70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi 6lilari görsem kendimi 34 beden sancam da iste bi kac kilo gidince bi havalara girmisdim simdi göbek bana ben göbege bakiyorum
haha düsünsene evleniyormussunuz ilerde eyüp diyormussun
görürsen etki tepkisini bizede yaz aynur merak ediyoruz utangac mi eyüüp o acilamasa sen acil bari ona

kardesime 2 gündür sebze yyapiyordum aksam yemeginde dün kacti sözlüsünün yengesi yemege cagirdi dedi 2 günde karnim icime gitti

o göbekle bakışmalar çok tatlı oluyo ama

anaam bi de eyüp diye bi arkadaşı falan varsa biterim hee

anam o da utangaçsa bittik o zaman bu aşk temelli içimizde patlar ben de açılamam ki

konusuyoruz biz arada bugün yine kacirdik senin yzünden diye
haha ilerde cocugun olunca bari eyüp koy ismini
ozaman araya birilerini sokmaniz lazim böyle olmaz ki sen bak ben bak bakisak durak

konusuyoruz biz arada bugün yine kacirdik senin yzünden diye
haha ilerde cocugun olunca bari eyüp koy ismini
ozaman araya birilerini sokmaniz lazim böyle olmaz ki sen bak ben bak bakisak durak

bakarım eğer çok utangaçsa açılamıyosa cesaretimi toplar gider sarılıveririm heyecanlanıyosa tamamdır ama napıyon sen derse söylicek bi yalan bulmam lazım

dimi bugün annemgil geri geliyor onlarada yapsana sebze diyor ne var yaparim dedim

ona da yap sıkıyosa der gibi

ama kactigi iyi oldu dün aksamda mantar corbasi vardin aksam sebzem bitince yine ac kaldik diyecekdin

o yapsın bi akşam da marifetini görelim ama dimi

ay ben seni aygün sandim dersin haha

avantajım da var bak gözüm bozuk lens takıyom bugün takmayı unutmuşum yanlış görmüşüm derim

bak öyle yapalim ozaman sen sariliver ona

kizlar ya ben bikac kilo verince havalara giriyorum resim cekiyorum insallah iyice verince önce sonra yapacam
arada oglisin fotograflarida kaynadi ben resim eklemeyi unutmussum beceremedim niye böyle oldu :44:

Eklentiler

• $20130810_123934.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $20130807_125320.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $20130810_123923.webp
    12 KB · Görüntüleme: 32
  • $20130728_173507.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $20130810_140133.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…