Allah dermansız dert vermesin canım, ne yapalım buna da şükür. Öğlen az olmuş, akşam da tersine kaçmışya, hadi bakalım hayırlısı.al benden de o kadar Fadime abla ya, bu guatr mahvetti beni, senelerdir ben de duzenli ilac kullaniyorum hep de kullanicam ama yinede insanin kendi vucudu uretmesi gibi olmuyor disardan ilac almak. Rabbim sifa eylesin insallah.
bugun oyle uykum vardi ki oglumla uyudum simdide ayaktayimders mi calissam geri mi uyusam bilemedim. ben de bugun bir suru cis yedim aksam 5 ile 6 arasina ama aksam yemegi falan yok
sabah: 1 dlm ekmek fistik ezmesi 1 tatli kasigi recel sekersiz cay
ara kahve dogal bar
oglen 2 kasik yogurt, 1 dlm ekmek 1 dlm ince peynir
ara 1 kucuk elma
aksam kisir, 2 ince dlm pizza (sade) 3 kucuk dlm kek
guzel olmadi ama misafirim geldi bu menude aksam yemegi menusuydu
opuyorum hepinizi
günaydın kızlarrr,
Ben dün söz verdiğim gibi akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, çok şükür. İnsan spor yapınca kendini ne kadar mutlu hissediyor, inşallah devamını da getirebilirim.
Sabah da
Nesfit+1 kaşık yulaf ezmesi+süt
le kahvaltımı yaptım, umarım kaçamaksız bir gün geçiririm.
bende yiyip icip oturuyorum isyerindeherzaman ayni rakami görmekden sIkILdim söyle kendiliginden tikir tikir gitse su kilolar keske
öglen birsey yememissin canim :26: aksami öglen yeseydin aksam yemeseydin :26: spor iyi aslinda ama bende yaslandikca canim dahada istemiyorum diyorummuhabbet baya güzelmiş kaçırmışım yaa spora bende varım hadi hop bir ki üç dört eskiden sürekli pilates yapardım bir bıraktım tam bıraktım başlayamıyorum geri zaman kavramı mı kısaldı ben mi yaşlandım anlamıyorum yetişemiyorum hepsine birden.bu aralar kalori hesabı yapmaya başladım bakalım işe yarayacakmı.. bir konuda yaradı gerçi bir şeyi yemeden önce kalorisine bakıyorum vazgeçiyorum hemen..bu gün yediklerimi de diyiveriyimmmm sonra yine işime dönüveriyimmm
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği bir domates biraz kırmızı lahana bir iki diş sarımsak bir dilim peynir 2 adet zeytin bitki çayı
ara : üçü bir arada kahve
öğlen :soda sade kahve
ara :yok
akşamatlıcan musakka bir kaşık nohutlu pirinç pilavı
2,5 lt suyumu içiyorum akşama kadar
şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum kızlarrr
ben dün sinemada citipiti yedim aksama da artik birsey yemedim ve almamissim sükürcipsi bende pazar günü götürdüm ya bazen o kadar istiyorki canım ama akşam hiç bişey yemedim ordan kurtarırım herhalde
aynuru bende çok merak ediyorum valla naptı şu eyüple acaba diyee
ben Şişkoyum diye yazmicammm yapcam sporumu
akşam spor yapmasan şişkoyum dersin baakk
menün cok güzel canim affiyet olsunKaç gündür nete girme fırsatım hiç olmadı. Hafta sonu misfirim vardı. Dün hem pazar,hem market alışverişi yaptım. Bu günde okuldan geldim yemek yaptım. kızcemi doyurdum. Sonra 40 dakkika koşu bandında teppolu yürüdüm. Arkasından 20 dak. göbek çalıştım. 200 tivstır yaptım. Duşumu aldım. yemeğimi yedim geldim.
Menüm:Sabah: menemen,1 ceviz,1 dilim cavdar ekmeği,maydonoz.semizotu,nana yeşil çay
Ara: yaşil çay
ÖĞLE: Etli sebzeli güveç ,ayran, 2 dilim cavdar ekmeği
Ara: 1 mandalina
Akşam: salata
aksam biraz kacmis seker :18:al benden de o kadar Fadime abla ya, bu guatr mahvetti beni, senelerdir ben de duzenli ilac kullaniyorum hep de kullanicam ama yinede insanin kendi vucudu uretmesi gibi olmuyor disardan ilac almak. Rabbim sifa eylesin insallah.
bugun oyle uykum vardi ki oglumla uyudum simdide ayaktayimders mi calissam geri mi uyusam bilemedim. ben de bugun bir suru cis yedim aksam 5 ile 6 arasina ama aksam yemegi falan yok
sabah: 1 dlm ekmek fistik ezmesi 1 tatli kasigi recel sekersiz cay
ara kahve dogal bar
oglen 2 kasik yogurt, 1 dlm ekmek 1 dlm ince peynir
ara 1 kucuk elma
aksam kisir, 2 ince dlm pizza (sade) 3 kucuk dlm kek
guzel olmadi ama misafirim geldi bu menude aksam yemegi menusuydu
opuyorum hepinizi
günaydin fadimemgünaydın kızlarrr,
Ben dün söz verdiğim gibi akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, çok şükür. İnsan spor yapınca kendini ne kadar mutlu hissediyor, inşallah devamını da getirebilirim.
Sabah da
günaydin canimgünaydın hanımlar ;
nasılsınız, birkaç gündür işlerim yoğundu uğrayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir :))
günaydin kadercimgünaydın canımm bende yaklaşık yarım saat göbek bölgem ağırlıklı çalıştım taş gibi olan kollarım yumuşamaya başlamış onu farkettim moralim bozuldu o yüzden :26:
günaydin canim valla esime imrendim adam kafasina koydu 2 ay icinde 100 kilodan 85 e indigitmıyoki ıste gıtse rahatlıcam valla suan 79 bakalım ne zmn 70 olucam:) sonra 60
canım bana insülin direnci ile ilgili test yapıldı şeker yüklemesi falan oldu sonrasında çıkan sonuç direnç fazla dedi.gilifor diye ilaç verdi fakat direnç düşmez sadece ilaç dengeler dedi.kilo vermem gerektiğini ve bu ilacı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. diyetisyene yönlendirdi fakat özel hastane olduğu için fiyat yüksek geldi.zor kilo verip hızlı alırmışım sen nasıl bir yöntem uyguluyorsun:44::44::44:
aynen öle oluyor, 2 hafta 1,5 kg verip 2 günde geri alıyorum.
bana matofin verdi ve en az 1 yıl kullanmam gerektiğini söledi.
Açıkçası kg verme konusundaki azmim 1 ay oldu çürüdü. 1aydatoplamda 2,5 kg verdım ama geri aldım başlangıç kg dan 200 gr eksik çıktım bugün.
napıcam bilmiyorum açıkçası
günaydin kadercimafferim kuzu yinede yapmissin sporunu o herkesde öyle sanirim canim ya bende sinir oluyorum kollarimin yumusak sekilde sallanmasindan
günaydin canim valla esime imrendim adam kafasina koydu 2 ay icinde 100 kilodan 85 e indibanada senin gibi senelerdir ugrasmadim istedim yaptim bitirdim dedi lafi da söyledi anliycan irade meselesi aslinda beynimizde bitiyor hersey gercekden istedikden sonra olur da iste bazen zayif düsüyoruz irademize
aynen öle oluyor, 2 hafta 1,5 kg verip 2 günde geri alıyorum.
bana matofin verdi ve en az 1 yıl kullanmam gerektiğini söledi.
Açıkçası kg verme konusundaki azmim 1 ay oldu çürüdü. 1aydatoplamda 2,5 kg verdım ama geri aldım başlangıç kg dan 200 gr eksik çıktım bugün.
napıcam bilmiyorum açıkçası
ancak sporla sIkILasirsin kuzune yapmak lazım acaba ya bacaklarım da yumuşamaya başladı tamam zayıflamak istiyorum ama sarkmak istemiyorum benn
slm arkadaşlar ben çokkkkk şişkoyum:26::26: çünkü akaşam spor yapmadım:18::18::18: ev taşıma telaşına girdim hafta sonu taşınacam ve herşey daha yerli yerinde duruyor
Günaydın canım,günaydın hanımlar ;
nasılsınız, birkaç gündür işlerim yoğundu uğrayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir :))
Canım önce yumuşayacak, sonra sıkılaşacak, kilo verirken bunlar olur, sporla toparlayacağız.günaydın canımm bende yaklaşık yarım saat göbek bölgem ağırlıklı çalıştım taş gibi olan kollarım yumuşamaya başlamış onu farkettim moralim bozuldu o yüzden :26:
Günaydın canım, sabah kaçta kalkıyorsun ki, 9 da erken yatmışsın. Neyse bu seferlik affediyom, bugün yapman şartıyla,tamam mı canım?günaydin kizlar sekerlersözverdigim gibi ben siskoyum
yapamadim dün sporumu kivirtamadimdaoglanla sinemaya gittik dün eve geleyim diyene kadar saat 20.30 oldu 9 da onu yatirdim yanina bende yattim uyudum sabah erken kalkiyorum aslinda sabahlari mekik ceksem bari kalkinca bi bakim
günaydin fadimemsporunuda yapmissin
:
Benim eşim de çok kolay kilo veriyor, adam dünyayı yiyor karşımda akşamları, yine de kilo veriyor, anlamadım tüm gün aç mı geziyor napıyor, aç da duramaz ama erkekler veriyor işte.günaydin kadercimafferim kuzu yinede yapmissin sporunu o herkesde öyle sanirim canim ya bende sinir oluyorum kollarimin yumusak sekilde sallanmasindan
günaydin canim valla esime imrendim adam kafasina koydu 2 ay icinde 100 kilodan 85 e indibanada senin gibi senelerdir ugrasmadim istedim yaptim bitirdim dedi lafi da söyledi anliycan irade meselesi aslinda beynimizde bitiyor hersey gercekden istedikden sonra olur da iste bazen zayif düsüyoruz irademize
Spor spor spor.ne yapmak lazım acaba ya bacaklarım da yumuşamaya başladı tamam zayıflamak istiyorum ama sarkmak istemiyorum benn
slm arkadaşlar ben çokkkkk şişkoyum:26::26: çünkü akaşam spor yapmadım:18::18::18: ev taşıma telaşına girdim hafta sonu taşınacam ve herşey daha yerli yerinde duruyor
kalkabilirsem 5 de kalkiyorum :18: en gec 6 fadimem ama 6da kalkinca totom tutusuyorGünaydın canım,
Sporumu yaptım, sabah hafif geçirdim çoook mutluyum, sen nasılsın?
Canım önce yumuşayacak, sonra sıkılaşacak, kilo verirken bunlar olur, sporla toparlayacağız.
Günaydın canım, sabah kaçta kalkıyorsun ki, 9 da erken yatmışsın. Neyse bu seferlik affediyom, bugün yapman şartıyla,tamam mı canım?
Benim eşim de çok kolay kilo veriyor, adam dünyayı yiyor karşımda akşamları, yine de kilo veriyor, anlamadım tüm gün aç mı geziyor napıyor, aç da duramaz ama erkekler veriyor işte.
Spor spor spor.
Canım mazaretin varmış, evini yerleştir, sonra yaparsın sporunu, ev yerleştirmek de spor sayılır ayrıca.
Allah dermansız dert vermesin canım, ne yapalım buna da şükür. Öğlen az olmuş, akşam da tersine kaçmışya, hadi bakalım hayırlısı.
günaydın kızlarrr,
Sabah da
günaydin kizlar sekerlersözverdigim gibi ben siskoyum
yapamadim dün sporumu kivirtamadimdaoglanla sinemaya gittik dün eve geleyim diyene kadar saat 20.30 oldu 9 da onu yatirdim yanina bende yattim uyudum sabah erken kalkiyorum aslinda sabahlari mekik ceksem bari kalkinca bi bakim
öglen birsey yememissin canim :26: aksami öglen yeseydin aksam yemeseydin :26: spor iyi aslinda ama bende yaslandikca canim dahada istemiyorum diyorum
ben dün sinemada citipiti yedim aksama da artik birsey yemedim ve almamissim sükürevet ya gelsede bize anlatsa
menün cok güzel canim affiyet olsun
aksam biraz kacmis seker :18:
günaydin fadimemsporunuda yapmissin
günaydin canimsen nasilsin canim
günaydin kadercimafferim kuzu yinede yapmissin sporunu o herkesde öyle sanirim canim ya bende sinir oluyorum kollarimin yumusak sekilde sallanmasindan
ya sorma bi de bu msji yazdiktan sonrasi var hic soylemeyeyim yani
ohh fadime abla supersinn
ya napiyim ya butun gun ders calisiyom acikiyom firsat yok bu aralar istahim da degisti herseyi yemek istemiyom yemek secmeye basladim, hem ogrencilik hem annemlik de zor oluyor birazcik hicc yemek yapmak istemiyommcuma gunu gorurum artik ben gunumu
sen erkeklere bakma kuzum onlar oyle hemen veriyorlar ya gerci yine eskisi gibi yerse alir buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?