70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:
kahve selülitleri artiriyormu ama cok sükür bende selülit problemi yok benim bi arkadasim incecik ama cok fazla selüliti var kiloya bakmiyor herhalde :44:
hayirdir tatlim
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:
Günaydın yafrulaaaarrr !!!

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim
hello beybi günaydin
mavi made in cina idi bu made in turkey ondan daha hosuma gitti herhalde olsun yine bulusuruz buluruz birbirimizi bi sekil
günaydin ballim kaymagim kiz o neymis yedigin catlarim meraktan ne yedin söyle hemen
tekrar gecmis olsun fadimem aldim artik fadimem :26:yine resim eklerim nisandan bakalim ozaman nasil duracak :26:
günaydın kızlarrr
günaydin canim
günaydın fadimemm
günaydın kızlaarrr
günaydin kuzu

tatlım lila demiştin sanki rengine benim laptop kahve gibi gösteriyor da :26:
bide diğer kızlarla aynı fikirdeyim sanırım mavi daha zayıf göstermişti seni :26::26::26:
kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektim idare edeyim artik napalim :26:

simdi elbiseyi aldim ama altina nasil bi ayakkabi gider kizlar yardimci olun koyu reng siyah alsam bogarmi :44:
beyaz yakismaz cok acik herhalde :26: boncuklu da abarti olur offf napcam

dün pek başarılı bir gün değildi benim için kızım huysuzdu yemek yapmaya fırsat bulamadım. evde kavurma vardı onunla geçti günüm desem yeridir. evet dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek biraz kavurma
şekersiz 2 çay
arada
1 elma 1 minik çikolata(napolitenin içinden 1 tane)
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam
1 dilim ekmek biraz kavurma domates maydonoz
gün içinde en az 3 litre su içmişimdir
20 tanede mekik çekebildim

biliyorum başarısızdım ama kız huysuz olunca yemek yapamadım kavurma vardı mecburen ondan yedim ama toplasan hepsini 1 tabak ancak yemişimdir

delüü suzim yakindan daha farklidir burdan rengi bile farkli
ay ne renk ayakkabi olur ki onun altina bilemedim ya :44:
ne mi yedimm dememmm

gel istanbula canım yazdan kalma günler valla güneş yok ama sıcak üşürsen hatta klimamı açarım sana
sadece klimami var evinizde :26:
cikolataa pasta kek kurabiye pohaca kisir ......
ikram etmicenmi kiz misafirine
bunlar benim icimi disimi herrryerimi istirrr

komple kuzuyu yutmusun bacim
neyse toparlarsin bugün insallah

sana da günaydın Suzimm sıkma canını sakın diğeri açık renk olmasına rağmen daha zayıf göstermişti sadece benim de kahve bi abiyem vardı altına altın rengi ayakkabı ve çanta ile kombinlemiştim çokta şık olmuştu ama senin uzzun elbisen belli olmayabilir ayakkabın o yüzden masraf etme derim ben elinde ayakkabın varsa tabi burda olsaydın benimkini verirdim bi kere giydim bi düğünde sadece öylece duruyo evde

eve gelince yaparım canımcım ama işteyim şuan ondan dedim sen gel ben sana bal kaymak bile sürer veririm
günaydin tatlim

hic sorma benim ellerde buz gibi benim regl gelmedi ya off nisanda gelecek hain regl :18: senin niye karnin agriyor :26:

süperiz harikayiz sahaneyiz biz
en aktiff biziz kızlaaaarr o yüzden hakeetik kutlamayı
ay hadi kutlayalimmm
pasta keselimm börekler yiyelim kola icelimmm
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm

pasta değilde böreği bi özledim kii sormaa

seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi
gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiver

molaya cikacam odayi terk etmek zorundayim ülen fazla konusmayin hemen gelecem ona göre

ay hadi kutlayalimmm
pasta keselimm börekler yiyelim kola icelimmm
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm
pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyom
istemem kalsin
komple kuzuyu yutmusun bacim
neyse toparlarsin bugün insallah
alemsin a kuzu da problem göremedimde kuzuyu ekmege banmis ona takildi kafam
göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzum
benimde gelcek herhalde bippppppp var gelsin gicikk
yolcam ben bigün bunun sacini basini suziim
dimi cokda lazimdi sanki gicik
bayildim sizin konusmaya danayi bensiz yeme sakin

kactim kizlar gelirim insallah yine

evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra

aaaaaaaa terrrbiyesizzzz
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa
önce bi taniyalim birbirimizi ikramlarda anlasalim
sonra gelirim
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz
ay ucuzami gidiyomki acaba

seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi

gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiver
tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26:
yutuyo :26: öyle iste

kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon
koyun karaymis ekmek beyaz

bensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilir bu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir

kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için

bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymış ay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:

Son düzenleme:

gümüşte olur canım elbiseyi aldığımda ya gümüş yada altın al demişlerdi ben altın aldım ayakkabı çok şıktı diye şöyle burnu açık olan gümüş canlandırdım gözümde süper olur yani

aaa aşk olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…