70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canımmm ben sanırım artıdayım dikkat etmeye çalışıyorum ama hantallaştığımı hissediyorum

bugün kendimi çok yalnız hissdiyorum ya arka koltukta unutulmus çocuklar gibiyimmmm gökyüzü cigerime doluyor çıkıp saatlerce yürümek istiyorum çocklarım var yapamıyoummm offffffffffffffffff

dünkü koyunun acısını bugün çıkarıyorum :)) 20 mekik çektim 15 dk bisiklete binip 80 kalori yakmışım. akşamda yürüyüş bandına çıkacam inşallah kızım akıllı durursa artık bir türk kahvesini hakettim diye düşünüyorum:))

hayda bu olmadi bak küstüm oynamiyom anam kuzuyu yemissin bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam bugün sana aksam ekmek yazak ona göre
hay senin findigina nutellana bandirmisda yalamisda bak gelirsem oraya o nutellali findiklari cikartirim geri
bende kaciyorum kizlar zaman ne cabuk gecti
ya gel geri ya üfff
cok tesekkür ederim tatlim dogru diyorsun bu ay yine sIkIscaz diye ucuz magzalara girdim mavi elbise 60 yüro idi cin magzasindan anneme gösterdim git dedi gel daha iyisine bakalim sanki kardesin herzamanmi nisanlaniyor öbürü 200 euro tuttu ama diyetiminde isine yaradi artik evden yemek getiriyorum biraz sIkayim kendimi diye
mali ve kalitesi tabii bambaska ben avusturyadayim canim elbiseler türkiyeden geliyor zaten
resimleri güzel cekemedim canim bence acele ile de cektim saat 18 e kadar calisdim aksam cekindim acele ettim geri cikartayim evime gideyim diye ama canli daha hos duruyor inan dedigin gibi ama kilo almamam lazim :18:
az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:

selam canımmm ben sanırım artıdayım dikkat etmeye çalışıyorum ama hantallaştığımı hissediyorum
ay sakin yarin seni arti da görmim gecen hafta bayram diye sesimiz cikmadi bak sacini basini yolarim
noldu ki :26:
türk kahvesi metoyu calistirir yarin ac karnina sabah da ic sonra wc ye git ondan sonrada tartil

selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum

[B]valla canım inşallah eksideyimdir 100gr da olsa eksi olsun

çek fotoyu koy bakalım ayakkabıya [/B]

selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum

hosgeldin canim
yarin yani cuma günleri bizim tartilma günümüz yarin sabah kilolarimizi buraya yazip bildiriyoruz theolog arkadasimizda sagolsun bize liste hazirliyor haftanin birincisi belli oluyor yani iradesine sahip olanimiz ortaya cikiyor
kendini tanit istersen biraz yasin kac boyun kac

ayakkabiyi yükliyemedim eklentileri sileyim dolmusdur ondan dedim ama nasil silindigini de bilmiyorum simdiye kadar ekledigim seyler ana klasörün icinde sakli onlari bosaltamiyormuyuz bilen varmi kizlar :26:

ilgin için teşekkür ederim canım.30 yaşındayım 1.65 boyum.7 yıılık evliyim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum . akşam eve gittiğimde eşim için yaptığım yemeklerde bende çok kaçırıyorum. eşim yemeği çok sever . onun yanında bende yanıyorum

[B]valla canım inşallah eksideyimdir 100gr da olsa eksi olsun

çek fotoyu koy bakalım ayakkabıya [/B]
en az eksi 100 bekliyorum kuzum senden
tamam akşam ekmek yemem :))
yeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakim

ikiside aynisi olmus beceremiyorum cepden evde bir iki denediklerimi eklerim artik

bende 32 yasindayim 1.61 boyundayim gecen hafta 72.6 idim yemek yemeyi seviyorum zararli seyler yiyorum kilo yapan yiyecekler beni cezp ediyor dermissim
ama beyaz ekmek yememeye calisiyorum artik makarna pilava dikkat ediyorum aslinda buraya hergün menünü paylasirsan hem kacamak yapmaya cekinirsin hem kizlarla takildigin yerde yardimci oluruz tekrar aramiza hosgeldin :13:

SELAM KIZLAR
Ben geldim. çok yoruldum. Biraz da grip olmuşum.
Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:Yeşil çay
Öğle:güveç, ayran,,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 elma
Akşam: salata

Kızlar bu arada reğle oldum. Bu hafta tartıdan korkuyorum. Acayip iştahım acık. Canım sürekli kuruyemiş çekiyor arada çok kuruyemiş götürdüm. Millet tatlı ister bende kuruyemiş

slm kızlar
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)

ara
2 adet mandalina

öğle
pilav
cacık
zeytin yağlı fasulye yemeği

ara yeşil çay
akşam
salata
zaytin yağlı fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…