hoşça kal kolay gelsinsuzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..
harikasın forumun azimli bacısıkizlar gunaydin herkese
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 73.4
buhafta 71.7
giden 1.7
toplamda giden 3.5
hedef 59
cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
bende azmin a si bile yoookkk
bende azmin a si bile yoookkk
hoşça kal kolay gelsinben suzime güveniyom yapacak dimi suzi
harikasın forumun azimli bacısı
yaparsın kaymaklı,hem önceden onca kiloyu nasıl verdiysen gene vercen tamammı vazgeçmek yok
hoşça kal kolay gelsinben suzime güveniyom yapacak dimi suzi
harikasın forumun azimli bacısı
yaparsın kaymaklı,hem önceden onca kiloyu nasıl verdiysen gene vercen tamammı vazgeçmek yok
günaydin handecimhepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.
başlandıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım
bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı
birde regl olcam belki ay nebileyim simdide kendimi avutmaya calisiyorumsıkma canını stresten olabilirinş. haftaya suzimm
hayıııırr,hiçbiryere gitmiyosun
hadi bakalim sende ne cikacak tartil
dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:
ay ne oldu böyle suzim yaa
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla
günaydin ballim kaymagimgünaydin kizlaaar
hayirli cumalar
kilo verenleri tebrik ediyorum
alanlar haftaya insallah
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
hosgeldin canimkızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hay masallah tugbis geldin geldin tam gaz geldinbaşlangıç:79.8
geçen hafta:64.6
bu hafta:63
giden:1.600
toplamda giden:16.800
hedef:59
dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..
tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..
pismaniye pismanlikkaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye)
tebrikler canimgünaydın kızlar
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200
dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?
neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...
kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendinibende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..
bizede fazla uzak degilsin ozamanewet aksuda ısparta yolu üzerinde oturuyorum..eşim 27 yaşında ben 25..bigün yakından tanışmayı isterim..zayıflayıpta şöyle bi pasta keyfi ne güzel olurbu aradabaşka yeri silcem diye düzenleme yaparken serik kalkmış ordan hiç farkında değilim
en azından almamışsınya tatlım o bile güzel..bende günlük elbise arıyorum sade olcak rahat..ama bulamıyorum düzgün bişey..kayradan falan war benim ama kayra zaten günlük yapmıyor çok klasik..
tebrikler tatlim yabende bildirim yapam barii
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.3
bu hafta:76
giden:1.3
toplam giden:8.5
Herkese günaydınnnnn... Ben merve topiğinize dün komik bi şekilde katılmış bulunmaktayımm.. Bende 1 hafta önce 76 kiloyla diyete başladım bu sabah tartıldım 74.400 cıktım.. Haftaya daha ayrınlılı yazarım bende kilo bildirimimi. :)
ama ben skildim kendimden
canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500 vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyseazimsiz olmazki canim esim mesela bana daha istekli Kilo ver diye istedigin markadan istedigin pardesuyu hediye alicam dedi eger 60a dusersem Boyle sende istedigin biseyi kendine hedef koysan belki motivasyonun cogalir ben simdiden model bakmaya basladim mesela
insallah canim insallahhayır hayır öyle vazgeçmek yok,hem benim kadar sıkılmamışsındır kendinden,birbirimize destek için varız demi,berennervanın dediği gibi kendine hedef koy daha kolay olcak inş.
kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcarhepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım
bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı
ama ben skildim kendimden
kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcarçok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı
canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..
Bende merak ettim bakıcam birazdan canım
Hatırlatma için teşekkürler hiçte görevini ihmal etmezmiş oyy oyyy
günaydin kizlar
ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzümedünkü menümü paylasayim
sabah: 2 dilim kara ekmek 2-3 parca peynir 5 zeytin domates salatalik
ara: 1 kaysi
öglen: nesfit yedim sütle
ara: 1 seftali
aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden
bildirim:
baslangic:77.1
gecen hafta:73.9
bu hafta: 75.0
gelen: 1.100
toplam giden: 2.1
Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.
günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcamartık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz. Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni
emrin olur tatlım..
günaydın kızlar
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200
dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?
neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...
kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
tartildim kizlar
70.5
ay öyle kizginimki kendimebu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir
yani gercekden biktim
azmin a si bile yok bende iste
sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ay cok moralim bozuldu
arami versem ne yapsma
niye böyleyim ben niye
be bildirim yapmak istemiyoombak tatlım
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:
sağol canım
yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim
nasıl atlatcaz bakalım
1100 de çokmuş
ay estağfirullah emir yok :26:
tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen
bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek
ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)
sen ve ben bi elmanin iki yarisi gibi ayni yerde dönüyoruztartildim kizlar
70.5
ay öyle kizginimki kendimebu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir
yani gercekden biktim
azmin a si bile yok bende iste
sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ay cok moralim bozuldu
arami versem ne yapsma
niye böyleyim ben niye
genelde icmeye calisiyoruz canimkızlar bitki çayı içeniniz var mı
tebrikler canimben wcye gidemicem herhalde.o yüzden bildirimimi yapayım
başlangıç:87
geçen hafta :65.20
bu hafta:64.40
giden:800 gr
toplam giden:22.60
hedef:58
okadar yedimbu hafta halleyler çikolatalar neler neler..ama son 2 gün sonuç wedi..ben yine bozarım çarşamba diyete başlarım huy olmuş artık bende..
kolay gelsin canim sen git cadoloz kaynanan rahat birakmaz yine senisuzim üzülme haftaya gitcek inşallah..ben kaçar kızlar walla işim çooookkkk...we ben hala oturuyorum..
tebrikler canimkizlar gunaydin herkese
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 73.4
buhafta 71.7
giden 1.7
toplamda giden 3.5
hedef 59
cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
gel arkadasimama ben skildim kendimden
kolay gelsin canimkizlae isler beni bekler gorusuruz
olsun bakarsın tartı sana kıyak geçer
sıkma canını dicem ama olmucak
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesefsıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem
ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım
Eki Görüntüle 724835
eşime canım sıkıldı biraz canımsenin canın sıkkın belli
noldu anlatsana :26:
dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdıpizza mı?offf 60 olayım ilk işim pizza yemek olacakkkk...ne kadar yedin ona göre..1 dilim 2 3 4....
sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyimçok kalamıcam canlarım kusuruma bakmayın :26:
yarın bildirim günü biliyorsunuz
feysimi açtım
orda yeni pantolonumla resim var arkadaş ekledi
ben de ekleyeyim buraya bakarsınız
öpüldünüz canlarım
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittimniye ki canim demin suzani alinti yaptin ay masallah yaben 96 kiloylan hamile kaldim negüzel 69 larda falan herhalde bidaha hamile kalirsak eger bence bizde bilincli besleniriz insallah :26:
degiselim tatilleri
toparlanalim diyoruz toparlanamiyoruz regl gelcek ondan diyoruz ama dikkat etsek aslinda regllen birlikde daha güzel veririz napcaz minem
bende kızıma sarıldım ağladım canımbugün benimde öyleydin minem durdum durdum patladim agladim rahatladimbi dünya atabilirdim icime yarim dünya attim
iyi geceler canim tatli rüyalar sIkma artik caninida yarin yeni bir gün yeni umutlar
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef
eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:
dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim
sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canımonun içinde hamile kalmaya korkuyorum
bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?