70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalori sepetinden hesap yaptım, 28 şubata kadar 59 kiloya düşmem için 1138 kalori almam gerekiyormuş, yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi hesapladım 1300 kalori yapıyor yaaa, biraz karışık oldu liste de bugün toplam yediğim ve yiyeceklerim arkadaşlar. 1 kase mercimek çorbasının kalorisine bakar mısnız? 270 kalori yaaa, ne kadar çokBen bir tek çorbayla doymam ki???

[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93 kalori
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 kalori
[3] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5 kalori
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168 kalori
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270 kalori
[6] Yeşil Zeytin 4 adet 28 kalori
[7] Dost Yarım Yağlı Süt 0.200 LİTRE 92.2 kalori
[8] Menemen 1 PORSİYON 179 kalori
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5 kalori
[10] Elma 1 ADET 60 kalori
[11] fındık (1 adet) 8 adet 72 kalori
Toplam : 1295.2 kal.

Son düzenleme:
kızlar çooooook utanıyorum, gitti benim verdiğim kilolar.
bu öğlen şirket yemeği vardı, balık restorantına gittik ve ben çoook yedim, çok yedim. Patlıcan ezmeden tutun tatlı ya kadar, Öküze bağladım resmen. kendim kendime ihanet ettim. Nefes alamıyorum. 3 gün yemek yemesem anca kendime gelicem. tam mideyi küçülltüm derken

Canım zaman zaman hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri, akşam hafif geçirirsen sorun olmaz, öyle 1 kerecikten hemen canını sıkma, diğer günler düzenli beslenirsen cumaya kadar toparlarsın merak etme

Bende uzun zamandır diyet-sağlıklı beslenme linkini takip ediyorum ama gruplara daha yeni bakmak aklıma geldi ve bende sanırım bir gruba dahil olmak istiyorum.fakat gruba katılma şartlarını okuduğumda kafam karıştı biraz uzun bir anlatım olmuş ya da benim kafam biraz dolu.Emin olduğum tek şey kilo vermek istediğim özelliklerimi yazayım isterseniz....

Boy:1,75
Kilo : 78
Meslek: Muhasebe
İştahlıyım ama çok aşırı yemiyorum genelde engel olmaya çalışıyorum,gruba dahil olabilirsem sanırım disiplinli bir beslenme ile kilo verebilirim

buqünkü menüm:

sabah
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay

ara
1 qün kurusu

öğle
1,5 kepce domates çorbası
bol sarımsaklı yoğurtlu brokoli

ara
5 fındık

akşam
1 kase spichal K

20 dk tempolu yürüyüş
20 dk eqzersiz hareketleri

aramıza hoşqeldin cnm

bende 64 gorsem ayy soylemes bıle heyecan yaptırdı bana
hıc gormedım canım daha

:))) olcak ınsallah canım olcak evlendıgımde ben 52kıloydum hamıle kaldım 58ıle kızım bı dohdu ben kılo lamıyorum dıye hıc dıkkat etemdım 76ya kadar cıktım sonra oğluma hamıle kalıcam dıye 63 e ındım ve sonrasında hep dıkkat ettım ıste 3.yude dogurdum artık once 65 sonra 58olmak ıstıyorum ınsallah
ve hep beraber basarızcaz ınsallah

arada bır oluyor canım sıkma canını oyle kacamak yapmadan da dıyet olmazkı ya ozluyor ınsan

oh oh gordum neler yapıp yedıklerını hep masallahhh yarasın demıycem sana yaramasın :))))

aşımızı olduk oglumu okula goturdum cok sevdı ınsallah kızlar dua edın alıssın oraya ıkıncı doneme hazırlık yapıyoruz yoksa yaz bızım ıcın cok zor olcak o dısarı cıkmak ıstıcek bebek kucuk evde uyuycak ayyyy Allah ım yardımcım olsun
ya kızım bu ay 200gr. almıs hemsıremız az ama ben kıloya cok takılmıyorum dedı masallah ıyı gorunuyor dedı ama dıyuyor aglamıyor ıcıyor sutunu uyuyyor guluyor doymasa aglar yanı sanırım ben dıyet yaptım ya ondan az aldı dıye uzuluyorum ama ben doyuyorum ya etımıde sebzemıde yıyorum sadece aksamları ıste corba salata ve meyve yıyorum ondandır dımı kızlar ya napıcam ben sımdı bırakayımmı yanı sımdı ne guzel kılo verıyorudm ama kızımdan da degerlı degıl ((
ben kaldıgım yerden temızlıge devam edeyım ardın da da utu aksama gelırım artıkın

hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum o ne ki
ayy siz öyle dedikce kendimle daha cok gurur duydum resmide ismini bilmedigim icin yükledim
ben kalmışım bi tek ben e kaçtım kızlar yarın grşz

bu arada bu mesajla 100 mesajıma ulaştımmm

artık bildirimimi kendim yapabilirim yaşaşsın

byeeeeeeeeeee
100üncü msjin hayirli ugurlu olsun :119:
canım kıyamam yaaaaa(çatalın ucunla tadında bak bari :))
basdan hayir dedim sagol canim catalin ucu derken hepsi gider mazallaah
öğlenleri çorba iyi oluyo cnm bence...bende sütlü çorba yapıyorum şimdi..kivide güzel bence c vitamin deposu afiyet olsun:)
corba ya yetisemedim küpe taki ucuzlamis molam bitti aksam corba iceyim bari birde artik tatliya suna buna para harcamiyorum o tatlinin yerine kendime taki aldim insallah yakinda yeni cicilerde aliriz zayifladik diye
aslinda haslanmis patates cidden bütün gün tok tutuyor bende bi ara yapmisdim sonra üsendim haslamaya yogurtlayip yiyordum
bende boyda yok 160 ancak 96 kiloydum hamilelikde insallah hedeflerimize ulasiriz canim
sagol tatlim ayy simdi hicde pisman degilim birsürü kalori yaga yok dedim
siz bana afferim deyin ben bidaha yermiyim
Allah acil şifalar versin canım.

Tebrik ederim iraden için, sen 38 beden kot pantolonları düşün, boşver onlar yesin.
evet fadimecim 5 dakikada yutacam tatliyi sonra bütün hafta vercem diye ugras iyiki yememissim
hayirli yolculuklar hasretcim güle güle git gel tatlim
onun yerine taki aldim simdiye kadar yedik zaten minem artik yemiyelim
insallah cuma günü etki eder ortim askimmm
Sabah geç kalkınca öğün saatleri aksıyor(
gidiyim çorbamı içeyim....grşrz kızlar...
görüsürüz canim affiyet olsun :80:

ay hatirlamiyorum ki tam hayal mayal birseyler ucusuyor kafamda beyaz ekmek misir chipsi donut

hatirliyorum zerram hayirlisiyla olur insallah tatlim bi ara bakiyorduk unutmussum aldiniz saneddiyordum
yok canım bakıyoruz hala....
bana araba şart canım
eşim il dışı çok gidiyor
sinir oluyorum araba kapıda ben otobüslere mahkum..
geçmiş olsun canım...
Allah kolaylık versin..
bende oğlumu hergün babaanneye bırakıyorum zor oluyor
uyuyor yavrum sarıp sarmala götür
düzen bişey kalmadı
Merhabalar.... :44:
merhabaaa..
tatli siparis verdi isarkadaslari sende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinler ben yemiycem ohh yok dedim iste
helal sana suziş kim tutar seni...

bi ara burdada birileri yapmıştı ama pes ettiler
patatesten böğğğ geldi...

kızlar alıntılamak istediğim daha çok şey vardı ama yoğundum öğleden sonra
şimdide çıkıcam
misafirlere hazırlığımı yapıcam
görüşürüz inşallah..

fadimecim zaten mercimek corbasinda en kalori corba bildiigim kadariyla :26:
arada böyle istah patlamalari olur canim yinede yolumuza devam birakmak yok
canim bizim belirli kurallarimiz yok ama menülerini paylasirsin sohbete katilirsin cumadan cumaya bildirimini yaparsin okada

ben emzirmedigimden bilemiyorum ama ac kalmiyorsun herhalde sebze ye bol salata meyve niye kilo almasinki bebis ama bilemedim canim :26:
hayirlisiyla güzel bi araban olur insallah zerram cok gazza geldim sizin sayenisde

Evet oyle oluyor...
Ama bi deniyeyim sansimi bakalim belki basaririm ...
Saglokli beslenerek ancak kilomu sabit tutaniliyorum
Oburum cunku tatli matli yedigim icin ancak onu dengeliyor saglikli beslenme menulerim :)
Nasip ya yarin baslayacagim
İki ay icinde Allah izin verirse oyle boyle kurtulmayi umuyorum :)

Umarim hersey herkesin gonlune gore olur

Evet patates tok tutuyor cidden
De arkadasin dedigi gibi böğk geliyor 3 gun sabredince sonasi kolay zaten :)

geçmiş olsun canım yaşlılarda kırıkların kaynaması çok zor oluyor
45 yaşın üstü insanlarda kemik kaynaması zorlaşıyor demişti doktorlar
bir keresinde annemde abdest alırken ananemlerde kuzenimde yerleri yeni silmişti
annem kaymış düşmüştü omuzu çıkmıştı
ona ameliyatta olmaz demişti doktorlar
sonraısnda bir doktor bize paça suyu kaynatın içirin demişti
ben anneme bol bol paça suyu kaynatmıştım
kemikleri kaynatıyormuş paça
o yüzden anneme böyle anlat canım belki duymuşsunuzdur sizde ama hatırlatayım dedim
kızın içinde yapcak bişey yok tatlım sarıp sarmalayıp göötürcen
öğlen uykusunu annen 1 de uyutut tekrar öyle söylersin akşamlarıda hem senin için rahat olur
bir ara konuşmuştuk seninle bu konuyu tatlım
tekrardan geçmiş olsun canım

canım bu benim menüm içinde kendimi bulduım
aslında bu şekil beslenme tarzı çok güzel
herşeyden yiyorsun

tatli siparis verdi isarkadaslari sende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinler ben yemiycem ohh yok dedim iste

simdiye kadar yediklerim

sabah: sade yogurt ile light müsli
ara: 1 mandalina
öglen: 2dilim kara ekmek sürme peyniri (simdide tomatescorbasi yesemmi ki)
ara: kivi
aksam bilmiyorum daha :26:
suzim iyiki yememişsin o pastayı canım
bu hafta sende 1000 gidecek ona göre

mınecım sana ve neslıhana sonsuuuuz tskler
cok guzel lısteler bırde emek verıyorsunuz
saolun kızlar

ıns guzel bır arabaya sahıp olursun canm
allahım gonlune gore versın

gecmıs olsun mınecım allahım yataklara dusurmesın kımseyı

ama ama cok guzel kı bu
aferın sana

mrb hosgeldın
bızler saglıklı beslenme taraftarıyız
saklın yanlıs anlama ama sana sonradan o kılolar doner dıye dusunmekteyım
cunku omrunun sonuna kadar bu sekılde beslenemezsın kı
[/QUOTE]
iyidir canım sen nasılsın

kızlar selam hıç vaktım yoktu bugun iş yoğundu haftasonuda şehir dışındaydım

menüm ilham olsun diye yazıyorum :)

sabah kepekli tost (kızmayın makyaj yapıcam hazırlanıcam dıye vakıt kalmadı bu ke zuykuya yenık dusmesemde

ara yok

öğlen azo gelin corba 200 gr yogurt karnıbahar yemegı

ara 2 kuru incir /doğal marketten alınma değil

akşam corba tavuk salata yıcem

sabah kahvaltısında 2 öglen ve aksam yemeğinde bir dilim kepeklı ya cavdar yıyorum 2 2.5 ltre suyumu ıcıyorum mutlaka

ara Allah kerim :)

öpüyorum yorumlamanıza gerek yok(pek farkı yok eskı menulerımden cunku

birkaç gün yogun olucam belki katılamam ama su an iyi gidiyor rejim /rejim demeyelim sağlıklı beslenme diyelim

cunku canım ısteyınce bıtter falan yıyorum dun spor yaptım sauna esofmanıyla yapınca yıne fenalk gecırıyordum 2 kasık lıght yogurda ıkı dıyet bıskuvı kırıp yedım 21.30 da

öpüyorum kızlar size bildirimi şubatta yapıcam :)

Evet patates tok tutuyor cidden
De arkadasin dedigi gibi böğk geliyor 3 gun sabredince sonasi kolay zaten :)
tek yönlü olunca sIkILIyordur insan
iyidir canım sen nasılsın[/QUOTE]
neslim arti olarak basladim ama haftaya 1000 gramm cikmaz benden tatlim herhalde :18:

kolay gelsin canim

kizlar ben ufak ufak kaciyorum yarin oglisi okula yazdirmak icin gidecegiz öglenden sonra gelecem isyerine yarin beni merak etmeyin öptüm sekerler

canım kaç yasında oğlun bızde bugun gıttık bı saat kaldık geldık 2.doneme kadar 2-3 gun gıdıcez laıstırmak ıcın 2009lu benım oğlum sevdım dedı ama ona hıc bellı olmuyor ınsallah alısır

canim cok erken degilmi :26: benimki 2007 li burda 6 yasindan ihtibaren basliyor okul hayirlisi insallah ogluslarimiz icin yeterki onlar severek gitsin aklimiz onlarda kalmasin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…