Blackcat ve minderbob forumu bıraktılar mııı
evet canım onlar çok oldu bırakalı 1 seneyi geçmiştir yani. Bir ara minderbob geri gelmişti ama tekrar gitti.
Canım tartılar 20 Tl civarında, 20 Tl yi nerelere vermiyoruz ki, alamaz mısın o fiata
İnternetten alamaz mısın?burası küçük yer öğrenciden geçindikleri için o tartılar 20 TL den 30-40 oluyo. O kadar parada veremem krediyi beklemem gerek onun için
Muz pek önerilmiyor biliyorsundur, akşama da salata+yoğurt eklersen daha güzel olur.sabah
az tereyagında 2 yumurta
150 gram peynir
7 zeytin
yarım bardak süt
ara
1 tane muz
nescafe
aksam
5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma
O ne ki canım, resmi var mı, ara niyetine yiyorsan 100 kaloriyi geçmemeli?Kızlar danışmak istediğim birşey var size;
Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütler 190 kcal diyor.
Neden tok tutuyor beni bu kadar? Kalorisi çok mu ya?
Bir kac madde disinda bana cok uyuyor bu liste ve kurallar
Severek uyup uyguliycam..
Ögle yemegini cok gec yedigim icin ara ögünleri 2 yapip aksam yemeklerini yapmiyordum..ogle yemegimi 4 fln yiyorum cunku..kaydirmaya calisirim..olmassada zaten sizde belirtmissini corba yogurt gibi hafif seyler
Birdeee ben sekersiz icemiyorum hic birseyiii cok az koyuyorum ama koyuyorum ..bitkisellerde hic koymuyorumda sade cay ve kahveyi icemiy rum..kahvesizde duramiyorum:// onun disinda mukemmel az öz isabetli bi liste!!!!
Kizinin yeni yasi hayirli olsun..nar mi topladinizzz? Nereden nasil? Sonra nasil tuketicekeksiniz narlari? Kiskandim
Gecmis olsunnn
Cooooook gecmis olsunnnnn ne diycegimi bilemedim ben olsam bende cok korkardim..birde esin askere gidecek miss..gecmis olsun tekrar
Cok guzel..yavas emin adimlarla diyosun ..bizde seni takip edicez bakalim
Haha ya bi alemsin:))) bu guzel kahvalti topkekle mahf edilir mi
Iste hep o ufak tefek gordugumuz seyler mani oluyor kilo vermemize ..onun yerine badem findik ceviz kuru kayisi yada bir meyve al yanina onlarla yap bence yeme canim bunlari yaninda bulundjrmak zorda degil ayrica
tamam canım ilk hedefimiz 2 kilo olsun 10 gün sonrabelki böylece motive olur her ikimize de..Ben ipin ucunu iyice kaçırdım 56 kg lardan 78lere çıktım midem çok genişledi sürekli acıkıyorum daha fazla yiyorum midemi küçültmem gerek ilk başta
Canım çok çok geçmiş olsun,Allah tan size bişey olmamış.
Dene bakalım canım, nasıl olacak, tutturursun inşallah.
Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.
çok iyiymiş bu
liste çok iyi oldu teşekkür ederiz zaten mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum bende
ballı sütü yatarken içersen boğazını yumuşatır arada da balllı limonlu su içmeni öneririm anatomi hocam söylemişti gerçektende çok yararlı hem metabolizmayıda hızlandırır
çok geçmiş olsun ya ben olsam bende çok korkardım neyse artık çok büyük şeyler çalamamış anladığım kadarıyla buna şükretmek lazım:18:
çok güzel fikirmiş ya bende çok beğendim bende aylık periotlar düşünmüştüm kafamda her ay 3,5 yada 4 kilo hedefliyorum bakalım sonucuna sende kasım altısında sonucunu yazarsan sevinirim ya hem bende gaza gelmiş olurumkolay gelsin sana
4 topkek mi :18: kalorileri çok fazla gerçekten onların bende çok seviyorum tatlı şeyleri özellikle topkekleri ama artık canım çok çekerse 1 tane öğlen yiyorum oda haftada 1birde çok midem kazınınca arada form bisküvi markasının varya mısırve prinç patlağı yuvarlak kocaman oluyo ondan 2 taneyi bitki çayıyla birlikte yiyince tokluk oluyo bende onu dene istersen kalorisi az belki sende de işe yarar
Geç kaldın balım, yedim bile
Neyse bugün böyle olsun bundan sonra yemem.
Bu arada kalorileri ne kadar yüksek miş bu topkeklerin
Bende bugün 4 tane topkek yedim ne varki bunda diyip duruyordum :44:
Zamanla azaltarak içmeye alışırsan, birgün gelir sen bile anlamadan şekersiz içmeye başlamış olursun, ilk başlarda ben de öyle düşünüyodum ama inan ki zamanla alışıyo insan, şimdi de şekerli içemiyorum.
Teşekkür ederim kızım için de. Narları kayınpederimin tarlasında topladık canım, satmak için, çok var yani, 3-5 dönüm gibi, nerdesin göndereyim sana da ne olacak. Dalında bir sürü çatlak narlar kaldı, bir görsen insan acıyor yani, ama halde sağlamları alındığı için sağlamları topladık. Toplasan 1000 kg. veya daha fazla da çatlak nar çıkar.
Kızlar danışmak istediğim birşey var size;
"Dr. Oetker Vitalis Knusper Plus" bademli ve ballı olanından var elimde. Çok lezzetli beni tok tutuyor. Bilgiler Almanca, 40 g sütle 190 kcal diyor.
Neden tok tutuyor beni bu kadar? Kalorisi çok mu ya?
hmm cörek otunun kendisini yiyemiyorum migde yanmasi yapiyor bende acaba yaginida bi denesemmiki :44:Ben bir süredir sabahlari kalktigim gibi cörekotu yagi iciyorum tüm gün cok iyi hissediyorum hic wc problemi yasamiyorum..bu sabah yine basladim..sisem biteseye icicem kür olur
Buyuk kizimin haftasonlari kek pasta yapmak gibi meraki var..dün yine yapicakti ..alllahtan yapmak istedigi pastanin malzemelerini bulamadi...yoksa dönerin uzerine birde pasta :125: illada yeniyor taze taze kokunca
tesekkür ederim kuzum
kıskanmasın kuzu onu da severim benbu arada tebrik ederim canım sen başı ben sonu çekiyoruz
kilo verenleri kutluyorum. Ama ben çok üzüldüm ben neden listede yokum. Dün öğleden sonra özel mj yollamıştım
bu hafta aceleye geldi canim thelogun dersleri vardin ben dogru dürüst giremedim isler yogundun msj attim demissin ama msj gelmemis zeynepe bi keresinde bendede yoktum listede olabilir insaniz hatada yapabiliriz ama kasti birsey degilki ark niyet yok haftaya olur tatlimHerkeze günaydın olsun. Güzel bir hafta sonu diliyorum. şimdi temizlik vakti kaçıyorum sonra gelirim. Listeye bakmak için gelmiştim.ama beni listeye almamışlar küstüm. Gidiyom
bende dügündeydim cumartesi günühayırlı sabahlaaar
dün akşam düğün vardı evde yemek yedik gittik ben bilmiyodum gitceğimizi. Düğün müğün sevmem ben zorla götürdüler beni de
E düğün de yemekliymiş :104: , o kadar güzel ikramlar vardı ki yedim :26:
kuzenlerim çok zayıflamış ya iyi uğraşmılar bellihele ki bitanesi benim gibiydi şimdi kız sıfır beden ya oha yaaaa irade istiyorum bende :84::84: ama onlar topuklu giyiyo yine de benden kısalar ben hep düz spor giyerim
hosgeldin canimslm kızlar benide kabul edermisiniz grubunuza :)
birincimiz suziyi tebrik ediyor
gidisindan öpüyor , göbeginden isiriyor , totosundan minciriyor
ve saygilarimi sunarken devamini diliyorum
ha eger olurda devami gelmesse saygiyla sacindan yoluyor
ve saplagi patlatiyorum
kiz suzi eskiler neysede yeniler bize manyak bunlar kendini begenmis siskolar diyolardir
ay bayilgildim catlak senihosgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
nerelerdesin kiiizzzz
catlak bende bunugörünce
hamile zannettim birden seni
oldum ne ara dedim ben kac yildir ugrasiyom
ama dedim dr. tabi isin teknigini biliyo
hande illa göstermek istiyodu ya sana
onu kiramayip bölüm degistirdin ordada
olayi vede kocayi kapip uygulama yapincaaaaaaaaa
diye düsündüm
ben de gelei bir hafta oldu iste
buralardan dafazla haberim yok amma
anlatayim birazcik biseyler
bizim suziyi biraktigimda 69 70 arasi gidip geliyodu bacim
anaammm bi geldim ne göreyim
73 lerde yine
tutamadi su girtlagini gitti
halada aksama kürdanli patlicanmi yesem diyo
dedim bana bak alirim o kürdanlari
neyse bacim ele aldim onu
insallah kücültcez totoyu bakalim
ftemizde iyi iste buralarda
anam o da vermemis kilo
aramizda kalsinda bacim
ben anlamadim gitti
e versin artik yani
vermedigi gibi bide almis olmaz ki canim
mine de ugradi
ugradida bacim onuda yolasim geliyo laf aramizda
habire yemek , pasta , börek... yapip duruyo
neymis efendim siteye yolluyomusta
sanane millete tarif vermek sanami düstü
yapiyon yapiyo yiyon
sonrada yok kilo aldim yok bilmem ne
olmazki canim ayip denen bisey var
yazik kocasi bakmis olmuyo
adam ordan arttirmis burdan arttirmis
bizimkini zipora yollamis
ilk gittiginde bunu top olarak kullanmislar
arada yuvarlamislar oyun oynamislar felan
sonra sonra baslamis zipora ama
hala incelmemis
anam kocasi cöktü bunayaptigi masrafdan diyolar
ne kadar dogru bilemem
dedikoduyu sevmem biliyosun
ben suzinin yalancisiyim
o görmüs kocasini
adami bi görsen 70 yasinda sanki dedi
ahh gelmiyo buraya bi gelse
yolucam onuda
gelmiyo iste gelip kaciyo hemen
basina gelicegi biliyo tabi
iste böyle bacim
aman bak benden duymadin
ben dedikoduyu sevmem biliyosun
senden laf cikmaz diye anlattim sana
aman laf olur söz olur sonra üstüme kalir
yok balkaymak dedikoducu felan derler
obovv hic sevmem öyle seyi
sen bilirsin bacim beni
bugüne kadar birinin lafini sözünü ettimmi
tabii olur hosgeldinKızlaaar;
Ben normalde 60-69 grubunda olmalıyım ama burası daha hareketliymiş öyle diyollaaa
Arada size de yazsam olur mu ki :118:
öglen yememissin canim :26: aksamada yogurt ekleseydin cok güzel olurdun affiyet olsunsabah
kıymalı 1 yumurta
4 zeytin
50gram peynir
2dilim tam tahıllı ekmek
ara
2 mandalina
3 parça çikolata:18:
çay
aksam
1kasık bulgur pilavı tadımlık:18:
3kasık patlıcan
insallah tatlimkuzum bileginin hakkiyla birinci oldun tebrikler bu gaz sana bayagi bir yeter, haftayada seni pistlerde gormeyi istiyoruz
seninde öglen yemeyin yokMenüm
Sabah: 1 patatesli sahanda yumurta,3 zeytin, 1 dilim tereyagi ile 1 dilimde recelli 2 dilim tam tahilli ekmek
Ara: 1 tane domatesli kitir, bikac parca chips1 fincan kahve
Aksam(16:30) 1 corba kasesi mercimek corbasi, 1 dilim firinda broccoli
2 lt su
Tatli ihtiyaci hissedersem meyve yada rahatlatici bir cay icicem.. ama simdilik böyle kapaticam gunu ins
tesekkür ederim canimben suzi tebrik ederim 1. liğinidiğer tüm kilo verenleri tebrik ediyorum darısı veremeyenlerin başına
bu arada theolog ellerine sağlık tablo için
güzel canim ama hepiciniz ögleni gecistirmissiniz aksam güzel ama affiyet olsunbende bugünkü menümü yazayım
sabah: peynirli omlet 1dilim ekmek şekersiz çay domates
öğlen: 1 haşlanmış patates 1 karışık bitki çayı yarım dilim ekmek
ara: 2 tane yağsız pirinç ve mısır patlağı
ara: 1 parça çikolata
akşam: 1 kase çorba 5-6 kaşık ıspanak yemeği ve salata
tamam çikolata yememeliydim neyse artık küçük bir parça artık:18:
bu arada 1 mil leslie yaptım ve yarım saatte yürüdüm
hadi sizde yazın bakalım kim ne yemiş
sagol canim bilgiler icinbu arada yeni bir şey öğrendim diyetteyken sabah ve öğle yemekleri arasında yenen 7-8 çiğ badem kan şekerini ayarlayıp açlığı kontrol altına alıyomuşbende bu öğrendiğim bilgiyi geleyimde sizinle paylaşayım dedim sevenler varsa belki
birde metabolizma çalıştıran bazı gıdalar : yeşil çay, ginseng, kırmızı biber, orman meyveleri, tarçın, kimyon
ödem attıranlar: kiraz sapı çayı, funda yaprağı çayı, elma sirkesi( mide rahatsızlığınız varsa hiç bulaşmayın), dut yaprağı,maydonoz,karahindiba
benden bu kadar
niye yurtdisinda canim orda mi calisiyor :26:Yemiyim dimi? Bencede
Sadece su içiciiim. Eşim yurtdışında kaç gündür, çok mutsuzum. Tatlı yiyesim var yine ama neyse...
ay kiyamam hic mi imkanin yok canim ya :26:Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi
hosgeldin canimMERABA KIZLAR bende grubunuza katılmak istiyorum 76.2 yim beraber kilolardan kurtulalım inşallah
senin gibi tatli kiza küsülürmü hic ama cok merak ettim ciddensuziiiimmm birinci olmuşsun ya seenn
seni severim öperim
theolog ellerine sağlık tatlım liste için
küsme bana suzimburalardayım ve hala bekarım merak etme bu arada kader kim yaa??? ben kıskanç bi arkadaşım beni katil etme öyle başkalarının düğününe gitmek yok
[/B]
ana ne güzel haberlerah ben bilmem mi tatlım senin hiç dedikodu yapmadığını
işte biraz ne oldu ne bitti haberlere ihtiyacım vardı seninle konuştuğum iyi oldu
ilk başta hamile mevzuundan bahsedeyim
kolay değil tabii bu işler
yol yordam bilmek lazım
öyle gelişigüzel yapmakla olmaz
biraz bak da örnek al
sonracııma
türkiye de karışıkmış şekerim
neler olmuş öyle
suziye de el atmışsın
iflah olur mu bilmem
onda o boğaz varken de
başarılı olursan ne ala
fadime ablam da burdaymış hala
beni mineyle ikisi davet etti zaten geleyim diye
sağolsunlar
mine konusunda da haklısın valla
güzel güzel şeyler yapıyor
bakamıyorum artık canım çeker kalkar yaparım diye
ama evlensem mutlaka denerim beye güzel yemekler yapmak lazım
bi de iyi davranmak lazım sanırsam
öyle komşunun kızı gibi olmayayım demi
sei de tebrik ederim valla şekerim
65 olmuşsun gördüm çok sevindim
ben aldım başımı gidiyorum cuma günü bi tartılayım bakayım
öyle iştee
ay bu arada benden haberleri vereyim size
bir sevdiceğim var benim
ailesiyle bize geldiler bayramda tanışma gerçekleşti
sanırım 2 hafta sonra bizimkiler oraya gitcekler
o zaman da nişan tarihi belli olur
eş durumu atamasından yararlanmaya çalışcaz bakalım nasipse
öyle işte düğüne hazırlanın
öyle deme tatlim birakmak salmak yok kendimizikizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum
aksam ki pilavi yemezsen cok daha güzel olurdun tatlimbende bugünkü menümü yazmadan geçemeyeceğim
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta biraz maydonoz limonlanmış 1 dilim ekmek çokaz peynir ve şekersiz çay
öğle:1 kase sütlü mısır gevreği
ara:şekersiz form çayı
akşam: yarım kase çorba tavuk schnitzel 4 yemek kaşığı pilav salata
bana iyi gibi geldi ama pilav yemesem daha iyi olurdu sanki çünkü fazla geldi pilav biraz midem küçülüyomu ne
benden bu kadar bu arada bence giren herkes yediklerini yazsın niye kimse yazmıyo yoksa yazacak şekilde yemiyosunuzda kaçıyomusunuz bundan sonra herkes yazsın
hosgeldin canimBen geldim ama kimsecler yok galiba 1 haftadir topik topik geziyorum cok hareketlu topikleri okuyacak vaktim olmayabilir digerlerindede kimsecikler yok burda bir kipirti gordum sankiii) ARTIK bende varim cizelgemde 78 yazsada ben buhata 79 oldum ölcem mutsuzluktan
aksam ki beyaz ekmek olmaza fena degil benceKızlar ne kadar az yiyorsunuz inanamıyorum gerçekten
Ben tüm gün yediklerimi yazayım bakalım yorumlar ne olacak :118:
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim salam
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
12 tane zeytin
Ara;
1 muz
Az fındık
Öğlen;
Zeytinyağlı tazefasulye
Haşlanmış karnabahar
Akşam;
3 ızgara köfte
marul ve salatalık turşusu
1 dilim beyaz ekmek
Kızlar bu aralar stresliyim, sürekli midem ağrıyor o sebeple sürekli bişiler yemek istiyorum.
İştahımdan değil yani
Hanımlar bu yediklerim 65 kg' den 57' kg ye inmek isteyen birisi için fazla mı?
Bu arada koşu bandında gün aşırı yarım saat 5.5' te yürüyorum.
Yorumlarınız önemli. Sevgiler.
sende öglen yememissinsabah
1 haslanmıs yumurta
100gram peynir
ara
bir parça çikolata
1 kase yogurt
aksam
2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yemek kasığı et kavurma
yarım kase yogurt
migdee eksimesi yapmiyorsa su ile limon zayiflamaya yardim eder canimHım;
Zeytin ve fındık çıksa olur mu diyorsun?
Bu arada su içerken içine limon sıkıyorum. Alkali oluyormuş, daha iyi diyolla
olmamis hakketBenim menuümde söyle
Sabah 1 dilim tam tahilli etmek, 1 tk cevizli salca,1 dilim light kasar
Ara bir avuc altin cilek,1 mandalina
Ara 1 fincan sutlu kahve
Aksam yarim baget, 2 tane balik kroket,1 tane peynirli patates kroket
Su 2
Eee yarin pztsi akkoyun karakoyun cikicak..yarin daha ciddi hissediyorum kendimi sanki son gunlerim mis gibi dikkatsiz özensiz yedim
Yarin ins spirla birlikte menulerde oturucak
günaydin diyecekdim gelemedim haftasonu bitti artik toparlanmamiz lazim geri fadimemGünaydın kızlarrr
Balkaymak yine bir geldin pir geldin bacım, sabah sabah gülmekten öldüm.
Yeni gelen kızlarrr, genel olarak öğünleri atlıyorsunuz bunu gördüm, yanlış ama 3 ana, 3 ara öğün tavsiyemiz, yukarda liste paylaştım, lütfen öğün atlamayın.
Benim hafta sonum çok kaçamaklı oldu, kızımın doğum günüydü, pasta aldık yedik derken öyle işte, dün de nar topladık tüm gün, çok yoruldum, keşke kalorileri yakmış olsam
cok gecmis olsun kuzu :26:bol kivi yegünaydın kızlarr
çok fena gribim dökülüyorum ben ya ne yapcam bilmiyorum ballı süt içtim biraz önce sesim açılır inşalah bakalım :120:
tesekkür ederim canimarkadaşlar hafta sonu internete giremiyorum evimde internetim yok ben suzi arkadşaım tebrikler
hafta sonu biraz abarttım şimdi sinirden yemek görmek istemiyorum
burda birsey bildikleri yok zaten vayanalilardahe tüh ben şifreyi bilemedim ballım keşkem boyunlarına baksaydım herkesin
hatta inanmıcan dar kotlu kadınları bilem süzdüm böle yanında kardeşleriyle gezen kadınlara dikkatli baktım
olmadı bacım 42 alırız içindeki paydan uzatırız kenarından açıveririrz azcık bi makasa bakar
ahada desifre etti kendinibuyrun benimm
cok gecmis olsun handem ya cok üzüldümah sormayın başıma neler geldi
perşembe gecesi eve hırsız girdi
allah tarafından her yeri didik didik etmiş ama takıları bulamamış 3-5 parça bişeyler almış laptopta gitmiş burada:26:
aldıkları bişey değilde inanın iç çamaşırlarımı çeyizlerimi gelinliğimi yerlerde görünce inan gönlüm dayanmadı
sinirlerim çok bozuk
evde kalamadım duvara tırmanmın terbiyesiz
zaten kocişte askere gidecek kiralık evde bulamadık şimdilik kaynanamla yaşıcam evi oraya taşıcam
bulaşık makinası aspiratör kibrit kutuları ne gelirse aklınıza bakmış
gümüş çay tepsimi bile almış bir öbek yapmış oda ortasına götüreceklerini
sanırım eve erken geldik ön odaya daha yeni geçmiş biz evin dayınık halini görünce kaçtık tekrar evden polis çağırdık
oda sanırım o arada kaçmış
ne bir iz ne bir bir şey var
poliste dediki bu tanıdık ay çok kötüyüm
çok zor bişeymiş allah o hırsızı bile hırızlan cezalandırmasın dolapplarımı kırmış
ay bi süre gelemeyebilirim
hepinizi öptüm
napcan tatlim ben anlamadim :44::26:Hepinize guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle gunaydinlar ben kendime bir program yaptim 10'nar gunluk periyotlar halinde yediklerime ictiklerime dikat ederek 2'ser kilo vermek hedefim ilkin yilbasiya kadar 6 periyot ediyor toplam 60 gun hedef 6*2=12 kilo vermek dun 77.5'la basladim kasimin 6'sinda 1. Periyot doluyor bakalim ne olacak hersey yolunda giderse yeni yila 65 olarak girerim
elma yeGünaydın Hanımlar;
Sabah;
1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusunda az büyük beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim salam
Yanında da çay içtim.
Ara öğün olarak top kek yesem mi acaba :26: ?
İşyerindeyimde şu an :44:
selam canim hosgeldin tekrardanGünaydın kızlar..Kalorisiz iyi bir hafta olsun
kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok
İnternetten alamaz mısın?
canım istersen bilgilerini gönder, yapıvereyim. Boyunu, kilonu hedef kilonu.4 tanemi ama abartmisssin bundan sonra topkekin topuyla oynayabilirsin ancak canim nasil kilo vereceksin böyle
ay ne guzel..dalindan saglikli seyleri cok severim..bizim burada ciflikler var sütümü yumurtami hep taze alirim elma toplariz mevsiminde patates cilek fln..cok guzelmis..o catlayan narlarida degerlendiriyorsunuzdur bol bol sikip sikip icin neguzeeell
fotosunu cekersen ben yardimci olabilirim..ama sorun 190 kalori cokmu diye soruyorsan sadece..ana ögünse cok degil canim araysa biraz fazla birde bakalim o kadarla kaliyomusun:)) 4 topkekden sonra sormliyiz sana hep:))
bende cok seviyor kullaniyorum onlari oama secerken ürünü az yagli az sekerli diye olanlari tercih et
ya arkadaslar bende cizelge olmuyor yapmasi zor karisik deil yani cizelgeyi yapistiricagim imza alani yok bende..ipadde olmuyorsa diye laptapdan girdim yine yok..acaba yeni uye oldugum icin henuz öyle alanlarim mi yokki anlamadim hatta sayfanin resmini cekip yolliyayim
ama önce yemek:))
Geçmiş olsun Suzim, hiç sorma bizde de var dişçi derdi, çarşamba günü gideceğim ben de, daha önce yaptırdığım diş, önce dolgu vardı, sonra kanal yapıldı, sonra kaplama yapıldı, ama yine ağrımaya apse yapmaya başladı, artık bu sefer ne yapılacak bilmiyom ama bir dişten 3 senedir çekmediğim kalmadı ya, akşam da kızımın dişine kaplama yapılacak ona gideceğiz. Allah hepimize acil şifalar versin.kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok
Rica ederim canım, ne demekAlabilirim aslında bu benim aklıma gelmemişti teşekkürler
Ben geldimmmmmyine burası çok sakin kimse yok tekim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?