70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok artik hem senin corban suluydun kendin dedin

sulu sulu benimki gerçekten bakk yinede ayranın şişirme özelliği varya ondan herhalde tokluk hissi çünkü kahvaltılar kesmio beni doymuyorum 2 gündür iyiki ayran çorbamız var gidim bi kase daha içeyim bari

meraba hayırlı cumalar .hepinizi tebrik ederim hanımlar. bildirimler çok güzel.sanırım sizin bildirimler sayesinde bende şevke gelcem ben bu cumadan tam başlıycam diyete akşamları menü yazılıyor.cuma sabahıda bildirim yapılıyor anladığım kadarıyla inş.bende her hafta kilo veririm artık :) :)

seviyorum seni Suzimm ya aynen acıkmıyorum acaba ondan mı veremioz bi yerde var bi yanlışlık

canim ya böyle güzel sözler duydukca arkadaslarimdan niye gitmedigimi anliyorum kilo vermede basarili olamazamda burdan kopamadim iyiki senin gibi güzel arkadaslarim var iyiki tanimisim sizi
corbaya gelince ben haftaya yine yapmak istiyorum 2 gün cok sevdim bu isi

bende merak ediyorum kilomu yaa bi tartı yokki işyerindee bakayım

bi eczaneye kadar kaçıver

uykudan alamadığın enerjiyi tatlıdan mı almaya çalışıyon kız :26:
öff nolacak bizim bu tatlı isteğimiz
vayanaya beni de götürseneeee

Betüş
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon?

karar verdim içimdeki öküze evlenme teklif etcem ben
geldi gitmiyo iyice evi sandı herhal...

bana diceğini mi unuttun
tamam tamam daha fazla bişiii duymak istemiyorum beni yalnız bırakın

benim bildirimde bu

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine

neden keyifsizsin suzim :26:

sen zaten terketme bizi Suziiim bu sefer olcak vericeksin Suzimm ben sana inanıyorum bu ayda bi kez yapıması uygunmuş Suzim bi dahaki ay yaparız olur muu??

iyi bildirim yapalımmm o zamannnn noramm

baslangic: 63
gecen hafta: 63
bu hafta: 63
giden:
toplam giden:
hedef:58

betüşşş evleniyo musunnnnnnnn

ojbuldukk yavrummmmm

giden:
toplam giden:

evet içimdeki öküzle evleniyorum :123:
yani tamam içimdeki öküz olmasa da her erkek biraz öküz değil midir
öyle bi durum var tatlım
aileler tanıştı bu haftasonu da bizimkiler onlara gitcekler ziyarete
babam benim gelmemi istemedi uygun olmazmış
erkek arkadaşım gitcek bakalım neler olcak
öyle işte:26:

merhaba kızlaar
regl olcam bugün yarın o yüzden herhalde +dayım
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.5
gelen:900
toplam giden:6
hedef:65

hoşçakalın

kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize

hadi bakalım hayırlısı, hızlı bir şekilde ilerliyor sizin işler, Allah tamamına erdirsin.

annesi bebişimiz daha küçük 2 yaşında gündüzleri tamam ama gece bağla bence hem sana eziyet hm çocuğa eziyet olur

Canim bagliyordum ama yapmiyor gece kalkip sesleniyor agliyor tuvalte yapmak istiyordu yinede korkup bagliyordum ama onu acip baglarken yazir kaldir uykuluyken olmuyor kilot pamperslardan almistim sanki onlarda cok sikiyor gibi geliyodu fln baktim bezliykende kalkiyor surekli ve tuvalte yapmak istiyor o yuzden cikardim..yoksa hic onu uzmek zorlamak istemem

Allahallah ilk defa duyuyorum bana normal gelmedi canim devam edersen bence doktora git

Evet ona uzuldum uykuluyken yikamak ama mecbur kaldim baglasam yapmiyor kalkiyor illa bu sefer demek cok yorulmus kalkamamis :)) öyle dusunuyorum

Wuuuu tebriklerrr

Hadi allah kavustursunn

Canim hareketli geciyorsa gunlerin su siralar zorlama kendini ..kendie uygun anlari takip et..is yerinde basit hareketler merdiven gidip gelirken yuruyus gibi..
Ayrica 500 gr iyi
Bazen 1 verirsin bazen hic bazen az normal

aboooov cok pis kilo verenlwri goruyorum
ne gerek var anlamiyorum yani

hahaha

Cok guzel bi replikmisssss

benim bildirimde bu

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine

Tebrikler yinede vermissin detokstan sonra dahada gider

Adim zehra
Yok yokkkk baglamam..amlattim sadece yasadigimi..olur böyle yaaa..ben gözgöregöre nazar degirdim

Ben sabah sabah pudding yedim.
Dun yapmistim tarti gunu diye ymedim :) sabah yedim ama kendim yaptim ahzir pudding degil

Ögle yemegini disarida yiycem hafifseyler yemeye calisicam aksamda annemlerde balik vaaaarrrrrrr cooook seviyorum

Bugun eski bi kot gomlegimi giydim önceden icini doldururdum mide kismi fln cok utanirdim ..biraz bolarmis daha rahat giydim :)))
Feci mutlu oldum vitesi yukselterek devammmmm

icimiz disimiz yogurt corbasi oldu
haha tripini yesinler betüsüm sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima
tebriklerrr nolduuuu:26::26:
sagol canim bilmiyorum ki canim herhalde basima geleceklerden haberdar miydim
sen zaten terketme bizi Suziiim bu sefer olcak vericeksin Suzimm ben sana inanıyorum bu ayda bi kez yapıması uygunmuş Suzim bi dahaki ay yaparız olur muu??

zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresimiz gelmez

giden:
toplam giden:

haha yazik eniste beyide öküz ettin birazcikda olsa
merhaba kızlaar
regl olcam bugün yarın o yüzden herhalde +dayım
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.5
gelen:900
toplam giden:6
hedef:65

hoşçakalın
olmadi canim haftaya eksi görelim sende
kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize
yapma fadimem yazik degilmi okadar ugrastin salma kendini hadi bana söz ver 100 gramm da olsa haftaya eksi bildirim yapacaksin

keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedim bi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim istahda kalmadi zaten
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diye dedim bu sans varken sayisal bile tutmaz

anladım canım senin bebiş alışmış baya baya kalktığına göre ne güzel valla bizim yiğen anca anniyy babaa desin tötünü yesin onu teyzesii

ben geldim sabahtan beri elektriklerle uğraiıyoruz anca girebildim geç kalmadım demi bildirime

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.1
giden 300 gr
toplam giden 2.7 kg
hedef 55

hedefime küçük adımlarla ilerliyo olsamda verdiğim için mutluyum bir sonraki hafta inşallah daha çok giden grlarım olur

ben ir geçmişe gideyim beni mesajı da unutmayın burda olur mu

canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim
başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
senle kapışalım desem beni geçersin valla
güvenemiyorum kendime
süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım
aboooov cok pis kilo verenlwri goruyorum
ne gerek var anlamiyorum yani
bende anlam veremiyorum böyle şeylere
etliyim butluyum mutluyum arkadaş
ben kaçırmışım bunları yaa
tebrikler kuzucum allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
meslektaşmısınız sevdiceğinle
vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama

sen verde gr gr ver yeterki tatım yok geç kalmadın yarına kadar süre tanıdı NorA_ bebişim sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…