selam canımm ya bu detoks hiç işe yaramadı desene hani 2 kilo gidiyorduBen geldim. okul çıkışı bir arkadaşa gittik.orda sohet muhabbet anca işim bitti. tabi mamaları götrdüm. önümde çok dolu bir hafta sonu var. Yine çozutacam diye korkuyom.Bu arada detoks bitti benden giden bu hafta 700 gr. Bu hafta çok sıkı tutum. birde 5 gün 1 saat spor yaptım kızlar. ondan mı gitti detoksun katkısı oldu mu bilmem ama çok şükür 700 gr gitti
Kilo bildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta.73.2
bu hafta 72.5
giden 700 gr
hedef :65
hoşgeldin canım sen bakma millete kilodan kime fayda gelmişki sana gelsin ama tabiki kendine çok katı davranmicaksın yavaş yavaş vereceksin kilolarını günlük yediklerini yaz biz sana neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleriz canım elimizden geldiğince kiolarının gitmesi için bizi takip etmen yeterli olacaktır canımben bir doğum yaptım.75 kiloyla hamile kaldım,18 kilo aldım,akupunkturla başaldığım yolculuğumda 78 kiloya indim.Biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,hedefim 60.Çevremdekiler de çeldirmeye çalışıyo;''böyle iyisin,yeter hasta olacaksın'' gibi...yorumlarınızı bekliyorum
önce bildirim yapayım sonra bu gün yediklerimi yazayım ama kızmak yok ya da kızacaksanız da teker teker gelin
başlangıç:83
geçen hafta : 75,1
bu hafta : 74,9
giden 200 gr
toplamda giden :8,1
veee bu gün ne yedim bir güzel kızarma yedim yedim de yedim oysa sadece bir tadına bakıcaktım ama başlayınca duramadım işte oturdu kaldı zaten mideme iki tane soda içtim hala geçmedi ama söz yerimden kalkabilirsen pilates yapıcam yatmadan önce
GÜNAYDIN KADERCİĞİMgünaydın kızlaarr
kilo bildirimimi yapmaya geldim ama benim tartılar bana oyun oynuyor sanırım 2 tartım var birini 3 ay önce diğerini 3 gün falan oldu alalı ilk aldığımda ikisiyle tartıldım aynı kiloyu gösterdi 100-200gr fark dışında ama bu sabah tartıldığımda ikisi çok farklıydı o yüzden detoks yaradı mı yaramadı mı anlamadım ben yine yüksek çıkanı kabul görüyorum tabi ama ikisini de paylaşıyorum görün diye
yeni tartım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.3kg
bu hafta: 66.7 kg
gelen:400gr
toplam gelen:1700gr
hedef:56
eski tartım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.3kg
bu hafta: 65.2 kg
giden:1100gr
toplam giden:4500gr
hedef:56
sevineyim mi üzeleyim mi anlamadım valla
GÜNAYDIN KADERCİĞİM
Seni tebrik ederim 1100 vermişsin canım.
eski tarını baz almalısın çünkü gecen hafta onunla tartılmıştın.
Detoks bence işe yarıyor ama biz bu kadar verebildik. bence 2 kiloyu çok kilolular veriyordur. Birde çok doyurucuydu. ben hiç zorlanmadım.
GÜNAYDIN KK CITIR HANIMLARI:
Herkes için güzel bir hafta sonu olsun. Dilerim kaçamaklar az olur.Antalya da yine muhteşem bir sonbahar havası var.
Bu gün sabah hergünkü saatimde 6.30 kalktım. 3 mil lessi üztüne 20 dak göbek çaıştım. duşumu aldım. yeşil çayımı içiyom.
Biraz sonra karşı site de arkadaşıa kahvaltıya gitcem
Sonra akşama misfirlerim var onlara mamalar hazırlyacağım
Evimi toplayıp temizleyeceğim. bana çok iş var
hepinizi öpüyomarada ugrarım. listeyi merak ediyorum.
gunaydin kizlar nasilsiniz su an kahvalti yapiyoruminsallah bu hafta 76 tartida gorucem ama spor yapamiyorum yaa cunku gebelik suphem var korkuyorum..
günayydııınnnn
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
kadercim ben tartilmadan önce 3 tane 1,5 lt.lik
su şişelerim var onlari koyup tartiyorum
4,5 gosterirse bende tartiliyorum yoksa tartinin yerini degistiriyorum taki dogru tartana kadar sende oyle
yap istersen
karnim cok agriyo kizlar ya:26:
mide bulantisida bi yandan :26:
boyle olunca duzenlide yiyemiyorum
canim ogretmenmiydin sen yoksa seninmi cocuklar var di :26: bende alzaymr varda bscim idare et artik
hoşgeldinnngünaydın hanımlar
kızlar lütfen benide alın aranıza ne güzel bi topik burası okurken motive oldum valla o kadar çok diyet uyguladım ki hepğsinde
sonuç sil baştan oldu lütfen yardımcı olun banada 79 kiloyla başlıyorum hergünme menümü yazıcam 6 oğün yiyorsunuz ornek listeyi okudum ilk hedefim 72 hergün düzenli yürüyüş yapıyorum zaten lkisteye de uyduğum zaman gider kilolar
insallah cnm teyze olursun oylece olsun istiyorum hayirlisi :emirbebek:valla ne diyim hayran kaldım azmine sabahın köründe yaptıklarına bakkolay gelsin şimdiden canımm dikkat et yerken olur mu emekerin boşa gitmesin görüşürüz tatlımm
selam günaydın canım afiyet olsunayy bebişin mi olcak seninn bi sürü teyzesi olcak
anlamadim kihe kiz gel sende beraber halledek suziyi
günayydııınnnn
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
kadercim ben tartilmadan önce 3 tane 1,5 lt.lik
su şişelerim var onlari koyup tartiyorum
4,5 gosterirse bende tartiliyorum yoksa tartinin yerini degistiriyorum taki dogru tartana kadar sende oyle
yap istersen
karnim cok agriyo kizlar ya:26:
mide bulantisida bi yandan :26:
boyle olunca duzenlide yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?