70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm minem ama pogca bazlama börek yiyorsun veremen ki :18:

her ögün de karbonhydrat var minem :26:
haklısın canım
her öğün karbonhidrat var ama öncekine göre çok azaltmış halim

ben spora gidiyorumda ne oluyor
hiç sıkılaşmıyorum yaaa

doğru diyorsun akşam önemli aslında ama nedense en çok o zman acıkıyorum

onlar geri gelsin artık ya hem aynurun resim sözü vardı onu da koymadı :26:

bırak şu sigarayı yaa yoksa bende başlarım baakk diye tehdit ediyorum ama yemiyo işte bırakabiliyorsan bırak şu illeti canım yaa

ben de şişkoyum o zamann
Gel beraber oturup ağlayak

Ahhh ah yapıyodum Suzim, şimdi eskisi gibi hissediyom kendimi 70 kilo olduğum zamanlardaki gibi

haklısın canım

hiç sıkılaşmıyorum yaaa
Oyyyy oy ne olacak bizim bu halimiz bilmem

Kızlar hadi birbirimize söz verelim, bu akşam en az 30 dakika spor yapalım, leslie jillian ne olursa, ama yapalım, topic aklımıza gelsin hep beraber zayıflayalım artık ne olurrrrrrrr

Kızlar hadi birbirimize söz verelim, bu akşam en az 30 dakika spor yapalım, leslie jillian ne olursa, ama yapalım, topic aklımıza gelsin hep beraber zayıflayalım artık ne olurrrrrrrr

evet evet yapalımm lesie telefonuma yüklü zaten eve gidince hem yapayım bari iki gün mola vermiştim zaten

haklısın canım

hiç sıkılaşmıyorum yaaa
yo cok bilmislik yapmak istemedim minem yirim seni ama veremiyorum dedin ya ondandir diye düsündüm hem sen biliyorsun zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bende sana hatirlatma yapim menülerinde biri yediklerimizi gözümüze soka soka söylerse belki yemeyiz mi ki
aynen dün öyle otururken masadaki cipse gözüm takildi esim ye istiyorsan deyince vazgectim yarim saat sonra dedi utanma ye ozamanda inatina yemedim zaten istegimde gecti bence o anlik birsey yarim saat sonra gidiyor o istek :44:
ah bebegim keske birakabilsem 17 yasimdan beri iciyorum o illeti hem parama yazik hem sagligima

ya birde eyüple karislasdigini anlatacakdin giden gelirmi diye bakiyorum bende hicbirini unutmuyorum onlarda unutmamisdir herhalde bizi
Gel beraber oturup ağlayak

Ahhh ah yapıyodum Suzim, şimdi eskisi gibi hissediyom kendimi 70 kilo olduğum zamanlardaki gibi

Oyyyy oy ne olacak bizim bu halimiz bilmem
zayifligin tadini aldin bikere fadimem tabii rahatsiz olursun biran önce toparlaman lazim kendini ipin ucu kactimi verdigin emeklere yazik olur
tamam ben bugün yarim saat göbek atacam insallah bi terslik cikmazsa yarinda günaydin derken yaptim veya yapmadim diye yazalim sabahlari

Olur canım yazalım, yapmadıysak da ŞİŞKOYUM yazalım.

evet evet yapalımm lesie telefonuma yüklü zaten eve gidince hem yapayım bari iki gün mola vermiştim zaten
Tamam canım hep beraber spora

evet ben varim fadimem yarini merakla bekliyorum bunu hergün yapalim
al benden de okadar canım masa başı iş sağlık düşmanıymış meğer:125::125::125:
ya ya hic sorma eskiden kosusturuyordum bütün gün marketde calisirken simdi göbek bagladim memur olarak akli olan devlet memuru olmasin dermissim
varya annem hep büyük totolu kadinlara bak bunlar masa basinda calisiyor derdin simdi yandan yandan bendede cikmaya basladi

muhabbet baya güzelmiş kaçırmışım yaa spora bende varım hadi hop bir ki üç dört eskiden sürekli pilates yapardım bir bıraktım tam bıraktım başlayamıyorum geri zaman kavramı mı kısaldı ben mi yaşlandım anlamıyorum yetişemiyorum hepsine birden.bu aralar kalori hesabı yapmaya başladım bakalım işe yarayacakmı.. bir konuda yaradı gerçi bir şeyi yemeden önce kalorisine bakıyorum vazgeçiyorum hemen..bu gün yediklerimi de diyiveriyimmmm sonra yine işime dönüveriyimmm

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği bir domates biraz kırmızı lahana bir iki diş sarımsak bir dilim peynir 2 adet zeytin bitki çayı
ara : üçü bir arada kahve
öğlen :soda sade kahve
ara :yok
akşam atlıcan musakka bir kaşık nohutlu pirinç pilavı
2,5 lt suyumu içiyorum akşama kadar

şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum kızlarrr

cipsi bende pazar günü götürdüm ya bazen o kadar istiyorki canım ama akşam hiç bişey yemedim ordan kurtarırım herhalde
aynuru bende çok merak ediyorum valla naptı şu eyüple acaba diyee

ben Şişkoyum diye yazmicammm yapcam sporumu

akşam spor yapmasan şişkoyum dersin baakk

Kaç gündür nete girme fırsatım hiç olmadı. Hafta sonu misfirim vardı. Dün hem pazar,hem market alışverişi yaptım. Bu günde okuldan geldim yemek yaptım. kızcemi doyurdum. Sonra 40 dakkika koşu bandında teppolu yürüdüm. Arkasından 20 dak. göbek çalıştım. 200 tivstır yaptım. Duşumu aldım. yemeğimi yedim geldim.
Menüm:Sabah: menemen,1 ceviz,1 dilim cavdar ekmeği,maydonoz.semizotu,nana yeşil çay
Ara: yaşil çay
ÖĞLE: Etli sebzeli güveç ,ayran, 2 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 mandalina
Akşam: salata

Ohhhh süpersin valla kıskandım, ne güzel spor da yapılmış. Bu hafta güzel gidecek senden desene

Teşekkür ederim canım . İnşallah iyi gider ama ben çok zor kilo veriyorum fadimem. nasılsın

Sağol canım, aynı iş güç işte, hiç sorma ben de çok zor kilo veriyorum, guatr var bende de, ameliyat oldum, ama azıcık dikkat etmeyim hemen tartıya yansıyor, spor yapmadan çok zor kilo vermem. Sen nasılsın, çocuklarla nasıl gidiyor, alıştı mı bücürler?

canım benim kuzular biraz alıştılar çok şükür. Artık sınıfda ağlayan yok çok şükür. Kurallara alışmaları biraz zaman alacak ama buna da şükür.

Geçmiş olsun. Bazı kişiler şanslı doğuyor. ne kadar yese almıyor. bizde su içsek yarıyor. Resmen yediğim herşeyin hesabını yapıyorum. İnşallah 2014 bu kilo işini çözmüş oluruz.

İnşallah canım, ben çıkıyorum, iyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah.

al benden de o kadar Fadime abla ya, bu guatr mahvetti beni, senelerdir ben de duzenli ilac kullaniyorum hep de kullanicam ama yinede insanin kendi vucudu uretmesi gibi olmuyor disardan ilac almak. Rabbim sifa eylesin insallah.

bugun oyle uykum vardi ki oglumla uyudum simdide ayaktayim ders mi calissam geri mi uyusam bilemedim. ben de bugun bir suru cis yedim aksam 5 ile 6 arasina ama aksam yemegi falan yok

sabah: 1 dlm ekmek fistik ezmesi 1 tatli kasigi recel sekersiz cay

ara kahve dogal bar

oglen 2 kasik yogurt, 1 dlm ekmek 1 dlm ince peynir

ara 1 kucuk elma

aksam kisir, 2 ince dlm pizza (sade) 3 kucuk dlm kek

guzel olmadi ama misafirim geldi bu menude aksam yemegi menusuydu

opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…