gençlik bence şekeri unu çat diye çıkarmayın hayatınızdan,bir süre sonra krizine girmeyin
azaltarak devam edin ne bileyim aksam 2 dilim yiyorsanız 1 dilim yiyin..2 kaşık şeker kullanıyorsanız çayınıza 1 kaşık koyun sonra da hiç koymayın..bence herşeyden tadın ama azar azarnacizane tavsiyem
hiç kereviz yemeği yapmam,tarifini ver de biz de yapalımm
bende yemedim hic kerevizi :26:
aman yapmasindolduruyor tencereyi ic pilavla belim kopuyor sarma sarmasi bitmiyor oda namaza veya telefona gittimi kasikliyorum pilavi bitsin diye
dün oglana makarna yaptim annemde firinda patates but yapmis 4 but kendime ayirdim yiycem diye 2 patetes 2 de but yedim tikandim migdem kücüldümü necok sevdigim halde makarna bile yiyesim gelmedi :86:
ben inceliyorum sanirim minemsen neler yapiyorsun ögretmenim bildirim de yapmadin herhalde :44:
Kızlarr öğlen neler var menüdee
Yetişlir canım sıkma canını, içine sinsin de, geç olması sorun değil.tünaydin fadimembende ki sansa bak fadimem annemin elbisesi cumartesinden beri bitmis vaziyete imis benimkini daha yapamamis yarin insallah biter dedi bende dedim bende bu sans varken nisanda bile elbisesiz kaliyormusum bakalim bugün biter insallah ahada 3-4 gün kaldi
1 tbk.yoğurt çorbası-1 tbk.pırasa-3 çatal brokoliKızlarr öğlen neler var menüdee
Suzim 4 but fazla değil mi canım, küçük mü butlar?dünden tavuk but kaldi 4 but yiyecem yaninda da firin patetes 3 tane ayranimda var benim menü belli bugün ama simdiden acikdimmolam 1 de ama
Yetişlir canım sıkma canını, içine sinsin de, geç olması sorun değil.
1 tbk.yoğurt çorbası-1 tbk.pırasa-3 çatal brokoli
Suzim 4 but fazla değil mi canım, küçük mü butlar?
terzi ayarlar artık güzel olur inşallah. Anladım canım afiyet olsun. Keşke yesek yesek de hep fit olsak değil mi, nedir bu zorumuz?dogru diyorsun fadimem ama terzi de giydimde bol geldi kollari falan normalde oturmasi lazim simdi diyorum keske 1 numara kücügünü alsaydim oldu diye sevinmisdim aslinda :26:
minacik butlar fadimem minik minik öyle kocaman but degil 2 isirikla bitten butlardan :101:
terzi ayarlar artık güzel olur inşallah. Anladım canım afiyet olsun. Keşke yesek yesek de hep fit olsak değil mi, nedir bu zorumuz?
ay kizlar ben bugün birsey yaptim isyerinde canim sIkILIyor diye [video=youtube;pAh6uguwkio]http://www.youtube.com/watch?v=pAh6uguwkio[/video]bunlardan aldim tarcinli tatli istegimi gidersin diye düsündüm ara olarak kücük kase de yedim bugün acaba bu kücük tarcinli kareler bana zarar verirmi ki kilo vermemde :18:
kaç kaloriymiş suzimm:26:
suzim dün nane yağı sürdüm bide melissa cayı ictim sanki iyi geldigünaydin kizlar
hosgeldin canim
güzel tatlim affiyet olsunbu arada dügmeli bardaga bayildim :86:
affiyet olsun canimsporunuda yapmissin
dün bende baya cektim ballim ama sükür bugün gecti sen nasil oldundün namaz kilamadim ama dua kitapini aldim ve birsürü dua okudum allah kabul eder insallah
balik buglama cok mu kalorili :26:
göbegimin etrafi harita seklinde1-2 sene sonra iyice hafifledi simdi oglum 6 yasinda ve baya degisti artik okadar rahatsiz etmiyor
ne güzel suzisim ya zorlanmasin verecek kilon fazla degil
yani tek ben degilim demek spor salonuna yazilip gitmeyenhakklisin arkadasim dua etmek iyi geldi ama dal gibi olalim diye dua etmeyi unuttum
güzel menünaffiyet olsun canim
olacak canim insallah yavas yavas üzerimize yapisan kilolardan kurtulacagiz
cansin
aksam aksam ne sarmasi gii
devam tabii
insallah tez zamanda jlasirsin hedefine canimÇok teşekkür ederim canım. Bende ekmeği şekeri ve unlu olan herşeyi hayatımdan çıkardım. Yoğurt yemiyordum ama hiç yoğurt yemeye başlıyım sebzelerle birlikte. Bende sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek tüketiyorum sadece.
Akşamları hiç ekmek yemiyorum . Sporada başlıyorum umarım bende senin gibi azimli olurum bu konuda bugüne kdr hiç başarılı olamadım çünkü
günaydin ballim kaymagim
günaydin gencicelim güzelleselim
günaydin tatlim
benide götür gidigin yerebenim totoda donsun
gel gayri bacimselam kızlar
nasılsınız? ben çok yoğunum yine yaaa gelemiyorum ama aklım burada inanın :26:
boll yogurt ve yesil mercimekle salata yapicamKızlarr öğlen neler var menüdee
canim regl doneminde bende cok siserimAlisverisimi yaptim geldim,,böyle bisküvileri cikolatalari kokladim kokladim koydum..gercekten
Ama varya resmen hesabada yansidiyaaaa dunya alisveris yaptim hic tutmadi..kesin o aburcunurlari olsaydim cok tutardimükafatlandirildim
Bu arada sütlac yapicam ama diger aburcubura yönelmiyim diye ..yagsiz süt ve hafif sekerle
Reglime 1 hafta var ..panik yapiyorum sanmayin..benim hep söyle olur 3 hafta diyet yaparim 1-2 kilo veririim regl olurum 1 yada hepsi geri gelir..sonra yine diyet sonra regl((( böyle gidiyor .. Oyuzden uyanik olucam kazasiz atlaticam reglimi
Nora duymasin ama tartildim:124::124::124: anladiniz sizins cumaya bir ödem sislik olmaz..regl sisligi icin bir öneriniz var mi?
Belki olmaz iyi hissediyorum kendimi..bazen cok sis oluyorum böyle gögüslerim fln sutlu gibi bazende hic olmuyor..degisyor:106::106:
canim neden ac kalkdin neler yedin?Kızlarr napıyosunuzzz
Şu midem küçülsede şu masadan aç kalkmaktan bi kurtulsam yaaa offff
gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canımaz az gidiyor ama buna da sükür gidiyor ya minemyakinda insallah artik 6lilari görmek istiyorum
yayinlandi minem gözümden kacti ozaman herhalde :44:
tamam canım çok sağolbuldum listeyi varmissin minem liste altinda gözümden kacmis
selibeli canim listedesin
vakit buldukça gelmeye çalışıyorumtünaydın kızlarr,,
sabah alıntı yapmıştım internet gitti yapmamış sinir oldum, tekrar yapamıcam kusura kalmayın.
minderbob menün süperrr
1-2 daha güzel menülü arkadaş vardı ama hatırlayamıyom şimdi.
sonracıma balkaymakım listeye uymayınca kilo alınıyor şekerim, en iyisi menüleri yazalım buraya.
mine hoşgeldin canım, arada uğramaya çalış.
anathk-kaderdin sanırım sarma yemişin
hepicinize güzel bir gün diliyorum.
jillian bacıyı yapan kızçe vardı onu da çoook tebrik ediyom doğru yoldasın şekerim, spor yapmamız lazım arkadaşlar.
:26::26::26::26:gel gayri bacim
oyyy kıyamaaaaaaaaamofff yaaa ben kocamı çoook özledimm
canim regl doneminde bende cok siserimama eger o donemi
cok hafif cislarla atlatirsan o +1 ler regl sonrasi hemen kayboluyor
canim neden ac kalkdin neler yedin?
bende çiğ haline bayılıyorum Allah'tan ben yokken yapıyorbende yemedim hic kerevizi :26:
aman yapmasindolduruyor tencereyi ic pilavla belim kopuyor sarma sarmasi bitmiyor oda namaza veya telefona gittimi kasikliyorum pilavi bitsin diye
dün oglana makarna yaptim annemde firinda patates but yapmis 4 but kendime ayirdim yiycem diye 2 patetes 2 de but yedim tikandim migdem kücüldümü necok sevdigim halde makarna bile yiyesim gelmedi :86:
ben inceliyorum sanirim minemsen neler yapiyorsun ögretmenim bildirim de yapmadin herhalde :44:
tünaydın kızlarr,,
sabah alıntı yapmıştım internet gitti yapmamış sinir oldum, tekrar yapamıcam kusura kalmayın.
minderbob menün süperrr
1-2 daha güzel menülü arkadaş vardı ama hatırlayamıyom şimdi.
sonracıma balkaymakım listeye uymayınca kilo alınıyor şekerim, en iyisi menüleri yazalım buraya.
mine hoşgeldin canım, arada uğramaya çalış.
anathk-kaderdin sanırım sarma yemişin
hepicinize güzel bir gün diliyorum.
jillian bacıyı yapan kızçe vardı onu da çoook tebrik ediyom doğru yoldasın şekerim, spor yapmamız lazım arkadaşlar.
ay insallah fadimem kardesimden fazla ben heycan yaptim sanirim görümce olmak da hic kolay degilmis
keske fadimemyiyom yiyom kilo almiyom diyenleri dövesim geliyor :84:
hihh aklima geldi
suziiiseni varya alttan bastiririm usten bastirim
üzerinede tarçını serper tarçınlı kare yaparıımm
yeme kıızz onuunişan var diyoz demiii
aaaaa yeterrr arada elma mandalina neyine yetmiyoo
gotür onu kuzunnyesinn
30g 127 diyor tatlim :26:30 gramm nekadar yapiyor acaba :44: hafifler ama :26:birde minacikresimdekindende kücükler
offf mine yaa dokunsan ağlıycam :26:
gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canım
tamam canım çok sağol
liste altıyım
vakit buldukça gelmeye çalışıyorum
:26::26::26::26:
oyyy kıyamaaaaaaaaam
az canim eger boyle yaparsan cabuk pes edersinSabah 1 dilim çavdar ekmeği domates salatalık 3 zeytin kk peynir yedim
öğlen de salata ve 3 4 parça kuşbaşı yağsız tavuk ızgara yedim.
Çokmu az yiyorum yani diyet listelerine göre uyduruyorum yediklerimi. Sanırım ben önceden baya bi abartmışşım
yok o onceki kalorilerden yaksin yemesin yasakbende çiğ haline bayılıyorum Allah'tan ben yokken yapıyormidenin küçülmesine sevinsim Suziimm ne güzel işte ama ben 1 tavk yesem tıkanıyorum sevmiyoum pek ondan sanırım o yüzden bana çok geldi 4 tanesi
evet fadime ablacım ben kader o kadar çok yemedim ki masum 5-6 tanecikti kızacanızı bilsem yemezdim valla
Suzimm bende önceden öyleydim 21 yaşıma kadar 48 kiloydum ben ve yiyorum ama almıyorum diye yakınanlardandım :18: bilsem hiç der miydim böyle olcağını bilsem
sen Suzi ye sonra biz uğraşalım bal kaymağımız zayıflsın diye olur mu öyle şeyyhem Suzi verir akşama yakar o kaloriyi ben inanıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?