şaka yaptım kızzz, güle güle kullan canım
Günaydın canım
Günaydın canım,
Afiyet olsun
ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:selam kızlar uğramayalı o kadar çok oldu ki geçmişe dönmem imkansız. diyet yapmak beni mutsuz ediyor bunu bir kere daha gördüm kilo versem de bir süre sonra bi bıkkınlık hiçbir şeyden zevk almama durumları yaşıyorum. bayramda bıraktım diyeti ya da o kadar dikkat etmiyorum diyelim, ne bileyim böyle bir boşluk hissi...
kendime gelince tekrar yazarım.. hepinize iştahsız, bol hareketli günler...
kahve selülitleri artiriyormu
Sen bilirsin tatlım ben senin için söylüyorum , tatlı yedikçe tatlı krizlerin sürecek ama malesef :26:
Suzi kahve gerçekten işteh kapatıyor , ayran ve soda da öyle , her akşam kahveye saldırma bu sefer selülitler yüzünden fena olursun bacım
hayirdir tatlim
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:bir sürü kıyafet baktım suzim. elemelere başlıcam artıktam tarih belli olsun da devamını hallederiz inşallah.. evde küçük bişey olur zaten muhtemelen nişan. bu yüzden sade ve şık bişeyler düşünüyorum ama bakalım
ben sana resim yollarım
valla nasıl oldu ben bile anlamıyorum ama ilerliyor ben bile farketmedenAllah hayırlısını versin..
evet çok güzel çok şükür.. insanın kendini değerli hissetmesi çok hoş.
ilgiler şunlar bunlar güzel oluyor
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah..
bende seniiii
ve çok da merak ediyorum gerçek hayatta tanışmayı çok isterim..
eskisi kadar sık olmasa da gelicem inşallah artık canım
diğeri sanki daha zayıf gösteriyor gibiydi tatlım ama fotoğrafla ilgili de olabilir
yakışmış ama görümce seni
benim düğüne de kıyafet düşün
hello beybi günaydinGünaydın yafrulaaaarrr !!!
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Hemen işe kaçıyorum ordan yine buraya bağlanıyorum, dükkanı açayım dedim
mavi made in cina idikiz ben iki yildir burdayim
suzim bende ababababaaaaagibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim
bi ayran yapip ic canim öyle cok aciktigin zamanlarda kahveyi zaten biliyosun
asil sen kusura bakma canim telefondaydim bi türlü yazamadim sonrada cay felan derken sende gittin zaten
yok canim calisiyorum bugün cuma bizimde tatilde ben zaten cuma calismiyorum
aleykümselam canim
neden öyle oluyo ki cokmu skiyosun acaba :26:
kilo verdikce mutlu olmuyormusun :26:
ani bende zorlaniyorum ama kilo verdigimi görünce mutlu oluyrum
oyy canimmbakarsin o da olur bi gün
dügüne geliyomusuz ay düsünsene
günaydin ballim kaymagimgünaydiiiiiiiiiiinnnnnnn
dana gibi yedigim bir günün ardindan herkese günaydinlar efenim
nutella ve kasik elime yapisti dün
birde yaninda ne yedigimi bir bilseniz :18:
bende sir olarak kalicak
ooff off bu hafta artidayim kesin
haftayada tam sis oldugum zaman
öyle iste
tekrar gecmis olsun fadimemCuma tekrar gidicem canım, ben kaplama diş yaptırmıştım da o ağrıdı, onu tekrar açıp baktı, dişetine değen yeri problme çıkarmış, biraz daha düzeltti falan bakalım.
sağolll canım.
Ay canım benim sağolasın, gerçekten çok doğru
Akşam epey karışık olmuş:26:
Canım bence de sanki mavi daha mı iyiydi??:26::26:
kızzzz ne yedin akşam
Hoşgeldin canım tekrar başlarsın.
Hayırlısı olsun canım
Günaydın canım
günaydin canimgünaydın kızlarrr
günaydin kuzugünaydın fadimemm
günaydın kızlaarrr
kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektim
tatlım lila demiştin sanki rengine benim laptop kahve gibi gösteriyor da :26:
bide diğer kızlarla aynı fikirdeyim sanırım mavi daha zayıf göstermişti seni :26::26::26:
anaaaaammmm bu ne savukkkk :18:
zaten karnim agriyo
ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:
kahve selülitleri artiriyormuama cok sükür bende selülit problemi yok benim bi arkadasim incecik ama cok fazla selüliti var kiloya bakmiyor herhalde :44:
hayirdir tatlim
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:
hello beybi günaydin
mavi made in cina idibu made in turkey ondan daha hosuma gitti herhalde olsun yine bulusuruz buluruz birbirimizi bi sekil
günaydin ballim kaymagimkiz o neymis yedigin catlarim meraktan ne yedin söyle hemen
tekrar gecmis olsun fadimemaldim artik fadimem :26:yine resim eklerim nisandan bakalim ozaman nasil duracak :26:
günaydin canim
günaydin kuzu
kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektimidare edeyim artik napalim :26:
simdi elbiseyi aldim ama altina nasil bi ayakkabi gider kizlar yardimci olun koyu reng siyah alsam bogarmi :44:
beyaz yakismaz cok acik herhalde :26: boncuklu da abarti olur offf napcam
sadece klimami var evinizde :26:
gel istanbula canım yazdan kalma günler valla güneş yok ama sıcak üşürsen hatta klimamı açarım sana
günaydin tatlimgünaydın kızlaar
bugün nasılsınız
hic sorma benim ellerde buz gibianaaaaammmm bu ne savukkkk :18:
zaten karnim agriyo
süperizbu arada 18000inci sayfamız hayırlı olsun
bu arada 18000inci sayfamız hayırlı olsun
komple kuzuyu yutmusun bacimdün pek başarılı bir gün değildi benim içinkızım huysuzdu yemek yapmaya fırsat bulamadım. evde kavurma vardı onunla geçti günüm desem yeridir. evet dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek biraz kavurma
şekersiz 2 çay
arada
1 elma 1 minik çikolata(napolitenin içinden 1 tane)
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam
1 dilim ekmek biraz kavurma domates maydonoz
gün içinde en az 3 litre su içmişimdir
20 tanede mekik çekebildim
biliyorum başarısızdım ama kız huysuz olunca yemek yapamadım kavurma vardı mecburen ondan yedim ama toplasan hepsini 1 tabak ancak yemişimdir
ben seni hatirliyorum canim niye umutsuzluga kapiliyorsun ki arada bende de git geller oluyor ama nebileyim insanin icinde sevinecegi birseyler hedefledigi seyler olmali hayatinda bu sadece kilo verme degil tabii ama seni mutsuz kendinden vazgecmis gördüm sankim :26:
kahve selülitleri artiriyormuama cok sükür bende selülit problemi yok benim bi arkadasim incecik ama cok fazla selüliti var kiloya bakmiyor herhalde :44:
hayirdir tatlim
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:
hello beybi günaydin
mavi made in cina idibu made in turkey ondan daha hosuma gitti herhalde olsun yine bulusuruz buluruz birbirimizi bi sekil
günaydin ballim kaymagimkiz o neymis yedigin catlarim meraktan ne yedin söyle hemen
tekrar gecmis olsun fadimemaldim artik fadimem :26:yine resim eklerim nisandan bakalim ozaman nasil duracak :26:
günaydin canim
günaydin kuzu
kahve rengine benziyor dimi :44: isik fazla yoktun annemgilin yatakodasindan cektimidare edeyim artik napalim :26:
simdi elbiseyi aldim ama altina nasil bi ayakkabi gider kizlar yardimci olun koyu reng siyah alsam bogarmi :44:
beyaz yakismaz cok acik herhalde :26: boncuklu da abarti olur offf napcam
günaydin tatlim
hic sorma benim ellerde buz gibibenim regl gelmedi ya off nisanda gelecek hain regl :18: senin niye karnin agriyor :26:
süperizharikayiz sahaneyiz biz
komple kuzuyu yutmusun bacim
neyse toparlarsin bugün insallah
delüü suzim yakindan daha farklidir burdan rengi bile farkli
ay ne renk ayakkabi olur ki onun altina bilemedim ya :44:
ne mi yedimm dememmm
cikolataapasta kek kurabiye pohaca kisir ......
ikram etmicenmi kiz misafirine
bunlar benim icimi disimi herrryerimi istirrr
günaydin tatlim
hic sorma benim ellerde buz gibibenim regl gelmedi ya off nisanda gelecek hain regl :18: senin niye karnin agriyor :26:
süperizharikayiz sahaneyiz biz
ay hadi kutlayalimmm
pasta keselimmbörekler yiyelim kola icelimmm
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm
seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyidün pek başarılı bir gün değildi benim içinkızım huysuzdu yemek yapmaya fırsat bulamadım. evde kavurma vardı onunla geçti günüm desem yeridir. evet dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek biraz kavurma
şekersiz 2 çay
arada
1 elma 1 minik çikolata(napolitenin içinden 1 tane)
öğlen
2dilim ekmek az kavurma
1 bardak ayran
ikindi
1 adet mandalina
akşam
1 dilim ekmek biraz kavurma domates maydonoz
gün içinde en az 3 litre su içmişimdir
20 tanede mekik çekebildim
biliyorum başarısızdım ama kız huysuz olunca yemek yapamadım kavurma vardı mecburen ondan yedim ama toplasan hepsini 1 tabak ancak yemişimdir
gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiverdelüü suzim yakindan daha farklidir burdan rengi bile farkli
ay ne renk ayakkabi olur ki onun altina bilemedim ya :44:
ne mi yedimm dememmm
cikolataapasta kek kurabiye pohaca kisir ......
ikram etmicenmi kiz misafirine
bunlar benim icimi disimi herrryerimi istirrr
pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyomay hadi kutlayalimmm
pasta keselimmbörekler yiyelim kola icelimmm
ay aklim baska biseye calismiyo beniiiiiiiimmm
alemsin akomple kuzuyu yutmusun bacim
neyse toparlarsin bugün insallah
göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzumsana da günaydın Suzimm sıkma canını sakın diğeri açık renk olmasına rağmen daha zayıf göstermişti sadece benim de kahve bi abiyem vardı altına altın rengi ayakkabı ve çanta ile kombinlemiştim çokta şık olmuştu ama senin uzzun elbisen belli olmayabilir ayakkabın o yüzden masraf etme derim ben elinde ayakkabın varsa tabi burda olsaydın benimkini verirdim bi kere giydim bi düğünde sadece öylece duruyo evde
dimi cokda lazimdi sanki gicikbenimde gelcek herhaldebippppppp var gelsin gicikk
yolcam ben bigün bunun sacini basini suziim
bayildim sizin konusmayafarkındayım canım ya yazmaya utandım ama ne yapim bebek huysuz olunca hiç birşey yapamadım bugün danayı kesmezsem toparlayacağım :))) cuma sabahları tartılıp yazıyoruz değilmi birde cumadan cumaya çizelgede değişiklik yapılıyor sanırım
eve gelince yaparım canımcım ama işteyim şuan ondan dedim sen gel ben sana bal kaymak bile sürer veririm
en aktiff biziz kızlaaaarr o yüzden hakeetik kutlamayı
pasta değilde böreği bi özledim kii sormaa
seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi
canım malesef beyaz ekmekti bugünde beyaz ekmekakşam eşim gelirken buğday ekmeği alacak :) ben dışarı çıkamıyorum yarından itibaren daha düzenli olacak emin ol. dün kötüydü budgün daha iyi gidiyor yarından itibaren süper olacak :)) tekrar o tartıda kendimi 58 görecem ve eski kıyafetlerimi giyip gezecem :)))
evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruzfarkındayım canım ya yazmaya utandım ama ne yapim bebek huysuz olunca hiç birşey yapamadım bugün danayı kesmezsem toparlayacağım :))) cuma sabahları tartılıp yazıyoruz değilmi birde cumadan cumaya çizelgede değişiklik yapılıyor sanırım
aaaaaaaa terrrbiyesizzzzeve gelince yaparım canımcım ama işteyim şuan ondan dedim sen gel ben sana bal kaymak bile sürer veririm
en aktiff biziz kızlaaaarr o yüzden hakeetik kutlamayı
pasta değilde böreği bi özledim kii sormaa
tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:seker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi
gelirim o alamanyalara sacini basini yolarim cabuk diyiver
kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazarmolaya cikacam odayi terk etmek zorundayimülen fazla konusmayin hemen gelecem ona göre
pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyom
istemem kalsin
alemsin akuzu da problem göremedimde kuzuyu ekmege banmis ona takildi kafam
göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzum
dimi cokda lazimdi sanki gicik
bayildim sizin konusmayadanayi bensiz yeme sakin
kactim kizlar gelirim insallah yine
molaya cikacam odayi terk etmek zorundayimülen fazla konusmayin hemen gelecem ona göre
pasta hamur :120: börek civik civik yag :120: kola da bi böcek varmis ama hangisi bilmiyom
istemem kalsin
alemsin akuzu da problem göremedimde kuzuyu ekmege banmis ona takildi kafam
göbek bölgesinde gümüs taki var yinede altin gidermi ki bilemedim ki canim ya uysun da istiyorum yirim seni beni de düsünüyorsun sagol kuzum
dimi cokda lazimdi sanki gicik
bayildim sizin konusmayadanayi bensiz yeme sakin
kactim kizlar gelirim insallah yine
evet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra
aaaaaaaa terrrbiyesizzzz
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa
önce bi taniyalim birbirimiziikramlarda anlasalim
sonra gelirim
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz
ay ucuzami gidiyomki acaba
tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26:
yutuyo :26: öyle iste
kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon
koyun karaymis ekmek beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?