memnun oldum zehracimCanim bagliyordum ama yapmiyor gece kalkip sesleniyor agliyor tuvalte yapmak istiyordu yinede korkup bagliyordum ama onu acip baglarken yazir kaldir uykuluyken olmuyor kilot pamperslardan almistim sanki onlarda cok sikiyor gibi geliyodu fln baktim bezliykende kalkiyor surekli ve tuvalte yapmak istiyor o yuzden cikardim..yoksa hic onu uzmek zorlamak istemem
Allahallah ilk defa duyuyorum bana normal gelmedi canim devam edersen bence doktora git
Evet ona uzuldum uykuluyken yikamak ama mecbur kaldim baglasam yapmiyor kalkiyor illa bu sefer demek cok yorulmus kalkamamis :)) öyle dusunuyorum
Wuuuu tebriklerrr
Hadi allah kavustursunn
Canim hareketli geciyorsa gunlerin su siralar zorlama kendini ..kendie uygun anlari takip et..is yerinde basit hareketler merdiven gidip gelirken yuruyus gibi..
Ayrica 500 gr iyi
Bazen 1 verirsin bazen hic bazen az normal
hahaha
Cok guzel bi replikmisssss
Tebrikler yinede vermissin detokstan sonra dahada gider
Adim zehra
Yok yokkkk baglamam..amlattim sadece yasadigimi..olur böyle yaaa..ben gözgöregöre nazar degirdim
Ben sabah sabah pudding yedim.
Dun yapmistim tarti gunu diye ymedim :) sabah yedim ama kendim yaptim ahzir pudding degil
Ögle yemegini disarida yiycem hafifseyler yemeye calisicam aksamda annemlerde balik vaaaarrrrrrr cooook seviyorum
Bugun eski bi kot gomlegimi giydim önceden icini doldururdum mide kismi fln cok utanirdim ..biraz bolarmis daha rahat giydim :)))
Feci mutlu oldum vitesi yukselterek devammmmm
icimiz disimiz yogurt corbasi oldu
haha tripini yesinlerbetüsüm sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima
sagol canimbilmiyorum ki canim herhalde basima geleceklerden haberdar miydim
zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresimiz gelmez
haha yazik eniste beyide öküz ettin birazcikda olsa
olmadi canimhaftaya eksi görelim sende
yapma fadimem yazik degilmi okadar ugrastin salma kendinihadi bana söz ver 100 gramm da olsa haftaya eksi bildirim yapacaksin
keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedimbi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim istahda kalmadi zaten
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diyededim bu sans varken sayisal bile tutmaz
olabilir böyle ya önemli değil işin falan olabilir sonuçtakizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah
Tamam tatlım.
Kızlar bana yapın bildirimleri
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz
tebrikler regle rağmen 1 kg vermişsin ya ben de istiyorum hiç bişeyim yok 300 grcık verdimilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin
başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68
regle rağmen
ben 30 Kilo verdim gecen seneve bu ay bende araniza katilip bir 10 Kilo daha vermek istiyorummm
selam kızlar
bildirimler güzel tebrik ederim
bende düne göre 400 gr artı çıkmayı başardım
bide dün akşam ödem attıran çorba yapıp içmiştim
nasılda ters tepti
67,8le başladım
kaç aydır aynı yerdeyim
gerçi geçenlerde spor salonunda 69,2 çıkmıştım
tebrikler canimben geldim sabahtan beri elektriklerle uğraiıyoruz anca girebildim geç kalmadım demi bildirime
başlangıç 73.8
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.1
giden 300 gr
toplam giden 2.7 kg
hedef 55
hedefime küçük adımlarla ilerliyo olsamda verdiğim için mutluyum bir sonraki hafta inşallah daha çok giden grlarım olur
ben ir geçmişe gideyim beni mesajı da unutmayın burda olur mu
he zengin olursam laylaya gitcem
canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim
senle kapışalım desem beni geçersin valla
güvenemiyorum kendime
süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım
bende anlam veremiyorum böyle şeylere
etliyim butluyum mutluyum arkadaş
ben kaçırmışım bunları yaa
tebrikler kuzucum allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
meslektaşmısınız sevdiceğinle
vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama
yok artik minem dur de artik ama olmuyor böyleselam kızlar
nasılda ters tepti
67,8le başladım
kaç aydır aynı yerdeyim
ben bugün corba icmedim ama benimde uykum geldidönerci de dalga geçmiş sankim Suzim yaa.. bu çorbadan mıdır nedir bi uyku halindeyimki sorma ayakta gözlerim kapanıyo
he ya o nerdebu arada bizim diğer ayrancımız nerdeöğretmen hanımın işi uzadı sanırım gelse de sonuçları bi öğrensek ya onda nasıl etki etmişş acep
hadi bakalım hayırlısı, hızlı bir şekilde ilerliyor sizin işler, Allah tamamına erdirsin.
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima
güvenemiyorum kendime
selam kızlar
nasılda ters tepti
67,8le başladım
kaç aydır aynı yerdeyim
tebrikler canim
he zengin olursam laylaya gitcemordan kameramanlar gelince cekmeyin demiycem mineye ve bütün kk kizlarina burdan selam söylip öpüyorum diycem
yok artik minem dur de artik ama olmuyor böyle70 leri görme nolur
ben bugün corba icmedim ama benimde uykum geldi Eki Görüntüle 854242 dedim acaba uyku hapi mi atti isarkadasi kahveme
he ya o nerdecir cir olmasin corba yüzünden o birde 2 gün tam yapti
auzim normal agri kesici verdigünaydin kizlarbugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin nekizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen
anlamadim kibi eczaneye kadar kaçıver
uykudan alamadığın enerjiyi tatlıdan mı almaya çalışıyon kız :26:
öff nolacak bizim bu tatlı isteğimiz
vayanaya beni de götürseneeee
karar verdim içimdeki öküze evlenme teklif etcem ben
geldi gitmiyo iyice evi sandı herhal...
bana diceğini mi unuttun
tamam tamam daha fazla bişiii duymak istemiyorum beni yalnız bırakın
neden keyifsizsin suzim :26:
evwt canim ya bende onu dusundum her hafta artidasin aman dikkat et:26:kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize
sence o kusu kim yollamis olabülüicimiz disimiz yogurt corbasi oldu
sagol canimbilmiyorum ki canim herhalde basima geleceklerden haberdar miydim
zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresi
keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedimbi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim istahda kalmadi zaten
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diyededim bu sans varken sayisal bile tutmaz
aynen aynen
canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim
güvenemiyorum kendime
süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım
bende anlam veremiyorum böyle şeylere
etliyim butluyum mutluyum arkadaş
vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama
he yanlızlığımı elmalı keklerle paylaştimneden ki yalnız kaldın ondan mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?