70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim oglan durmuyor kactim geri yarin onun okul yok resim cizecez aklim fikrimde hep yemekde bugünü atlatsa baska birsey istemem aksam yedigim 2 köfte 1 tane de lahana sarmasi bi yanim sismesin diye o degilde 2 dilim baklava var git gel git gel gözüme carpip duruyor mutfakda yemiycem insallah yemek istemiyorum cok istersem sabah yiyeyim ama dimi yok bu saatde yemiycem sütümde yok kalmamis ne sütlü tarcin yapabilcem ne kahve sucukmu yesem acaba birsey eksik sanki icimde yok ya yemiycem hadi öptüm hepicinizi 2 gün kaldi ona göre kizlar

ballim kusura bakma seker
oglan durmuyor eger onu yatirir bende uyuya kalmasam yine ugramaya calisirim ama yarin is basi malesef bana
senin yarin frei mi
cuma günü tatil ya bizim burda
sizinde mi tatiliniz var
neyse kactim

Son düzenleme:
selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...

Sen bilirsin tatlım ben senin için söylüyorum , tatlı yedikçe tatlı krizlerin sürecek ama malesef :26:

Suzi kahve gerçekten işteh kapatıyor , ayran ve soda da öyle , her akşam kahveye saldırma bu sefer selülitler yüzünden fena olursun bacım

bir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artık tam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım
ben sana resim yollarım

Of be roman gibi olmuş, çok da hızlı gidiyor, inşallah herşey gönlünce olsun.

valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmeden Allah hayırlısını versin..

evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım

diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni
benim düğüne de kıyafet düşün

Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim

hello balli sende mi burdasin napiyon tek basina topikde bende elbiseyi eklim diye geldim ama fotoda güzel durmadi sankim yaa :26: canli daha güzel duruyor gibiydin :44: yani daha güzel duruyor sankim :26:
kiz ben iki yildir burdayim
yettim garii cagirislarini cigrislarini duydum geldim

suzim bende ababababaaaaa gibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim

bi ayran yapip ic canim öyle cok aciktigin zamanlarda kahveyi zaten biliyosun

ballim kusura bakma seker
oglan durmuyor eger onu yatirir bende uyuya kalmasam yine ugramaya calisirim ama yarin is basi malesef bana
senin yarin frei mi
cuma günü tatil ya bizim burda
sizinde mi tatiliniz var
neyse kactim
asil sen kusura bakma canim telefondaydim bi türlü yazamadim sonrada cay felan derken sende gittin zaten
yok canim calisiyorum bugün cuma bizimde tatilde ben zaten cuma calismiyorum

aleykümselam canim
neden öyle oluyo ki cokmu skiyosun acaba :26:
kilo verdikce mutlu olmuyormusun :26:
ani bende zorlaniyorum ama kilo verdigimi görünce mutlu oluyrum

oyy canimm bakarsin o da olur bi gün
dügüne geliyomusuz ay düsünsene

günaydiiiiiiiiiiinnnnnnn
dana gibi yedigim bir günün ardindan herkese günaydinlar efenim
nutella ve kasik elime yapisti dün
birde yaninda ne yedigimi bir bilseniz :18:
bende sir olarak kalicak
ooff off bu hafta artidayim kesin
haftayada tam sis oldugum zaman
öyle iste

dedigin gibi olmamis canim

aha iyi gecti bitti bari aci varmi aci :18: hay masallah fadimem 17 sene sagol fadimem abiye giycez bogazimizi tutmamiz lazim dügün olana kadar ot benim arkadasimdir artik bundan sonra
Cuma tekrar gidicem canım, ben kaplama diş yaptırmıştım da o ağrıdı, onu tekrar açıp baktı, dişetine değen yeri problme çıkarmış, biraz daha düzeltti falan bakalım.

birde patateslere gelince bak onu unuttum öglen yemisdin sanirsam birde firinda birseycik olmaz bence affiyet olsun fadimem
sağolll canım.
Ay canım benim sağolasın, gerçekten çok doğru
Akşam epey karışık olmuş:26:

Canım bence de sanki mavi daha mı iyiydi??:26::26:

kızzzz ne yedin akşam
Hoşgeldin canım tekrar başlarsın.
Hayırlısı olsun canım

Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim
Günaydın canım

aşk olsunnn canım benim herkeste bakabilir tabiii ben daha mutlu olurum hem ama o an sadece Suzim onlinedı fikrini almak istedim

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :))

sabah peynirli,domatesli,biberli,zeytinli,maydonuzlu çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım :))

QUOTE=NorA_;32441533]Çikolatalı ekmek, pomelo , kek
Tatlım en azından bir tanesi olsun menünde, tatlı iştah açar bunu unutma
Ama onun dışında menü güzel , 2 lt su dan dolayı da öpüldün

Hoşgeldin bebelak dün aklımdan sen geçtin ya topiğe bakarken
:13:, kilo durumları ne alemde , keyfin nasıl ??

Aaaaa

Kızlar utanacak ne var bunda, lütfen pisluq ( adını yaz bana beybisi pisluq misluq olmuyo bak
) cuma günleri aç karnına eczaneye uğra tatlım yada yok mu tartısı olan biri, obez değilsiniz bir şey değilsiniz !!!
Şu ana odaklanıp negatif şeyler düşünmeyin lütfen, 1-2 ay sonra gururla çıkacaksınız o tartılara ama şimdide kaçmayın sakın

Ra_punzel , menülerini yazıyor musun buraya canım sen, bende hep kilo aldım verdim ama sen biraz fazla problem haline getirmişsin bak psikolojik olarak güçlü değilsin şu an da senlen özel olarak ilgilenmek istiyorum topikte izin verirsen

Lütfen bugün menünü yaz [/QUOTE]

:)) dönem dönem pozıtıf ya da negatıf olabılıyorum canım bu konuda :) bazen asırı takıyorum bazen umursamıyorum ...
menümü paylaşmadım hiç...
özel bi diyet yapmıyorum sadece dıkkat etmee calısıyorum.
bugün ki listemi yazarak başlayayım madem :

Sabah (7'de)
1 elma
yarım tane kaşarlı gözleme (kaşar yaglı oluyor dıye yag surdurmedım:)

arada 2 küçük kuru kayısı yedım (9'da)

çalışıyorum eve 1 gibi giderim herhalde ama ne yiyeceğime hala karar veremedım :/

Öğlen olmıck gıbı gelıyorzaten suan :))

NORA bu arada ben bucuk yıl kadar once ben yıne buralardaydım oradan hatırlıyorum ben senın adını :)) tabı baska bısı hatırlayamıyorum cok oldu :) bıraz kılo verdıkten sonra ben tatıle gıttım agustos ayından 1 ay kaldım ondan sonra koptum forumdan sımdı tekrar geldım ...

aşk olsunnn canım benim herkeste bakabilir tabiii ben daha mutlu olurum hem ama o an sadece Suzim onlinedı fikrini almak istedim
şaka yaptım kızzz, güle güle kullan canım

günaydın fadimemm
günaydın kızlaarrr
Günaydın canım

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım :))

sabah peynirli,domatesli,biberli,zeytinli,maydonuzlu çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım :))
Günaydın canım,
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…