bensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilirbu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir
kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için
bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymışay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:
hayda bu olmadi bakseker ekmek nasil ekmek beyaz degil dimi ekmekler fazla gibi yoksa gayet iyi
canım malesef beyaz ekmekti bugünde beyaz ekmekakşam eşim gelirken buğday ekmeği alacak :) ben dışarı çıkamıyorum yarından itibaren daha düzenli olacak emin ol. dün kötüydü budgün daha iyi gidiyor yarından itibaren süper olacak :)) tekrar o tartıda kendimi 58 görecem ve eski kıyafetlerimi giyip gezecem :)))
hay senin findigina nutellanaevet canim cuma günü sabah ac karnina tartiliyoruz
ama kalkarkalkmaz tartilma sislik olur wc ye git elinden geleni yap sonra
aaaaaaaa terrrbiyesizzzz
bana baksana sen ben senin bildigin kizlardan degili taammii
öyle iki cikolataya pasta börege kanmamm
sen bana nasil gel benim evime sana bisey vercem dersin haaa
önce bi taniyalim birbirimiziikramlarda anlasalim
sonra gelirim
bi tepsi kiymali börek , cikolatali pasta , ekler , kremali kurabiye , cigköfte , manti ya anlasabiliriz
ay ucuzami gidiyomki acaba
tamam o zaman söyle anlatayim ben olayin gerceklesme seklini :26:
sol elimde kavrulmus findik :26:
sag elimde kasik :26:
kasigin icinde bulundugu bir kavanoz :26:
o kavanozda nutella kavonozu :26:
simdi benim sag elimdeki kasik kavanoza daliyo :26:
sonra ordan cikiyo direk agzima :26:
tabi bunu gören sol el de doogru agzima yöneliyo :26:
iceriye bir kac findik salliyo :26:
sonra agzim onlari icerisinde iyice bi harmanlayip :26:
findiklari ezip nutellayi eriterekden :26:
yutuyo :26: öyle iste
kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon
koyun karaymis ekmek beyaz
ya gel geri ya üfffbende kaciyorum kizlar zaman ne cabuk gecti
cok tesekkür ederim tatlimbensuzi elbiseni beğendim ben söyleyim buradan ama dikkat et kilo almamaya çalış kiloyu hemen belli edebilirbu arada mavi olanı da gördüm iyiki onu almamışsın türkiyenin tüm bölgelerinde heryerde olan bir model o sen nerdesin bilmiyorum bu sene mezuniyetim vardıda elbiseler konusunda baya yer dolaştım ay her yerde ondan vardı birazda ucuz sanırım kısa kollusu da var onların işte beğenmiştim onu ay sonra baktım herkes onu denemiş sonra bir baktım her mağazada var yok dedim almayım ben başka bişey aldım ordan biliyorum güle güle giy bende rengi buran koyu görüyorum ama resimden de olabilir
kızlar çok geçmişe dönemedim kusura bakmayın baya bir sayfa ilerlemişiz zira işim var çıkmam lazım dün bunu görmüştüm yorum aklımda kalmış yorum yapayım dedim bensuzi için
bu arada hazırmıyız yarın büyük gün bakalım kimler ne durumdaymışay inşallah tartıda artı görmeyiz çok meraklandım şu ana:18::18:
az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:
gümüşte olur canım elbiseyi aldığımda ya gümüş yada altın al demişlerdi ben altın aldım ayakkabı çok şıktı diye şöyle burnu açık olan gümüş canlandırdım gözümde süper olur yani
aaa aşk olsunnn
ay
selam canımmm ben sanırım artıdayım dikkat etmeye çalışıyorum ama hantallaştığımı hissediyorum
noldu ki :26:bugün kendimi çok yalnız hissdiyorum ya arka koltukta unutulmus çocuklar gibiyimmmmgökyüzü cigerime doluyor çıkıp saatlerce yürümek istiyorum çocklarım var yapamıyoummm offffffffffffffffff
türk kahvesi metoyu calistirirdünkü koyunun acısını bugün çıkarıyorum :)) 20 mekik çektim 15 dk bisiklete binip 80 kalori yakmışım. akşamda yürüyüş bandına çıkacam inşallah kızım akıllı durursa artık bir türk kahvesini hakettim diye düşünüyorum:))
hayda bu olmadi bakküstüm oynamiyom anam kuzuyu yemissin bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam bugün sana aksam ekmek yazak ona göre
hay senin findigina nutellanabandirmisda yalamisda bak gelirsem oraya o nutellali findiklari cikartirim geri
ya gel geri ya üfff
cok tesekkür ederim tatlimdogru diyorsun bu ay yine sIkIscaz diye ucuz magzalara girdim mavi elbise 60 yüro idi cin magzasindan anneme gösterdim git dedi gel daha iyisine bakalim sanki kardesin herzamanmi nisanlaniyor öbürü 200 euro tuttu ama diyetiminde isine yaradi artik evden yemek getiriyorum biraz sIkayim kendimi diye
mali ve kalitesi tabii bambaska ben avusturyadayim canim elbiseler türkiyeden geliyor zaten
resimleri güzel cekemedim canim bence acele ile de cektim saat 18 e kadar calisdim aksam cekindim acele ettim geri cikartayim evime gideyim diye ama canli daha hos duruyor inan dedigin gibi ama kilo almamam lazim :18:
az önce giydim alsammi almasam mi terettüt ettim dedigin gibi ayakkabiyi dur telden resmini yüklim olurmu yakisirmi o elbisenin altina bi bakin :26:
aysakin yarin seni arti da görmim gecen hafta bayram diye sesimiz cikmadi bak sacini basini yolarim
noldu ki :26:
türk kahvesi metoyu calistiriryarin ac karnina sabah da ic sonra wc ye git ondan sonrada tartil
selam kızlar bende kilolarıyla başı belada olan ve her geçen gün daha da almaya başlayan biriyim banada yardımcı olursanız sevinirim nerden başlamalıyım bilmiyorum
hayda bu olmadi bakküstüm oynamiyom anam kuzuyu yemissin bari ekmek yemeseydin :18: helede aksam bugün sana aksam ekmek yazak ona göre
türk kahvesi metoyu calistiriryarin ac karnina sabah da ic sonra wc ye git ondan sonrada tartil
en az eksi 100 bekliyorum kuzum senden[B]valla canım inşallah eksideyimdir 100gr da olsa eksi olsun
çek fotoyu koy bakalım ayakkabıya[/B]
yeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakimtamam akşam ekmek yemem :))
Eki Görüntüle 844533 Eki Görüntüle 844533 oldumu 12 12 :)
ilgin için teşekkür ederim canım.30 yaşındayım 1.65 boyum.7 yıılık evliyim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum . akşam eve gittiğimde eşim için yaptığım yemeklerde bende çok kaçırıyorum. eşim yemeği çok sever . onun yanında bende yanıyorum
ayyy çok güzelmişşşş bayıldımmm yeminlee
siyah gümüs ve acik yinede yakisirmi ki elbisenin altina kuzu :26:
yeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakim
bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine
siyah gümüs ve acik yinede yakisirmi ki elbisenin altina kuzu :26:
yeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakim
bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine
Güzel menü canım afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?