70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah:dometes,salatalık,biber 1 yumurta 2d.kepek ekmeği

öğlen:nesfit

akşam:menemen,2d.kepek ekmeği

22,00 de meyve yemeyi planlıyorum.

bugünkü menüm

sabah:dometes,salatalık,biber 1 yumurta 2d.kepek ekmeği

öğlen:nesfit

akşam:menemen,2d.kepek ekmeği

22,00 de meyve yemeyi planlıyorum.
aralarda da bişeyler yemelisin bence :44:
selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik

handee tatile mi gidiyon
geçmiş olsun canım c vitamini al portaka limon sıkıp karıştır iç ben hep öle toparlıyorum

canımmenülerin alt alta yaz biz öle yapıyoz daha iyi yorumlanıyor.
yani
sabah
ara
öğle gibi:makarna olmamış ekmekte yemişsin çünküm.8 kaşık yemekte fazşla 6 ya inddir.gerçi ben 4falan yiyorum.bu arada 1 kase çorba 1 dilimekmek dolayısıyla karbonhidrat fazla olmuş bugun bence
bizim giyim üzerine deeil canım beyaz eşya üzerine.yaşadıklarına üzüldüm gerçekten hakkını yemişler çok
ay evet sorma ama beyaz eşyayla ilgili anımda var.bizim çamaşır makinemiz aldığımızdan beri kötü yıkıyor ama hep makinenin tavsiye ettiği derterjan ne yaptıysak ne ettiysek olmuyor 4kez servis geldi.bölge müdürlüğünden teknisyen geldi makinada birşey yok ama benim çay lekelrimbile çıkmıyor delirecem.en son bir bayan geldi eve çamaşır yıkamaya ay ne güldük kadın 10 tane mutfak elbezini 1 gömlek birde baş kavlusunu 8 kilo makineye doldurup ön yıkamalı 60 dereceye attı.bir sürüde leke yaptı atarken.kadın aynı tv reklemlarındaki ayşe teyzeye benziyor ev içinde arkandan geziyor kendi söylüyor kendi gülüyor.ay gülcem yanlışanlar die gülemiyom.neyse yıkandı çamaşırlar bir zeytin yağlekesi çıkmamış.neymiş efendim o çiğ zeytin yağmış çıkmazmış.eşimde bana mana buldu sen yıkamayı bilmion die.kdın gitti yine olmuyor yine olmuyor.en son başka bir marka aldık.ay 6 ay kirli çıkan çamaşırlar mis gibi çıkmazmı
selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik

handee tatile mi gidiyon

he bacım günü birlşik gezecem nere gitsem diom suzi sana faceten slm söyledi geçmiş olsuın dedi

sağolun vallahi bişey de yiyemiyom iyi oldu biyandan zayıflarım belki

günübirlik alaçatı olur ama orda da çok gitcek yer yok denizede gidersen iyi orası ama denize hazirandan önce tavsiye etmem çok soğuk oranın suyu eylülden sonra bana oturmaya gelirsin kız alaçatı gelini olcam ben

kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan 6 ayda makinamı değiştirdin

kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan 6 ayda makinamı değiştirdin

o sadece reklamlarda olmuyomudu vala elektronik beyaz eşya şans işi bende çok kararsızım bunlarda :18::18: indesit çamaşır makinesi aldım buzdolabı da eve aldık 6 aydır kullanıyoz problem çıkmadı onu da indesit düşünüyom

aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldi
robot

yok biz hiç indesit yok biz hep o marka kullandık annem makinesini 20 yıl kullandı bişey olmadı benim makine deterjandanmış zati sonra naldık ama geç oldu.he ya böle büyük şehirlerde çamaşır yıkamaya geliolarmış son çare olarak belgindi bayanın ismi galba orta yaşlı bi bayan çok komilkti ama kadının giyim tarzı konuşmadı gülüşü tavsiyelri sanki tv den fırlamış

Selam kızlar:) menümü yazmadan önce sorumu sorayım, 9'lu çay kullanan var mı aranızda, yararını/zararını gören?

Sabah aç karna 9'lu çay,
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

Öğle yemeği öncesi 9'lu çay,
Izgara köfte, 3 dilim ekmek, kocaman bi künefe (
(Arkadaşlarla buluştuk çok ısrar ettiler bi günden bişey olmaz diye cezalıyım biliyorum kızın bana( )

Akşam yemeği öncesi 9'lu çay
1 elma, bir kase yulaflı kuru üzümlü yoğurt (öğlen yediğim künefe telafi olur mu bilmiyorum)

Bu gün hiç ara öğün yapamadım, ama 2 litre suyumu içtim :))

anladım bizim markaymışşimdi ne marka kullanıyon dolunun tersimi
ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canım

aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldi

bende istiyodum ama benimki dışarda istemiyo stüdyo çektircez biz bi de 1000-1500 tl civarı fiyat veriyolar kıyamıyom ben vala koca koca hantal albüm yapcaklar 3-5 sene sonra onları sokmaya yer arıcam sonra bende vazgeçtim ondan

merhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..

anladım bizim markaymışşimdi ne marka kullanıyon dolunun tersimi

ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canım
değişmedi makinam şimdi memnunum sorun önerdikleri övdükleri deterjandabana yaramadı hiç onun dediği gibi az çamaşır atmsa batarımozamn nie 8 kşilo aldım dimiama
ay sorma bizim fotografçıda 1800 den kapı açtı ma eşimin arkadaşlımın dayısıydı die uçak biletleri dahil 1000 liraya anlaştık.uçak biletleri allahtan uzuca denk geldi yoksa batardık istanbuldan geldi habertürkte sanat yönetmedi bizide sanat yaptı gitti
merhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..
kolay gele

QUOTE=ftemiz;30351851]Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın

Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:

Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.

Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbe

Günaydın canım[/QUOTE]
demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....
haklısın ben bugün yazamiyeceğim mesela
kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandın
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım
umut fakirin ekmeğidir
koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii
güzel menü olmuş bence
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18:
ayy bişi dcem ama utanıyorumm
bugün çok acıkmıştım ağaçlara baktım yaprak sarması alıma geldi bu ağaçlardan mı oluyodu die ağzım sulandı korktum kendimden
:18::18:
geçmiş olsun cibinlik kaldı artık
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider

Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler
haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??

kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26:

demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....

haklısın ben bugün yazamiyeceğim mesela

kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandın

umut fakirin ekmeğidir

koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii

güzel menü olmuş bence

ayy bişi dcem ama utanıyorumm
bugün çok acıkmıştım ağaçlara baktım yaprak sarması alıma geldi bu ağaçlardan mı oluyodu die ağzım sulandı korktum kendimden
:18::18:

geçmiş olsun cibinlik kaldı artık
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider

haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??

he çatlakımhep duyarım bu sözü nedense

benimkocam okuyo hala geçmiş olsun

bugünkü menüm:
sabah:1bardak su,2kibrit kutusu büyüklüğünde çavdar ekmeği arasına yağsız tost,1 kaç sap maydonoz,1minik salatalık 3 fincan çay

ara:1 şekersiz kahve,1 kurabiye

öğle:2 kaşık közlenmiş patlıcanla biber karışımı sarmısaklı yoğurt ve pulbiber eşliğinde,3 minik erik

ara:1 kupa yeşil çay,2 yulaflı diyet bisküvi

akşam:3 kaşık semizotu yemeği sarmısaklı yoğurtlu,1 kaşık pilav

off mis gibi pilav yapıpta bir kaşık alıp sonra onu çatalla sanki çok pilav yiyormuş gibi tüketmem çokkötü daha pilav istiom ben

bunun yanında 3 litre su 1 saat yürüyüş.koca gün tepinme,otursam dahi bacaklarımı oynatıryom.bu sabh tartıda 72,5 görünce daha çok tepinesim var

ana 45 dakka teppindim duş aldım hala boş bura öldüm yemek yiyip yaptım diye heral dalak şişti karnımdavul gib ioldu gazım var karnım ağrıyor

hap koydum hap koydum kaynanama hap koydum
kaynanmın adını süper kaynana koydum
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…