slm kızlar
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)
ara
2 adet mandalina
öğle
pilav
cacık
zeytin yağlı fasulye yemeği
ara yeşil çay
akşam
salata
zaytin yağlı fasulye
güzel menü afiyet olsun.herkese merhabalar, bende menumu yazayim
Sabah : 1 tane yumurta, domates, salatalik, maydanoz, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek.
ara : 7-8 tane findik, yesil çay.
oglen : karnibahar, 1 tane hazir yogurt (sade), 2 dilim ekmek
ara : 1 tane elma ve 1 tane hazir yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam : 1 kase yogurt çorbasi, salata
kilo çizelgemi hala yapamadim pek bi beceriksizim herhalde
Güzel menü canım afiyet olsun.
tşk umarım yarın tartıda - çıkarım gerçi daha 1 hafta bile olmadı ama olsun :))
güzel menü, tartı öncesi pilav yemesen daha iyi olurdu.
Merhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın işler çok yoğun fırsat bulup giremiyorum.bu hafta tartıdan umutsuzum artı çıkmasa bari
suzim bende ababababaaaaagibi düsündüm sanki mavi dahami zayif gösterdi :26:
bununda icine söyle güzel bi korse giy canim
oyy canimmbakarsin o da olur bi gün
dügüne geliyomusuz ay düsünsene
o biraz kalitesiz di betülüm görünüsde aslinda daha güzel görünüyor cekemedim dogru düzgün hem yakindan cektim öbürünün arka bel kisminda fazlaliklarim pörtlüyordun strecli oldugundan 16 günüm var biraz daha kilo versem cok daha güzel olur tabii :26:
kiz bu ara böcegi görsem lööp diye yutucam kolada olsa kac yazar
he suzim kiz koca kuzuyu yutmus sen ekmek beyazmiydi diyon
koyun karaymis ekmek beyaz
2 kaşık ya :) bişey olmaz canım olmadı akşam ki menüyü sadece salatayla kapatırımolmaamı ?
tşk umarım yarın tartıda - çıkarım gerçi daha 1 hafta bile olmadı ama olsun :))
tabi inşlalllah hepimiz - çıkalım. ilk hafta ise daha çok kilo verirsin.
olur tabi canım neden olmasın. Pilav ,makarna bende direk tartıda artı demektir o yüzden dedim. Yarın için moralin bozulmasın :26::26:
makarna ve pilav ciddi anlamda kilo aldırıyor mu peki tatlım ya diyetisyenim benim menüme hep ekledi acaba çıkarsam mı ki pilavla makarnayı artık hayatından ya da haftada bir mi olsa bunlar bi hafta biri öbür hafta biri şeklinde ?
bende cok begendim ama iste uzun dantelli ya kollari ondan acik ayakkabi olurmu bilemedim kuzu :26:zevk senin zevkin kuzum bişey diyemem ama ben o ayakkabıyı her türlü de giyerim çok şıkkk ben çok beğendim
köfte patatesi öglen yeseydin canimyeme yarin tarti günü :18:yemekde ne yicen onuda söyle bakim
bugün sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta (bebeğim için emziriyorum)
4 siyah zeytin
bir parça peynir
şekersiz 2 bardak çay
1 yeşil çay
türk kahvesi
öğleni büyük ihtimal meyveyle geçireceğim
akşama planım köfte patates fırına atacam 1 porsiyon ondan yerim 1 bardakda ayran içerim
spor olarak
20 mekik 15 dk bisiklet yaptım
akşamda eşim evdeyken 15-20 dk yürüyüş bandına çıkacağım
ayrıca şuana kadar 2 litre rahat su içtim yatana kadar 3 litreyi geçer yine
gecmis olsun canimSELAM KIZLAR
Ben geldim. çok yoruldum. Biraz da grip olmuşum.
Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:Yeşil çay
Öğle:güveç, ayran,,1 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 elma
Akşam: salata
Kızlar bu arada reğle oldum. Bu hafta tartıdan korkuyorum. Acayip iştahım acık. Canım sürekli kuruyemiş çekiyor arada çok kuruyemiş götürdüm. Millet tatlı ister bende kuruyemiş
yok tatlimAyakkabı çok şık suzim. Elbisenin rengi maviydi değilmi
dünde kizarmis ekmek bugünde kizarmis ekmek :111: bidaha kizarmis ekmek görmek istemiyom:84: banane bende istiyomslm kızlar
sabah
kızarmış ekmek salata domates biber :)
ara
2 adet mandalina
öğle
pilav
cacık
zeytin yağlı fasulye yemeği
ara yeşil çay
akşam
salata
zaytin yağlı fasulye
benimde istemiyor aslinda ama sürekli telefonlar geliyor imdaat :95::95::95:kızlar napıyonuz
bir ton iş masamın üzerinde beni bekliyor ama benim canım hiç çalışmak istemiyorrrrr:18::18::18::18:
güzel canim menün affiyet olsunherkese merhabalar, bende menumu yazayim
Sabah : 1 tane yumurta, domates, salatalik, maydanoz, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek.
ara : 7-8 tane findik, yesil çay.
oglen : karnibahar, 1 tane hazir yogurt (sade), 2 dilim ekmek
ara : 1 tane elma ve 1 tane hazir yogurt yemeyi dusunuyorum
aksam : 1 kase yogurt çorbasi, salata
kilo çizelgemi hala yapamadim pek bi beceriksizim herhalde
neler yedin bakim :94:Merhaba arkadaşlar sizi unuttum sanmayın işler çok yoğun fırsat bulup giremiyorum.bu hafta tartıdan umutsuzum artı çıkmasa bari
kız mahvettin nickimi
anaaam süper olur valla benim düğünde buluşsak
bu daha kaliteli belli zaten tatlım ağır duruyor da işte belki fotodan öyle görmüşüzdür sen yine de ballının dediği gibi bi korse al bende vardı göğüs altından başlıyordu kalçaya kadar zıbın gibi bişeydi. rahat oluyor hem. öyle bişey alırsan daha düzgün durur. ayakkabı olarak da bence o gösterdiklerin olmaz. günlük bi topuklu ayakkabı gibi duruyor. ama nasıl olsa elbiseden pek görünmücek bunu alsam normalde de giyerim diyorsan olabilir.16 günde de 2-3 kilo verebilirsin
alem hatunsun vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?