70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Veriyim tabiki hemen:) cok basit
Sogani zeytin yagiyla sotelerken 2 kucuk havucta koyuyorum biraz cevirdikten sonra kereviz ve bezelye( konserve guzel olmuyor,tazede bulma imkanim yokta benim buzluktan aliyorum) sonra 2 portakalin suyu yarim limon seker,az tuz,,pismeye birakiYorum ..bukadar:) salatasini daha sik yapiyorum.. Pirasa ve kereviz arasindayim yaparsam fotografini cekerim

Haha 4 but mu Masaalah 4 tane but cok degil miii

Kereviz asigi degilim ama cok canim cekti bilmiyorum neden böyle eksili eksili zeytinyagli bikacgundur aklimda..ama yaparim arada...salatasi daha guzel oluyor tavsiye ederimm))

Yetişlir canım sıkma canını, içine sinsin de, geç olması sorun değil.

Kızlarr öğlen neler var menüdee
1 tbk.yoğurt çorbası-1 tbk.pırasa-3 çatal brokoli

dünden tavuk but kaldi 4 but yiyecem yaninda da firin patetes 3 tane ayranimda var benim menü belli bugün ama simdiden acikdim molam 1 de ama
Suzim 4 but fazla değil mi canım, küçük mü butlar?

Yetişlir canım sıkma canını, içine sinsin de, geç olması sorun değil.

1 tbk.yoğurt çorbası-1 tbk.pırasa-3 çatal brokoli

Suzim 4 but fazla değil mi canım, küçük mü butlar?

dogru diyorsun fadimem ama terzi de giydimde bol geldi kollari falan normalde oturmasi lazim simdi diyorum keske 1 numara kücügünü alsaydim oldu diye sevinmisdim aslinda :26:
minacik butlar fadimem minik minik öyle kocaman but degil 2 isirikla bitten butlardan :101:

terzi ayarlar artık güzel olur inşallah. Anladım canım afiyet olsun. Keşke yesek yesek de hep fit olsak değil mi, nedir bu zorumuz?

ay kizlar ben bugün birsey yaptim isyerinde canim sIkILIyor diye [video=youtube;pAh6uguwkio]http://www.youtube.com/watch?v=pAh6uguwkio[/video] bunlardan aldim tarcinli tatli istegimi gidersin diye düsündüm ara olarak kücük kase de yedim bugün acaba bu kücük tarcinli kareler bana zarar verirmi ki kilo vermemde :18:

terzi ayarlar artık güzel olur inşallah. Anladım canım afiyet olsun. Keşke yesek yesek de hep fit olsak değil mi, nedir bu zorumuz?

ay insallah fadimem kardesimden fazla ben heycan yaptim sanirim görümce olmak da hic kolay degilmis
keske fadimem yiyom yiyom kilo almiyom diyenleri dövesim geliyor :84:

kaç kaloriymiş suzimm:26:

suzim dün nane yağı sürdüm bide melissa cayı ictim sanki iyi geldi
bu gunde hafften var aslinda ana unurumda bile degil
hep onu mu dinlicem ben

insallah tez zamanda jlasirsin hedefine canim

günaydin ballim kaymagim

günaydin genc icelim güzelleselim

günaydin tatlim

benide götür gidigin yere benim totoda donsun
gel yavrumm ben senin totoyu pamukalara sararda gezdiririm dee o kadar pamugu nerden bulucaz

selam kızlar
nasılsınız? ben çok yoğunum yine yaaa gelemiyorum ama aklım burada inanın :26:
gel gayri bacim
Kızlarr öğlen neler var menüdee
boll yogurt ve yesil mercimekle salata yapicam

ay daha alinti vardi sanki :44:
hihh fadime canim sen oyle listemi dedin ben baska anladim evet canim yazsak iyi olucakda iste ben hep cozuttugum icin

ay baska kim vardii:44:yokdu galiba :26:

hihh aklima geldi
suziii seni varya alttan bastiririm usten bastirim
üzerinede tarçını serper tarçınlı kare yaparıımm
yeme kıızz onuu nişan var diyoz demiii
aaaaa yeterrr arada elma mandalina neyine yetmiyoo
gotür onu kuzunn yesinn

Alisverisimi yaptim geldim,,böyle bisküvileri cikolatalari kokladim kokladim koydum..gercekten
Ama varya resmen hesabada yansidiyaaaa dunya alisveris yaptim hic tutmadi..kesin o aburcunurlari olsaydim cok tutardimükafatlandirildim

Bu arada sütlac yapicam ama diger aburcubura yönelmiyim diye ..yagsiz süt ve hafif sekerle
Reglime 1 hafta var ..panik yapiyorum sanmayin..benim hep söyle olur 3 hafta diyet yaparim 1-2 kilo veririim regl olurum 1 yada hepsi geri gelir..sonra yine diyet sonra regl ((( böyle gidiyor .. Oyuzden uyanik olucam kazasiz atlaticam reglimi

Nora duymasin ama tartildim:124::124::124: anladiniz siz ins cumaya bir ödem sislik olmaz..regl sisligi icin bir öneriniz var mi?
Belki olmaz iyi hissediyorum kendimi..bazen cok sis oluyorum böyle gögüslerim fln sutlu gibi bazende hic olmuyor..degisyor:106::106:

Kızlarr napıyosunuzzz

Şu midem küçülsede şu masadan aç kalkmaktan bi kurtulsam yaaa offff

canim regl doneminde bende cok siserim ama eger o donemi
cok hafif cislarla atlatirsan o +1 ler regl sonrasi hemen kayboluyor

Kızlarr napıyosunuzzz

Şu midem küçülsede şu masadan aç kalkmaktan bi kurtulsam yaaa offff
canim neden ac kalkdin neler yedin?

az az gidiyor ama buna da sükür gidiyor ya minem yakinda insallah artik 6lilari görmek istiyorum
yayinlandi minem gözümden kacti ozaman herhalde :44:
gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canım

buldum listeyi varmissin minem liste altinda gözümden kacmis
selibeli canim listedesin
tamam canım çok sağol
liste altıyım
vakit buldukça gelmeye çalışıyorum
:26::26::26::26:
offf yaaa ben kocamı çoook özledimm
oyyy kıyamaaaaaaaaam

canim regl doneminde bende cok siserim ama eger o donemi
cok hafif cislarla atlatirsan o +1 ler regl sonrasi hemen kayboluyor

canim neden ac kalkdin neler yedin?

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği domates salatalık 3 zeytin kk peynir yedim

öğlen de salata ve 3 4 parça kuşbaşı yağsız tavuk ızgara yedim.

Çokmu az yiyorum yani diyet listelerine göre uyduruyorum yediklerimi. Sanırım ben önceden baya bi abartmışşım

bende çiğ haline bayılıyorum Allah'tan ben yokken yapıyor midenin küçülmesine sevinsim Suziimm ne güzel işte ama ben 1 tavk yesem tıkanıyorum sevmiyoum pek ondan sanırım o yüzden bana çok geldi 4 tanesi

evet fadime ablacım ben kader o kadar çok yemedim ki masum 5-6 tanecikti kızacanızı bilsem yemezdim valla

ay insallah fadimem kardesimden fazla ben heycan yaptim sanirim görümce olmak da hic kolay degilmis
keske fadimem yiyom yiyom kilo almiyom diyenleri dövesim geliyor :84:

Suzimm bende önceden öyleydim 21 yaşıma kadar 48 kiloydum ben ve yiyorum ama almıyorum diye yakınanlardandım :18: bilsem hiç der miydim böyle olcağını bilsem

sen Suzi ye sonra biz uğraşalım bal kaymağımız zayıflsın diye olur mu öyle şeyy hem Suzi verir akşama yakar o kaloriyi ben inanıyorum ona

gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canım

tamam canım çok sağol
liste altıyım

vakit buldukça gelmeye çalışıyorum

:26::26::26::26:

oyyy kıyamaaaaaaaaam
offf mine yaa dokunsan ağlıycam :26:
az canim eger boyle yaparsan cabuk pes edersin sabaha 1 dilim daha eek ilve edebilirsin
hele hele öglenim baya az yani evet bazilarina yetebilir ama yaniiyorsam sen daha yeni basliyorsun ve kilonda 70 lerde o kusbasilari ikiye katlayabilursin bence
ve yaninda ayran mesela ilaveten kucuk kase corbada olabilir
ac kalmamaya bak canim yoksa hem aksam fazla kacirma riskin var hemde cabuk pes etme

yok o onceki kalorilerden yaksin yemesin yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…