saatlerine uymayacağım
zaten en geç yazıyor
belkide sorarım sabah ara yapmasam öğleden sonra 2 ara yapsam diye
birden diyete sokmamak için ön hazırlık canım sonrasındada 21 günlük diyet programı olacakmış
ilgilenenler için googlea mevsimlerden roma yazın ilk çıkan sayfaya tıklayın
evet ilk görünce çok karışık duruyor canım
afferim sana suzim
hadi bakalım devamı gelecek inşallah
buarada süper görünüyor canım istedi
minecim menü karışık ibi duruyor ama uygulanabilir bol alternatifli ben bi incelicem siteden aklıma yattı biraz
Canım zaman zaman hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri, akşam hafif geçirirsen sorun olmaz, öyle 1 kerecikten hemen canını sıkma, diğer günler düzenli beslenirsen cumaya kadar toparlarsın merak etmekızlar çooooook utanıyorum, gitti benim verdiğim kilolar.
bu öğlen şirket yemeği vardı, balık restorantına gittik ve ben çoook yedim, çok yedim. Patlıcan ezmeden tutun tatlı ya kadar, Öküze bağladım resmen. kendim kendime ihanet ettim. Nefes alamıyorum. 3 gün yemek yemesem anca kendime gelicem. tam mideyi küçülltüm derken
Bende uzun zamandır diyet-sağlıklı beslenme linkini takip ediyorum ama gruplara daha yeni bakmak aklıma geldi ve bende sanırım bir gruba dahil olmak istiyorum.fakat gruba katılma şartlarını okuduğumda kafam karıştı biraz uzun bir anlatım olmuş ya da benim kafam biraz dolu.Emin olduğum tek şey kilo vermek istediğim özelliklerimi yazayım isterseniz....
Boy:1,75
Kilo : 78
Meslek: Muhasebe
İştahlıyım ama çok aşırı yemiyorum genelde engel olmaya çalışıyorum,gruba dahil olabilirsem sanırım disiplinli bir beslenme ile kilo verebilirim
bende 64 gorsemayy soylemes bıle heyecan yaptırdı bana
hıc gormedım canım daha
kızlar çooooook utanıyorum, gitti benim verdiğim kilolar.
bu öğlen şirket yemeği vardı, balık restorantına gittik ve ben çoook yedim, çok yedim. Patlıcan ezmeden tutun tatlı ya kadar, Öküze bağladım resmen. kendim kendime ihanet ettim. Nefes alamıyorum. 3 gün yemek yemesem anca kendime gelicem. tam mideyi küçülltüm derken
ben geldım kacamkları yaptım yaptım geldım
cumaya kadar aksamları kus gıbı beslenecegım en az -500 gormek ıstıyorum
pazartesı aksamıda emlekete gıdıyorum ozledımı canım aılemı
hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum o ne kikızlar kahvaltı yapamadım
evden çıkarkende çantama 2 elma attım sabahtan beri onlarla duruyorummmmm acıktım
eve gidince saldırmam inşallah
umaycımmm babannene de çokkkkk geçmiş olsun allah şifa versin
bensuzi hatırlamamak ister gibisin kaçamakları ama gerçeklerle yüzleş hatırla ne yedin....:):)
bu arada kaçamakları kimse yazmıyooooo
ipin ucu kaçtııııııııı galiba
ayy siz öyle dedikce kendimle daha cok gurur duydumtakdirrrrrrrrrr ettimmmmmmmmm seni valla
ama olmadı o tatlı resmiii açız diyoz şurda duyan yooooooook
ben de dün yemeğe dışarı çıktık gelen tatlı ikramına hayır diyemedim yedim tiremisuyu valla afiyetle uzun zamandır tatlı yememiştim ii oldu
bu arada eşim sonunda farketti zayıfladığımı kilmu sordu demedim ben sana söylicem daha zaman var dedim ii dedi
100üncü msjin hayirli ugurlu olsun :119:ben kalmışım bi tek ben e kaçtım kızlar yarın grşz
bu arada bu mesajla 100 mesajıma ulaştımmm
artık bildirimimi kendim yapabilirim yaşaşsın
byeeeeeeeeeee
basdan hayir dedim sagol canimcanım kıyamam yaaaaa(çatalın ucunla tadında bak bari :))
corba ya yetisemedim küpe taki ucuzlamis molam bitti aksam corba iceyim bariöğlenleri çorba iyi oluyo cnm bence...bende sütlü çorba yapıyorum şimdi..kivide güzel bence c vitamin deposu afiyet olsun:)
aslinda haslanmis patates cidden bütün gün tok tutuyor bende bi ara yapmisdim sonra üsendim haslamaya yogurtlayip yiyordumEvet canim birakmamali.. Zaten midesi kuculuyor insanin. Aslinda ilk uc gun disinda kolay bi diyet nispeten herseyden de yiyor insan
2.5 yasinda bi oglum var. Doguma 110 a yakin gittim emzirme donemi bitip diyete basladigimda 92 kgdim
Bir bucuk yildir da 78 civarindayim
Tam anlamiyla pisbogazim tatliya duskunum. Boyum 174 olunca 78 kotu durmuyor diye iyice saldim kendimi
Niyetlenip biraktim hep
44 bol oluyor 42 dar oyle ara bi bedenim
Zayiflayi alisveris uapicm diye sartlayinca kendimi dolabim da öldü tabi
Nasipse 2 ay sonra alisverise cikacagim diye ödul tadinda hedef belirledim :)
Allah yardimcim olsun :)
sagol tatlim ayy simdi hicde pisman degilim birsürü kalori yaga yok dedimcnım cok buyuk gecmıs olsun ınsallah tez zamnada ıyılesır ben yaslılara hıc kıyamıyorum ya baslıyorum aglamaya hemen((
suzicim bravo sana supersın nasılda guzel gorunuyor ve sen bunu gerı cevırdın masallah sana
bende brokolımı yedım yanında bır dılım tb ekmegı
siz bana afferim deyin ben bidaha yermiyim
Mrblar . ınan ınsan zayıfladıka daha azını ıstıyor
yaklkasık 2 yılda verdım desem ınanırmısın cok yavas verdım yanı
hosgeldın slm tekrardan
huu huunasılsın kıscem
buradada hava cok guzel cıkıp dolasmak ıstıyorum ama sevdıcekle
slmm
bende cok kacamak yaptım
pısmanım
kıscem ya cok guzel ılerlıyorsun masallah
mınecım sana ve neslıhana sonsuuuuz tskler
cok guzel lısteler bırde emek verıyorsunuz
saolun kızlar
ıns guzel bır arabaya sahıp olursun canm
allahım gonlune gore versın
gecmıs olsun mınecım allahım yataklara dusurmesın kımseyı
ama ama cok guzel kı bu
aferın sana
mrb hosgeldın
bızler saglıklı beslenme taraftarıyız
saklın yanlıs anlama ama sana sonradan o kılolar doner dıye dusunmekteyım
cunku omrunun sonuna kadar bu sekılde beslenemezsın kı
evet fadimecim 5 dakikada yutacam tatliyi sonra bütün hafta vercem diye ugras iyiki yememissimAllah acil şifalar versin canım.
Tebrik ederim iraden için, sen 38 beden kot pantolonları düşün, boşver onlar yesin.
hayirli yolculuklar hasretcim güle güle git gel tatlimben geldım kacamkları yaptım yaptım geldım
cumaya kadar aksamları kus gıbı beslenecegım en az -500 gormek ıstıyorum
pazartesı aksamıda emlekete gıdıyorum ozledımı canım aılemı
onun yerine taki aldim
saatlerine uymayacağım
zaten en geç yazıyor
belkide sorarım sabah ara yapmasam öğleden sonra 2 ara yapsam diye
birden diyete sokmamak için ön hazırlık canım sonrasındada 21 günlük diyet programı olacakmış
ilgilenenler için googlea mevsimlerden roma yazın ilk çıkan sayfaya tıklayın
evet ilk görünce çok karışık duruyor canım
afferim sana suzim
hadi bakalım devamı gelecek inşallah
buarada süper görünüyor canım istedi
çok sağolun kızlar
hasretcim herşey sizin için
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
insallah cuma günü etki eder ortim askimmmönce yotube indirme programı indiriyorsun sonra video indiriliyor....benim pc ses kartı bozulmuş hatuunun ne dedigini duyamıorum işe yarar bişey varmı kızlarkonuşmalarında
kaşarda labnede çok kalorili az yaglı beyaz veya lorun kalorileri en düsük......
taze meyve ,badem veya yogurt tüketmek ara ögünlerde daha tok tutuyor..atıştırma yerine ara ögün yapmalısın bence......
kızzz onasıl iş yeri kadınlar matinesine dönmüş börekler kekler................
yavrummmmmmm sen buna kaçamak diyon ...............
o piza eve gelecek kokusu ortalıga yayılacak ben 1 dilimle durucam imkanı yok..durabilene sevgiler hürmatlar..........
geçmiş olsun yaş ilerleyince kırıklar yaşlıları zorluyo allah yardım etsin......yeni tabloyu gördüm tekrar emegine saglık............
suzimmmmmmmmmmmmmmmmmmm alnından öpüyorum seni yemedinye h
bugün şahanesin.........
hayırlı ugurlu olsun.........
kızın yazdı sanırım bizim yerimize öp yaramazı.................
görüsürüz canim affiyet olsun :80:Sabah geç kalkınca öğün saatleri aksıyor(
gidiyim çorbamı içeyim....grşrz kızlar...
yok canım bakıyoruz hala....ay hatirlamiyorum ki tam hayal mayal birseyler ucusuyor kafamda beyaz ekmek misir chipsi donut
hatirliyorum zerram hayirlisiyla olur insallah tatlimbi ara bakiyorduk unutmussum aldiniz saneddiyordum
bana araba şart canım
çok teşekkür ederim suzim iyiki varsın
selam canım
burdada hava güneşlii
ama ben odaya hapsolmuş gibi çıkamıyorum dışarı
canım bence bisküvisi az olmuş olabilir, elmaların suyunu tam çektirmemişte olabilirsin
ben elmaları biraz soğutmuştum canım
üzüldüm şimdi
noldu canım neyin var?
bende istiyorum araba
ehliyetim yok gerçi ama
araba kredimiz bitince banada alacaktım 1 sene falan kaldı
bu seferde eşimle yanyana okullara atandık
yinede istiyorum ama bakalım
geçmiş olsun canım...selam kızlar
sabah selam veremedim
işler çıktı derse girdim falan derken ancak geldim
nasılsınız bakalım bugün?
ben regl olcam 5 günüm var kendimi şiş hissediyorum şimdiden
haftasonuda 11e kadar yatınca bugün zor geldim işe
bide benim 94 yaşında babaannem var
cuma günü düşmüş kalçada kırık var
ameliyat yapamayız demişler mersine sevkediliyor
annem kızıma bakıyordu
dedem annemlerde kalıyor oda çok yaşlı
sabah kızımı anneme götürdük benimki uykuyu çok sever
çok zor oluyor bütüm düzenimiz bozuldu
babaannemede üzülüyorum
üvey, kendi çocuğu olmamış
nekardeş var ne evlat
babam halamlar falan hep bakıyorlar ama öz evlat gibi olurmu
o gün hastanede görünce öyle çok üzüldüm
çokta yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
merhabaaa..Merhabalar.... :44:
helal sana suziş kim tutar seni...tatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinlerben yemiycem ohh yok dedim iste
Merhaba kizlar...
Bir bucuk yildir 78 civarindayim
Lisedeyken patates diyetiyle 1.5 2 ayda 20 kg vermistim
Hafta ici diyet uapiyordum Hafta sonlari herseyden az az yiyordum herseyden hem de..
Su an nasipse 2 hafta bozmadan yapip hafta sonlari free sekilde 63 e kavusmayi dusunuyorum.
İlk uc gun haslanmis patates yeniliyor zorluyor ama sonra meyve salata et giriyor devreye
Bakalim nasipse kilolarimdan kurtulana kadar baska diyete donmeden kacamaksiz uygulamaya caliscm.
Hepimize bol azimler :)
fadimecim zaten mercimek corbasinda en kalori corba bildiigim kadariyla :26:Kalori sepetinden hesap yaptım, 28 şubata kadar 59 kiloya düşmem için 1138 kalori almam gerekiyormuş, yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi hesapladım 1300 kalori yapıyor yaaa, biraz karışık oldu liste de bugün toplam yediğim ve yiyeceklerim arkadaşlar. 1 kase mercimek çorbasının kalorisine bakar mısnız? 270 kalori yaaa, ne kadar çokBen bir tek çorbayla doymam ki???
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93 kalori
[2] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225 kalori
[3] Karnıbahar yemeği 5 YEMEK KAŞIĞI 37.5 kalori
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168 kalori
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270 kalori
[6] Yeşil Zeytin 4 adet 28 kalori
[7] Dost Yarım Yağlı Süt 0.200 LİTRE 92.2 kalori
[8] Menemen 1 PORSİYON 179 kalori
[9] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1 adet 70.5 kalori
[10] Elma 1 ADET 60 kalori
[11] fındık (1 adet) 8 adet 72 kalori
Toplam : 1295.2 kal.
arada böyle istah patlamalari olur canim yinede yolumuza devam birakmak yokkızlar çooooook utanıyorum, gitti benim verdiğim kilolar.
canim bizim belirli kurallarimiz yok ama menülerini paylasirsin sohbete katilirsin cumadan cumaya bildirimini yaparsin okadaBende uzun zamandır diyet-sağlıklı beslenme linkini takip ediyorum ama gruplara daha yeni bakmak aklıma geldi ve bende sanırım bir gruba dahil olmak istiyorum.fakat gruba katılma şartlarını okuduğumda kafam karıştı biraz uzun bir anlatım olmuş ya da benim kafam biraz dolu.Emin olduğum tek şey kilo vermek istediğim özelliklerimi yazayım isterseniz....
Boy:1,75
Kilo : 78
Meslek: Muhasebe
İştahlıyım ama çok aşırı yemiyorum genelde engel olmaya çalışıyorum,gruba dahil olabilirsem sanırım disiplinli bir beslenme ile kilo verebilirim
ben emzirmedigimden bilemiyorum ama ac kalmiyorsun herhalde sebze ye bol salata meyve niye kilo almasinki bebis ama bilemedim canim :26::))) olcak ınsallah canım olcak evlendıgımde ben 52kıloydum hamıle kaldım 58ıle kızım bı dohdu ben kılo lamıyorum dıye hıc dıkkat etemdım 76ya kadar cıktım sonra oğluma hamıle kalıcam dıye 63 e ındım ve sonrasında hep dıkkat ettım ıste 3.yude dogurdum artık once 65 sonra 58olmak ıstıyorum ınsallah
ve hep beraber basarızcaz ınsallah
arada bır oluyor canım sıkma canını oyle kacamak yapmadan da dıyet olmazkı ya ozluyor ınsan
oh oh gordum neler yapıp yedıklerını hep masallahhh yarasın demıycem sana yaramasın :))))
aşımızı olduk oglumu okula goturdum cok sevdı ınsallah kızlar dua edın alıssın oraya ıkıncı doneme hazırlık yapıyoruz yoksa yaz bızım ıcın cok zor olcak o dısarı cıkmak ıstıcek bebek kucuk evde uyuycak ayyyy Allah ım yardımcım olsun
ya kızım bu ay 200gr. almıs hemsıremız az ama ben kıloya cok takılmıyorum dedı masallah ıyı gorunuyor dedı ama dıyuyor aglamıyor ıcıyor sutunu uyuyyor guluyor doymasa aglar yanı sanırım ben dıyet yaptım ya ondan az aldı dıye uzuluyorum ama ben doyuyorum ya etımıde sebzemıde yıyorum sadece aksamları ıste corba salata ve meyve yıyorum ondandır dımı kızlar ya napıcam ben sımdı bırakayımmı yanı sımdı ne guzel kılo verıyorudm ama kızımdan da degerlı degıl((
ben kaldıgım yerden temızlıge devam edeyım ardın da da utu aksama gelırım artıkın
hayirlisiyla güzel bi araban olur insallah zerramyok canım bakıyoruz hala....
bana araba şart canım
eşim il dışı çok gidiyor
sinir oluyorum araba kapıda ben otobüslere mahkum..
geçmiş olsun canım...
Allah kolaylık versin..
bende oğlumu hergün babaanneye bırakıyorum zor oluyor
uyuyor yavrum sarıp sarmala götür
düzen bişey kalmadı
merhabaaa..
helal sana suziş kim tutar seni...
bi ara burdada birileri yapmıştı ama pes ettiler
patatesten böğğğ geldi...
kızlar alıntılamak istediğim daha çok şey vardı ama yoğundum öğleden sonra
şimdide çıkıcam
misafirlere hazırlığımı yapıcam
görüşürüz inşallah..
yok canım bakıyoruz hala....
bana araba şart canım
eşim il dışı çok gidiyor
sinir oluyorum araba kapıda ben otobüslere mahkum..
geçmiş olsun canım...
Allah kolaylık versin..
bende oğlumu hergün babaanneye bırakıyorum zor oluyor
uyuyor yavrum sarıp sarmala götür
düzen bişey kalmadı
merhabaaa..
helal sana suziş kim tutar seni...
bi ara burdada birileri yapmıştı ama pes ettiler
patatesten böğğğ geldi...
kızlar alıntılamak istediğim daha çok şey vardı ama yoğundum öğleden sonra
şimdide çıkıcam
misafirlere hazırlığımı yapıcam
görüşürüz inşallah..
hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum o ne ki
ayy siz öyle dedikce kendimle daha cok gurur duydumresmide ismini bilmedigim icin yükledim
100üncü msjin hayirli ugurlu olsun :119:
basdan hayir dedim sagol canimcatalin ucu derken hepsi gider mazallaah
corba ya yetisemedim küpe taki ucuzlamis molam bitti aksam corba iceyim baribirde artik tatliya suna buna para harcamiyorum o tatlinin yerine kendime taki aldim insallah yakinda yeni cicilerde aliriz zayifladik diye
aslinda haslanmis patates cidden bütün gün tok tutuyor bende bi ara yapmisdim sonra üsendim haslamaya yogurtlayip yiyordum
bende boyda yok 160 ancak96 kiloydum hamilelikde insallah hedeflerimize ulasiriz canim
sagol tatlim ayy simdi hicde pisman degilim birsürü kalori yaga yok dedim
siz bana afferim deyin ben bidaha yermiyim
evet fadimecim 5 dakikada yutacam tatliyi sonra bütün hafta vercem diye ugras iyiki yememissim
hayirli yolculuklar hasretcim güle güle git gel tatlim
onun yerine taki aldimsimdiye kadar yedik zaten minem artik yemiyelim
insallah cuma günü etki eder ortim askimmm
görüsürüz canim affiyet olsun :80:
geçmiş olsun canım yaşlılarda kırıkların kaynaması çok zor oluyorselam kızlar
sabah selam veremedim
işler çıktı derse girdim falan derken ancak geldim
nasılsınız bakalım bugün?
ben regl olcam 5 günüm var kendimi şiş hissediyorum şimdiden
haftasonuda 11e kadar yatınca bugün zor geldim işe
bide benim 94 yaşında babaannem var
cuma günü düşmüş kalçada kırık var
ameliyat yapamayız demişler mersine sevkediliyor
annem kızıma bakıyordu
dedem annemlerde kalıyor oda çok yaşlı
sabah kızımı anneme götürdük benimki uykuyu çok sever
çok zor oluyor bütüm düzenimiz bozuldu
babaannemede üzülüyorum
üvey, kendi çocuğu olmamış
nekardeş var ne evlat
babam halamlar falan hep bakıyorlar ama öz evlat gibi olurmu
o gün hastanede görünce öyle çok üzüldüm
çokta yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
canım bu benim menüm içinde kendimi bulduımkızlar bugün bu diyete başlıyorum
12 günlük bir program
amaç vücudu alıştırmak
daha sonra diyete başlanıyor
fikrinizi almak istedim, nasıl sizce?
SABAH KAHVALTISI (engec saat 09.30)
2 ince dilim ekmek (cavdar veya yulaf ekmegi tercih edilmeli, 1 dilim ekmek yaklasik 30gram kadar olmali) Ekmek cesidi hergun degistirilmeli, bir gun cavdar, birgun bugday, birgun tam tahilli, birgun ay cicekli vs)
ve
1 ince dilim az yagli beyaz peynir
6 zeytin
1 tatli kasigi kasigi bal veya recel
Veya EKMEK SECENEGI SABIT KALMAK UZERE
1 ince dilim az yagli beyaz peynir
2 tatli kasigi diabetliler icin hazirlanmis marmelat veya recel, bicak ucuyla
1 surumluk tereyagi (incecik bir tabaka olacak sekilde, en fazla haftada 1 kez)
Veya
1 yumurta (en fazla haftada 1 gun) + 5 zeytin (erkekler icin 8 zeytin)
Veya
1 beyaz peynirli tost (erkekler icin 2 tost) Uzerine ayrica tereyagi surmek yok.
Veya
1 kucuk kase az yagli sut (yagsiz bulabilirseniz daha da iyi) + 3 kasik musli veya corn flakes (erkekler icin 5 kasik)
Ve hangi kahvaltiyi secerseniz secin,
Domates, salatalik, maydanoz, yesil biber, roka, salatalik veya evde hazirlanmis maydanoz, dereotu, corek otu, feslegen, kirmizi pul biberli karisim. 1 tatli kasigi zeytin yagi
Sekersiz cay (arzu edildigi kadar)
Veya
1 kucuk dilim evde yapilmis kek ve cay (olabilecek en az yagli ve en sade kek,) (erkekler icin biraz buyukce bir dilim olabilir)
Veya
1 bardak sut ve 2 kucuk evde yapilmis kurabiye (haftada sadece 1 gun)
DIKKAT!: Temel kahvalti ekmek, peynir, zeytin ve klasik domates, salatalik vs olan kahvalti modeli olmali. Kurabiye secenegi sadece 1 gun, yumurta secenegi 1 gun, tost secenegi en fazla iki gun. Onemli olan metabolizmayi harekete gecirmek icin mumkun oldugu kadar degisik secenekler kullanmak.
ARA OGUN: 11.30 civari
bir kucuk kase kayisi kompostosu + 2 ceviz (mesela evde olunan gunler icin cok ideal bir secenek, cok az seker ilavesi ile pisecek)
veya
Bir kucuk meyve (elma, armut, 1 kucuk portakal iki mandalina, 8-10 cilek, iki dilim ayva, yarim nar, 1 dilim taze ananas, 1 kucuk salkim uzum (ozellikle siyah olan secilmeli) + 3 adet ceviz veya 10 adet findik
Veya
bir kase yogurt (mumkunse az yagli) + 1 meyve
Veya
bir kase yogurt + 3 petit beure biskuvi (erkekler icin 5) Biskuvi petit beure olmali lutfen
OGLEN YEMEGIengec saat 14.00’te)
1 kase sebze corbasi (kisi basina 1 yemek kasigi z.yagi ile pisecek)
veya
1 kase mercimek corbasi (uzerine ayrica yag konulmayacak)
veya
1 kase yogurtlu princ corbasi
veya
1 kase az sehriyeli tavuk suyu corbasi
DIKKAT!: (corbalar kremasiz, un, yumurta eklenmeden, cok az yag ile pisirilmeli, mercimek corbasi dahil, uzerine tekrar yag eklenmemeli)
+
1 porsiyon izgara et (1 adet tavuk gogsu veya orta boy balik veya kirmizi et veya 4 kofte) kofte en fazla haftada iki kere, erkekler icin 6 kofte
Ince bir dilim ekmek (yaklasik 30 gr)
Istendigi kadar salata (1 kasik z.yagi, istendigi kadar limon, cok az tuz)
Veya
Sogus et veya tavuklu sandvic
veya
ton balikli marul, salatalik, domatesle hazirlanmis sandvic (mayonez, hardal veya herhangi bir sos eklenmeden)
Veya
Haslanmis herhangi bir sebze (kabak, broccoli, vs haftada 1 kere patates de olabilir)
1 parca tavuk gogsu haslanmis (salam, sosis, sucuk kesinlikle yok )
Veya
6 -8 yemek kasigi, kisi basi 1 kasik yag ile pismis herhangi bir etli sebze yemegi ve 1 dilim ekmek
Veya
1 kasik z.yagi ve 1 yumurta ile yapilmis menemen (sabah kahvaltisinda yumurta yenmediyse) Erkeklere iki yumurta veya 1 yumurta + 1 kasik lor
Izgara, tavuk veya baligin yanina istendigi kadar haslanmis veya cig sebze ya da salata yenebilir. Sadece 1 kasik yag ilave edilecek.
YANI OGLEN YEMEGINDE CORBA + ANA YEMEK ve SEBZE ya da SALATA VAR. Is yerinde yemek yiyorsaniz, lutfen pilav, makarna almayin, onun yerine iki kere senze yiyin
IKINDI KAHVALTISI (saat 16 30 civari)
1 kase yagsiz yogurt
Veya
1 kase meyve salatasi (yarim adet kirmizi,yarim adet yesil yarim adet sari meyve)
iki adet biskui veya 2 ceviz veya 10 badem(sabah ogununde yenmemisse) veya + 8-10 kuru siyah uzum
Veya
İncecik bir dilim kek + 1 fincan sutlu kahve (sabah yenmemisse)
Veya
1 adet pogaca (evde, z yagi ile yapilmis, az yagli peynir, bol dere otu, corek otu ile zenginlestirilmis) + cay (hangisini severseniz)
Veya
4 adet kepekli herhangi bir biskuvi + cay
AKSAM YEMEGI (en gec saat 19 30 da)
1 tabak (yaklasik 6 -8 kasik) herhangi bir sebze yemegi (etsiz turlu, taze fasulye, lahana , karnabahar yemegi vs hepsi kisi basina bir y.kasigi z.yagi ile pisecek)
2 kasik yogurt
Veya
Herhangi bir izgara et, balik veya tavuk
1 canak salata, (havuc ve cok olgun domates konmayacak) veya haslanmis sebze
Uykudan once (eger bir sey yeme ihtiyaci duyuyorsaniz)
1 bardak sut + 1 kucuk parca bitter cikolata(cok istiyorsaniz eger)
ONEMLI NOTLAR:
Eger bir dilim ekmegi bir kez tartarsaniz, buyuklugunun asagi yukari ne kadar oldugunu anlarsiniz ve sonra 3 asagi 5 yukari ayni porsiyonu yersiniz
Simdilik sadece bedenimizi degisime hazirliyoruz. Hergun tartilmanin anlami yok, buna gerek te yok.
Daha sonra menuye pilav ve makarna, baklagiller de eklenecek. Bu 12 gun vucudun dengelerini bulmasi icin cok onemli. Lutfen ozellikle saatlere uymaya ve ara ogunleri atlamamaya calisin.
Gunde enaz 2 litre su icmelisiniz.
Haftada enaz iki gun 60 dakika yurumeye calisin lutfen. Hergun yuruyebilirseniz en guzeli.
Bu hafta kuru yemis sadece ara ogundeki badem, siyah uzum ve ceviz, ozellikle aksam yemeginden sonra hicbir sekilde kuru yemis yok.
Ben soyleyene kadar artik tartilmak yok.
Bu 12 gun icinde hic icki icmek yok. Sarap yok, bira yok, viski, likor hicbirsey yok. İs yemeklerinde uygun bir bahane soylenebilir (antibiyotik kullaniyorum vs) Diyet yapiyorum demek yok.
Yasam stilimizi “hop” diye degistiremeyiz. Ama daha once yedigimiz miktarlari azaltmak bile bizim icin ciddi degisimlere hazirlik olur. Porsiyonlarinizi azaltmaya alisin lutfen.
tatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinlerben yemiycem ohh yok dedim iste
suzim iyiki yememişsin o pastayı canımsimdiye kadar yediklerim
sabah: sade yogurt ile light müsli
ara: 1 mandalina
öglen: 2dilim kara ekmek sürme peyniri (simdide tomatescorbasi yesemmi ki)
ara: kivi
aksam bilmiyorum daha :26:
Mrblar . ınan ınsan zayıfladıka daha azını ıstıyor
yaklkasık 2 yılda verdım desem ınanırmısın cok yavas verdım yanı
hosgeldın slm tekrardan
huu huunasılsın kıscem
buradada hava cok guzel cıkıp dolasmak ıstıyorum ama sevdıcekle
slmm
bende cok kacamak yaptım
pısmanım
kıscem ya cok guzel ılerlıyorsun masallah
tek yönlü olunca sIkILIyordur insanEvet patates tok tutuyor cidden
De arkadasin dedigi gibi böğk geliyor 3 gun sabredince sonasi kolay zaten :)
iyidir canım sen nasılsıngeçmiş olsun canım yaşlılarda kırıkların kaynaması çok zor oluyor
45 yaşın üstü insanlarda kemik kaynaması zorlaşıyor demişti doktorlar
bir keresinde annemde abdest alırken ananemlerde kuzenimde yerleri yeni silmişti
annem kaymış düşmüştü omuzu çıkmıştı
ona ameliyatta olmaz demişti doktorlar
sonraısnda bir doktor bize paça suyu kaynatın içirin demişti
ben anneme bol bol paça suyu kaynatmıştım
kemikleri kaynatıyormuş paça
o yüzden anneme böyle anlat canım belki duymuşsunuzdur sizde ama hatırlatayım dedim
kızın içinde yapcak bişey yok tatlım sarıp sarmalayıp göötürcen
öğlen uykusunu annen 1 de uyutut tekrar öyle söylersin akşamlarıda hem senin için rahat olur
bir ara konuşmuştuk seninle bu konuyu tatlım
tekrardan geçmiş olsun canım
canım bu benim menüm içinde kendimi bulduım
aslında bu şekil beslenme tarzı çok güzel
herşeyden yiyorsun
suzim iyiki yememişsin o pastayı canım
bu hafta sende 1000 gidecek ona göre
mınecım sana ve neslıhana sonsuuuuz tskler
cok guzel lısteler bırde emek verıyorsunuz
saolun kızlar
ıns guzel bır arabaya sahıp olursun canm
allahım gonlune gore versın
gecmıs olsun mınecım allahım yataklara dusurmesın kımseyı
ama ama cok guzel kı bu
aferın sana
mrb hosgeldın
bızler saglıklı beslenme taraftarıyız
saklın yanlıs anlama ama sana sonradan o kılolar doner dıye dusunmekteyım
cunku omrunun sonuna kadar bu sekılde beslenemezsın kı
kızlar selam hıç vaktım yoktu bugun iş yoğundu haftasonuda şehir dışındaydım
menüm ilham olsun diye yazıyorum :)
sabah kepekli tost (kızmayın makyaj yapıcam hazırlanıcam dıye vakıt kalmadı bu ke zuykuya yenık dusmesemde
ara yok
öğlen azo gelin corba 200 gr yogurt karnıbahar yemegı
ara 2 kuru incir /doğal marketten alınma değil
akşam corba tavuk salata yıcem
sabah kahvaltısında 2 öglen ve aksam yemeğinde bir dilim kepeklı ya cavdar yıyorum 2 2.5 ltre suyumu ıcıyorum mutlaka
ara Allah kerim :)
öpüyorum yorumlamanıza gerek yok(pek farkı yok eskı menulerımden cunku
birkaç gün yogun olucam belki katılamam ama su an iyi gidiyor rejim /rejim demeyelim sağlıklı beslenme diyelim
cunku canım ısteyınce bıtter falan yıyorum dun spor yaptım sauna esofmanıyla yapınca yıne fenalk gecırıyordum 2 kasık lıght yogurda ıkı dıyet bıskuvı kırıp yedım 21.30 da
öpüyorum kızlar size bildirimi şubatta yapıcam :)
canım kaç yasında oğlun bızde bugun gıttık bı saat kaldık geldık 2.doneme kadar 2-3 gun gıdıcez laıstırmak ıcın 2009lu benım oğlum sevdım dedı ama ona hıc bellı olmuyor ınsallah alısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?