70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım akşam öğlen bende pek farketmiyor ki bebek olunca gece gündüz birbirine karışıyor :)) hem çok fazla yemem patateslerini 2 köfteyle bikaç parça patatesten yerim zaten ekmekde yemiyorum :)))

özel bisi yok suzimm hayatım genel olarak bi mutsuzluk var bu ara. kendi kendimi unuttum kocam beni unuttu arkadaslarımdan uzak kaldım Allahtan siz varsınız

ama o kocamdan bu günlerin hesabını alcam suzimm bi 15 kilo erip kendime geleyim o beni unutmayı görcekk
bende kocama gösterecekdim de birtürlü gösteremedim ama daha oyun yeni basliyor daha bitmedi bizde basaracagiz insallah dimi canim
Kızlar ben kızımı parka götürecğim. Bende o oyarken spor yaparım.

Yarın nöetciyim. Saat 14 önce eve gelemem.inşallah herkes en - 500 görür.

hoşcakalın
yarin görüsürüz canim iyi eglenceler
borcin ne canim :44: yurtdisinda nerdesin canim bizimde tatil yarin
ayyy yarın tartılma günü hepimizzz eksilerdee oluruzzz insss
insallah
forum cok hızlı ılerlıyor kosuuyooruumm kosuyorummm yetısemııyoooruummm :)Eki Görüntüle 844633 Eki Görüntüle 844633
bende bende

evlendikten sonra mı kilo aldın (

bende 10 senelik evliyim,evlendiğimde 60 kiloydum,hamile kaldığımda 72, doğuma girdiğimde 95 :18::18::18::18:

şuan 72 kiloyum bi ara negüzel 65,9 kadar düşmüştüm

evlendilten sonra aldımm canım evlendigimde 55 dim ilk hamileligimden sonra 79 falan sonra verdim 65 oldum hoppp yine hamile kaldımm simdiide görüosun halimiii

ben görmeyeili buralar çok hareketlenmiş maşallah diyelim ama yetişemiyorum ben oku oku başım döndü kaç sayfa ilerlediniz acaba 2 günde ya ben öğle yemeğinde pilav yedim kendimi ispiyonlamaya geldim dövün beni yarın iyi bir şeyler olmazsa şimdiden söylüyorum

kızlarrr doluşmuşş burayaa yaşasınn
keske balli da olsaydin güzel bi samada olurdun
göstercezz suzimmm budefaa neye ugradıklarını sasırcaklarrr

adam beni kıskanmıo bile artıkk suzimm ya

aynen canim ya bende ama artik zayiflayip güzel güzel seyler almak istiyorum bedene bakmadan kendi özgüvenimiz gelsin geri giyelim cicilerimizi sIkIr sIkIr gezelim

vermeye çalıstıgmız kilo asagı yukarı aynııı kuzumm hadii 14 subata kadan yarısını olsun atalım su yaglarınn

keske balli da olsaydin güzel bi samada olurdun

aynen canim ya bende ama artik zayiflayip güzel güzel seyler almak istiyorum bedene bakmadan kendi özgüvenimiz gelsin geri giyelim cicilerimizi sIkIr sIkIr gezelim

ya düsünsene 36 beden bi pantplonun içinde kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…