canım ben sizler kadar sıkı diyet yapamam malesefağustosta doğum yaptım kızım nerdeyse 3 aylık oldu irademe çok sahip biriyimdir. hamile kalmak için tedavi sürecinde 70 kiloya çıktım sonra hamile kaldım. 68 e düştüm ve 80kğ ile doğuma girdim. doğumdan 20 gün sonra tekrar 70 kğdım. emzirdiğim için malesef yemeği çok kısamıyorum. ancak ekmeği azaltıp yağlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. günlük de spor yapmaya başladım 20 mekik 15 dk bisiklet ve 20 dakika yürüyüş yapıyorum. henüz 3.günüm diyette emzirdiğim için sürekli acıkma ve tatlı krizi olabiliyor tüm çikolata yemek yerine ufak bir parça yiyorum. burası bana destek olur diye katıldım. umarım beni yanlış anlamazsınız
bende yediklerimi yazayim
sabah: 2 dilim:44: kara tost ekmegi1 dilim salam 1 dilim light kasar peyniri 1 tane domates
ara: elma
öglen: 1 tabak dolusu salata icindekiler(beyaz peynir salatalik 5 zeytin cerry domates maydonoz marul sogan)
ara: surda bi elma duruyor onu yerim birazdanyada meyveli cilekli bar var 82 kcal sanirsam onu yerim
aksam: dünden corba var sehriyeli yanina üsenmesem salata yapacam ama saat 18 e kadar calisiyorum herhalde sade corba ile kapatirim günümü :44:
aksamlari kahve yapiyorum arada kahve ictigimde canim yiyecek birsey istemiyor :26:hepmi kahve icsem saldirmim diye acaba
uyyy yirim ben seni allah bi ömür boyu mutlu etsin insallah
senin faceninde varmi resmibi gizli gözetleyeyim enistemizi
ay betülüm bi nisan elbiseleri var bi nisan elbiseleri var hic sorma hepsine bayiliyorum :103:tekrar nisanlanip evlenesim geliyor resmen
sen karar vermeden bize nasil birsey düsündügünü ekle biz durum degerlendirmesi yapalim :124:
Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.
ayyyyyyyy
okurken heyecanlandimm kizzz
ne güzel seyler yaaa
Rabbim bozmasin ömür boyu huzur mutluluk versin insallaahhhh
ay kocisle benim o zamanlarimiz geldi aklima
pesimden ayrilmazdi
mutfaga gitsem bi bahane bulur hemen gelirdi
gelince neler yaptigini ne sen sor ne ben söliyeyim bacim
daha kücüksün nisan olunca ögrenirsin
ay ne güzel olursun Allah izin verirse nisanliklar icinde sen canimmmmmm
senide seviyorum inanki
burada seni görünce ne sevindim bi bilsen
gitme bi dahaaa
kiz ben iki yildir burdayimhello balli sende mi burdasinnapiyon tek basina topikde bende elbiseyi eklim diye geldim ama fotoda güzel durmadi sankim yaa :26: canli daha güzel duruyor gibiydin :44: yani daha güzel duruyor sankim :26:
yettim gariicagirislarini cigrislarini duydum geldim
suzim bende ababababaaaaa
bi ayran yapip ic canim öyle cok aciktigin zamanlarda kahveyi zaten biliyosunbenim oglan durmuyor kactim geriyarin onun okul yok resim cizecez aklim fikrimde hep yemekde bugünü atlatsa baska birsey istemem aksam yedigim 2 köfte 1 tane de lahana sarmasi bi yanim sismesin diye o degilde 2 dilim baklava var git gel git gel gözüme carpip duruyor mutfakda yemiycem insallah yemek istemiyorum cok istersem sabah yiyeyim ama dimi yok bu saatde yemiycem sütümde yok kalmamis ne sütlü tarcin yapabilcem ne kahve sucukmu yesem acaba birsey eksik sanki icimde yok ya yemiycem hadi öptüm hepicinizi 2 gün kaldi ona göre kizlar
asil sen kusura bakma canim telefondaydim bi türlü yazamadim sonrada cay felan derken sende gittin zatenballim kusura bakma seker
oglan durmuyor eger onu yatirir bende uyuya kalmasam yine ugramaya calisirim ama yarin is basi malesef bana
senin yarin frei mi
cuma günü tatil ya bizim burda
sizinde mi tatiliniz var
neyse kactim
aleykümselam canimselam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...
oyy canimmbir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artıktam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım
ben sana resim yollarım
valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmedenAllah hayırlısını versin..
evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım
diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni
benim düğüne de kıyafet düşün
Günaydın yafrulaaaarrr !!!
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim
Cuma tekrar gidicem canım, ben kaplama diş yaptırmıştım da o ağrıdı, onu tekrar açıp baktı, dişetine değen yeri problme çıkarmış, biraz daha düzeltti falan bakalım.dedigin gibi olmamis canim
aha iyi gecti bitti bariaci varmi aci :18: hay masallah fadimem 17 sene sagol fadimem abiye giycez bogazimizi tutmamiz lazim dügün olana kadar ot benim arkadasimdir artik bundan sonra
sağolll canım.birde patateslere gelince bak onu unuttumöglen yemisdin sanirsam birde firinda birseycik olmaz bence affiyet olsun fadimem
Ay canım benim sağolasın, gerçekten çok doğruoff daha 1 saatim var mesaimin bitmesine aklim yemekde can sIkIntIsIndaN BUGÜN ALMAN GAZETEsinde tüyo vermisler aman üsendim büyük yazilari geri kücültmeye yanlislikla basmisimneyse okudugum seyi paylasayim sizle
cani sIkILan insanlar chips pasta keklere uzaniyor elleriaman napim idare edin artik kizlar ben tercümeyi beceremiyom dogru düzgün
mesela pazar aksamlari can sIkIntIsIndan daha cok birseylere saldirmaya yatkiniz diyo
sakin can sIkIntIsIna rahatli a izin vermeyin en büyük düsmanimiz diyoraslinda dogru :44:bak simdi canim sIkILiyor ve aklima direk yemek geldi
alternativ bulun yürüs yapin veya birini arayin ki akliniza abur cubur gelmesin diyor
ayakkabi alin güzel bir banyo yapin müzik dinleyin yani kendinizi baska seylerle oyalayin diyo
yani ben de dedim simdi can sIkIntIsindan arkami dönüp buzdolapina bakana kadar size bunlari yazarak oyalanayim
Akşam epey karışık olmuş:26:sabah
1 yumurta
bir büyük bardak süt tarcınlı
az peynir
yarım dilim börek
yarım mandalina
ara
15 20 üzüm
aksam
1 tane lahana dolması
2 kasık yogurt çörek otlu
1 kasık nohut
5 yemek kasıgı kırmızı et
3 tane peynirli çubuk
yavrum bu agza implanti yap yap bitmez
sen direk mermer kestir otuttur agzinin icine anca
ohhh afiyet olsunnn
kizzz ne solariyumuyatma ya eskiden di o
süpersiiiiiiiiiiiiinnnn
keske köfte yaninda salata felan yeseydin canim daha iyi olurdu
ona buna öpücük yollarsan olacagi buydu
he bacim biz torunlara kazak örek gel
öglende olaymis eyiymisaksamda yogurt ve salata ye canim
simdi suzim pazar aksami saat 22 23 arasi benim canim skildi
birseyler yememek icin ne yapicam kocise dönüp
bana para ver kocacim :26:
ben ayakkabi almaya gidiyommu dicem
olmadi legeni alip oturma odasinin ortasina koyup cimsemmi acaba :44:
Canım bence de sanki mavi daha mı iyiydi??:26::26:
kızzzz ne yedin akşambenim oglan durmuyor kactim geriyarin onun okul yok resim cizecez aklim fikrimde hep yemekde bugünü atlatsa baska birsey istemem aksam yedigim 2 köfte 1 tane de lahana sarmasi bi yanim sismesin diye o degilde 2 dilim baklava var git gel git gel gözüme carpip duruyor mutfakda yemiycem insallah yemek istemiyorum cok istersem sabah yiyeyim ama dimi yok bu saatde yemiycem sütümde yok kalmamis ne sütlü tarcin yapabilcem ne kahve sucukmu yesem acaba birsey eksik sanki icimde yok ya yemiycem hadi öptüm hepicinizi 2 gün kaldi ona göre kizlar
Hoşgeldin canım tekrar başlarsın.selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...
Hayırlısı olsun canımbir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artıktam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım
ben sana resim yollarım
valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmedenAllah hayırlısını versin..
evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım
diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni
benim düğüne de kıyafet düşün
Günaydın canımGünaydın yafrulaaaarrr !!!
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim
Yok kız saat 2 deydi, gittim geldim, sen yanlış anladın galiba. Bekliyoz mutlaka fotonu. Patatesler çoktu canım ya, 5-6 dilim vardıFırında ama neyseki.
Afiyet olsun canım.
Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.
Afiyet olsun Suzim, güzel gözüküyor.
Biz bakmayalım mı
Geçmiş olsun canım, afiyet olsun, menü süper.
Biz 17 seneyi doldurcaz canım
şaka yaptım kızzz, güle güle kullan canım
aşk olsunnn canım benim herkeste bakabilir tabiii ben daha mutlu olurum hemama o an sadece Suzim onlinedı fikrini almak istedim
Günaydın canımgünaydın fadimemm
günaydın kızlaarrr
Günaydın canım,Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :))
sabah peynirli,domatesli,biberli,zeytinli,maydonuzlu çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?