70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben anlamıyom böyle bişi ya
sabah - ara - öğlen - ara - akşam şeklinde yaz olur mu
Gördüğüm kadarıyla az menü , ama fazla olmasından iyidir
Genede miğdeyi çok boş bırakma

Moral bozma tabisi bebeğim ama 60lara düş suzi 2014 e girmeden , yaza kadar da fıstık gibi ol

Canım o tartıyı baz alarak kilo vermeye başla, şu an ki rakamı boşver o rakam azalıyor mu o önemli , bende ilk elektroniği aldığımda 3 kilo fazla geldim, artık onu doğru olarak görüyorum, eski tartıya göre 67yim yani

- Eğer kalorisi bol yiyecekler yiyeceksen çok çiğne tatlısı şöyle 35-45 arası , daha çabuk eriyeceklerdir
Ve bitirmek zorunda değilsin tatlım unutma, yarım bırak çok kaloriliyse

---------------------------------------------

Kızlaaar günaydın

Burayı unutup kaçamak yapan dobiçler olmasın lütfen bu haftasonu
Pazartesi günü burada herkesi enerjisi yüksek ve kaçamak yapmamış , tartılmamış halde görmek istiyorum
Ben bugün buralardayım , çalışıyorum çünkü
Yarında hem kendi derslerim var hemde ders vereceğim akşam.

Hem çalışıyorum
Hem 2 üniversite okuyorum
Hem öğretmenlik yapıyorum
Hem kilo verip zayıflamaya çalışıyorum
Hem kick box yapıyorum
Hem sigarayı bırakmak için uğraşıyorum hala ...

AMAN BEEEEEEEE

Listeyi kim hazırlıyor kızlar ???

02 Kasım 2013

Güne Başlarken :
2 Kuru Kayısı
Türk Kahvesi

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
peynir zeytin

Ara:
1 elma
nescafe

Öğlen:
Special K meyveli - Yoğurt
(bugün yemek yapılmıyor bacı izinli )

Ara:
10 Badem

Akşam:
Mercimek Çorbası
Salata

Toplamda 2.5 litre su, spor yok bugün

Hayır yanlış anladın galiba. ben martta kendim rejime başlamıştım o zaman akşam tartıldım ve 79 geldim onu diyorum. burayı okuyodum ama üye olmamıştım buraya ilk haziranda geldim ve sadece cuma günleri tartıldım ilk geldiğimde 71 kiloydum. mart ayında ilk rejime başladığımdan bahsettim ama yanlış anladın
Ben menü paylaşıyordum ama genelde kimse yazmıyo bende artık yazmıyorum menü falan
hazirandan beri bende sizi ilk kez gördüm
Kübra ben

günaydıınn canımmm maşallah sanaa değmesin theolog arkadaşımıza msj atman lazım kilo bildirimini canım o hazırlıyo sağolsun

Kübracım Buse bende lütfen menülerini yaz, hem bize fikirler vermiş olursun hemde hataların olabilir senin fark edemediğin,
gördüğün gibi kendisine bu konuda disiplin uygulayamayan bayanlar , mesela bende öyle, daha yavaş kilo veriyoruz , ama artık bende toparlıyorum kendimi

Memnun oldum tatlım

yokkk vazgeçmekk kaldır totoyuu salla göbeği hadii

tartı yanlış olmasınn 2.200 almazsın çünküü

Haklısın gerçi ayagımda bot üzerimde çanta ile tartırdım. Eczanede tartırdım bide tartı belki yanlışta olabilir bilmiyorum

Eski tartı doğru fazla kimse tartılmıyordu. Dün tartıldığım tartı eczane tartısıydı. Belkide yanlıştırlar bende bilmiyorum.
yaaa bu kadar kilo almamam lazımdı çikolata falanda yemiyorum ki :26:
Ayagımda bot ve çantayla tartıldım :26:

İyiydi 2 kilo alacak kadar bişey yapmadım :26:
Haftaya o kilolardan 1 i gidecek
Söz veriyorum kendime

Haklısın gerçi ayagımda bot üzerimde çanta ile tartırdım. Eczanede tartırdım bide tartı belki yanlışta olabilir bilmiyorum

Allah iyiliğini versin biz donla tartılıyoruz sen bot çantayla öyle şey mi olur diyet başına mı vurdu yavrucuğumm

Son düzenleme:
bugünkü kahvaltı menüm
Biraz patates kızartması (haftasonu olduğu için yurdun özel olarak verdiği bişey )
4-5 dilim salatalık
1 dilim peynir
çay (2 küp şekerli)

Allah iyiliğini versin biz donla tartılıyoruz sen bot çantayla öyle şey mi olur diyet başına mı vurdu yavrucuğumm

Tartım gelene kadar öyle malesef Eczanede tartıldım dedim tartılıyım çıkıyım Galiba biraz başıma vurdu

günaydıınn canımmm maşallah sanaa değmesin theolog arkadaşımıza msj atman lazım kilo bildirimini canım o hazırlıyo sağolsun

Günaydın canım sağol yoruluyorum bazen kendime zaman kalmıyor gibi sanki, burayada vakit ayırmak zor oluyor ama kızlarla iletişimde oldukça daha pozitif ilerliyor herşey

İyiydi 2 kilo alacak kadar bişey yapmadım :26:
Haftaya o kilolardan 1 i gidecek
Söz veriyorum kendime

Yahu vücut bi dinlensin haftaya verirsin merak etme fazlasıyla
Ayrıca yavaş yiyorsun di mi beybisi çiğniyorsun bol bol, öyle homili gırtlak atma miğdeye sakın

SELAM CANIM
İşlerimi yaptım geldim. Ben de varım yapalım ama yarın olmasın. Benim koçiş çok yoğun çalışıyor. Pazar günü evde. pazar bizim aile günümüz. Yarın da kayınvalideme kahvaltıya gitcez. Sonra balık yemeye gitçez. şimdi ben çorba içsem koçiş kızar zaten bir gün yemek yiyoz onda da sen yok sun der. Biz bunu çarşamba,perşembe yapalım. Cuma da tartı günü en azından 1 kilo veririz. şu kk sayfaları da bizim 1 kğ verdiğimiz günleri görsün.

ay çok sinirli bir hatunum şekerçim:. spor yapıyom. su içiyom. az yiyom. Cumadan cumaya tarılıyom. Hadi itiraf edeyim. Bazen dayanamayıp arada bir tartılıyom. ama kilo veremiyom. Ben sinirli olmayyım da kim olsun

Maşallah sana seni çok hamarat gördüm.
Canımcım diyet bir menü hazırladım.
Akşam misafir menüm
Yoğurtlu semizotu salatası
Yeşil mercimek salatası
Zeytinyağlı biber dolması(dün yapmıştım )yenmeyecek öğle 2 tane yedim.
Poğaca(1 tane yiyeceğim 1 tanesi 100 kc yuh artık dedim)
Sütlü meyveli bir atmasyon tatlım var ondan yaptım.(aztatlı yiyeceğim)

mantıklııı çarşamba perşembe yapalım hile ile kilo verelim ama kimse bilmemelii
iple çekiyorum şimdi cumayı

Güzel menü afiyet olsun

mantıklııı çarşamba perşembe yapalım hile ile kilo verelim ama kimse bilmemelii
iple çekiyorum şimdi cumayı
tamam kuzucum anlaştık. Şimdi bu listeyi kaydediyorum. Biz bu hafta diyetimize ve sporumuza devam etcez. Bunu araya atalım. şu metobolizmamızı çanlandıralım. armızda kalsın . kimse duymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…