ben bi 6lilari görsem kendimi 34 beden sancam da istegüya 1.liği alcaktım elinizden benim canım yağlarım gitmiyo kivalla aynaya baktım 36 beden gibi görmeye başladım kendimi ama etkisi kısa sürdü şimdi olduğum gibi görüyom o da yeter ama
ben de yanlışlıkla eyüp demesem bari çocuğaaldatıyom falan sanmasın bi de
ben de öyle sandım bi an çok kızdım kendimegüzelleştin de sevdiceğini mi beğenmiyon zilli dedim ama o değilmiş çok şükür
gezcem valla ohh
o yağlar benim canımdan bi parça oldular artık
eyvah ya aşık olursa banahehehehe hiç bırakmasa keşke peşimi
ben bi 6lilari görsem kendimi 34 beden sancam da istebi kac kilo gidince bi havalara girmisdim simdi göbek bana ben göbege bakiyorum
haha düsünsene evleniyormussunuz ilerde eyüp diyormussun
görürsen etki tepkisini bizede yaz aynur merak ediyoruz utangac mi eyüüpo acilamasa sen acil bari ona
o göbekle bakışmalar çok tatlı oluyo ama
anaam bi de eyüp diye bi arkadaşı falan varsa biterim hee
anam o da utangaçsa bittik o zamanbu aşk temelli içimizde patlar ben de açılamam ki
kardesime 2 gündür sebze yyapiyordum aksam yemeginde dün kacti sözlüsünün yengesi yemege cagirdidedi 2 günde karnim icime gitti
konusuyoruz biz aradabugün yine kacirdik senin yzünden diye
hahailerde cocugun olunca bari eyüp koy ismini
ozaman araya birilerini sokmaniz lazim böyle olmaz kisen bak ben bak bakisak durak
bakarım eğer çok utangaçsa açılamıyosa cesaretimi toplar gider sarılıveririmheyecanlanıyosa tamamdır ama napıyon sen derse söylicek bi yalan bulmam lazım
dimibugün annemgil geri geliyor onlarada yapsana sebze diyor ne var yaparim dedim
ama kactigi iyi oldudün aksamda mantar corbasi vardin aksam sebzem bitince yine ac kaldik diyecekdin
ay ben seni aygün sandim dersin haha
bak öyle yapalim ozaman sen sariliver onaona da yap sıkıyosa der gibi
aynen öyle demek istedi
o yapsın bi akşam da marifetini görelim ama dimi
he yapar bi sucuklu yumurta yapacakdin acikdim diye telefondan tarifesini vermek zorunda kaldim
avantajım da var bak gözüm bozuk lens takıyom bugün takmayı unutmuşum yanlış görmüşüm derim
bak öyle yapalim ozaman sen sariliver ona
hahaben bile heycanlandim bana noluyorsa
olur mu yavrum biz bi ekibizen son martta gördüydüm biraz kilo almış göbek yapmıştı eyüp bey hala öyleyse ikimiz de yımışacık pek tatlı olur sarılmak
alemsin1 ay mi var büyük bulusmaya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?