70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:

Son düzenleme:

dimi Fadime abla birlik olmayınca olmuyor neşelendirmek lazım

arkadaşlar hafta sonu internete giremiyorum evimde internetim yok ben suzi arkadşaım tebrikler
hafta sonu biraz abarttım şimdi sinirden yemek görmek istemiyorum

he tüh ben şifreyi bilemedim ballım keşkem boyunlarına baksaydım herkesin
hatta inanmıcan dar kotlu kadınları bilem süzdüm böle yanında kardeşleriyle gezen kadınlara dikkatli baktım

olmadı bacım 42 alırız içindeki paydan uzatırız kenarından açıveririrz azcık bi makasa bakar

buyrun benimm

ah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı
sinirlerim çok bozuk
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm

Hepinize guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle gunaydinlar ben kendime bir program yaptim 10'nar gunluk periyotlar halinde yediklerime ictiklerime dikat ederek 2'ser kilo vermek hedefim ilkin yilbasiya kadar 6 periyot ediyor toplam 60 gun hedef 6*2=12 kilo vermek dun 77.5'la basladim kasimin 6'sinda 1. Periyot doluyor bakalim ne olacak hersey yolunda giderse yeni yila 65 olarak girerim

Günaydın Hanımlar;

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusunda az büyük beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim salam
Yanında da çay içtim.

Ara öğün olarak top kek yesem mi acaba :26: ?

İşyerindeyimde şu an :44:

Son düzenleme:

Buradan güzel görünüyor canım. Sonuçta güzel olur inşallah :118:

Günaydın canım..Ben de bir yerlerden başlamak istiyorum artık eskilerden seni görünce çok sevindim..Ben de buralardan uzaklaşıp iyice kilo alıp döndüm Sabah 78.2 kg idim bir planlama yapıp başlamayı düşünüyorum artık ben de çok kötü oldum ruhen de mutsuzum..Yeni yıla hedef koymak süper fikir ben de ben de yılbaşı için 68 hedefi ile bugün başlayım..kilolarımız yakın başlama tarihlerimiz de olsun Alacacım sen geçen yıldan da hatırladığım kadar çok güzel kilo verebiliyorsun hedefine ulaşacağına eminim buyüzden

Buradan güzel görünüyor canım. Sonuçta güzel olur inşallah :118:
tesekurler umsrim bu sefer basaririm artik biktim ben kilolo bir insan olarak kalmak istemiyorum aslinda dusundugunde gunde 200 gr ediyor neden olmasin bu sefer kararliyim olacak

Merhaba canim burdan uzaklasmak yaramiyor burda vermedek bile kiomuzu koruyoruz hadi oyleyse beraber olsun onumuze on gunde bir hedef koyalim ben dun basladim sende bugun basla hedef on gun sonra 2kilo olsun ne dersin

Bir kac madde disinda bana cok uyuyor bu liste ve kurallar
Severek uyup uyguliycam..
Ögle yemegini cok gec yedigim icin ara ögünleri 2 yapip aksam yemeklerini yapmiyordum..ogle yemegimi 4 fln yiyorum cunku..kaydirmaya calisirim..olmassada zaten sizde belirtmissini corba yogurt gibi hafif seyler

Birdeee ben sekersiz icemiyorum hic birseyiii cok az koyuyorum ama koyuyorum ..bitkisellerde hic koymuyorumda sade cay ve kahveyi icemiy rum..kahvesizde duramiyorum:// onun disinda mukemmel az öz isabetli bi liste!!!!

Kizinin yeni yasi hayirli olsun..nar mi topladinizzz? Nereden nasil? Sonra nasil tuketicekeksiniz narlari? Kiskandim

günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:

Gecmis olsunnn

Cooooook gecmis olsunnnnn ne diycegimi bilemedim ben olsam bende cok korkardim..birde esin askere gidecek miss..gecmis olsun tekrar

Cok guzel..yavas emin adimlarla diyosun ..bizde seni takip edicez bakalim

Haha ya bi alemsin:))) bu guzel kahvalti topkekle mahf edilir mi
Iste hep o ufak tefek gordugumuz seyler mani oluyor kilo vermemize ..onun yerine badem findik ceviz kuru kayisi yada bir meyve al yanina onlarla yap bence yeme canim bunlari yaninda bulundjrmak zorda degil ayrica

Merhaba canim burdan uzaklasmak yaramiyor burda vermedek bile kiomuzu koruyoruz hadi oyleyse beraber olsun onumuze on gunde bir hedef koyalim ben dun basladim sende bugun basla hedef on gun sonra 2kilo olsun ne dersin

tamam canım ilk hedefimiz 2 kilo olsun 10 gün sonra belki böylece motive olur her ikimize de..Ben ipin ucunu iyice kaçırdım 56 kg lardan 78lere çıktım midem çok genişledi sürekli acıkıyorum daha fazla yiyorum midemi küçültmem gerek ilk başta

Geç kaldın balım, yedim bile

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

Çok geçmiş olsun canım. Allah böylelerinden korusun...

Son düzenleme:
Canım çok çok geçmiş olsun,Allah tan size bişey olmamış.

Dene bakalım canım, nasıl olacak, tutturursun inşallah.

Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.

Eki Görüntüle 841632

kilo vermek istiyorduk değil miii

çok iyiymiş bu

liste çok iyi oldu teşekkür ederiz zaten mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum bende

günaydın kızlarr

ballı sütü yatarken içersen boğazını yumuşatır arada da balllı limonlu su içmeni öneririm anatomi hocam söylemişti gerçektende çok yararlı hem metabolizmayıda hızlandırır

çok geçmiş olsun ya ben olsam bende çok korkardım neyse artık çok büyük şeyler çalamamış anladığım kadarıyla buna şükretmek lazım:18:

çok güzel fikirmiş ya bende çok beğendim bende aylık periotlar düşünmüştüm kafamda her ay 3,5 yada 4 kilo hedefliyorum bakalım sonucuna sende kasım altısında sonucunu yazarsan sevinirim ya hem bende gaza gelmiş olurum kolay gelsin sana

Geç kaldın balım, yedim bile

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

4 topkek mi :18: kalorileri çok fazla gerçekten onların bende çok seviyorum tatlı şeyleri özellikle topkekleri ama artık canım çok çekerse 1 tane öğlen yiyorum oda haftada 1 birde çok midem kazınınca arada form bisküvi markasının varya mısırve prinç patlağı yuvarlak kocaman oluyo ondan 2 taneyi bitki çayıyla birlikte yiyince tokluk oluyo bende onu dene istersen kalorisi az belki sende de işe yarar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…