haklısın canımslm minemama pogca bazlama börek yiyorsun veremen ki :18:
her ögün de karbonhydrat var minem :26:
selam kızlarr,
benim de moralim çok bozuk kendimi çok şişko hissediyorum, 65 e merdiven dayadım, ne yapacağız bilmiyorum, spor aslında tek çare de biran önce başlasam, hergün diyorum akşam yapayım, akşam olunca yığılıp kalıyorum
bende ögleni yedim geldim seker bi ara bende kalori hesapi yapiyordum ama biraktim aksama daha cok önem veriyorum cünkü nezaman aksam yanlis seyleri yiyeyim ozaman ya vermemis yada almis oluyorum
sen yine spor yapiyorsun yada yapmaya gayret gösteriyorsun bense sporda yok fadimemama 2 gündür oyun havasi oynuyom nisana hazirlik hergün biraz kivirtsam belki fayda edermiki
evet kizlar ayrildi bizi burada birakip gidiyorlar
o lanet seyi bende iciyorum malesefama yememe engel olmuyor
Gel beraber oturup ağlayakben de şişkoyum o zamann
Ahhh ah yapıyodum Suzim, şimdi eskisi gibi hissediyom kendimi 70 kilo olduğum zamanlardaki gibibende ögleni yedim geldim seker bi ara bende kalori hesapi yapiyordum ama biraktim aksama daha cok önem veriyorum cünkü nezaman aksam yanlis seyleri yiyeyim ozaman ya vermemis yada almis oluyorum
sen yine spor yapiyorsun yada yapmaya gayret gösteriyorsun bense sporda yok fadimemama 2 gündür oyun havasi oynuyom nisana hazirlik hergün biraz kivirtsam belki fayda edermiki
evet kizlar ayrildi bizi burada birakip gidiyorlar
o lanet seyi bende iciyorum malesefama yememe engel olmuyor
Oyyyy oy ne olacak bizim bu halimiz bilmem
haklısın canım
her öğün karbonhidrat var ama öncekine göre çok azaltmış halim
ben spora gidiyorumda ne oluyor
hiç sıkılaşmıyorum yaaa
Kızlar hadi birbirimize söz verelim, bu akşam en az 30 dakika spor yapalım, leslie jillian ne olursa, ama yapalım, topic aklımıza gelsin hep beraber zayıflayalım artık ne olurrrrrrrr
yo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerinde
haklısın canım
her öğün karbonhidrat var ama öncekine göre çok azaltmış halim
ben spora gidiyorumda ne oluyor
hiç sıkılaşmıyorum yaaa
aynen dün öyle otururken masadaki cipse gözüm takildi esim ye istiyorsan deyince vazgectim yarim saat sonra dedi utanma ye ozamanda inatina yemedim zaten istegimde gecti bence o anlik birsey yarim saat sonra gidiyor o istek :44:doğru diyorsun akşam önemli aslında ama nedense en çok o zman acıkıyorum
onlar geri gelsin artık ya hem aynurun resim sözü vardı onu da koymadı :26:
bırak şu sigarayı yaa yoksa bende başlarım baakk diye tehdit ediyorum ama yemiyo iştebırakabiliyorsan bırak şu illeti canım yaa
zayifligin tadini aldin bikere fadimem tabii rahatsiz olursun biran önce toparlaman lazim kendini ipin ucu kactimi verdigin emeklere yazik olurGel beraber oturup ağlayak
Ahhh ah yapıyodum Suzim, şimdi eskisi gibi hissediyom kendimi 70 kilo olduğum zamanlardaki gibi
Oyyyy oy ne olacak bizim bu halimiz bilmem
tamam ben bugün yarim saat göbek atacam insallah bi terslik cikmazsaKızlar hadi birbirimize söz verelim, bu akşam en az 30 dakika spor yapalım, leslie jillian ne olursa, ama yapalım, topic aklımıza gelsin hep beraber zayıflayalım artık ne olurrrrrrrr
Olur canım yazalım, yapmadıysak da ŞİŞKOYUM yazalım.yo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerindebiri yediklerimizi gözümüze soka soka söylerse belki yemeyiz mi ki
aynen dün öyle otururken masadaki cipse gözüm takildi esim ye istiyorsan deyince vazgectim yarim saat sonra dedi utanma ye ozamanda inatina yemedim zaten istegimde gecti bence o anlik birsey yarim saat sonra gidiyor o istek :44:
ah bebegim keske birakabilsem 17 yasimdan beri iciyorum o illeti hem parama yazik hem sagligima
ya birde eyüple karislasdigini anlatacakdin giden gelirmi diye bakiyorum bende hicbirini unutmuyorum onlarda unutmamisdir herhalde bizi
zayifligin tadini aldin bikere fadimem tabii rahatsiz olursun biran önce toparlaman lazim kendini ipin ucu kactimi verdigin emeklere yazik olur
tamam ben bugün yarim saat göbek atacam insallah bi terslik cikmazsayarinda günaydin derken yaptim veya yapmadim diye yazalim sabahlari
Tamam canım hep beraber spora
evet evet yapalımm lesie telefonuma yüklü zaten eve gidince hem yapayım bari iki gün mola vermiştim zaten
bende yiyip icip oturuyorum isyerindeherzaman ayni rakami görmekden sIkILdim söyle kendiliginden tikir tikir gitse su kilolar keske
evet ben varim fadimemOlur canım yazalım, yapmadıysak da ŞİŞKOYUM yazalım.
ya ya hic sorma eskiden kosusturuyordum bütün gün marketde calisirkenal benden de okadar canım masa başı iş sağlık düşmanıymış meğer:125::125::125:
cipsi bende pazar günü götürdüm ya bazen o kadar istiyorki canım ama akşam hiç bişey yemedim ordan kurtarırım herhaldeyo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerindebiri yediklerimizi gözümüze soka soka söylerse belki yemeyiz mi ki
aynen dün öyle otururken masadaki cipse gözüm takildi esim ye istiyorsan deyince vazgectim yarim saat sonra dedi utanma ye ozamanda inatina yemedim zaten istegimde gecti bence o anlik birsey yarim saat sonra gidiyor o istek :44:
ah bebegim keske birakabilsem 17 yasimdan beri iciyorum o illeti hem parama yazik hem sagligima
ya birde eyüple karislasdigini anlatacakdin giden gelirmi diye bakiyorum bende hicbirini unutmuyorum onlarda unutmamisdir herhalde bizi
zayifligin tadini aldin bikere fadimem tabii rahatsiz olursun biran önce toparlaman lazim kendini ipin ucu kactimi verdigin emeklere yazik olur
tamam ben bugün yarim saat göbek atacam insallah bi terslik cikmazsayarinda günaydin derken yaptim veya yapmadim diye yazalim sabahlari
Olur canım yazalım, yapmadıysak da ŞİŞKOYUM yazalım.
muhabbet baya güzelmiş kaçırmışım yaa spora bende varım hadi hop bir ki üç dört eskiden sürekli pilates yapardım bir bıraktım tam bıraktım başlayamıyorum geri zaman kavramı mı kısaldı ben mi yaşlandım anlamıyorum yetişemiyorum hepsine birden.bu aralar kalori hesabı yapmaya başladım bakalım işe yarayacakmı.. bir konuda yaradı gerçi bir şeyi yemeden önce kalorisine bakıyorum vazgeçiyorum hemen..bu gün yediklerimi de diyiveriyimmmm sonra yine işime dönüveriyimmm
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği bir domates biraz kırmızı lahana bir iki diş sarımsak bir dilim peynir 2 adet zeytin bitki çayı
ara : üçü bir arada kahve
öğlen :soda sade kahve
ara :yok
akşamatlıcan musakka bir kaşık nohutlu pirinç pilavı
2,5 lt suyumu içiyorum akşama kadar
şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum kızlarrr
Ohhhh süpersin valla kıskandım, ne güzel spor da yapılmış. Bu hafta güzel gidecek senden deseneKaç gündür nete girme fırsatım hiç olmadı. Hafta sonu misfirim vardı. Dün hem pazar,hem market alışverişi yaptım. Bu günde okuldan geldim yemek yaptım. kızcemi doyurdum. Sonra 40 dakkika koşu bandında teppolu yürüdüm. Arkasından 20 dak. göbek çalıştım. 200 tivstır yaptım. Duşumu aldım. yemeğimi yedim geldim.
Menüm:Sabah: menemen,1 ceviz,1 dilim cavdar ekmeği,maydonoz.semizotu,nana yeşil çay
Ara: yaşil çay
ÖĞLE: Etli sebzeli güveç ,ayran, 2 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 mandalina
Akşam: salata
Teşekkür ederim canım . İnşallah iyi gider ama ben çok zor kilo veriyorum fadimem. nasılsınOhhhh süpersin valla kıskandım, ne güzel spor da yapılmış. Bu hafta güzel gidecek senden desene
Teşekkür ederim canım . İnşallah iyi gider ama ben çok zor kilo veriyorum fadimem. nasılsın
canım benim kuzular biraz alıştılar çok şükür. Artık sınıfda ağlayan yok çok şükür. Kurallara alışmaları biraz zaman alacak ama buna da şükür.Sağol canım, aynı iş güç işte, hiç sorma ben de çok zor kilo veriyorum, guatr var bende de, ameliyat oldum, ama azıcık dikkat etmeyim hemen tartıya yansıyor, spor yapmadan çok zor kilo vermem. Sen nasılsın, çocuklarla nasıl gidiyor, alıştı mı bücürler?
İnşallah canım, ben çıkıyorum, iyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah.canım benim kuzular biraz alıştılar çok şükür. Artık sınıfda ağlayan yok çok şükür. Kurallara alışmaları biraz zaman alacak ama buna da şükür.
Geçmiş olsun. Bazı kişiler şanslı doğuyor. ne kadar yese almıyor. bizde su içsek yarıyor. Resmen yediğim herşeyin hesabını yapıyorum. İnşallah 2014 bu kilo işini çözmüş oluruz.
iyi akşmalar canım. Bende çıkacağım.inşallah canım, ben çıkıyorum, iyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah.
Sağol canım, aynı iş güç işte, hiç sorma ben de çok zor kilo veriyorum, guatr var bende de, ameliyat oldum, ama azıcık dikkat etmeyim hemen tartıya yansıyor, spor yapmadan çok zor kilo vermem. Sen nasılsın, çocuklarla nasıl gidiyor, alıştı mı bücürler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?