70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..
hoşça kal kolay gelsinben suzime güveniyom yapacak dimi suzi
kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7

toplamda giden 3.5
hedef 59

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
harikasın forumun azimli bacısı
bende azmin a si bile yoookkk

yaparsın kaymaklı,hem önceden onca kiloyu nasıl verdiysen gene vercen tamammı vazgeçmek yok

günaydin handecim olsun affetim seni ben senden fazla cikmisim kaynananda kaybolmus
sıkma canını stresten olabilirinş. haftaya suzimm

hayıııırr,hiçbiryere gitmiyosun
birde regl olcam belki ay nebileyim simdide kendimi avutmaya calisiyorum pis bogazim ben dayanamayip yiyorum olacagi bu

hadi bakalim sende ne cikacak tartil roggenbrot kestiriyorum sabahlari 2 dilim canim meterbrot da diyorlar :26: vollkorntoast u toast etmeden yiyememki ama benim isarkadasi bi ekmek aliyor o olabilir aslinda ama cok kücük birde kuru ay ben napcam ekmek siyah diye yiyordum :26:
günaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
günaydin ballim kaymagim
kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hosgeldin canim bi mervemis vardin 2 oldu
hay masallah tugbis geldin geldin tam gaz geldin
form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..
tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:
kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye)
pismaniye pismanlik
tebrikler canim
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendini zor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplarini allah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim
bizede fazla uzak degilsin ozaman biz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin
bende bildirim yapam barii
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5
hedef:65
tebrikler tatlim ya
hosgeldin tekrar merve

canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500€ vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse

hayır hayır öyle vazgeçmek yok,hem benim kadar sıkılmamışsındır kendinden,birbirimize destek için varız demi,berennervanın dediği gibi kendine hedef koy daha kolay olcak inş.
insallah canim insallah

kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcar çok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı

ama ben skildim kendimden

canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..

seni gerceden tebrik ediyorum canim
bi sokamadim düzene gitti basima agri girdi inan

Bende merak ettim bakıcam birazdan canım

Hatırlatma için teşekkürler hiçte görevini ihmal etmezmiş oyy oyyy

bak tatlım
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:

Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.

sağol canım

yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim
nasıl atlatcaz bakalım
1100 de çokmuş

emrin olur tatlım..

ay estağfirullah emir yok :26:

tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen

bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek

be bildirim yapmak istemiyoom
kendimi sevmiyom

ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)

sen ve ben bi elmanin iki yarisi gibi ayni yerde dönüyoruz
kızlar bitki çayı içeniniz var mı
genelde icmeye calisiyoruz canim isirgan cayi 5i 1 yerde yesil cay vs.
tebrikler canim birde wcye gitmis olsaydin nolcakdin
suzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..
kolay gelsin canim sen git cadoloz kaynanan rahat birakmaz yine seni
kizlar gunaydin herkese

Kilo bildirimim

baslangic 75.2

gecen hafta 73.4

buhafta 71.7

giden 1.7

toplamda giden 3.5
hedef 59

cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
tebrikler canim

ama ben skildim kendimden
gel arkadasim bu önümüzdeki hafta sen de bende verecez söz verecez birbirimize ve en az 1 kilo bekliyorum ikimizdende
kizlae isler beni bekler gorusuruz
kolay gelsin canim

olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer
sıkma canını dicem ama olmucak

sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef

senin canın sıkkın belli
noldu anlatsana :26:
eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:
pizza mı? offf 60 olayım ilk işim pizza yemek olacakkkk...ne kadar yedin ona göre..1 dilim 2 3 4....
dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim
sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canım onun içinde hamile kalmaya korkuyorum
bugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladim bi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar
bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte

selam kızlar
geçmişi tam bitiremedim
kimler kilo aldı verdi ne durumda okuyamadım
benim durum fena değil
ilk defa artıya üzülmedim
aslında önce kıyafetle tartıldım sonra bihışımla çıkardım üzerimdekileri yine aynı çıktı
yoksa eksiyim diye sevinmiştim ama üzerimdekiler 100gr bile değilmiş sanırsam :44:

başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58

sıkmayın şu guzel canınızı lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…