ay su kingkong dasagol kelebegim yirim seni nasil kil kaptiriyon gii ay cok komiksin tugbis senin su komik hallerini özlemissim
iste sonrada civitiyomnapcaz ona karsi bi formül varmi :18:
öyle canimsimdi birde kingkong meeting yapip duruyor susmuyorlarki bi raaht birakmiyorlar
olalim insallah fadimecim
yani ona neymisbizde iciyoruz ama disariya cikiyoruz varipda cocugumun yaninda icmem zaten niye yapayim ki cocuguma bunu
seninde kandilin mubarek olsun canim
cok sasirtici ve cok güzel birsey aslinda canimhe kiz az az yani esime kandirikci diyordum kandirikci ne diyordun anlayin sizde beni anam
ballim bence gözükmemezi lazim :44: yanlislikla nr gitmis olmasin :26:
bari posta kutunu bosaltsaydin ballimunutturum simdi yazdiklarimi
farkindayim zatenHee kıskanıyom catlıyom anacım senin yüzünden
Bulunmaması lazım ballım yaa sen noyu gizlerken yanlıs bişi yapıp acık no ıle aramayasın yada sebekede bi hata olup acık no gondermıstır yoksa gızlı no bulmak mumkun degıl diye biliyorum
Sende eşin gibi kandırıkçı olmussunüzüm üzüme baka baka eşler sanat yapa yapa
iyide uydu haa
sabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha
neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha
sabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha
neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha
bende kaldim bacim böyleyok artık nasıl veriyorsunuz yaaa
handenin kocisi bugün izinli her carsambaKızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı
heee karardın Kara Suzi Bıdık Suzi
canim bence sen kapattin ama okeylemedin kayit etmedin ve kapanmadi yoksa cikamaz imkansiz :26:ay su kingkong da
yok suzim eminim kapattigima
bende bi heves actim senin yazdiklarini okumak icin
farkindayim zaten
yok canim eminim gizledigime anlamadim ben :26:
kimsecikler gelmemis :26:
hay masallahsabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı
yettimnerdesiniiizzz :84::84:
ballı bu avatar seni anlatmıyor yakışmamış
ay suzim geldi suzimmmmmm
patliyodum nerdeyse suzimmm :26:
yok suzim gizledikden sonra evi caldirdim anonim yaziyordu eminimhandenin kocisi bugün izinli her carsamba
sensin karaböcük aymerve vardin bizim müstakbel gelin benlen ugrasiyor bende onlan senlen yazisirken sanki o gibi geliyorsun bana
canim bence sen kapattin ama okeylemedin kayit etmedin ve kapanmadi yoksa cikamaz imkansiz :26:
hay masallah
yettim
kiz yazdim ya hatta saplakda attimben geldim diom hatun suzim geldi dio
kiz bende catlatim kutunun dolu diyeay suzim geldi suzimmmmmm
patliyodum nerdeyse suzimmm :26:
ben geldim diom hatun suzim geldi dio
yok suzim gizledikden sonra evi caldirdim anonim yaziyordu eminim
hosgeldin bebeemm
kiz yazdim ya hatta saplakda attim
kiz bende catlatim kutunun dolu diyesilmek sorunda kaldim
kiz bizim askimiz yillara dayali ne kizkaniyonhem sen bizi carsamba günleri hep unutuyon ki
7 dakika hemen geliyom
isyerinde kaydetetsem isyerinde kalir nasil olcak mail yolasaydim bak hic aklima gelmedi kendi adresimeyaaakaydetseydin
he kendi gelmedi bütün gün sanat yapicam diye
sonrada geliyo buraya yok regl gecikdi yok bilmem ne dogru dursana
bak biz hic öyle seyler yapiyomuyuz
yok kiz ben kendime 7 dakika mola istedimkiz bizim dakikalar giderek yükseliyo 5 di 7 oldu tikkat olak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?