70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet orda kişisel bilgiler denen mor ana başlık var ya orda da çizelge yazan alt başlık var oraya kopyalayıp yapıştır http ile başlasın .png ile bitsin [png] yazan yerleride sil başta ve sonda varya bu kadar

Boooaaa nihayetttt buldummmmmmm

Orada hani sanki forum takip vs ile bilgi var gibi onlarin arasina niye sikistirmislar ki onu
Hayrett birseyyyy. Tskler

günaydın kızlarrr

bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok

[/color]1 tane muz
nescafe

[/b]aksam

5 6 yemek kasıgı nohut
2yemek kasığı et kavurma

ben bunlarla hayatta doymasdim
cok degilmi canim 40 g az degilmi :26:
canim o ekledigin resmin daha altinda asagiya dogru git :44:
sana da geçmiş olsun Suzim korkma dişçiden bende hep önyargılıydım ama şimdi alıştım gidegele
dünde diyecekdim kuzu ne o sendeki avatar agliyo icim parcalaniyor gördükce valla disdoktoru yeni dolgu yapti oda kalin olmus simdi oda rahatsiz ediyor
fadimenin dedigi gibi internetden bulursun insallah canim
selam kizlar bugun sabah tartildim 71.9 u gordum sonunda 1.5 kilo verdim gecen hafta 73 tum ama tarti gunu hangi gun bilmiyorum aydinlatirmisiniz
cuma günleri canim
begendim güzel canim affiyet olsun
Ayy beybiler napıyonuz

Ben artık 60lardayım çok şükür ama buraya geleceğim artık

Özledim laaaan
ohh ohh ne güzel
Kız bebelak korkma o çektiğin ağrılardan daha fazla acı çekmeyeceksin suzimmm :26:
napim her gidigimde tirsiyorum iste
Geçmiş olsun. Benimde gitmem lazım ama cesaret edemiyorum :44:
aynen disciye giderken baktim agri kesildi acaba iptal etsemmi diye aklimdan gecti
nasil biraktin zorlanmadinmi yani canin hic istemiyormu
bende eskilerden kaldim herzaman korkuyorum
sagol canim bilgiler icin
Eki Görüntüle 842227

Burda olmasi gerekmiyomu linkin yapistirilacagi yer
onun dahada altinda canim
ozaman öyle en iyisi tatlim zorlamaninda anlami olmaz
güzel canim affiyet olsun
dogru canim kökünde problem olmus off su dis problemlerimiz olmazsa bazilarinin güclü disleri güclü dis etleri var benimkide en ufak seyde disci gerektiriyor
Günaydın kızlarr,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.
Ben yine işbaşındayım, evde olanlara iyi tatiller
günaydin fadimem cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimizin sanada gecmis olsun tatlim disinle alintilamisdim ama cikmamis :44:
Bugün klasik kahvaltı mönüme 10 tane fındık ekledim. Yoksa karbonhidrat krizine tutulacaktım .

Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum.

Allahım sabır ver .
10 tane findik iyi canim ara olarak
sanada tesekkürler canim bilgilendirdigin icin ben zaten cörekotunu yiyemiyom eksime yapiyor bende
günaydin tatlim mücver iyi tatlim yanina yogurt mis
SUZİM CANIM GÜNAYDIN
Bu hafta birinici olmuşsun seni kocaman
Hadi gayrat 69 az kaldı
ay insallah tatlim ya dügün var kardesimin 4üncü ayda artik nisana kadar 69 olamam herhalde ama bari dügünde 6lilarla katilabilsem

canım bence nisana kadar cok rahat hedefine ulaşırsın. Bu arada dişin ağrıyormuş nasıl oldun bu gün inşallah geçmiştir.

yeni olduğu için rahatsız ediyordur canım zamanla oturur merak etme :13: avatarıma gelecek olursak kilo artışımdan dolayı yaptım ne zmanaki geri vermeye başlicam zaman değiştircem kuzu

Gunaydinn

Güne kötü basladim kizim sabah sabah cikolatali ekmek sürünce canim istedi bir dilimde ben yedim

Ama ihtiyacimda vardi dun gece 2 de yattim basim agriyordu..halada agriyor
calismiyorsan biraz yat uzan benimki yatmadan gecmiyor kafa agrisi gecmis olsun
günaydın kızlarrr

bayram bayram çalışmanın burukluğunu yaşayanlardanım o yüzden hiiç iş yapasım yok
bizede bayram yok kuzu günaydin

selam öğretmen hanımm nasıl gidiyor zayıflama?

selam canım. Bu hafta 400 gr gitmiş .Hafta sonu çok yoğundum Çumartesi misfirim vardı. pazar günü arkadşlarla kahvaltıya gittik. Ayran detoksu yapmadım. Sen ne yaptın denedinmi.
Bu arada bayramda fena kaçırmışsın gözümden kaçmadı. Hadi bu hafta toparlanma haftası olsun

kizlar resim ekliycekdim isyerinden beceremedim dün bi elbise buldum kardesimin nisani icin ayirtirdim bugün almaya gidecem almadan önce sizin fikirleri duymak istiyordum ama olmadi

kizlar aranizda Sauna veya hamam buhar banyosuna giderek zayiflayan varmi ??
sauna veya hamamin iyi geldigini terledikce incelmene yardimci oldugunu duymusdum ama sade onlan olmaz ama onuda diyetine sporuna eklersen güzel etki eder diye düsünüyorum ben :44:
canım bence nisana kadar cok rahat hedefine ulaşırsın. Bu arada dişin ağrıyormuş nasıl oldun bu gün inşallah geçmiştir.
ay insallah tatlim ya dolguyu cok yapmis simdi bi sakiz attim agzima rahatsiz ediyor fazlalik sagol canim
yeni olduğu için rahatsız ediyordur canım zamanla oturur merak etme :13: avatarıma gelecek olursak kilo artışımdan dolayı yaptım ne zmanaki geri vermeye başlicam zaman değiştircem kuzu
düzelir herhalde kuzu ozaman cauk ver sacini basini yollarim senin

Günaydın. Bu ara bende yeme kirizlerindeyim. Yakında reğle olcam ondandır diye düşünüyorum değilse vay halime :18::18::18:

Bende aynı durumdayım. Diyete başladığım gün sabahtan un helvası yapmıştım. Çokta güzel olmuş. Ara olarak yoğurt yedim içine nane ve pulbiber katarak. 2 çay kaşığıda un helvasından yedim. Dayanamadım ne yapayım

günaydın kızlarrr

Anlıyorum canım. Ben evdeyim ama sınav var Perşembe günü ona çalışmaya çalışıyorum. Çok stresliyim çoook :18:

kizlar aranizda Sauna veya hamam buhar banyosuna giderek zayiflayan varmi ??

Ben denemedim ama çok duydum. Yalnız yağ değil su kaybına neden oluyormuş. Uzun vadede sağlıklı değil diye duydum. Söyleyenlerin yalancısıyım

simdi birde cepden deniycem bakalim alsammi almasammi kararsiz kaldim ama kac dükkana gittim kendime göre bulamadim bu oldu gibi dur bi deneyeyim insallah ekleyebilirim cepden

Cevapların çok uzun olunca alıntı yapamadım

Fındıkları ara öğün olarak yemedim. Kahvaltıma ekledim. Dün tam tahıllı buğday ekmeği aldım.

Kutunun üzerinde 40g yazıyordu. Banada az geldi aslında. İş yerinde kupaya döküyorum 200 ml süt alıyor.

Hayırlısı bakalım. Öğle yemeğinde yine taze fasulye var

Eşim evde olmayınca bitiremiyorum ki yemekleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…