70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
bildirimler güzel tebrik ederim
bende düne göre 400 gr artı çıkmayı başardım
bide dün akşam ödem attıran çorba yapıp içmiştim
nasılda ters tepti
67,8le başladım
kaç aydır aynı yerdeyim
gerçi geçenlerde spor salonunda 69,2 çıkmıştım

memnun oldum zehracim olabiliyor canim icden bazen bizimde cocuklarimiza nazarimiz deyebiliyor

affiyet olsun canim cuma kacamagin olsun ve negüzel bir duygu o eski giydigin giysileri geri giyebilmek :129:

dönerci de dalga geçmiş sankim Suzim yaa.. bu çorbadan mıdır nedir bi uyku halindeyimki sorma ayakta gözlerim kapanıyo

Son düzenleme:
bu arada bizim diğer ayrancımız nerde öğretmen hanımın işi uzadı sanırım gelse de sonuçları bi öğrensek ya onda nasıl etki etmişş acep

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah
olabilir böyle ya önemli değil işin falan olabilir sonuçta kolay gelsin sanada

Tamam tatlım.

Kızlar bana yapın bildirimleri
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz

sana mı yapcez hemen özel mesaj denemesi yapayım ben bu arada 2 kg nasıl verdin bir banada el atsan bundan sonra menülerini yaz bana önceki gün aynısını yiyim abakyım bende bir sorun var herhal

ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen
tebrikler regle rağmen 1 kg vermişsin ya ben de istiyorum hiç bişeyim yok 300 grcık verdim haftaya regl olcam zaten hiç düşünemiyorum

ben 30 Kilo verdim gecen sene ve bu ay bende araniza katilip bir 10 Kilo daha vermek istiyorummm

tebrikler canım nasıl verdin 30 kiloyu ya bizede anlat bakalım ayrıca hoşgeldin aramıza

nasıl oldu ki dün akşam fazla mı yedin acaba yada kalorili:2: birde spor salonunda farklı çıkman normal ben evin farklı odalarında farklı çıkıyom o yüzden sadece kendi odamda tartılıyorum aynı yer aynı saat en güvenilir yöntem spor salonlarında hep fazla galiniyo ya bence gaza getirmrk için yapıyolar bende ilk gittiğimde o zaman 65 kiloydum tabi 70 çıkmıştım depresyona giriyodum az kalsın sonra sabah evde tartılmıştım 65 bir şok tabi bende ah ah şimdi 60 lı rakamları tekrar görmek istiyorum ama

bu arada menümü yazayım
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta limonlanmış maydonoz bir parça (baya küçüktü ne yazsam bilemedim) peynir domates salatalık
öğlen 1 kase çorba
ara 1 kurabiye:18: ben yaptım kurabiyeyi kesin çok kalorilidir misafir gelecekmişte annemde börek yapıyo şimdi ama onu yemiycem olmaz yarın kahvaltoda yerim bir dilim olur bence
akşam 1 kase çorba ve salata düşünüyorum
şimdi şöyle bir durum var bugün acayip bir mide ağrısı hissediyorum öğlen o yüzden sadece çorba yedim kurabiyeyide çok canım çekti ama onu yedikten sonra daha çok midem ağrıdı bu bir işaret bence yemeyetim diye işte o yüzden akşam sadece çorba içerim bugünlük böyle olsun inşallah mide ağrım yarına geçer çok yemiycem gerçekten

tebrikler canim
he zengin olursam laylaya gitcem ordan kameramanlar gelince cekmeyin demiycem mineye ve bütün kk kizlarina burdan selam söylip öpüyorum diycem
yok artik minem dur de artik ama olmuyor böyle 70 leri görme nolur
dönerci de dalga geçmiş sankim Suzim yaa.. bu çorbadan mıdır nedir bi uyku halindeyimki sorma ayakta gözlerim kapanıyo
ben bugün corba icmedim ama benimde uykum geldi dedim acaba uyku hapi mi atti isarkadasi kahveme
bu arada bizim diğer ayrancımız nerde öğretmen hanımın işi uzadı sanırım gelse de sonuçları bi öğrensek ya onda nasıl etki etmişş acep
he ya o nerde cir cir olmasin corba yüzünden o birde 2 gün tam yapti

hadi bakalım hayırlısı, hızlı bir şekilde ilerliyor sizin işler, Allah tamamına erdirsin.

amin ablacım

haha tripini yesinler betüsüm sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima

oyy canım
benim de başıma böyle bişey geldi geçen gün. markette bi teyze seslendi elinde 3 ekmek kızım bana bunları alır mısın filan dedi
tamam dedim alayım. kasaya gittik ekmekler geçince kadına gidebileceğini söyler şekilde başımla hareket yaptım. sonra kasiyer sordu beraber miydiniz diye. olayı anlattım o da keşke yapmasaydınız filan dedi.. :26: insanlar da bi garip filan dedi de ne bileyim para istemeyince ben de cidden ihtiyacı var sandıydım. belki de vardır tabii :26:
dönere kuşun pislemesi de iyi olmuş cıss yapmamış oldun

kimseyi geçecek, hatta diyet yapacak, hiiçbir şey yapacak halim yok nedendir bilinmez
ama istersen kapışırız belki bana da gaz olur

amin canım evet meslektaşım aynı bölümdeyken tanıştık zaten.. çok sağol

ne olacak bizim bu halimiz

uyku hapı giibi çorbamız var bizim akşam deliksiz uyurum herhaldee hem arkadaşın kim kıızz aboovvv

canım benim bu çorba cırcır değil kabız yapıyormuş biraz önce annem dedi telefonda

kizlar sabahtan bu yana 7400 adim attim oturmak yok ise yuruyerek geldim gidiyorum aksam dizimi bakarken yuruyus bandi veya pilates aksam 7 den sonra lokma yok su ve limonlu ilik su var

auzim normal agri kesici verdi
anlamadim ki he kiz gel sende beraber halledek suziyi
kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize
evwt canim ya bende onu dusundum her hafta artidasin aman dikkat et:26:

sence o kusu kim yollamis olabülü
aynen aynen

öyle işte topikcim
eee sende ne var ne yok
topikkim senin işinde zor ya
sırtında pek bi yük var
kalabalıklaştık yine
neyse vericez insallah bakaljm sense rahatlarsin
seninlede ilgilenmiyoriz hic

Ben geldim. okul çıkışı bir arkadaşa gittik.orda sohet muhabbet anca işim bitti. tabi mamaları götrdüm. önümde çok dolu bir hafta sonu var. Yine çozutacam diye korkuyom.Bu arada detoks bitti benden giden bu hafta 700 gr. Bu hafta çok sıkı tutum. birde 5 gün 1 saat spor yaptım kızlar. ondan mı gitti detoksun katkısı oldu mu bilmem ama çok şükür 700 gr gitti
Kilo bildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta.73.2
bu hafta 72.5
giden 700 gr
hedef :65

Son düzenleme:
Ben bi doğum yaptım kamyon çarpmış gibi oldum ya. Hep 55 kilo kaslı biriydim süper karnım vardı. Hergün spor yapardım 2 saat. Lisanslı sporcuydum. Tehlikeli bi hamilelikle yerimden kalkamadım yedim yattım bi de çatlaklar geldi. Daha da 9 kilom var karnım fena moralimde bozuk emzirdikçe canım tatlı istiyor. Of aman doğum sonrası depresyona girdim iyice bi anım diğerini tutmuyo. Şimdi birde sıfırdan hayata başlıyıcam başka ilde. İş hayatım ne olcak belli değil.

önce bildirim yapayım sonra bu gün yediklerimi yazayım ama kızmak yok ya da kızacaksanız da teker teker gelin

başlangıç:83
geçen hafta : 75,1
bu hafta : 74,9
giden 200 gr
toplamda giden :8,1

veee bu gün ne yedim bir güzel kızarma yedim yedim de yedim oysa sadece bir tadına bakıcaktım ama başlayınca duramadım işte oturdu kaldı zaten mideme iki tane soda içtim hala geçmedi ama söz yerimden kalkabilirsen pilates yapıcam yatmadan önce

ben bir doğum yaptım.75 kiloyla hamile kaldım,18 kilo aldım,akupunkturla başaldığım yolculuğumda 78 kiloya indim.Biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,hedefim 60.Çevremdekiler de çeldirmeye çalışıyo;''böyle iyisin,yeter hasta olacaksın'' gibi...yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…