70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzimmm bekle canim 5 dakika sonra devam
ben seni ömür boyu beklerim ballim
yettim bacimm

günaydin canimm özledimm
bende seni sumo esim benim

bizde de isyerinde birlikte hem toplanti yaptik hem herkes kahvaltilik birseyler getirmis azcik azcik yedim cogundan
hakklisin canim ama o senin cocugun bu almanlar bazen bili bilmez tuhaf bakiyorlar sanki biz cocugumuzun kötülügünü istiyecegiz

yavru derken banadami

kim tutar seni tugbis bravo sana

evet sen benim en ufak yavrumsun anaaaammm
ay çok hoşsun ya valla helal,,bende havalı insanlara anında kıl kaparım sonunda kılda kaptıttırım ama aynen
menün iyiymiştite sonradan cıvıtmışın,ama neyse yapcak bişey yok fazla çozutmaa

iyi yapmışsın şurda cumaya ne kaldı azcık dayan unutma çıtr olcan sonunda uzatma bu tarihi yiyerek emi canım benim,geleceği düşün
ayy sanki dünkü yaşadıklarımı yazmışsın aynı hemde apaynı şeyleri bende yaşadım bebek arabası olayı hariç
benim küçük kızda(3yaşında)arabaya binmiyo artık haiyle tabi,,ama arkada kalıyo gel diyorum mızlıyo yerlere oturuyo,valla o ara kimseyi gözüm görmüyo ben çok bağırıyorum,ama nafile,gelmiyo kızıyorum alıp geliyorum,kucağıma binince susuyo 2dk sonra iniyo,,yine arkada kalıyo elimden tutmuyo,,abisine çekmedi gitti,maşallah oğlum hiç üzmez dışarda beni,ama kız neden böyle 1 sene sonra buda abisi gibi normale dönerde üzmez inşallah,,dün parktaydık bizde kumun içinde eşelendiler resmen heryerlerini batırdılar kaç bişey demiyim dedim oynasınlar,sonra gelirken eve doluya yakalandık sel felaket götürdü ıslandık anlık bişeydi çok korktuk:18::18:

gider tatlım sabır aman koyverme kendini artıdayım diye,bişekilde gidiyo devam et
Eki Görüntüle 728644

Kızlar size ısmarlıyom afiyet olsun
aman almıyım siz önden buyrun lütfen
Eki Görüntüle 728646
Suzii kız Ballkaymak selam yolladı, çok yemiş dinleniyomuş

geçmiş olsun canım allahım şifa versin tez vakit
ay çok güzelmiş duygulandım bende,,aslı varmıki hiç duymadım ben bi fikrim yok:26:

ben geldiimmm

özledimmm

nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim

bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee

kandiliniz mübarek olsun
seninde olsun hoşgeldin bacım
Eki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745

internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var

çok harikalar maşallaaaaaahhhh eski günlerim geldi aklımaaaa

hee bekle beni suzim
5 dakika deyip duruyolar birakmiyolar bi cene calak

hosbulduk canim

Hoşgeldin canım, toparlarsın tekrardan sıkma canını.
Enteresanmış canım, hayır olsun inşallah.

günaydınlaaarrrr
kandiliniz mübarek olsun
Günaydınlarrr,
Senin de kandilin mübarek olsun.

ben geldiimmm

özledimmm

nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim

bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee

kandiliniz mübarek olsun
Hoşgeldin kaymağım benim.

Günaydın canım,
Sana da hayırlı kandiller.
kisacik bir baktim gecmise ftemiz fotografimi paylasmis

kizlar beni sormus oyyy canlarimm

suzim ben olmayinca kilo almis :26:

hep benim yüzümden Eki Görüntüle 728705

yoksa hayatta almazdi
Sen olmayınca fotonla idare edelim dedim

Selam canım, senin de kandilin mübarek olsun.
Senin paylaştığın resimlerdeki zayıflamış halleri gibi olalım inşallah

hosbulduk canim
sana yolladigi seksü resimlerimi neden basinla paylasiyosun

evevt canim ya cocuklarla cok zor oluyo disari alisveris bizimkide biraz buyusede akillansa
gecmis olsun burdada hava hic belli olmuyo bi anda yagmur baslayabiliyo
berenervaa

nasilsin canim
iyiyim canim cocuklarla ugrasip duruyorum baya zor oluyo ben bunlar yuzunden daha Cabuk Kilo vericem

evet canim ya sanki bizden daha cok dusunuyoLAR BIDE TAKIP EDIYOLAR SANKI ESIM ODADA SIGARA ICIYO AMA COCUKLARIN YANINDA DEGIL karsi komsu takip etmis esimi ben dogum yapinca artik iki cocuk oldu herhalde icmezsin artik yanlarinda demis

selamlar nasılsınız hatunlar
kandiliniz mübarek olsun
ballliii neredesin kuzum sen terketme bizi
hiç diyet modunda değilim regl olcam herhalde
öyle ışte bende bi değişiklik yok

kizlar Cuma gunku hedefime cok az kaldi insaallah 69.9u gorcem bu Cuma
benim gonlumden gecen gercek hedef 52kilo ama cok zor oldugu icin simdilik 59 hedefim yavas yavas emin adimlarla hedefime ulasicam insaallah
her hafta hedef koyuyorum kendime yuruyorum jillian yapiyorum suan Level 2deyim 3.gununu yapicam bugun sularimi iciyorum zayifliycam insaallah

kolay degil canim iki cocuk ikiside kücük

kandiliniz mübarek olsun
yettim bacim
sagol canim seninde kandilin mübarek olsun

Günaydın seninde kandilin mübarek olsun canım.. İnşallah hayırdır canım :26:

:26::26:

İnşallah o yüzdendir Suzicim gerçi anneme kaynanama falan da sordum iyidir diyolar içim rahat şimdi ama sabah abla söyleyince cok duygulandım bütün tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu aglıyacaktım nerdeyse

Eki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745

internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var

Keske bizde boyle bir değişime ugrayabilsek yaa çok istiyorum bende

"azcik azcik yedim cogundan" bu nasıl bir cümledir ya suzicim azmı yemiş oldun sen şimdi

Canım sabana da hayırlı kandiller annem ve kayınvalidem daha önce böyle ellerine kına yakılan insanlar duymuslar iyi birşeymiş oyle diyorlar içim biraz daha rahat ama bilmiyorum :26:

hosbulduk canim
sana yolladigi seksü resimlerimi neden basinla paylasiyosun

kandiliniz mübarek olsun

Selam canım hoşgeldin...
Seninde kandilin mübarek olsun

ne gülüyon kiz

kiskanc vazgec artik beni kiskanmakdan :89:

kizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?

yani böyle birsey varmi Türkiyede :44:
cepden cebi arayiyorum numara gizli ..

sagol kelebegim yirim seni nasil kil kaptiriyon gii ay cok komiksin tugbis senin su komik hallerini özlemissim
iste sonrada civitiyom napcaz ona karsi bi formül varmi :18:
hee bekle beni suzim
5 dakika deyip duruyolar birakmiyolar bi cene calak

hosbulduk canim
öyle canim simdi birde kingkong meeting yapip duruyor susmuyorlarki bi raaht birakmiyorlar
olalim insallah fadimecim
yani ona neymis bizde iciyoruz ama disariya cikiyoruz varipda cocugumun yaninda icmem zaten niye yapayim ki cocuguma bunu
kandiliniz mübarek olsun
seninde kandilin mubarek olsun canim

cok sasirtici ve cok güzel birsey aslinda canim he kiz az az yani esime kandirikci diyordum kandirikci ne diyordun anlayin sizde beni anam
kizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?

ballim bence gözükmemezi lazim :44: yanlislikla nr gitmis olmasin :26:

ne gülüyon kiz

kiskanc vazgec artik beni kiskanmakdan :89:

Hee kıskanıyom catlıyom anacım senin yüzünden

Bulunmaması lazım ballım yaa sen noyu gizlerken yanlıs bişi yapıp acık no ıle aramayasın yada sebekede bi hata olup acık no gondermıstır yoksa gızlı no bulmak mumkun degıl diye biliyorum

Sende eşin gibi kandırıkçı olmussun üzüm üzüme baka baka eşler sanat yapa yapa

iyide uydu haa

birde bidikim vardin yakinda benimkide azcik bidikim demeye baslar dogru söylüyon annem ben güldümmü diyo sende yozgatlilar gibi gülmeye basladin gülmem degismis yani dedigin gibi sanat yapa yapa ona baka baka noldum simdi karardimmi

Kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı

heee karardın Kara Suzi Bıdık Suzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…