kabullendim zaten ben oturdum totomun üstünebak tatlım
ay unutmuştum perşembe olduğunu aklıma geç geldi de hemen yazaym dedim :26:
sağol canım
yemekle filan düzelmiyor canım ya ben de hala iyileşmedim
nasıl atlatcaz bakalım
1100 de çokmuş
ay estağfirullah emir yok :26:
tesetturmarka.com adresinden bi çok markanın modellerine bakabilirsin canım bi göz gezdir istersen
bu ne kız kilo veremeyen topiği bırakmayı düşünüyor
hayır herkes burda kimse bi yere gitmeyecek kilolar gitcek
be bildirim yapmak istemiyoom
kendimi sevmiyom
ne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorumben cikiyorum basim agriyo
neden uyumuyo ki :26:bu tolga neden uyumuoooooooooooo
ama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez bence
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef
eşime canım sıkıldı biraz canım
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:
dün yemeğim yoktu acil bişeyler hazırlamam lazımdı
hazır paketlerde pizzalra varya
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim
sen boşuna buralardasın canım çok ciddiyim
gayet zarif görünüyorsun bence kendini hiçte kilolu görme
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canımonun içinde hamile kalmaya korkuyorum
bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte
minemselam kızlar
geçmişi tam bitiremedim
kimler kilo aldı verdi ne durumda okuyamadım
benim durum fena değil
ilk defa artıya üzülmedim
aslında önce kıyafetle tartıldım sonra bihışımla çıkardım üzerimdekileri yine aynı çıktı
yoksa eksiyim diye sevinmiştim ama üzerimdekiler 100gr bile değilmiş sanırsam :44:
başlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58
be bildirim yapmak istemiyoom
kendimi sevmiyom
önemli bişey değil aslında ama kırıldım busefer ve küsüm ona, oda bana küs nedense :44:
kabullendim zaten ben oturdum totomun üstüne
ne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorum
neden uyumuyo ki :26:
ama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez benceyeni basdan basliycan falan
sIkIntIn neyise konus minem konusmadan sIkIntinda gitmez esine söyle küs kalmayin o altdan almiyorsa sen almaya calis tam ne oldugunu bilmiyorum söylemek istemiyorsanda anlatma canimama ona acil ki oda yumusar geri
tatliya baglanir insallah
kizlar gunaydin herkese
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 73.4
buhafta 71.7
giden 1.7
toplamda giden 3.5
hedef 59
cok mutluyum kizlar gidicek bu kilolar
süt 1 çay kaşığı bal we tarçın..sabh aç karnına we akşam yatmadan önce içiyorudum..walla hergün aksatmadan içiyordum.işe yarıyordu.ama sabırlı olunmalı bazen hemen fayda etmeyebiliyor..bikaç gün sonra alışabiliyor bağırsaklar..we sabahta tok tutuğu için çok fazla yiyemiyorsu.akşamda içince tok oluyorsun cıs yemiyorsun..tarçında tatlı isteğini kapatıyor bal bağırsak çalıştırıyor..ıspartadamısın suzim sen..dedem ısparta ağlasunda çocukluğumuzda ew yaptırdı.yazın oraya gidiyor bizde 4 5 gün kalmaya gidyoruz serin diye..tatlim sen birde bi ara süt iciyordun ya o bana da fayda etmisdin nasil yapiyorduk onu sabahmiydin aksammi birde bal mi yoksa tarcinmi katiyorduk unuttum :44:
ay ne numaraci birde ogluna acindiriyor kendinizor ayrilirsiniz ozaman babasiyla calisiyorsa bende zor derim baba diye öyle yagciligi yapamam ki öyle istiyorlar herhalde icinden gönlünden gelmiyorsa zorla yapmacik olmaya ne gerek var
desene adamda karisi gibi kendi karisi cikartsin coraplariniallah yardimcin olsun tatlim ne diycemi bilemedim
bizede fazla uzak degilsin ozamanbiz isparta yalvac o tarafdayiz ama ispartanin icine cok gider geliriz yazin
ben bu sabah 63lerde olmayı düşünüyordum ama akşam12 den sonra yediğim 2 alpella artı gece yediğim 1 kaşık barbunya we 1 kaşık pilaw 64lerde durmamı sağladı.inşallah wazgeçmem dewam ederim..ewin heryeri çikolata dolu we bugün henüz el atmadım..tebrikler canimbirde wcye gitmis olsaydin nolcakdin
kolay gelsin canim sen git cadoloz kaynanan rahat birakmaz yine seni
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim
çok bişeyde almamışsın canım..üzülme haftaya güzel haberler bekliyorum sendenbaşlangıç: 70,2
geçen hafta: 63.6
bu hafta: 63.7
gelen :100
toplamda giden: 6, 5
hedef :58[/COLOR][/FONT][/B]
betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcakben yaparım bildirimini +600 işte ne var
kimse gitmiyor sinirlendirmeyin beni
noldu ki :44: dicem de özeldir belki boşver anlatma tatlım
canını sıkma barışırsınız :26:
anaa beni kovuyor musun kız
yok canım ben de kilolu olduğumu düşünmüyorum da işte bi 58 olsam diyorum sadece
teşekkür ederim
kabullenmek yok hayır hayır
gitcek suzim yaa azmedin birazcık
kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakimsabah 8 buçukta kalktı kalkış o kalkış.. ne guzel uyutup kahve yaptım, 11 de telefon çaldı kalktı 10 dakıka surdu.. ders çalışcaktım, yalan oldu, yemek yapcaktım o da yalan oldu
bende denicem bidaha sagol tatlim
süt 1 çay kaşığı bal we tarçın..sabh aç karnına we akşam yatmadan önce içiyorudum..walla hergün aksatmadan içiyordum.işe yarıyordu.ama sabırlı olunmalı bazen hemen fayda etmeyebiliyor..bikaç gün sonra alışabiliyor bağırsaklar..we sabahta tok tutuğu için çok fazla yiyemiyorsu.akşamda içince tok oluyorsun cıs yemiyorsun..tarçında tatlı isteğini kapatıyor bal bağırsak çalıştırıyor..ıspartadamısın suzim sen..dedem ısparta ağlasunda çocukluğumuzda ew yaptırdı.yazın oraya gidiyor bizde 4 5 gün kalmaya gidyoruz serin diye..
ben bu sabah 63lerde olmayı düşünüyordum ama akşam12 den sonra yediğim 2 alpella artı gece yediğim 1 kaşık barbunya we 1 kaşık pilaw 64lerde durmamı sağladı.inşallah wazgeçmem dewam ederim..ewin heryeri çikolata dolu we bugün henüz el atmadım..
dewam et bek bende yedim okadar ama sıkıwerdim mi?gidiyor..dün yemişsindir bugün dikkat edersin olur biter..
çok bişeyde almamışsın canım..üzülme haftaya güzel haberler bekliyorum senden
yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyonben yine kaçıyorum kısçeler...
sıkmayın şu guzel canınızı lütfenn
canım 2,5 yaşında şuanama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez benceyeni basdan basliycan falan
sIkIntIn neyise konus minem konusmadan sIkIntinda gitmez esine söyle küs kalmayin o altdan almiyorsa sen almaya calis tam ne oldugunu bilmiyorum söylemek istemiyorsanda anlatma canimama ona acil ki oda yumusar geri
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değilminempizza yi sen yedin arti 1.100 ben ciktim öptüm tatlim güzel düsünelim hersey güzel olsun su 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeyelim allah saglik versin gerisi bi sekilde hal olur insallah
suziye yazdım canım özel bir durum yoknoldu ki :44: dicem de özeldir belki boşver anlatma tatlım
canını sıkma barışırsınız :26:
anaa beni kovuyor musun kız
yok canım ben de kilolu olduğumu düşünmüyorum da işte bi 58 olsam diyorum sadece
teşekkür ederim
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canımdewam et bek bende yedim okadar ama sıkıwerdim mi?gidiyor..dün yemişsindir bugün dikkat edersin olur biter..
çok bişeyde almamışsın canım..üzülme haftaya güzel haberler bekliyorum senden
betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcaksen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca sagol tatlim
kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakim Eki Görüntüle 725256bundan kulandim cok fayadisin gördüm saliyordum ayagimla yada o asilan oyuncaklara daliyordun :26:
bende denicem bidaha sagol tatlimisaprtaliyim canim egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde
yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyon
canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500€ vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse
insallah canim insallah
bende denicem bidaha sagol tatlimisaprtaliyim canim egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arkikizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik
sıkma canını bitanem
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef
onlardan pişridim hemen
1,5 yedim
ben 64le hamile kalmıştım 82yle doğuma gittim
yine 63-64düm ama şimdi hamile kalsam daha fazla alacağım kesin canımonun içinde hamile kalmaya korkuyorum
bende kızıma sarıldım ağladım canım
okulda yorucuydu dün hemde beni üzen bişeyler olmuştu
herşey üstüste geldi yani
halada canım sıkkın işte
evet bende eşimle yaşıyom öyle sorunları bazen,küstükmü zor barışıyok,ama artık küsmüyom konuşuyom,küserekde hayat geçmezki
ne diyeyim tatlim ayni durumdayim bende yapacam edecem verecem diyesim gelmiyor cünkü nasil olsa ben beceremiyorum hafta insallah diye diye kac haftalar gecti irade bende hic yok akisini birakcam ben seni cok iyi anliyorum
neden uyumuyo ki :26:
ama kizin da büyüyor büyütükce caninda bidaha istemez benceyeni basdan basliycan falan
ben yine kaçıyorum kısçeler...
AY molam gelmis
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten
suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
biz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissim
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı
en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten
suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam
bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
tekrardan merhabalar
masallah allah nazarlardan saklasin7.5 aylık, 11 kılo ama bu salıncaklar uymuyor onauyudu şimdi, kahvaltısı fazla ağır geldı herhalde, sındırınce uyudu garıpp.. ınsallah 2 saat uyurr
insallah deneyeliminşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..
kardesinden görelek oda istiyor canimkizlar tekrar geldim benim cocuklar uyandilar kizin kahvaltisi kendi kahvaltimi yaptim
sadece evi topladim mutfak beni bekliyo yemekte yapilcak ev supurulucek ben ayagimda oglumu salliyorum kizimi sallamamistim Taki kardesi dogana Kadar kardesinden sonra onada basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?