70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman bu avratlar beni rahat birakmiyor balli kurtar beni bi gelemedim sevindim tatlim aman iyi olalim insallah
kiz ne laf atiyon benim totoya benim totomda minacik
kiz niye öyle diyon tarcin iyidir istah keser diyorlar hep
offf yaaa ben kocamı çoook özledimm
hayda bende gönderebilsem kocami biryerlere 1kac ay kafa dinlesem diyom
ayy kiyamam koklayip birakilirmi onlarda üzülmüsdür simdi ay canim sütlac istedi söyle bol tarcinli tarcinlen kafayi bozdum bugün :86:
Kızlarr napıyosunuzzz

Şu midem küçülsede şu masadan aç kalkmaktan bi kurtulsam yaaa offff
ben ac kalkmiyom ki hic :26:

gitsinde az gitsin suzim sakın bırakma canım

tamam canım çok sağol
liste altıyım

vakit buldukça gelmeye çalışıyorum

:26::26::26::26:

oyyy kıyamaaaaaaaaam
sagol minem insallah ana ozaman bu hafta listedesin sen fadime balli ve betül 4 ünüzün bildirimlerine daha dikkat edecem :94:
affiyet olsun bebegim ama aksam yenen karbonhydratlar migdeye oturuyor ondan dedim ben mesela makarna pilav ekmek yiyeyim aksam kilo veremem bazen bünyeden bünyeye fark ediyor belkide :26:
ahh hic sorma ben 17-19 yasina kadar 48 kiloydum 21 yasinda evlendim yine 55-60 arasiydin evlilik beni bu hale getirdi :84:

iyi ya çok diilmiş
hadi ya cok degilmiymis tatlim :86::86::86:
ay ne güldüm kiz 3 ayrani napacam 3 tane firin patates dilimiydin ayran 1 tane
iş için başka bir ülkede
ay kiyamam sana canim benim ya hangi ülkeye gitti nezaman gelcek :26:
gecmis olsun canim salgin var herhalde

Arkadaşlar az önce bi sitede okudum çikolata krizi tuttugu zaman 2 bardak soğuk su ve üstüne 1 adet yeşil elma yenilince çikolata isteği gidiyormuş
sagol canim

ay gecmis olsun canim ya:26:

belki kortizonludur krem ama zannetnem oyle kilo felan aldiracagini skma canini sen iyi olda

İnşallah canım bakalım tabii ki öyle deyip salmayacağım kendimi ama. Doktor iyileşmiş dedi zaten, mart ayına kadar rahatım, o zaman da tekrar smear yapıcaklarmış.

slm kızlar nasıl kilo veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bilgi verir misiniz yardım istiyorum hiç motive olamıyorum bana gazzz verin 70 kiloyum 2 haftada 3 kilo verdim benide aranıza alır mısınız ???
selam canim hosgeldin menünü yaziyorsun canim cok kacamaklar yaparsan saplak yiyon menün güzelse öpücük atiyoz cuma günleri kilolarimizi yaziyoruz ve liste yayinlaniyor iyi kilo verirsen kizlar arasinda birinci bile olabiliyorsun
O kadar iskenceden sonra istahin kacmasi normal
haha bayildim buna bu topigin huyundan mi suyundanmi bizden oldugun belli
Gece kalmadan menumude yazayim

Sabah: light sütle müsli

Ara 1 avuc badem

Ögle:1 kase yayla corbasi,3 köfte, salata

Ara 2 kuru erik

Aksam: zeytinyagli kereviz

Spor: jilian 1. level 7. gün
bu hafta sanada dikkat edecem ama nekadar kisinin bildirimine dikkat ediyom güzel besleniyorsun kac kilo verecen merak ediyorum
1,5 haftaya inşallahh
cabuk gecer insallah tatlim
insallah fadimem insallah nasip kismet allah hep hayirli kisilerle karsilastirsin bizi hayirsizsa uzak dursunlar

İnşallah canım bakalım tabii ki öyle deyip salmayacağım kendimi ama. Doktor iyileşmiş dedi zaten, mart ayına kadar rahatım, o zaman da tekrar smear yapıcaklarmış.

gecmis olsun fadimem az cok biliyorum ama gecti gitti sandim mart ayina kadar kulanmanmi gerekiyor o kremi :26:
bende tekrardan bi sanatdoktoruna gitmem lazim kontrole aslinda ama orali bile olmuyorum

kizlar benim mesaim bitiyor kaciyorum ben bugün yine terzi yolu görünüyor bana elbisemi alirim insallah bugün
kendinize iyi bakin aksam oldu dahada cisli kalorili seylerden yemeyin cumaya 3 gün kaldi

ben hep diyorum betül temiz kalpli kiz diye fadime betül dedi betül geldi betülüm sohbet edemedik ama gönüllerimiz bir ya yine bi araya geliriz öpüyorum senide bi cok

Ay canım yaa, gerçekten önemliymiş, güzelce anlatırsın babana, iyiki damat bişey dememiş, sen daha iyi anlatırsın. Hayırlısı olsun bakalım.

öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim

hayirli ugurlu olsun betulcum ama sebeplerinizi acikladiktan sonra buyukler makul karsilar gibi geliyor bence..

canlarım hepinize birden cevap vereyim
babam kabul etmedi.. öyle şey mi olurmuş. nikah olup aynı evde kalıp düğün 4-5 ay sonra mı olurmuş
e diyorum uzağa atanırsam..
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...
evli dicek ne dicek.. okul var diye düğünü sonra yapcaz dicek o kadar ama işte canımı sıktı iyice..
zor durumda bıraktı resmen beni
ben de gerildim zaten adet olcam bi de canım sıkıldı..
öyle işte

betüşüm

evet hedefim 65 di ama artik 60 a cektim
60 olursa super olucak insallahhh
sende yola cikiyomussun hayirli yolculuklar canimm
hakkinda hayirlisi olsun insallah

buraya kadar gelmişsin sonrasını da verirsin inşallah tatlm
sağol canım... amin

ay bu gidişle söylicem zati ya bu arada sende iyi yapmışsın tatlım :) evet ne yazıkki söylemeden bişey yapıcak halleri yok keşke biraz kadın dilinden anlasalar ama nerde

öyleleri pek nadir canım elimizdekine şükredelim

minderbob o benim öğünlerimin tamamı işte
sabah; tost yazdım ya
ara; cevız uzum
öğle ile akşamı 15.30 da bırlestırdım :))
yarım dılım ekmk ile 1.5 yemek kasıgı yagsız kavrulmus kıyma :)

genelde öğlen 2 de yiyorum aksama bişi yemıyorum meyve ıle gecırıyorum ya elma ya mandalın :)
dün öğle biraz daha gec olunca (dısardaydım) aksam zamanı meyve de yıyemedım cnm ıstemedı..

haa tabi suzim tarçınlı keloks çok iyi
ay ben özlüyom yaaa :26:

ay insallah gecer canim onemli dildir unarimb:26:

canim skma canini vardir bundada bir hayır :26:
şeyy belki çok özele karışmak olucak ama :26:
nikahı yapsanızda düğünden sonra aynı evi paylaşsaniz olmazmi :26:

kızlaar bugün binicilik derslerıne başladımm. müthiş zevkli o an sadece nefes nefese kaldıgımı dusundum ama durum cok daha vahımmış
üst bacaklarımda fenaa bir kas ağrısı var hamlamış
şaftım kaydı resmen bacaklarım ayrık yurumek gelıyor ıcımden fena hamladım yaaani.
aslında bu yönden tam da bana göreymiş Üst bacak kalındı bende buna 1 yıl devam etsem çöp olur bence yada kastan bı hal olur bacak

fena bie antreman yapmıs oldum yani bugün

Sonundaa 16 gündür sıkı bir diyetteyim. Bir türlü başlayamıyorum dedim dedimmm dukan diyetine bi başladım yılmadım hala ayaktayım hele kilo verdiğimi görmek ve çevremden de bunları duymak çok motive etti beni. Hepimiz güzel güzel kilo veririz inş kızlar

morAL ICIN sAGOL SUZIM AMA hedefım 65 diii benım hatırlıyorsan öle dusunursekk daha cok yolum var ama su sıralar ne kocıs ızn veryr dıete nede paşammm ama ikinici anne lık yoluna adım atmadan 65 e gelmem gerekkı hamıslıkde cosmayayım yenıdenn cunkum kocısle arayı fasla uzatmak ıstmıyorusda ALLAH ında ıznı ıleeeee

gel ye balkaymakımmmmmmmmm

gecmis olsun fadime ablacim,Allah sifani versin iyisin dimi simdi:26:

ya baskasi ne der diye niye sizi uzuyo ki nikah olacak yani..o kadar once nikah yapip,sonra dugun yapan insan var ki..sartlar seni buna zorluyo elinde olan bisey degil..ne olcak simdi:26:
ay ne guzelll

minderbob sabah guzel baslayan aksama dogru ihanetle biten menusunu utancla sunar:18::18::18:

sabah

ara
yesilcay ve 1 elma

ogle

yogurtlu ve dereotlu haslanmis karnibahar ve salata

ara
1 avuc antep fistigi

aksam 5 gibi

asure geldi,plastik kasedeydi yarim kase anca gelir, aksam yemegini gec yiyecegimiz icin yedimm

aksam 7 gibi

adana kebap yedim..bulgur pilavi yoktu .yaninda salata ve meze vardi..ve light cola ictim.
sadece resimdeki gibi et oldugu icin cok kalorili olmadigini dusunmustum ama internette bir baktim ki 897 kaloriii

ara
turk kahvesi

saplak icin hazirim,buyrunn

SABAH
2 Dilim ekmek
1 k.k. peynir
domates
bol maydanoz ve dereotu

ara: 2 kuru kayısı

ÖĞLE (çiftliğe gidicektim binicilik heyecanından cnm bişi istemedi ama aksamı erken yedim )

AKŞAM (Annecik diyetime acıyo ben çiftlikteyken hamburge yemıs onlar bir menü de bana getirmiş )

küçük boy yarım hamburger
yarım çay bardağı kola
2 peynirli finger

ama at üstünde cokca enerjı harcadımmm

bu gün stajyerim hocam kilo vermissiniz siz baya belli oluyor dediiiiii

havalara girdim kas agrılarını da unuttummm

Cok gecmis olsun canim biran evvel sifa bulursun ins

Yaaa iyi gidiyordaaa sayenizde bugün tehlikeli..asure cok yersem dayanammassam cok seviyorum asureyi..herseyi mahf etmiyeyim..bide regl geliyorya cuma gunu 2 gun kalmis olucak reglime ins sislikte olmaz..ama jilian beni hemen toparliyo daraldim resmen:))

Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins

Ama cok azzzz
Bak dunde az ve dengesiz yemissin ..bisüre sonra zorlanirsin ,,kilo vermen durur menunde cikaricak birsey olmaz o zaman hci mi yemiyceksin..o sebeble diyoruz canim

Guzel bi spor secmissin seni rahatlatir ayni zamanda atlari cok seviyorum bende ..arada binmeye gideriz ama ders almiyoruz
Bi arkadasimin atlari var kizi 16 yasinda kizimin sinif arkadasi birincilikleri var binicilikte süper görünüyor at üstünde ..insanin durusu bile degisiyor

Slap slap :)) ya aksam hem asure so rada kebab olunca cok olmus ama o kadar niye yuksekki adana..sonucta izgarada köfte gibi..bence o dolu bitabak icindir yani pilaviyla vs flndir yaaa..sacma geldi bana
Ama bende bugun butun gun asure yiycem yani senedir bir oluyor ve bugunu kaciramam((( cokkkk seviyorummmmm
Sadece yavas yiyerek cok cigneyerek kendimi oyalamaya calisicam

Günaydin buarada
Birazdan sporumu yapicam,,sonra alisverise cikicam ise ugriycam sonra annemlere gidicem asure yiycemmmm
Ins bisey olurda istahim kacar az yerim..aksamda oglumun maci var yine..asil maclari hafta sonu bu hafta kölnle ama güclensinler uzunlar mücadele etmeyi ögrensinler diye kendilerinden buyuklerin ligine girdiler oglum 12 yasinda 16 yasindakilerle mac ediyolar ama tabi dusuk ligte olanlariyla o yuzden yendikleri bile oluyo:)) yani tüm gün minigimle oradan oraya ögle uykusu icin ugriycam ama eve..bende gunluk gibi yaziyorum:)))) rahatlatiyor ama beni napiiimmmm

Görüsmek üzereeee
Guzel bir gün diliyorummm

300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…