canim cok erken degilmi :26: benimki 2007 li burda 6 yasindan ihtibaren basliyor okul hayirlisi insallah ogluslarimiz icinyeterki onlar severek gitsin aklimiz onlarda kalmasin insallah canim
Iyi akşamlar kızlar:)
bugünkü menüm...
Sabah:
2 kayısı+ılık su
2 b.su
kahvaltı:
2 dilim t.buğ.ekmeği
1 yeşil+1 siyah zeytin
1 domates
1/2 kk peynir
1 b. ılık su
ara:45 dk yürüyüş.+1b.su
öğlen:
1 kase erişteli sütlü çorba +3 bardak su+1 b.diet cola
akşam:
1 kase erişteli sütlü çorba
bugünlük bukadar...
bugunkü menum
sbh:nesfıt
aara:10fındık
oğlen:brokolı ve bır dılım ekmek
ara:1 elma
aksam:domates corbası 1dılım tb ekmek 4catal makarna ve yogurt ve ıkı kasık mısır yedım konserve bıraz karısık oldu :)
sımdıde ballı su ıcıyorum bu sekılde kapatıcam daha yemembısey
Iyi akşamlar kızlar:)
bugünkü menüm...
Sabah:
2 kayısı+ılık su
2 b.su
kahvaltı:
2 dilim t.buğ.ekmeği
1 yeşil+1 siyah zeytin
1 domates
1/2 kk peynir
1 b. ılık su
öğlen:
akşam:
bugünlük bukadar...
evet bugün hiç acıkmadımminecim menü karışık ibi duruyor ama uygulanabilir bol alternatifli ben bi incelicem siteden aklıma yattı biraz
kalori hesabı insanın sinirlerini bozuyor canımKalori sepetinden hesap yaptım, 28 şubata kadar 59 kiloya düşmem için 1138 kalori almam gerekiyormuş, yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi hesapladım 1300 kalori yapıyor yaaa, biraz karışık oldu liste de bugün toplam yediğim ve yiyeceklerim arkadaşlar. 1 kase mercimek çorbasının kalorisine bakar mısnız? 270 kalori yaaa, ne kadar çokBen bir tek çorbayla doymam ki???
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93 kalori
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 kalori
[3] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5 kalori
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168 kalori
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270 kalori
[6] Yeşil Zeytin 4 adet 28 kalori
[7] Dost Yarım Yağlı Süt 0.200 LİTRE 92.2 kalori
[8] Menemen 1 PORSİYON 179 kalori
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5 kalori
[10] Elma 1 ADET 60 kalori
[11] fındık (1 adet) 8 adet 72 kalori
Toplam : 1295.2 kal.
gruba dahil olmak için ekstradan bişey yapılması gerekmiyorBende uzun zamandır diyet-sağlıklı beslenme linkini takip ediyorum ama gruplara daha yeni bakmak aklıma geldi ve bende sanırım bir gruba dahil olmak istiyorum.fakat gruba katılma şartlarını okuduğumda kafam karıştı biraz uzun bir anlatım olmuş ya da benim kafam biraz dolu.Emin olduğum tek şey kilo vermek istediğim özelliklerimi yazayım isterseniz....
Boy:1,75
Kilo : 78
Meslek: Muhasebe
İştahlıyım ama çok aşırı yemiyorum genelde engel olmaya çalışıyorum,gruba dahil olabilirsem sanırım disiplinli bir beslenme ile kilo verebilirim
diyetteyken insan daha çok su içiyoraşımızı olduk oglumu okula goturdum cok sevdı ınsallah kızlar dua edın alıssın oraya ıkıncı doneme hazırlık yapıyoruz yoksa yaz bızım ıcın cok zor olcak o dısarı cıkmak ıstıcek bebek kucuk evde uyuycak ayyyy Allah ım yardımcım olsun
ya kızım bu ay 200gr. almıs hemsıremız az ama ben kıloya cok takılmıyorum dedı masallah ıyı gorunuyor dedı ama dıyuyor aglamıyor ıcıyor sutunu uyuyyor guluyor doymasa aglar yanı sanırım ben dıyet yaptım ya ondan az aldı dıye uzuluyorum ama ben doyuyorum ya etımıde sebzemıde yıyorum sadece aksamları ıste corba salata ve meyve yıyorum ondandır dımı kızlar ya napıcam ben sımdı bırakayımmı yanı sımdı ne guzel kılo verıyorudm ama kızımdan da degerlı degıl((
ben kaldıgım yerden temızlıge devam edeyım ardın da da utu aksama gelırım artıkın
eşin yokken sen kullanamıyormusun arabayı? benim ehliyetim yok heryere eşim taşıyorbana araba şart canım
eşim il dışı çok gidiyor
sinir oluyorum araba kapıda ben otobüslere mahkum..
canım ameliyat olabilseydi o paça olayını söylerdim annemede daha ameliyat olup olmayacağıda belli değilgeçmiş olsun canım yaşlılarda kırıkların kaynaması çok zor oluyor
45 yaşın üstü insanlarda kemik kaynaması zorlaşıyor demişti doktorlar
bir keresinde annemde abdest alırken ananemlerde kuzenimde yerleri yeni silmişti
annem kaymış düşmüştü omuzu çıkmıştı
ona ameliyatta olmaz demişti doktorlar
sonraısnda bir doktor bize paça suyu kaynatın içirin demişti
ben anneme bol bol paça suyu kaynatmıştım
kemikleri kaynatıyormuş paça
o yüzden anneme böyle anlat canım belki duymuşsunuzdur sizde ama hatırlatayım dedim
kızın içinde yapcak bişey yok tatlım sarıp sarmalayıp göötürcen
öğlen uykusunu annen 1 de uyutut tekrar öyle söylersin akşamlarıda hem senin için rahat olur
bir ara konuşmuştuk seninle bu konuyu tatlım
tekrardan geçmiş olsun canım
canım bu benim menüm içinde kendimi bulduım
aslında bu şekil beslenme tarzı çok güzel
herşeyden yiyorsun
ben kendi adıma söyleyeyim canımnie kimse benim menümü yorumlamamış qacılarrr
kötü mü kii :26:
bu ne böyle öffff ne kadar yüksekler pırasayla çorbaya dudagım uçukladıKalori sepetinden hesap yaptım, 28 şubata kadar 59 kiloya düşmem için 1138 kalori almam gerekiyormuş, yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi hesapladım 1300 kalori yapıyor yaaa, biraz karışık oldu liste de bugün toplam yediğim ve yiyeceklerim arkadaşlar. 1 kase mercimek çorbasının kalorisine bakar mısnız? 270 kalori yaaa, ne kadar çokBen bir tek çorbayla doymam ki???
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93 kalori
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 kalori
[3] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5 kalori
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168 kalori
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270 kalori
[6] Yeşil Zeytin 4 adet 28 kalori
[7] Dost Yarım Yağlı Süt 0.200 LİTRE 92.2 kalori
[8] Menemen 1 PORSİYON 179 kalori
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5 kalori
[10] Elma 1 ADET 60 kalori
[11] fındık (1 adet) 8 adet 72 kalori
Toplam : 1295.2 kal.
benim oglumda sadece anne sütü alırken 300 gr alıyordu.herkes çok zayıf demeye başladı zamanla bizede hemşire iyi diyordu.düzce merkezde mehmet türay var çoçuk doktoru ona götürdüm toparladı 4 yıldır aynı dok götürüyorum çok iyi aklında şüphe varsa bi göster bence........:))) olcak ınsallah canım olcak evlendıgımde ben 52kıloydum hamıle kaldım 58ıle kızım bı dohdu ben kılo lamıyorum dıye hıc dıkkat etemdım 76ya kadar cıktım sonra oğluma hamıle kalıcam dıye 63 e ındım ve sonrasında hep dıkkat ettım ıste 3.yude dogurdum artık once 65 sonra 58olmak ıstıyorum ınsallah
ve hep beraber basarızcaz ınsallah
arada bır oluyor canım sıkma canını oyle kacamak yapmadan da dıyet olmazkı ya ozluyor ınsan
oh oh gordum neler yapıp yedıklerını hep masallahhh yarasın demıycem sana yaramasın :))))
aşımızı olduk oglumu okula goturdum cok sevdı ınsallah kızlar dua edın alıssın oraya ıkıncı doneme hazırlık yapıyoruz yoksa yaz bızım ıcın cok zor olcak o dısarı cıkmak ıstıcek bebek kucuk evde uyuycak ayyyy Allah ım yardımcım olsun
ya kızım bu ay 200gr. almıs hemsıremız az ama ben kıloya cok takılmıyorum dedı masallah ıyı gorunuyor dedı ama dıyuyor aglamıyor ıcıyor sutunu uyuyyor guluyor doymasa aglar yanı sanırım ben dıyet yaptım ya ondan az aldı dıye uzuluyorum ama ben doyuyorum ya etımıde sebzemıde yıyorum sadece aksamları ıste corba salata ve meyve yıyorum ondandır dımı kızlar ya napıcam ben sımdı bırakayımmı yanı sımdı ne guzel kılo verıyorudm ama kızımdan da degerlı degıl((
ben kaldıgım yerden temızlıge devam edeyım ardın da da utu aksama gelırım artıkın
tamam suzimmm allah kolaylık versin ogluna okul hayatındakizlar ben ufak ufak kaciyorum yarin oglisi okula yazdirmak icin gidecegiz öglenden sonra gelecem isyerine yarin beni merak etmeyin öptüm sekerler
benim ki 2008 li bu yıl vericektim yeni biryer açılıyordu ha bugün ha yarın derken 2. dönem geldi.. okul açılmadı. 2. dönemde vermek istemedim diger çocuklar alışmtır ortama bizim ki zorlanır diye .... seneye anaokuluna gidicek ama umarım geç kalmamışızdır....canım kaç yasında oğlun bızde bugun gıttık bı saat kaldık geldık 2.doneme kadar 2-3 gun gıdıcez laıstırmak ıcın 2009lu benım oğlum sevdım dedı ama ona hıc bellı olmuyor ınsallah alısır
şu kolaları bıraksan tam süper olacak.......Iyi akşamlar kızlar:)
bugünkü menüm...
Sabah:
2 kayısı+ılık su
2 b.su
kahvaltı:
2 dilim t.buğ.ekmeği
1 yeşil+1 siyah zeytin
1 domates
1/2 kk peynir
1 b. ılık su
öğlen:
akşam:
bugünlük bukadar...
iyiakşamlar kızlarrrrr
menümü paylaşıp kaçıcam biraz ders calışcam
sabah: 1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
yoğurt
1dilim kepek ekmeği
ara: yarım elma, 2 mandalina
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
mandalina, portakal
1 saat bisiklek, 2litre su, 3 bardak yeşilçay, 1litr 7otluçay
cansın mine duygularıma tercuman oldun
ben kendi adıma söyleyeyim canım
geçmişi okuma alışkanlığım yok demiştin yaaa
menüne yorum yazsamda okumazsın diye düşündüm
menüm
sabah:
1 su bardağı süt
3 kaşık müsli
1 portakal
öğlen
2 yemek kaşığı kadar et,
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
salata
ara
1 küçük meyve ( cennet meyvası)
10 tane fındık
1 kuru incir
akşam
haşlanmış brokoli (limonlu)
1 kase yoğurt
acıkırsam 1 su bardağı süt
sağlıklısıda bu sanırım
ben kendi adıma söyleyeyim canım
geçmişi okuma alışkanlığım yok demiştin yaaa
menüne yorum yazsamda okumazsın diye düşündüm
Selam kzılar,
sabah: yarım gözleme +1bardak şekersiz çay
Öğlen: 1 kıymalı pide+ 3 tatlı kaşığı helva (bugün çok koşturdum kan şekerim düştü)
aralarda :1bardak tarçınlı-limonlu yeşilçay 1lt. su,şekersiz sade nescafe
Akşam:yemek yemedim ilerleyen saatlerde 1 elma + 1 armut (küçük) yerim.
iyide ben şuan burdayım şimdi yazılanı neden okumayım ki?
online olduğum sürece yazılan herşeyi okuyorum
qeçmişe dönüp sayfalarca yazı okuyacak vaktim yok tabiki..
ona verceğim vakti açıp kuran okuyarak qeçirmeyi tercih ederim..
kuran okuyacan zamanı sen bilirsin..... grubdaki arkadaşların çogu geçmişi okuyor hastası olana geçmiş olsun dior,menü yazana yorum yapıyor tavsiyede bulunuyor yani grub amacına yönelik davranıyor giris sayfasında yazıyorya birlikten kuvvet dogar.sen grub bilincini anlamadın galiba. anlık takılma niyetindeysen geyik muhabbeti topigi var........ bunlar benim düsüncelerim diger kızlarda fikirlerini iletirlrt galiba tabi geçmiş okuyup geriye dönenler
qeyik yapmak için qelmiorum ama oturup saatlerimi verip qeçmişi okuyamam
lakin bana birşey yazmış olanı qeçmişte de olsa cevaplıyorum..
peki uğramam bir daha topiğinize!!!
sana fikrini sormamıştım ama neyse!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?