70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar napıyonuz

bir ton iş masamın üzerinde beni bekliyor ama benim canım hiç çalışmak istemiyorrrrr:18::18::18::18:

herkese merhabalar, bende menumu yazayim
Sabah : 1 tane yumurta, domates, salatalik, maydanoz, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek.
ara : 7-8 tane findik, yesil çay.
oglen : karnibahar, 1 tane hazir yogurt (sade), 2 dilim ekmek
ara : 1 tane elma ve 1 tane hazir yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam : 1 kase yogurt çorbasi, salata

kilo çizelgemi hala yapamadim pek bi beceriksizim herhalde

güzel menü afiyet olsun.

Merhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın işler çok yoğun fırsat bulup giremiyorum.bu hafta tartıdan umutsuzum artı çıkmasa bari

suzim bende ababababaaaaa gibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim

oyy canimm bakarsin o da olur bi gün
dügüne geliyomusuz ay düsünsene

kız mahvettin nickimi

anaaam süper olur valla benim düğünde buluşsak

bu daha kaliteli belli zaten tatlım ağır duruyor da işte belki fotodan öyle görmüşüzdür sen yine de ballının dediği gibi bi korse al bende vardı göğüs altından başlıyordu kalçaya kadar zıbın gibi bişeydi. rahat oluyor hem. öyle bişey alırsan daha düzgün durur. ayakkabı olarak da bence o gösterdiklerin olmaz. günlük bi topuklu ayakkabı gibi duruyor. ama nasıl olsa elbiseden pek görünmücek bunu alsam normalde de giyerim diyorsan olabilir. 16 günde de 2-3 kilo verebilirsin

kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon
koyun karaymis ekmek beyaz

alem hatunsun vesselam

olur tabi canım neden olmasın. Pilav ,makarna bende direk tartıda artı demektir o yüzden dedim. Yarın için moralin bozulmasın :26::26:

makarna ve pilav ciddi anlamda kilo aldırıyor mu peki tatlım ya diyetisyenim benim menüme hep ekledi acaba çıkarsam mı ki pilavla makarnayı artık hayatından ya da haftada bir mi olsa bunlar bi hafta biri öbür hafta biri şeklinde ?

canm sen kendini daha iyi tanırsın. tabiki seviyorsan pilav ,makarna da yemellisin ama bunu hafta başında yapki cuma günü sana tartı kötü bir süpriz yapmasın. Sonra bir hafta moral mativasyon düşyor.

özel bisi yok suzimm hayatım genel olarak bi mutsuzluk var bu ara. kendi kendimi unuttum kocam beni unuttu arkadaslarımdan uzak kaldım Allahtan siz varsınız

Kızlar ben kızımı parka götürecğim. Bende o oyarken spor yaparım.

Yarın nöetciyim. Saat 14 önce eve gelemem.inşallah herkes en - 500 görür.

hoşcakalın

Selamlar. Ne guzel kalabalik bugün burasi

Bende eve yeni geldim isten dunde giremedim malumunuz biraz aile sorunlarimizla ugrasiyoruz

Simdide menumu yazip cikicam..oglumun basketbol maci var sans dileyin

Dunki menum
Sabah
1 yumurta,1 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir, 1 tatli kasigi recel

Ögle + aksam (15:00/19:00arasi)
2 mercimek köftesi,3 yk karisik salata, 5 zeytinyagli sarma, avuc icinden kücük ve ince bir dilim börek

2 lt yakin su

Bugünki menum
Sabah
2 tam tahilli brocin ,3 balik kroket,1 dilim peynir,1 tk recel

Ögle
Yarim brocin,domates , salatalik, peynir,3 catal un helvasi

Aksam
Karisik Salata olucak ins

Ben yurtdisindayim ve yarin tatil günü haftasonu program yapabiliriz cekirdek ailemle ama sabah kilomu mutlaka bildiririm

ay bu ne hizyetisemiyom

zevk senin zevkin kuzum bişey diyemem ama ben o ayakkabıyı her türlü de giyerim çok şıkkk ben çok beğendim
bende cok begendim ama iste uzun dantelli ya kollari ondan acik ayakkabi olurmu bilemedim kuzu :26:
köfte patatesi öglen yeseydin canim aksam köfte domates veya salata yogurt yesen ayran iyi ama patatesi aksam yeme derim ben
gecmis olsun canim güzel canim menün hani ama menüde kuru yemisleri göremedim onlari da yaz bakim nekadar yemissin :94:
Ayakkabı çok şık suzim. Elbisenin rengi maviydi değilmi
yok tatlim baska aldim
slm kızlar
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)

ara
2 adet mandalina

öğle
pilav
cacık
zeytin yağlı fasulye yemeği

ara yeşil çay
akşam
salata
zaytin yağlı fasulye
dünde kizarmis ekmek bugünde kizarmis ekmek :111: bidaha kizarmis ekmek görmek istemiyom:84: banane bende istiyom
kızlar napıyonuz

bir ton iş masamın üzerinde beni bekliyor ama benim canım hiç çalışmak istemiyorrrrr:18::18::18::18:
benimde istemiyor aslinda ama sürekli telefonlar geliyor imdaat :95::95::95:
güzel canim menün affiyet olsun

Merhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın işler çok yoğun fırsat bulup giremiyorum.bu hafta tartıdan umutsuzum artı çıkmasa bari
neler yedin bakim :94:

allah nasip ederse bana yarim sene önceden demen lazim ama gelecem insallah dügününe
diyorum simdi korse giysem yukariya ceker karnimi biten yerden pörtlemezmi
ayakkabiya biraz daha bakayim ben en iyisi uzun kollu ya önü acik tuhaf durur herhalde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…