70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kahvaltıda 2 dilim peynir domates salatalık 3 ytin ve biraz patates kızartması yedim dayanamadım onun içinde ekmek yemedim doydum zaten birde 1 baydak şekersiz çay
öğlen: 1 kase sütlü nesfit yiycem şimdi
bir sonraki aramda 2 ceviz ve bir bardak bitki çayı düşünüyorum
birde 2 mil leslie yaptım kahvaltıdan sonra bugün evdeyim çok iyi oldu ben ders çalışmaya kaçıyorum hepinize az kalorili bir gün diliyorum

sabah

az tereyagında 2 yumurta
150 gram peynir
7 zeytin
yarım bardak süt

ara

1 tane muz
nescafe

aksam

5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma

Canım tartılar 20 Tl civarında, 20 Tl yi nerelere vermiyoruz ki, alamaz mısın o fiata

burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için

Kızlar danışmak istediğim birşey var size;

"Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus" bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütle 190 kcal diyor.

Neden tok tutuyor beni bu kadar? Kalorisi çok mu ya?

Son düzenleme:
burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için
İnternetten alamaz mısın?
sabah

az tereyagında 2 yumurta
150 gram peynir
7 zeytin
yarım bardak süt

ara

1 tane muz
nescafe

aksam

5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma

Muz pek önerilmiyor biliyorsundur, akşama da salata+yoğurt eklersen daha güzel olur.

O ne ki canım, resmi var mı, ara niyetine yiyorsan 100 kaloriyi geçmemeli?

Canım çok çok geçmiş olsun,Allah tan size bişey olmamış.

Dene bakalım canım, nasıl olacak, tutturursun inşallah.

Benimde motivasiyona ihtiyacim vardi bastakendime en uygun bunu dusundum 10 gun icinde kacamaklarim olsa dahi toparlama sansim daha yuksek olur hemde kisa zamanda yontemin sonuc vermesi motive edici olur diye dudundum kadim 6 dasonucu hep beraber gorecegiz cuma bildirimleri bana cozum olmamaya babaslayinca boyle denemek istedim

Geç kaldın balım, yedim bile

Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.

Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin

Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:

4 tanemi ama abartmisssin bundan sonra topkekin topuyla oynayabilirsin ancak canim nasil kilo vereceksin böyle

ay ne guzel..dalindan saglikli seyleri cok severim..bizim burada ciflikler var sütümü yumurtami hep taze alirim elma toplariz mevsiminde patates cilek fln..cok guzelmis..o catlayan narlarida degerlendiriyorsunuzdur bol bol sikip sikip icin neguzeeell

fotosunu cekersen ben yardimci olabilirim..ama sorun 190 kalori cokmu diye soruyorsan sadece..ana ögünse cok degil canim araysa biraz fazla birde bakalim o kadarla kaliyomusun:)) 4 topkekden sonra sormliyiz sana hep:))
bende cok seviyor kullaniyorum onlari oama secerken ürünü az yagli az sekerli diye olanlari tercih et

ya arkadaslar bende cizelge olmuyor yapmasi zor karisik deil yani cizelgeyi yapistiricagim imza alani yok bende..ipadde olmuyorsa diye laptapdan girdim yine yok..acaba yeni uye oldugum icin henuz öyle alanlarim mi yokki anlamadim hatta sayfanin resmini cekip yolliyayim
ama önce yemek:))

hmm cörek otunun kendisini yiyemiyorum migde yanmasi yapiyor bende acaba yaginida bi denesemmiki :44:

kıskanmasın kuzu onu da severim ben bu arada tebrik ederim canım sen başı ben sonu çekiyoruz
tesekkür ederim kuzum
kilo verenleri kutluyorum. Ama ben çok üzüldüm ben neden listede yokum. Dün öğleden sonra özel mj yollamıştım

Herkeze günaydın olsun. Güzel bir hafta sonu diliyorum. şimdi temizlik vakti kaçıyorum sonra gelirim. Listeye bakmak için gelmiştim.ama beni listeye almamışlar küstüm. Gidiyom
bu hafta aceleye geldi canim thelogun dersleri vardin ben dogru dürüst giremedim isler yogundun msj attim demissin ama msj gelmemis zeynepe bi keresinde bendede yoktum listede olabilir insaniz hatada yapabiliriz ama kasti birsey degilki ark niyet yok haftaya olur tatlim
bende dügündeydim cumartesi günü
slm kızlar benide kabul edermisiniz grubunuza :)
hosgeldin canim

tesekkür ederim ballim kaymagim petegim desene daha cok dikkat etmem lazim :18:
öyle mi diyorlardir acaba
ay bayilgildim catlak seni
Kızlaaar;

Ben normalde 60-69 grubunda olmalıyım ama burası daha hareketliymiş öyle diyollaaa

Arada size de yazsam olur mu ki :118:
tabii olur hosgeldin
sabah

kıymalı 1 yumurta
4 zeytin
50gram peynir

2dilim tam tahıllı ekmek

ara

2 mandalina
3 parça çikolata:18:
çay

aksam

1kasık bulgur pilavı tadımlık:18:

3kasık patlıcan
öglen yememissin canim :26: aksamada yogurt ekleseydin cok güzel olurdun affiyet olsun

kuzum bileginin hakkiyla birinci oldun tebrikler bu gaz sana bayagi bir yeter, haftayada seni pistlerde gormeyi istiyoruz
insallah tatlim
seninde öglen yemeyin yok aksam güzel kapatmissin affiyet olsun

ben suzi tebrik ederim 1. liğini diğer tüm kilo verenleri tebrik ediyorum darısı veremeyenlerin başına
bu arada theolog ellerine sağlık tablo için
tesekkür ederim canim
güzel canim ama hepiciniz ögleni gecistirmissiniz aksam güzel ama affiyet olsun

sagol canim bilgiler icin
Yemiyim dimi? Bencede

Sadece su içiciiim. Eşim yurtdışında kaç gündür, çok mutsuzum . Tatlı yiyesim var yine ama neyse...
niye yurtdisinda canim orda mi calisiyor :26:
Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi
ay kiyamam hic mi imkanin yok canim ya :26:
MERABA KIZLAR bende grubunuza katılmak istiyorum 76.2 yim beraber kilolardan kurtulalım inşallah
hosgeldin canim

senin gibi tatli kiza küsülürmü hic ama cok merak ettim cidden tesekkür ederim betülüm kader de yeni citir adaylarimizdan minnak bi kuzucuk
ana ne güzel haberler desene dügün var yakinda anlat biraz sekerim eniste bey nasil biri nerde tanisdiniz

kizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum
öyle deme tatlim birakmak salmak yok kendimizi
aksam ki pilavi yemezsen cok daha güzel olurdun tatlim
hosgeldin canim haftasonu denha oluyor buralar canim
aksam ki beyaz ekmek olmaza fena degil bence
sabah

1 haslanmıs yumurta
100gram peynir

ara

bir parça çikolata
1 kase yogurt
aksam

2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yemek kasığı et kavurma
yarım kase yogurt

sende öglen yememissin :44:acaba hep ayni kisiye mi yaziyom yoksa
Hım;

Zeytin ve fındık çıksa olur mu diyorsun?

Bu arada su içerken içine limon sıkıyorum. Alkali oluyormuş, daha iyi diyolla
migdee eksimesi yapmiyorsa su ile limon zayiflamaya yardim eder canim
olmamis hakket
günaydin diyecekdim gelemedim haftasonu bitti artik toparlanmamiz lazim geri fadimem
günaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:
cok gecmis olsun kuzu :26:bol kivi ye
arkadaşlar hafta sonu internete giremiyorum evimde internetim yok ben suzi arkadşaım tebrikler
hafta sonu biraz abarttım şimdi sinirden yemek görmek istemiyorum
tesekkür ederim canim hepimiz kacirdik haftasonu bence simdi geri toparlanma vakti
burda birsey bildikleri yok zaten vayanalilarda
ahada desifre etti kendini
cok gecmis olsun handem ya cok üzüldüm bundan 2 sene önce annemgile de girmislerdin allah bildigi gibi yapsin zehir zikim olsun herkes ne zorluklarla gecinmeye calisiyor gelip baskasinin malina mülküne göz tikiyorlar
napcan tatlim ben anlamadim :44::26:
elma ye top kek nerden cikti
Günaydın kızlar..Kalorisiz iyi bir hafta olsun
selam canim hosgeldin tekrardan

kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok

sana da geçmiş olsun Suzim korkma dişçiden bende hep önyargılıydım ama şimdi alıştım gidegele

canım istersen bilgilerini gönder, yapıvereyim. Boyunu, kilonu hedef kilonu.
Geçmiş olsun Suzim, hiç sorma bizde de var dişçi derdi, çarşamba günü gideceğim ben de, daha önce yaptırdığım diş, önce dolgu vardı, sonra kanal yapıldı, sonra kaplama yapıldı, ama yine ağrımaya apse yapmaya başladı, artık bu sefer ne yapılacak bilmiyom ama bir dişten 3 senedir çekmediğim kalmadı ya, akşam da kızımın dişine kaplama yapılacak ona gideceğiz. Allah hepimize acil şifalar versin.

Alabilirim aslında bu benim aklıma gelmemişti teşekkürler
Rica ederim canım, ne demek

yine burası çok sakin kimse yok tekim(
Ben geldimmmmm

selam kizlar bugun sabah tartildim 71.9 u gordum sonunda 1.5 kilo verdim gecen hafta 73 tum ama tarti gunu hangi gun bilmiyorum aydinlatirmisiniz

Son düzenleme:
Selam hanımlar,

Bugünkü menümü veriyorum efenim buyrun;

Sabah

1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
3 dilim salam

Ara

1 topkek
1 kase sütlü Klfeks

İkindi

1 tas naneli yoğurt

Birazdan akşam yemeği yiyeceğim;

3 ızgara köfte
1 domates, 1 salatalık ve marul salatası
1 dilim tam buğday ekmeği

Nasıl bayanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…