70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

töbe töbe ya bugünde annemden bahsetmiştim aomuzu çıkmıştı diye sana
sanki içime doğmuş gibi bi tuhaf oldum şimdi
nasıl üzüldüm
çok acır bilirim annem çok sinirliydi
ya ne dicemi bilemedim
çok geçmiş olsun canım
omuzuna yapcak bişey yok canım ameliyat felan olmuyo omuza
doktor yerine getirip
kolluk vericek
3 -4 hafta kalabilir
bu dediğim çorbayı eşin için mutlaka yap
internetten araştır
belki iğrenç gelir tadı
bişeyin içibne karıştırıp içir
ama sadece içirmen onun için daha iyi olur
1-2 hafta sürer
genç oldupğu için kaynama süresini çabuklaştırır tatlım
minecim çok üzüldüm inan
gözlerim doldu bi anda
sabah bu konudan bahsedip şimdi bunu duymam
Allah sağlık sıhat versin
babannenede canım ne olursa olsun
büyükler geçmişte ne yaparsa yapsın
onları Allah affetsin
biz üzerimize düşen görevi yerine getirelimde takdir Allahdandır

canım çok sağol çorbayı biaraştırayım canım ama erkek inadı içmem derse hayatta ağzına sürmez
ameliyatıda doktor demiş , dediğin gibi kolluk takmışlar
2-3 güne 1 kontrole gidecekmiş omuzda biçıkıntımı ne varmış o uzarsa diyor ameliyat demiş
bende anlamıyorum ama eşim öyle söyledi canım
herşey allahtan diyoruz
allah daha büyük bir dert vermesin
ayy bide benim göğsümde bişey farkediyorum eşime diyorum herşey üstüste geliyor yaa
oda kötü bişey çıkarmış
aman allah korusunda herşey üstüste geliyor canım işte

son yazdığındada haklısın
üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz
allah razı olsun lafını duyalım yeter canım
öyle işte

sıktım kızlar sizi sağlık sorunlarımızla
kusura bakmayın
dert ortağımız gibi oldu burası

Cok gecmis olsun... Geldimi ust uste gelir derler ya bu oyle olmus... Allah kolayliğini versin.
Tabi herseyin basi saglik.. Saglikliysan hizurun mutlulugun yerindeyse 38 beden olunmasa da olur :)
Baban cok hayirli bi insanmis yanliz... Allah da önüne getirsin insallah yaptigi iyilikleri...

çook geçmiş olsun ... zor bi gün geçirdin desene.ameliyata gerek kalmadan çabuk toparlar eşin insallah.allah razı olsun babandanda merhametli bi yüregi varmış belli. allah baska kaza bela vermesin bunla atlatmiş olun...

canlarım beni affedin bugünlerde gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama alıntı yapamıyorum ya da bir şey yazamıyorum canım çok sıkkın mazur görün beni..
mine canım facede de gördüm başınıza gelenleri. inan çok üzüldüm bi anda hepsi üst üste gelmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah..
ben yine uğramaya çalışıcam canlarım.. öpüldünüz

Evet yaa kalori hesabı gerçekten sinir bozucuymuş, bir çorbada 276 kalori varsa, ölelim biz o ne yaaa?
bu ne böyle öffff ne kadar yüksekler pırasayla çorbaya dudagım uçukladı

..
Ben de çok şaşırdım canım?

Allah acil şifalar versin, gerçekten bu aralar var sizde bir terslik, Allah daha beterinden korusun canım, inşallah herkes biran önce iyileşir, baban da en doğrusunu yapmış canım.

Olur mu öyle canım burda hepimiz derdimizi de paylaşcaz sevincimizi de, bir de gögüs için belli bir yaştan sonra mamografi çekiliyor sanırım canım, adet döneminde yokla elinle, çok da canını sıkarsa bir genel cerrahiye git, göster, ama ben sanmıyorum kötü bişey olduğunu.

Hayırdır inşallah senin neye canın sıkkın kuzum??

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
Dün yine burda bir ortam gerginliği olmuş, ben kendi fikrimi söylicem, bir kişi zayıflamak için buraya gelip destek bekliyorsa, kendisi de burdaki kişilere destek olacak ki, fayda görsün, burda herkes gönlünden destek veriyor, kimse bir yerden ücret alıp da bize yorum yapmıyor ki, geçmişi okumam ne demek, ha vaktim yok okuyamadım dersen anlarım, ama arkadaş farklı bir durumda, o yüzden lütfen burda katılımda olunacaksa girelim topiğe, yoksa menü yazıp da yorum beklemek anlamsız, benim nacizane fikrim bu.

günaydınlar ......
geçmişi okudumda canım sıkıldı sabah sabah...
rabbim herne sıkıntısı olan varsa kolaylıkla aşmayı nasipetsin...

geçmiş olsun minecim
bu da sizin sınavınız bazen herşey üstüste gelir sabrımızı sınar yaradan
rabbim kolaylıklar versin

araba konusunda ise ehliyeti 10 sene önce aldım ama kullanmadım canım hiç
bir kaç kez eşimin arabasıyla öğreneyim dedim
kocadan hoca olmazmış onu anladım
şimdide kendi arabam olursa biraz ders alır kullanırım inşallah..

günaydın canım...
sen ve diğer arkadaşlar haklısınız
hep ben hep ben tarzı olursa burda işler yürümez zaten..
sonuç olması gerektiği şekilde olmuş

gunaydınlarrrr keyıfler nasıl? ınsallah herkeısn yuzunde gulumseme varıdr sorunu olan yoktur ...mınecım canım ıns. en kısa zamanda bu zor gunlerı atlatırsınız sızde
kahvaltımı yapıp geldım (5zeytın bır kk peynır bır dılım koy ekmegı azda recel)bu sabah bıraz farklı yaptım süt olayı benı endıselendırdı bıraz
bu aralar bıraz bende yogunum oğleden sonra yıne oğlumla okula gıdıp gelıcez bakalım bu ıkı hafta beraber gıdıp gelıcez alısma safhası sımdı evı toparlayıp kızımla bı ders tekarraı yapıp onu okula bızde babanneye bebişi bırakmay gıdıcez oraya bebısı bırakıp okula
keyıf
buarada ben gr. gr. yıne ınmeye devam edıyor cok mutluyum sanırım 68 i gorucem cuma gunu ve cuma cumartesı gunum var :) onun ıcın hıc kacamak yapmamam lazım o gunlere kadar

günaydın canım...
dün okumuştum yazını bebeğin küçük sanırım sadece anne sütümü alıyor
eğer öyleyse bence biraz az yiyorsun
bende buraya geldiğimde bebeğim 6 aylıktı ama sadece akşam erken yemeye ve k.hidrat içeren gıdalardan abur cuburdan uzak duruyordum...
ve sürekli süt artırıcı besinleri tüketmey e çalışıyordum tabi abartmadan
ama sen bendende az yiyorsun olmaz canım
şimdi bebeğinin sana ihtiyacı var
sen dengeli beslenirsen bol su içersen hem zayıflar hemde bebişini emzirirsin...

Ben de 1997 de aldım ehliyeti, 2000 yılından bu yana aktif olarak kullanıyorum canım,işe kendi arabamla gelip gidiyroum, araba kullanmak gibisi yok, eşime hiçbir bağımlılığım yok, hafta sonu bile çocukları alıp istediğim gibi biryerlere götürebiliyorum, inşallah sen de gönlüne göre bir araba bulur ve biran önce kullanmaya başlarsın.

günaydın kızlar

bugün biraz kötü başladık galiba

okudum şöyle ama alıntı yapapmadım

minecim çok geçmiş olsun canım nedir başınıza gelelnler bence bi okuttur kendinizi nazar nazar canım

bende sıkıntılıydım kaç gündür inanmıyacaksınız ama elimi 5 yerinden ayrı ayrı zmanlarda yaktım 2-3 gün içinde, sonra dişim ağrıdı şişti

geçende yemeğe gittil eşimin arkadaşları ve eşleriyle .geldik elimi yüzümü yıkayım diye banyoya gittim bi baktım ki gözüm şişmiş

eşimi çağırdım nazar canım ya başka ne olabilir dedi okudu bi beni nefesi kuvvetlidir de.

iki gündür iyim.dünde kayınvalidem hastalandı hasteneye gittiler serum yemiş ama nesi var anlamamışlar

bu sıralar nedense bi uğursuzluk var ama herşey allahtan .allah daha büyük acılar vermesin.amin

Son düzenleme:

evet canım sadece anne sutu alıyor ama ben hıc acıktıgımı hıssetmıyorum bıraz daha dıkkat etmeye calısıcam bakalım sebze tuketıyorum ette yıyorum aslında sadece aksamları az yemeye calısıyorum bıraz daha dıkkatlı olucam bu ay bakalım degısıklık olcak mı
tesekkurlar

canım bende ehliyeti aldı 2 sene evvel şimdi eşim beni işten alıyo dönüşte ben kullanıyorum ilk zamanlar oda eşin gibi şöyle yapma böle yapma ,çukura girdin .motoru mahvettin vites düşür vitesi geç attın kaldırıma çıksaydın ......ayyyyy neler neler şimdi daha ii kullanıyorum pek bişey demiyo çünkü o bişey demeyince daha ii kullandığımı anladı ..şimdi nerdeyese yan koltukta uyuyacak. sen de öğrenirsin zor bişey değil canım

[
gunaydın kızlar nasılsınız gecmısı okudumda yıne uzucu seyler olmus ama gunluk hayatta oldugu gıbı burdada bencıl ınsallar karsımıza cıkıyor ve ben bu duruma okadar alıskınım hıç yabancı gelmıyor zaten arkadas zayıflayıp dıger topıge gıtmek ıstıyodu buda bahanesı olsun burdakı cogu kısce 60lı kılolarda ama daha kımse 60 69 topıne gıtcem dememıstı napalım balık bastan kokarmıs
QOTE=umay0110;28291745]eşim maçtan geldi biraz önce
düşmüş omuzu kırılmış

yarın okula gitmiycem sevk alcam
sonrada kayıvalideyi çağırdım
annem dedeme bakıyor
aile bölündü babam araba köşelerinde babaannemi bekliyor
bihayırsızlık var yaa inşallah bununla son bulur

buarada kızlar ne aklıma geldi
özel bir konu ama
babaannem üvey benim öz olanın üstüne gelmiş
çok eziyetler etmişler babamlara
babam anne falan demez zatende hala teyze bile demediği halde
şimdi hastanede babaannemi bekliyor
kalacak yer yok arabada yatıyor
aklım babamda
eşim nasıl olacak ameliyat riski var
diyet falan diyoruzda herşeyin başı sağlık
bunu unutmamak lazım
[/QUOTE]
gecmııs olsun cnm aılene ıns tez zamanda atlatırsınız
cokk haklısın cnm sana katılıyorum
gunaydın cnm
gunaydın cnm

cnm sutunu artırmak ıcın fazla yemek yemene gerek yok duzenlı beslenmen ve cok su ıcmen yeterlı

Çook geçmiş olsun, Allah başka acı göstermesin canım.

Sana da günaydınnnn.

günaydın kızlarrr:) az kalorili bol gülücüklü günler:))

canım benim nacizane fikrim çorba ve yemeği 1/2 yapıp ekmeğinide doygundan tam buğdaya geçersen ve bunların yanında 1 er dilim tam b. Ekmek yersen +fındık sayısını da1 /2 azaltırsan en az 150 kalori 175 kalori kara geçersin diye düşünüyorum...ayrıca 1 er kaşık yoğurtta iyi gider bence:)istediğin kiloya ulaşman dileğiyle:)

[h=1]Metabolizma hızınızı artıracak 9 öneri[/h]Bu öneriler kilo vermede zorlananların imdadına yetişecek!
01.11.2012
Okuyucu yorumları
2

[h=5]
Zayıflamada veya kilo korumada ne kadar kalori aldığımızı belirleyen metabolizma hızını birçok faktör etkiler. Siz de metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız Uzman Diyetisyen Fatma Yiğitoğlu’nun önerilerine kulak verebilirsiniz.
[/h]1- Egzersizlerinizi düzenli yapmaya özen gösterin: Egzersiz, biriken yağ kütlesini azaltmak için gerekli enerjiyi sağlar. Egzersiz, yağ yakımını sağladığı gibi düzenli yapılması da düşük metabolizma hızınızı artırır. Yapılan çalışmalar, 3 saati aşan ağır bir spor yerine orta yoğunlukta ve düzenli sporun metabolizma hızında olumlu etkilerini göstermiştir. Hormonal değişikler nedeniyle 40 yaşından sonra kas kütlesinde kademeli azalmalar olur, bu da metabolizma hızını düşürür. Düzenli egzersiz ile bu süreci yavaşlatın.
2- Vücut yağınızı azaltın: Vücudumuzun bileşenlerinden kas ve yağın birbirlerine oranı metabolizma hızını etkiler. Aynı vücut ağırlığı olan bireylerin metabolizma hızlarına bakıldığında, yağsız dokusu yani kas ağırlığı yağ ağırlığından daha fazla ise daha fazla kalori harcar. Çünkü kas dokusu metabolik olarak daha aktiftir.
3- Yeşil çay tüketin: Antioksidant içeriği yüksek olan yeşil çayın antianjiogenez özelliğiyle kanser hastalıklarından koruduğu gibi, termojenik özelliği sayesinde metabolizma hızını artırır. Araştırmalar, spor öncesi içilen yeşil çayın, egzersiz sırasında normalden daha fazla kalori harcanmasını sağladığı görülmüştür. Günde iki veya üç fincan yeşil çay tüketmeye özen gösterin.
4- Posa oranı yüksek besinleri tercih edin: Posalı yiyecekler daha hızlı tokluk oluşması, yağ emilimini azaltması, kan şekerini dengelenmesi ve hızlı acıkmamızı engeller. Bu faydaları sayesinde daha az besin tüketir, vücut yağınızı azaltır ve metabolizma hızınızı artırırsınız. Meyveleri kabuğu ile birlikte yerseniz ve salata tüketiminizi çoğaltırsanız posa tüketiminizi artırmış olursunuz.
5- Sıvı tüketiminizden emin olun: Vücutta kimyasal olayların %90’ından fazlası ortamda suyun bulunmasıyla olur. Vücut yeterli suyu alamadığı zaman metabolizma yavaşlar. Günlük yeterli miktarda su tükettiğinizi kontrol etmek için ana öğünler, meyve, süt ve yoğurt tüketmeden önce mutlaka 1 bardak su için. Suyun günde 2 litre tüketilmesi fazla ödemin, sindirim sonucu oluşan zararlı atıkların vücuttan atılması, metabolizmanın hızlanması ve kilo vermede yardımcıdır.
6- Proteini dengeli almaya özen gösterin: Yetersiz protein alımı, kas kütlesini azaltır ve metabolizmayı yavaşlatır. Ancak, bu durum fazla protein tüketilmesi anlamına gelmiyor. Fazla protein tüketimi eklem, böbrek ve kemik sağlığı üzerinde olumsuz etkileri vardır. Karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat ederek dengeli bir diyet yaparsanız hem yağ yakımını artırır hem de daha hızlı metabolizmaya sahip olursunuz.
7- Kalsiyum tüketiminizi artırın: Son yapılan araştırmalarda günde en az 2 porsiyon süt ve türevlerini tüketmek, metabolizmayı hızlandırıp ve yağ depolanmasını önleyen hormonları etkilediği için zayıflamada yardımcı olduğu görülmüştür.

8- Kafeinden faydalanın: Kahve tiryakisi iseniz sizin için metabolik hızı artırmak daha keyifli hale gelecektir. Çünkü orta düzeyde kafein tüketimi metabolizma hızında artışlar sağlar.

9- Yemeklerinizi baharatlandırın: Baharatlar, metabolizmayı artıracak kimyasal bileşikler içerir. Artırıcı etkisi geçici de olsa yemeklerinize eklemeyi unutmayın.

Son düzenleme:

güzel bir menü cnm afiyet olsun:)

ben de ben deee geldim. 73 ile başladım bugün

Haydi hayırlısı

ah buhafta sonu yokmu kaçamaksız geçmiyo dimi:d menün güzel cnm afiyet olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…