70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM KIZLAR

Ne güzel bugün burası böyle,nişanlar,beyaz eşyalar çok güzel telaşlar bunlar

Kendimi bi anda yaşlanmış hissettim evlilikte 10 seneyi devirince

seni anliyorum tatlim ben belediyeye gelen bütün telefonlara bakiyorum bütün gün bazen kafam sisiyor artik
menün yine herzaman ki gibi güzel affiyet olsun

biraz bakindim kilo cizelgesi nasil yapabilirim diye, cizelgeyi yapiyorum ama neden anlamadim baslangic kilosu olarak 0 veriyor halbuki ben Your starting weight:bolumunu dolduruyorum ama malesef beceremedim :44:

15 demi 20 demi nikah falan tazeliyelim bizde
bizim icin güzel olurda benim ki yanasmaz biraz odundur da kendisi dermissim
biraz bakindim kilo cizelgesi nasil yapabilirim diye, cizelgeyi yapiyorum ama neden anlamadim baslangic kilosu olarak 0 veriyor halbuki ben Your starting weight:bolumunu dolduruyorum ama malesef beceremedim :44:
canim http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan cizelge adresine girebiliyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda da ayrintili anlatilmis aslinda zor degil ama ilk kez yapinca insan zorlaniyor takildigin yerler olursa tekrar imdat de yardim etmeye calisiriz

memnun oldum busecim benim adımda merve:) evet şuan diyet yapıyorum ama beslenme alışkanlığımıda değiştirdim diyet sayesinde önceden kahvaltı etmeyen ben kahvaltılara başladım malum kahvaltı yapmayınca vücut eyvah aç kalıcam deyip daha sonra yediklerimi depoluyor :) varya utanmamamda elde dğil hani ya etrafımda hep incecik kızlar ya :
ara öğüne gelince tattlım olmalı ama pek takip edemiyorum ya ara öğünleri hç iştahım olmuyor bazen
onun dışında tatlım yeşil çay papatya çayı içiyorum tatlım :)

evet kızlar
bugün pek iç açıcı geçmedi diyetim ve benim için ama iyiki kahvaltımı sağlam yaptım diyebilirim kızlar tm gün dışarda geçirmek zorunda kaldım
kahvaltı
peynir
zeytin
domates
yumurta
ve ufak bir kaçak olan kızartma
öğle ve ara öğün tüketemedim
akkşam yemeği olaraktan
bulgur pilavı 4 kaşık
2 kaşık fasulya yemeği

2 öğünle kapanış yapıcım bugün mecburiyetten

Yok kız saat 2 deydi, gittim geldim, sen yanlış anladın galiba. Bekliyoz mutlaka fotonu. Patatesler çoktu canım ya, 5-6 dilim vardıFırında ama neyseki.

selam fadimem güzel yemişsin valla bende ilk defa bugün az yedim bi tabak salata+ bi kase yoğurt+2 dilim kepek ekmeği+3 çatal patates püresi(hiçte güzel yapmamışlardı ağzımın tadını bozdu )
Afiyet olsun canım.

Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.

Afiyet olsun Suzim, güzel gözüküyor.

Biz bakmayalım mı

Geçmiş olsun canım, afiyet olsun, menü süper.

kizlar :44:havada öpücük atan smile yi göstermiyor :26:bendemi öyle sadece allah allah :44: sayisi 16 olan

SELAM KIZLAR

Biz 17 seneyi doldurcaz canım

dedigin gibi olmamis canim
aha iyi gecti bitti bari aci varmi aci :18: hay masallah fadimem 17 sene sagol fadimem abiye giycez bogazimizi tutmamiz lazim dügün olana kadar ot benim arkadasimdir artik bundan sonra

birde patateslere gelince bak onu unuttum öglen yemisdin sanirsam birde firinda birseycik olmaz bence affiyet olsun fadimem

off daha 1 saatim var mesaimin bitmesine aklim yemekde can sIkIntIsIndaN BUGÜN ALMAN GAZETEsinde tüyo vermisler aman üsendim büyük yazilari geri kücültmeye yanlislikla basmisim neyse okudugum seyi paylasayim sizle

cani sIkILan insanlar chips pasta keklere uzaniyor elleri aman napim idare edin artik kizlar ben tercümeyi beceremiyom dogru düzgün

mesela pazar aksamlari can sIkIntIsIndan daha cok birseylere saldirmaya yatkiniz diyo

sakin can sIkIntIsIna rahatli a izin vermeyin en büyük düsmanimiz diyor aslinda dogru :44:bak simdi canim sIkILiyor ve aklima direk yemek geldi

alternativ bulun yürüs yapin veya birini arayin ki akliniza abur cubur gelmesin diyor
ayakkabi alin güzel bir banyo yapin müzik dinleyin yani kendinizi baska seylerle oyalayin diyo

yani ben de dedim simdi can sIkIntIsindan arkami dönüp buzdolapina bakana kadar size bunlari yazarak oyalanayim

böyle de olmuyorki ya kendin yaz kendin oyna gibi neyse cikayim ben dinosorlarim acikmisdir onlari besleyeyim
dinosorlar telde :86:
öptüm kizlar

sabah

1 yumurta
bir büyük bardak süt tarcınlı
az peynir
yarım dilim börek
yarım mandalina

ara
15 20 üzüm

aksam

1 tane lahana dolması
2 kasık yogurt çörek otlu
1 kasık nohut
5 yemek kasıgı kırmızı et
3 tane peynirli çubuk

implant yaptirayim ozaman

ben suan cerrytomatesli beyaz peynirli siyah zeytinli salatalikli soganli salata yiyom

görüsüürüz bebegim benimde isler yogun
yavrum bu agza implanti yap yap bitmez
sen direk mermer kestir otuttur agzinin icine anca
ohhh afiyet olsunnn

mola vakti kizlar bi 10 dakika solariuma yatayim diyorum 2 haftaya kadar bronz olurum herhalde biraz
kizzz ne solariyumu yatma ya eskiden di o
süpersiiiiiiiiiiiiinnnn

keske köfte yaninda salata felan yeseydin canim daha iyi olurdu
kizlar :44:havada öpücük atan smile yi göstermiyor :26:bendemi öyle sadece allah allah :44: sayisi 16 olan
ona buna öpücük yollarsan olacagi buydu

SELAM KIZLAR

he bacim biz torunlara kazak örek gel

öglende olaymis eyiymis aksamda yogurt ve salata ye canim
simdi suzim pazar aksami saat 22 23 arasi benim canim skildi
birseyler yememek icin ne yapicam kocise dönüp
bana para ver kocacim :26:
ben ayakkabi almaya gidiyommu dicem
olmadi legeni alip oturma odasinin ortasina koyup cimsemmi acaba :44:

ayyyyyyyy
okurken heyecanlandimm kizzz
ne güzel seyler yaaa
Rabbim bozmasin ömür boyu huzur mutluluk versin insallaahhhh
ay kocisle benim o zamanlarimiz geldi aklima
pesimden ayrilmazdi
mutfaga gitsem bi bahane bulur hemen gelirdi
gelince neler yaptigini ne sen sor ne ben söliyeyim bacim
daha kücüksün nisan olunca ögrenirsin

ay ne güzel olursun Allah izin verirse nisanliklar icinde sen canimmmmmm
senide seviyorum inanki
burada seni görünce ne sevindim bi bilsen
gitme bi dahaaa

hello balli sende mi burdasin napiyon tek basina topikde bende elbiseyi eklim diye geldim ama fotoda güzel durmadi sankim yaa :26: canli daha güzel duruyor gibiydin :44: yani daha güzel duruyor sankim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…