişekilde telafi edeceğim...aslında leslie ile 3 mille yürüyorum ama bugün kaldı...
geçmiş olsun tunacım zordur 20lilk dişşgünaydınnnnnn kızlar
dişim çok ağrıyo dünden beri 20 lik çık fena
işe sabah geç kaldık arabalar tü m kayıyodu eşim zincir takmak için durdu ama takamadı neyse taksile gidlim dedim taksiyle gittik
arkamızdaki araba duarn arabaya çarpınca korktuk tabi neyse allahtan bize çarpmadı ,yazık lise öğrencileri okul servisini itiyodu sabah arabalar çıkamıyodu ve burda okullara saat 10 tatil olup olmadığı belli oluyomuş,zaten o saate kadar çocuklar ve öğretmenler işe gitmiş oluyooooo ne saçma iş bu ya
allahım şifa versin ne diyileibilirki okurken çok ağladımmmgünaydın kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/573979-2013-ocak-anneleri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-16.html
dün bahsettiğim melojun ablasının yazdıklarını okudumda
ağlıyorum şuan
herhalde o lohusalığı bildiğimden
tanımadığım birisi için okadar üzüldümkii
kolay gelsin diycektim ama yapmamışsın şekerrgunaydın kızlarr
son gun cok dıkkatlı olmak gerekıyor dıye dusunuyoum ve sabah bır bardak suyun arkasından
nesfıtımı yedım ve sızlere bı goz atıp evı toparlamaya kalkıcam mutfagı temızleyeyım dıye dusunuyorum bakalım ınsallah dusuncem gercek olur cok karıstı cunku dolaplar
herkese az kalorılı bı r gun dılıyorum gorusmek uzere
niye okuyup okuyup kaçıosunuz bacımmmkızlar sabahtan beri 6 üye okuyor
ama kimse yazmıyor
hiç sayfa ilerlemiyor
herkes bişey yazsa kaç sayfa ilerlerdi
okuyup kaçanlar var sanırım
neskuikim ortağım gel artık
ellerine sağlık minecm çok leziz duruoodiyet yemeği tarifi vereyim
geçenlerde yaptım beğendim
Eki Görüntüle 600722
fırında karnıbahar- brokoli
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı un
1 yumurta
sıvıyağ
brokoli karnıbahar
küçük borcama yetecek kadar brokoli ve karnıbahar çiçeği kullandım. yoğurt, un, yumurta ve sıvıyağ karıştırılır ve sebzeler haşlanmadan bu sosa batırılıp tepsiye yerleştirilir. tepsinin kenarından 1 çay bardağı su eklenir ve fırına verilir. kızarıncaya kadar pişirilir. dileyen üzerine kaşar peyniride serpebilir. eminim öyle daha lezzetli olacaktır.
hiç sosa bulamadan direk fırınada atabilirsiniz. az yağ ve su ile, fırında haşlayabilirsiniz.
canım benim çok geçmiş olsunngünaydın kızlar
hala geçmedi benim şu nezle
burnum yara oldu artık
acısından silemiyorum bile ufff
gözlerimi açamıyorum
inşallah çocuğa geçirmem çok üxülüuyorum
Ay-she çok etkilendim rabbim yar ve yardımcısı olsun
inşallah 3'ü birlikte uzun uzun ömürler geçirirler
ben bugün artı çıktım anlamadım
hastayım diyemi
oysaki kaç gündür iştah felan yok yiyemiyom
bi sabah kahvaltısı yapıyoum zorla
nden böyle anlamadım
kızlar orti bildirimini veriyorum
tekrardan ortak olan varsa yazsınlar listeyi değiştirelim
nazlıbahar & kilovericem
berenvildan & elysion
bensuzi & dont
cleopta & eftenpüften
ftemiz & zerra
neskuik & umay
nazugur & umutlukuzu
cocostar & hasretttt+
alaca & mutluyummutlusunmutlu
bu arada arkadaşlar bu ortak listesinde ki bazı kişiler topiğe uğramıyor
ortaklarımızı lütfen yanlız bırakmayalım
eşinizi temsil edemiyecekseniz lütfen haklarına girmeyelim
ortaklıktan çekilip arkadaşınızın hakkını yemeyin
kilovericem ? görünmüyor
berenvildan ortisini bile unutmuş arada giriyor
cocostar işlerim yoğun demişti oda arada giriyor
elysion hiç görmedim bu aralar
arkadaşlar tekrardan ortaklarınızı seçebilirsiniz isterseniz
hımmm not etmeli bi yere.Kabızlık için 1 bardak suya 2 ceviz ıslat akşamdan, sabah kalkınca aç karnına cevizleri ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltını yap, birebir çözüyor canım, tavsiye ederim.
allah kolaylık versin canımmmalıntı yaptıydım bu sırada bilgisayar yapılandırmaya geçti hepsi gitti..
nasılsınız canlarım??
hasret menüne bayıldım canım
daha ne vardı hatırlamadım ki..
bugün de evdeyim yarın yine sınavım var..
öpüyorum hepinizi
yerden göğe kadar haklısın canımmmdaha ortilerini hatırlamayan arkadaşlar var ama bu haksızlık
herkes görevinin bilincinde olsa
burda hepimiz birbirimiz için destek oluyoruz
hepimizin sorunları oluyor
hasta olanımız oluyor çalışan oluyor
çok çalışan arkadaşlar var herkes çoğunu alıntılıyamasa bile en azından
bir kaç sayfa ötesine gidip okuyup geliyor
arkadaşlar hiç kitap okumuyoruzmu
lütfen burasıda bir ders kitabı gibi
hayatın gerçeği ve örnek alabileceğimiz çok şeyle karşılaşıyoruz
üzüldüğümüz sevindiğimiz herşeyimizi birbirimizle paytlaşıp
doıstluklar kuruyoruz
lütfen duyarlı olalım birbirimize destek olup
biraz okuma alışkanlığı yapalım
bu inanın sizin için daha verimliş olucak
aksi halde okumadığınız için daha uzak kalıcak ve sıkılıcaksınız
balığı çok severim canım
şimdi canımda çekti hamsiyi
senin ortin elysion dı
ama girmiyor sanırım bir haftadır
okuduğum kadarıyla göremedim geçmişte
berenciğim söyleyeceğim hepimizin zamanı olmadığı oluyor
bnde mesela çok hastayım inan yazacak halim yok
ama girip arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum
bir görevim varsa yerine getirmek zorundayım
bu hayatımızın tüm aşamalarında geçerli
senin için kastetmiyorum
çoğu kişi yenilerden bazıları
ortak oluyorlar
ortaklarını unutuyorlar
sonra tekrar artak arıyorum diye yazılıyor
biraz geçmişe gidelim okuyalım aama lütfen
hiç saçma bulmadım canm olurmukızlar ne dıcem sıze bılıyorum sacma bulacaksınız belkı cogunuz ama
benım onceden berı altınkemerde merakı var
sorduk 52.000 dedıler ben sok
acaba dıyorum kucuk altından yaptırsak olur mu
gordunuz mu hıc oyle bır model sacma mı olur yoksa
itin olsun suzicim yelekkkslm kizlarsabah gelemedim oglisle yine gittik ders verdiler sonra krese biraktim geldim dün esim kalkmadi pc nin basindan sinir etti beni sonrada film izleyek dedi film izlerken gittmissim zaten saat 12 gibiydin halen cok uykum var uyku düzenim bozuldu birazdan dünkü menümü yazacam birde kizlar pazartesinden beri regl gibiyim ama degilim bugünde tarti morelimi bozdu ama biliyordum evde durmak bana iyi gelmiyor insallah yarin beni hayal kirikligina ugratmaz hain tarti
insallah canim cigerimayy ne güzel olur 5li rakamlar diyorsun ozaman cildiririm herhalde sevincden :111: benimki benimle dalga geciyor 6li rakamlari göremedin bi diye
benimkininde cok sükür öyle okuyayim diye huyu yoktur istemem de zaten rahat yazamam ama biliyor yani anlatiyorum bazen üzüldügüm yada sevindigim seyleri
cok begenirsem bana da örersin bitanedimi canim
esime dedim dün bul filmi bakalim diyeask ugruna aklimda tutayim da bakayim sagol canim
dün biraz bozdum zerram ya birde evde olunca ben su icmeyi unutuyorum en büyük eksim bu benim
biz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onunmesela yemeklerin adlarinda falan
öyle idare ediyoruz iste
insallah canim sen iyisin anlayisli birbirinize yardimci olabilecegin komusllarin olur insallahalisabildinmi zerram simdi is ev cocuk
cok üzüldüm ya dün aklimdan cikmadiallahin izniyle insallah bu zor günleri atlatirlar minem sen birsey okur duyarsan yine yaz canim hergün iyi haberlerini duyalim insallah
hosgeldin canim beraber verecez insallah düzenli menülerini paylasirsan bozsanda okadar abartmasin hem kendinde ne yedigini görürsün
bak simdi merak ettim yedinmi
iyi yapmissin bebegimaksam erken yatsaydin keske yattinmi
benim isarkadasi da senin gibi ama 4 den sonra yemeyerek 30 kilo verdi ama ben yapamiyorum denedim aksam olunca kurt a dönüsüyorumbasarilarin devamini diliyorum canim hadi kolay gelsin bize
ispanagi ben beyaz peynirle cok seviyorum ama nekadar dogru olur bilmem az birsey rendelendimi ohh cok güzel oluyor
hastayken birde misafir gelince zor oluyor insallah toparlanirsin cabuk neslim
insallah hasretcim bu sefer verelim insallah
dün bende de film koptu
sendemi kacamak yaptin canim :18:ispanak dedi kizlar ispanak yerim belki bende
ben kiyamiyorum da sana tatlimcuma günü bildirimde napcan ceza var biliyorsun:18:
hosgeldin seker
sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde
niye yanliz biraktin benio degilde sen yapiyorsun kacamak ben yaptim napcaz ortim ben korkmaya basladim :18: sana güveniyorum sen bizi sonuncu yapmasin
fena degil kurabiye haricinde ortim benimkide geliyor birazdan
baktim kimse gelmeyince telefonu kenara koydumokusaydim keske ama bugün dikkat edersem birsey olmaz dimi minem :26:
tabii daha sIk gel betülüm
hatirladin yine zerram ay ne günlerdinesimi göndermisdim ramazandaydin kelebek istiyorum diye kasab yok öyle birsey diye gülmüsdün resminide cekip koymusdun tugba ama bende henüz tanisamadim tavugun kelebegi ile
:78:
insallah canim insallah
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca düzen müzen kalmiyor o iyilessin yeterki
off dis agrisi da ne kötügecmis olsun canim
insallah canim :18:
kolay gelsin canim sagol
balik eger yagda kizartmasan beyaz et oldugu icin zarari yok diye biliyorum ben doyana kadar yiyebilirsin bence doktorum öyle demisdin :26:
evet ya niye ki :26:
ohh tesekkür ederim minem
insallah cocuga gecmez neslim
keske yarin yeseydin ortimyarin yandik biz kara kara aksam cornflakes yeme canim bence ispanak sebze yogurt ye derim yada corba salata yogurt yarin güme gitmeyelim kiz :18::18::18:
evet bencede yari yolda birakmayin kizlar ortilerinizi lütfen
daha sık gel bacım burdan kopunca dietide boşluosun sennkizlar ben cikiyorum yine gelirim öptüm sizi
mutlaka yap canım ben hamurunu yapmam amaArabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yaniSenin kadar olmasa da, ben de değişik şeyler denemeyi severim ama vaktim kısıtlı maalesef.
oh oh kimseçikler yok kendim çalıyım kendim oynayım bariCOLOR]
yarın cıss yapanlarr dökülürrrBen geldim canım, sessiz bu aralar kızlar cısss yapmaya gitmemiştirler umarım, yarın tartı sonra canlarını yakar.
iyi akşamlar kızlar...
akşamı hafif geçirin yarın cumaaaaaa...
alıntı yapacak halim yok başım müthiş ağrıyor
mesai bitsede eve gitsem diye bakıyorum
zerra kaçar
yarın görüşürüz inşallah...:QUOTE]
geçmiş olsun canımmm
ortim sende dikkat et yine ceza yemeyelim...
başınız saolsun suzicimmmbabamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...
suzan suzmm başınız sağolsun canım Allah rahmet eğlesin....
Ortiimmm nerelerdesin büyük gün yarın
Çay karışımıma bugün lipton formplus kayısılı yı kattım ve tadıı harikaa oldu umarım etkiside ölle olur..Bu arada geriye dönemiyorum bişey yazan oldumu bilmiorun:26:
geçmişi okumuyorum kızlar hiç huyum deildir niyeyse
suzi başın saolsun canım çok üzüldüm
Rabbim kalanlara sabır versin
olurmu hiç
geçen cumamıydı önceki cumamıydı tam hatırlamıorum mineye 2 sayfada 1 bildirimi nasıl yapıcaz die sordularrr
bi kaç sayfa geriye gitse görücekkkk oysa ........... daha geçmişi okumaktan acizlerrr sözde kilo vericeklerrr
sonuçta hepimiz kilo vermek birbirimizi motive etmek için burdayızzz
kimsede engiiiiiiiin tecrübe yokki o gelsin yazsın çıksında biz onun yazdıklarından feyz alalımm
herkes yazılanları alıntılayıp cvp yazsaa motivasyon sohbet arkadaşlık o kadr artarrrr dimi
üstte herhalde kilon inş. çıtır hallerinide yüklersnson halim
menünü beğendim ortimmslm kızlar bugün yoğundum çarşıya indik eşimle hava buz gibiydi resmen ya ara sıra girip okudum ama yazamadım. alıntıda yapamadım kızlar kusura bakmayın
menü
sabah
yağsız omlet 4 çatal
yarım dilim çavdar ekmeği
ara
dışarda olduğum için simit
akşam
küçük küçük 5 ızgara köfte
yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
ara
elma
3 bardak yeşilçay, 5liçay 2litre su
yarım saat spor
maşallh regl krizine yenilmedin
harika görünüyor cnm afiyet olsunnabarsınız kısceler cay demleyecegım sımdı gelın hade beraber olsun
tavugum nasıl gorunuyor Eki Görüntüle 601397
ben çok yiyeniCOLOR]
suzimmm esra erolu
mine grubun emine bederi
ben ben bennn
selam kızlar
suzim başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
kızlar geçmişi okudum alıntılamadım
bugün gün boyu uyudum
kafamı kaldıramadım
ilaç aldım da kendime geldsidm biraz
yarın cuma nasıl durumlar tartıda artı çıkacak varmı
ben artı değil ama ya sabit çıkarım yada 100 200 grm gidecek
tum umudum ortim :18:
ben çıkıyorum kızlar yaaaa
eşim laptpu istio
yarın herkesin yüzü güler ,inş.
arabaşıyı dene derimArabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yaniSenin kadar olmasa da, ben de değişik şeyler denemeyi severim ama vaktim kısıtlı maalesef.
yedim :26:yedin mi minecim katmeriben dövülmüş haşhaşlı yapıyorum dehşet oluyor
allah rahmet eylesin canımbabamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...
menün çok güzelBugünkü menümü yazayım
SABAH
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
LOR PEYNİRİ
1 KAŞIK PEKMEZ
ARA
1 ELMA
ÖĞLE
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ACI YEŞİL BİBER
ARA
3 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM
1 KASE LİGHT SÜTLE HAZIRLANMIŞ NESFİT
EGZERSİZ JİLLİAN MİCHAELS 1.DÜZEYİ,1.5 LT SU,2 FİNCAN YEŞİLÇAY
gün varsa yapcak bişey yokAz kalorili çok gülümsemeli günler kızlar:))sabah kahvaltım...umarım iyidir....
Sabah:
2 kayısılı su
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim tam b.ekmeği
1 domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım:)
öğleden sonra
3 fincan şekersiz çay
1/2 kase makarna salatası
küçücük bir parça muhallebili tatlı
küçük bir börekçik
1 bardak diet kola
çok olmadı umarım....
gece:
1 bardak yarım yağlı süt...
iyi geceler .:)
aynen destekliyorum canımbence okumalısın.......burda sadece menü yazıp anlık muhabbetlar yapmıyoruz herşeyi paylaşıyoruz ....acısını yada sormak istedigi şeyler olan arkadaşlar cevab bekliyorlar.belki ben yanlış düşünüyorumdur ama okuyum birbirimize geri dönersek grub asıl amacına ulasır ki bir çok arkadaş sayfalarca alıntı yapıyor...........
beğendinizmi pekiof bende mutfagı toplayacagım gırmek ıstemıyorum hıc bı r suru cıss var umayın sımıtını ve zebra kekını yaptım ay bu aralar bne yıyemıyourm ya bana bıseyler oldu yapıp yapıp zprluyorum cocukları yıyın dıye :))) bı sabah olsa da kacamak yapsam ahhhh o kadarr dıkkat edıyoz bakalım sabha neler olcak heyecannnn:18::18::18:
hangisiydi o, rasına puding olup fırında pişenmi, o küçük tepsiyle oluyor eğer büyüğe yapacaksan kek ölçüsünü artır canım
bende yapcam yarın mınenın tarıflerınden
pudınglı kek vardı bakayım nasıl yapılıyormus
bı bakmısız mıne televızyonlarda meslegını bırakmıs
mıne valla duacıyız canım sana saol
hızlı hızlı dökecektin canımsorma ya mıne bıze el saallaaaa....
sımıt super oldu ama zebranın tadı guzel ama goruntusunu gene beceremedım bıraz karısık oldu
ben çok yiyeni
suzimmm esra erolu
mine grubun emine bederi
benmi okuyup kaçıyorum :26:allahım şifa versin ne diyileibilirki okurken çok ağladımmm
ne zordur o kadıncağızaa
ne hayllrle ne ümitlre bekle sonrasında eşinin böyle olmasıı..........
hepimiz dua edelm kızlarr inş. hayır haberlerini alırızz
niye okuyup okuyup kaçıosunuz bacımmm
ellerine sağlık minecm çok leziz duruoo
en kısa sürede deniycemm
bide bugün haberlerde brokolinin kanseri tetiklediğini duyudum
ne yiyceğimi şaşırdım artık
olurmu hiç
geçen cumamıydı önceki cumamıydı tam hatırlamıorum mineye 2 sayfada 1 bildirimi nasıl yapıcaz die sordularrr
bi kaç sayfa geriye gitse görücekkkk oysa ........... daha geçmişi okumaktan acizlerrr sözde kilo vericeklerrr
kimsede engiiiiiiiin tecrübe yokki o gelsin yazsın çıksında biz onun yazdıklarından feyz alalımm
herkes yazılanları alıntılayıp cvp yazsaa motivasyon sohbet arkadaşlık o kadr artarrrr dimi
yarın daha iyi olursun ozaman canımselam kızlar
bugün gün boyu uyudum
kafamı kaldıramadım
insan su içmeyi unutur mu ben unutuyorum vallahi doktorcugum:26::26::26::26::26::26:az mı su içiyorsun
geçmiş olsun tunacım zordur 20lilk dişş
allahım şifa versin ne diyileibilirki okurken çok ağladımmm
ne zordur o kadıncağızaa
ne hayllrle ne ümitlre bekle sonrasında eşinin böyle olmasıı..........
hepimiz dua edelm kızlarr inş. hayır haberlerini alırızz
kolay gelsin diycektim ama yapmamışsın şekerr
niye okuyup okuyup kaçıosunuz bacımmm
ellerine sağlık minecm çok leziz duruoo
en kısa sürede deniycemm
bide bugün haberlerde brokolinin kanseri tetiklediğini duyudum
ne yiyceğimi şaşırdım artık
canım benim çok geçmiş olsunn
bi türlü atlatamadın
soğuğuna sıcağına dikkat et beslenmenede
hımmm not etmeli bi yere.
allah kolaylık versin canımmm
yerden göğe kadar haklısın canımmm
kendiniz 1 gün gelip bidaha gelmezsiniz sorun değil ,listeye girmezsiniz olur biter ama
ortili olunca iş değişio gelemiycek durumdaysanız bile mutlak haberleşin
kimse kimsenin hakkına girmesin
hiç saçma bulmadım canm olurmu
bende altın kemer istiodum kendi babam alıcaktı ama erkek tarafını bastırır gibi olmaz dedi set almıştı
canım ben bursada gördüm küçük altından çerçeveli bileklik oluyo ya onun kemerini yapmıştılar gayetde güzel duruo
eğer durumunuz el veriosa al tak şekerim gelinliktede harika durur
itin olsun suzicim yelekkk
daha sık gel bacım burdan kopunca dietide boşluosun senn
mutlaka yap canım ben hamurunu yapmam ama
bol limonlu çorbasını yaparım
soğuk kış günlerinde tavuk çorbası şifaaa kaynağı
gribe soğuk algınlığına birebirrr
tey tey tey
yarın cıss yapanlarr dökülürrr
BU ORTİ MESELESİ VE GEÇMİŞ OKUMA KONUSUN DA ÇOGUNLUGUN AYNI DÜŞÜNMESİ GÜZELiyi akşamlar kızlar...
akşamı hafif geçirin yarın cumaaaaaa...
alıntı yapacak halim yok başım müthiş ağrıyor
mesai bitsede eve gitsem diye bakıyorum
zerra kaçar
yarın görüşürüz inşallah...:QUOTE]
geçmiş olsun canımmm
başınız saolsun suzicimmm
olurmu hiç
üstte herhalde kilon inş. çıtır hallerinide yüklersn
menünü beğendim ortimm
maşallh regl krizine yenilmedin
harika görünüyor cnm afiyet olsun
ben ben bennn
İNŞALLAH BU GÜNDEN SONRA ÇIKMAM:26::26::26::26::26::26:selam kızlar
bugün gün boyu uyudum
kafamı kaldıramadım
arabaşıyı dene derim
tavuk seven herkes sever bence
bende güzel yaparım valla
kayınvalidem yozgatlı ama bence benim yaptığım daha lezzetli oluyor
burda olsaydın yapar ikram ederdim sana
yedim :26:
ama bizlede gönderdi haftaiçi eşim mikrodalgada ısıttı ısıttı yedi ben hiç yemedim
allah rahmet eylesin canım
sözün bittiği yer
allah kalanlara sabır versin canım
menün çok güzel
ama ölçüleri tabak şeklinde değilde kaşıkla yazalım canım
gün varsa yapcak bişey yok
yinede çok zararla atlatmamışsın
aynen destekliyorum canım
beğendinizmi peki
çok mutlu oldum denediğin için, umarım beğenmişsinizdir
hangisiydi o, rasına puding olup fırında pişenmi, o küçük tepsiyle oluyor eğer büyüğe yapacaksan kek ölçüsünü artır canım
çok lezzetli bir tarif ama ölçüler az
hızlı hızlı dökecektin canım
sırayla yapmışsındır ama hızlı olmadıysan birbirine karışmıştır
2. denemede daha güzel olacaktır eminim
yok kız ne emine bederi
sadece değişik şeyleri yapmayı seviyorum
benmi okuyup kaçıyorum :26:
canım ben hersayfayı okuyorum ve alıntılıyorum
pc hiç kapanmaz bende alıntılar hep kalıyor o yüzden
eğer ozaman işim çıkarsa mutlaka sonra yazıyorum bişey
son yazılanlara katılıyorum
bildirimler kime diye soruluyor mesela
birönceki sayfada ben duyuru yapmışım oysa
ya bu önemli değil ben yazarım tekrar tekrar
ama ne bileyim yaaa sonuçta ortak bir amaç için burdayız
ben nasıl okuyorsam herkesin yazdığını
benim yazdığımda okunsun isterim
sonra o kişilerin yazılarını alıntılayasım gelmiyor valla
yarın daha iyi olursun ozaman canım
tartıdan korkuyorum buarada :26:
KAYNANAN DUYMASIN KIZZZZGEÇMİŞİ OKUMAYAN ARKADAŞLAR YETERİNCE NE DEMEK İSTEDİGİMİZİ ANLAMIŞLARDIR UMARIM....
dün ayça kocadan dinledim 4 kestane 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş..........sabah
1 dilim çavdar
domates
yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı tahin- pekmez
1 çay kaşığı reçel
ara
1 elma
1 pirinç patlağı
öğlen
6 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak ( yumurtasını kızım yedi)
küçük bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 avuç beyaz leblebi
türk kahvesi
akşam
6 yemek kaşığı et sote
2 tane sarma
1 kase cacık
1 dilim pide
ara
5 tane kestane ( akşam yemeğini erken yedik annem davet etmişti, kestaneyide akşam 7 gibi yedik, vakit erken diye yedim)
kusura bakmayin kizlar gelemedim esim kalkarmi diye gözünün icine bakiyorum ama nerde oyunu birakmiyo
allah razi olsun canlarim sagolun okuyorum ama cepden cok zor oluyor girmesi bazen kayit ola tikladigim halde olmuyor
betülüm annemin amcasinin oglu babaminda teyzeoglu kanseri gec farkedilmis allah kalanlara cocuklarina uzun ömür versin annemgil iyiki gidip sonda olsa görebildiler dedigin gibi uzak olunca daha bir zor oluyor
minecim evet tatlim burda türksün diye hor görüyorlar türkiyede de avrupalilar kendini birsey sanediyorlar oluyor malesef ne buraya ne türkiyede tam ayit degilsin aslinda böyle demiycekdim ama :) sen anladin beni
umutlukuzu canim aklimin bir ucunda hep siz geliyorsunuz zaten o yüzden fazla kacamakda yapmamaya calisiyorum ama :) ev bana yaramiyor evde olunca düzenim bozuluyor :) senin düsünmen bile yeter tatlim yelek bahana :-*
neslim gecmedi senin hastalik yaa canim benim haa sacimi basimi yoluyordun :))) okudum ellerine saglik tatlim senin cektigin yerden gül biter :-,
bu sefer korktum sizden ben zayiflicam sizin baskilarla anlasildi yürüyelim kim tutar bizi :)))
ortim ortim canim ortim :) bak yarin icin sana dayadim sirtimi kacamak falan yapim deme :))
menümüde yazayim
sabah yemedim kosturdum ordan oraya birde esim gec kalkinca beraber yapalim istiyor evdeyken
öglen tavada yumurta domates sucuk zeytin beyaz peynir1 dilim ekmek
ara 1 portakal
aksam esim pizza aldi ufff bi icim gitti ama kücük parmak kadar yedim ucundan
special k sütlen yedim ispanak yiycekdim üsendim kendime yemek hazirlamaya
1tanede kurt yedim oglumun su kurt gibi cips gibi onun adinida bilmiyom ama oda parmagimdan büyük degildin
öyle iste cekin sacimi yine dandik birsey cikti :)
ben cikiyorum yoksa telefon sinir hastasi etti beni
öptüm
kizlar insallah yarin güzel sonuclar aliriz ve tekrardan bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim
insan su içmeyi unutur mu ben unutuyorum vallahi doktorcugum:26::26::26::26::26::26:
inşallah canımKAYNANAN DUYMASIN KIZZZZGEÇMİŞİ OKUMAYAN ARKADAŞLAR YETERİNCE NE DEMEK İSTEDİGİMİZİ ANLAMIŞLARDIR UMARIM....
taylan kümelide 6 kestaneyede kadar ok diyordün ayça kocadan dinledim 4 kestane 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş..........
oluyor canım valla unutuluyor ben ablama zorla su içirdiğimi bilirim hiç hatırlamaz su içmesi gerektiğini
Ben de aldım bugün koca bi sürahi yanıma onu bitircem birazdan
Sen de öyle yap gözünün önünde olunca bi şekilde içiyorsun..
Sonra da sürekli koştur tuvalete
inşallah canım
sonuçta yanlış anlaşılmak yada kırmak değil amacımız
taylan kümelide 6 kestaneyede kadar ok diyor
erken diye yedim valla yoksa benimde içime sinmezdi
ben bu kış daha hiç yemedim hafta sonu yapacaktım ögle yapıyım bari
tüm kaynanalara sevgi ve saygılar burdan
[sıze=3]tikkat tikkat tikkat[/sıze]
güzel kızçeler
yarın bildirimler bana yapılıyor
eskiler biliyorda yeni arkadaşlarımıza hatırlatma yapalım
bildirimler
başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden/gelen: (kilo verildiyse giden alındıysa gelen yazılacak)
toplamda giden:
Hedef:
şeklinde eksiksiz yapılsın lütfen
bildirimler bana özel mesajla gönderilsin özel mesaj atma hakkı olmayan kısçelerin bildirimini mesaj atabilen kızlardan birisi yaparsa iyi olur, eğer sayfaya yazarsanız ve benim gözümden kaçarsa sorumluluk almıyorum mesaj atabilen birinden rica edin lütfen
gözümüzden kaçabilir insanlık hali,hemde mesajları toplu bakıyorum mesaj atılmıştır diyede sayfada yazılanları not almıyorum haberiniz olsun, demedi demeyin lütfen!!!
kızlar eğer ilk defa bildirim yapıyorsak
yada 1 kerede olsa listede olamadıysak
ilk bildirimde liste altında oluyoruz 2. Hafta listede yer alıyoruz...
ben tartıdan korkuyorum ama umarım tartı sizi sevindirir...
mine sen tikkat tikkat diyince beni bi gerginlik sarıyoSözlü sınav olacak gibi hissediyorum kendimi:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?