70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah dermansız dert vermesin canım, ne yapalım buna da şükür. Öğlen az olmuş, akşam da tersine kaçmışya, hadi bakalım hayırlısı.

günaydın kızlarrr,
Ben dün söz verdiğim gibi akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, çok şükür. İnsan spor yapınca kendini ne kadar mutlu hissediyor, inşallah devamını da getirebilirim.
Sabah da
Nesfit+1 kaşık yulaf ezmesi+süt
le kahvaltımı yaptım, umarım kaçamaksız bir gün geçiririm.

günaydın hanımlar ;

nasılsınız, birkaç gündür işlerim yoğundu uğrayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir :))

günaydın canımm bende yaklaşık yarım saat göbek bölgem ağırlıklı çalıştım taş gibi olan kollarım yumuşamaya başlamış onu farkettim moralim bozuldu o yüzden :26:

günaydin kizlar sekerler sözverdigim gibi ben siskoyum
yapamadim dün sporumu kivirtamadimda oglanla sinemaya gittik dün eve geleyim diyene kadar saat 20.30 oldu 9 da onu yatirdim yanina bende yattim uyudum sabah erken kalkiyorum aslinda sabahlari mekik ceksem bari kalkinca bi bakim

öglen birsey yememissin canim :26: aksami öglen yeseydin aksam yemeseydin :26: spor iyi aslinda ama bende yaslandikca canim dahada istemiyorum diyorum
ben dün sinemada citipiti yedim aksama da artik birsey yemedim ve almamissim sükür evet ya gelsede bize anlatsa
akşam spor yapmasan şişkoyum dersin baakk

menün cok güzel canim affiyet olsun
aksam biraz kacmis seker :18:
günaydin fadimem sporunuda yapmissin
günaydın hanımlar ;

nasılsınız, birkaç gündür işlerim yoğundu uğrayamadım umarım herkesin keyfi yerindedir :))
günaydin canim sen nasilsin canim

günaydın canımm bende yaklaşık yarım saat göbek bölgem ağırlıklı çalıştım taş gibi olan kollarım yumuşamaya başlamış onu farkettim moralim bozuldu o yüzden :26:
günaydin kadercim afferim kuzu yinede yapmissin sporunu o herkesde öyle sanirim canim ya bende sinir oluyorum kollarimin yumusak sekilde sallanmasindan
gitmıyoki ıste gıtse rahatlıcam valla suan 79 bakalım ne zmn 70 olucam:) sonra 60
günaydin canim valla esime imrendim adam kafasina koydu 2 ay icinde 100 kilodan 85 e indi banada senin gibi senelerdir ugrasmadim istedim yaptim bitirdim dedi lafi da söyledi anliycan irade meselesi aslinda beynimizde bitiyor hersey gercekden istedikden sonra olur da iste bazen zayif düsüyoruz irademize

aynen öle oluyor, 2 hafta 1,5 kg verip 2 günde geri alıyorum.
bana matofin verdi ve en az 1 yıl kullanmam gerektiğini söledi.
Açıkçası kg verme konusundaki azmim 1 ay oldu çürüdü. 1aydatoplamda 2,5 kg verdım ama geri aldım başlangıç kg dan 200 gr eksik çıktım bugün.
napıcam bilmiyorum açıkçası

canim yinede pes etmeyip devam edeceksin bende zor kilo veren birisiyim ama cok cabukda aliyorum yinede birakmiycam kilolar inatsa bende inatcigim eninde sonunda bizde basariya ulasacagiz gec de olsa

ne yapmak lazım acaba ya bacaklarım da yumuşamaya başladı tamam zayıflamak istiyorum ama sarkmak istemiyorum benn

geçmiş olsun canım. fakat kafama takılan bişey oldu bana doktor verdiği ilacı sürekli kullanacağımı söyledi:44:

slm arkadaşlar ben çokkkkk şişkoyum:26::26: çünkü akaşam spor yapmadım:18::18::18: ev taşıma telaşına girdim hafta sonu taşınacam ve herşey daha yerli yerinde duruyor

ne yapmak lazım acaba ya bacaklarım da yumuşamaya başladı tamam zayıflamak istiyorum ama sarkmak istemiyorum benn
ancak sporla sIkILasirsin kuzu bize bikere tanidik geldi canim oda dedi iste ben baya kilo verdim ama haftada en az 2 kere yüzmeye gittim ondan sarkmalarim olmadi dedi spor sart aslinda
slm arkadaşlar ben çokkkkk şişkoyum:26::26: çünkü akaşam spor yapmadım:18::18::18: ev taşıma telaşına girdim hafta sonu taşınacam ve herşey daha yerli yerinde duruyor

günaydin canim ve tasima da spor sayilmazmi ki

günaydın hanımlar ;

Günaydın canım,
Sporumu yaptım, sabah hafif geçirdim çoook mutluyum, sen nasılsın?

Canım önce yumuşayacak, sonra sıkılaşacak, kilo verirken bunlar olur, sporla toparlayacağız.

Günaydın canım, sabah kaçta kalkıyorsun ki, 9 da erken yatmışsın. Neyse bu seferlik affediyom, bugün yapman şartıyla,tamam mı canım?

Benim eşim de çok kolay kilo veriyor, adam dünyayı yiyor karşımda akşamları, yine de kilo veriyor, anlamadım tüm gün aç mı geziyor napıyor, aç da duramaz ama erkekler veriyor işte.

Spor spor spor.

Canım mazaretin varmış, evini yerleştir, sonra yaparsın sporunu, ev yerleştirmek de spor sayılır ayrıca.

kalkabilirsem 5 de kalkiyorum :18: en gec 6 fadimem ama 6da kalkinca totom tutusuyor
tamam bu seferlik yarin a siskoyum yazmiycam :18:
ya bu erkeklerin bünyesi bari bizde olsaymis adamlar her konuda daha karli bizden

Allah dermansız dert vermesin canım, ne yapalım buna da şükür. Öğlen az olmuş, akşam da tersine kaçmışya, hadi bakalım hayırlısı.

ya sorma bi de bu msji yazdiktan sonrasi var hic soylemeyeyim yani

ohh fadime abla supersinn

ya napiyim ya butun gun ders calisiyom acikiyom firsat yok bu aralar istahim da degisti herseyi yemek istemiyom yemek secmeye basladim, hem ogrencilik hem annemlik de zor oluyor birazcik hicc yemek yapmak istemiyomm cuma gunu gorurum artik ben gunumu

sen erkeklere bakma kuzum onlar oyle hemen veriyorlar ya gerci yine eskisi gibi yerse alir buyuk ihtimalle

secicilik de iyi aslinda mesela eskiden sevmedigim seyleri hic yemezdim gercekden ac olunca yerdim onlar hep geride kaldi simdi herseyi yiyorum yine ozamanlar ne giysem nasil süslensem diye bakan ben 24 saat yemek düsünen biri oldum bugün ne giysemden bugün ne yeseme dönüsdüm :111:
orda hata yapiyoruz iste canim kimi yorgun oluyor kimi senin gibi ders caliscam diye kendimize sevdigimiz yiyecekleri hazirlayip yemiyoruz saglikli seylerde lezzetli olabiliyor söyle bol salata yapsak domatesi salataligi havucu biriki zeytin biraz beyaz peynir ohh ama üseniyoruz iste ayni bende öyleyim yada gidipde markete almiyorum

bu ara yine eskisi gibi yemege basladi tatlim sen beni geri sismanlatmak istiyorsun diyor ama onlar yine dikkat ettimi verebiliyorlar ki

ayyyy suziler, ftemizler burada... öyle bir bakınmak bile yüzümü güldürdü.. =( çalışma ve ders hayatına bodozlama dalınca vaktim kalmadı =( kapattım kadınlar kulübü defterini... Özledim sizi.. kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…