70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim, merak etme insan burda motive oluyo ins cabucak hep birlikte bu fazlaliklardan kurtulucaz

herkese merhabalar,
bugunku menum
Sabah : yarim tost kepekli ekmekle yapilmis + yarim bardakta sut
ara : kahve + 10 tane findik
oglen : brokoli satalasi yogurtlu + 3 yk makarna
ara : 2 tane biskuit yulafli + kahve
aksam : brokoli salatasi + corba

Haklısın canım, zaten bir göbek oldu son zamanlarda inanamıyorum kendimeBen de acaip severim aşureyi pazar yapacağız.

1 kere bindim canım öyle tur amaçlı, ama imkanım olsaydı eğitimini de alıp, tek başıma binmek isterdim yani.

Kızlar diyetteyken makarna yiyomusunuz ?
Evet canım yiyoruz, sossuz yiyebilirsin, öğlen yemeye dikkat et bir de.

selam kızlar nabersiniz
size merhaba deyip yemeğe kaçıyorum

Hoşgeldin canım, tabii ki destek oluruz.

Saol canim tek basina olmuyo...

Bende 75 kiloyum ve bugünden itibaren 21 gün boyunca tatlıyı tatmak bile yok , bakalım nasıl olucak ...

kız balık buğlamam benim böyle soğanlı buğarda pişiyor kılçıksız oda 1 kaşıklık yedim he zati benim ki dün beni sinir etti kurtulamazsın sen o yağlardan didi

ay dün konusu açıldı ya sormandınki bana dedim ne dese beğenirsin işte nişandan sonrayaparım diye düşünüyordum içime sinsin unutamıcan bişey olsunda didi bende pek üstelemedim ona bıraktımm bakalım ama genede fikrimi belli ettim sözden önce yapılır gibisinden ama bu gidişle nişandan sonra yo gözüküyor

slm kızlar
sabah kahvaltı yapamadım anlıcanız bugün vasat geçti 1 simitle günü geçiştirdim bugün misafirler vardı onlara bişey hazırlama derkene aç kaldım daha anca yemek yiycem oda salata pilav affedin beni ya

kizlar benim bi arkadasim var kendisi kuafor, bende calistigim icin kuafor salonuna gidemiyorum arkadas evime geliyor. arkadasin gecen ay dugunu vardi ve kiz rejime girmis 3 ayda 10 kilo vermis gorunce agzim acik kaldi nasil yaptin rejimini dedim. ben 2 gun yapiyom 3.gun bozuyom falan dedim. kendisi hafta ici normal rejimini uygulamis yediklerine dikkat etmis ama hafta sonu istedigini yemis ( tabi cok ta abartmamis ) bu sekilde kilo vermis. bende mi boyle yapsam acaba belki bi sonuc alabilirim.

canım sonuçta her bünye aynı değil ki, hergün normal şartlarda ye, yani öğlenleri et ağırlıklı, akşamları sebze ağırlıklı, haftada 1 gün serbest bırak, belki 2 günde o 5 günde verdiğini geri alacaksın, ben öyle oldum çünkü, o yüzden, sabredecen, az öz herşeyden yiyeceksin, hamurişini -pilavı makarnayı kısacaksın, 3 ayda 10 kg. gayet verilebilecek bir kilo, haftada 0,750 gr. versen ayda 3 kg. 3 ayda da 9 kg. yapar olur yani.

selam kızlarr bugün çok yoğundum giremedim ama yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum bugün 3cü günüm akşamları yürüyüş yapıyoruz arkadaşla ben aletlerle spor yaparken o da çantamı taşıyo inşallah faydasını görürüm ctesi düğnümüz varr elbisede zarif durmalıyım :18:

hep öyle kalsaydım da sıska diye dalga geçseydiler benlee off off

canım benimm

fazla gidersek üstüne daha da alır gibi geliyor bana ama ballı kaymağım

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
Kaç gündür uğrayamadım. Aklım burda. Okul da işler yoğun . Ev de gelen giden eksik olmuyor. Hala gripim. İnatla diyetet devam ediyorum.Kızlar bu hafta güzel spor yaptım. hiç tartılılmadım. cumayı iple çekiyorum.İnşallah yarın öğleden sonra uğrarım azcık kaynatırız.hepinizi öpüyom hoşcakalın
Menüm:
Sabah.: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,roka,tere,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara: 1 avuç karışık cerez
Öğle: az çorba 1 dilim cavdar ekmeği
Ara: yarım porsiyon yalancı profoktörol(misafirim vardı)
Akşam: ızgara tavuk,salata 1 dilim ekmek
Spor: 40 dak. yürüyüş
Su:2,5 -3 fincan yeşil çay

Bugunku menumu sunarim

sabah
dun aksam cok kacirdigim icin sabah bisey yemek istemedimm

salata ve biraz kasar peyniri.olmazsa olmazim sutlu filtre kahvem

ogle

ogle yemeginin fotografini cekmemisim.mercimek yemegi fotograftakinden yarim kepce daha azdi.yani toplamda 1,5 kepce mercimek yemegi,salata ve 1 elma

ara
yesilcay

aksam

4-5 adet haslanmis karnibahar,dereotlu ve yogurtlu yemegim ve salata

simdi elmali tarcinli cay iciyorum,icine de bal koydum.sifa olsun

Eklentiler

• $3.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • $399805_10152399740582925_1275289326_n.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
bende balkaymak ve fadime gibi düsünüyorum betül sade formelite olsun evlilik dügünden sonra evleri birlestirseniz :26:
acil bakıp çıkmam gerekti canlarım
öptüm hepinizi
kendinize iyi bakın
betülüm sIkma canini hersey olacagina varir
hay allah hayirdir gözüm seyriyor
ama ama :26: az kalmis tatlim zaman cabuk geciyor bunlarda gelip gecer
ata mi bindin :26:
tebrikler canim
en iyisi yaptinmi arka arkaya yapcan hadi ozaman hemen zayiflamaya basladi ikinci bebis yapana kadar
pilavini yememissin ekmeginide yemediysen okada etki etmez diye düsünüyordum :26:
nediycemmi bilemedim ata binip spor yaptigina mi sevineyim aksam aksam hamburger menüsü yedigine mi üzüleyim bilemedim
bu gün stajyerim hocam kilo vermissiniz siz baya belli oluyor dediiiiii

havalara girdim kas agrılarını da unuttummm
demek dogru yoldayiz devam
götürdünmü asureleri
baya yogun bi gün gecirmissin mac nasil bitti
aksamla öglen degisse süper bi menü ama böylede iyi affiyet olsun canim
gel canim hosgeldin
:))) teşekürler bensuzi hergün menümü yazamam ama arada yazmaya calışırım ...2 hafta önce 73 kilo idim geçen cuma 70 kilo oldum bakalım bu hafta kaç kilo olcam :)?
hadi bakalim

kafam okadar dolu ki fadimem su kafamin ici bos alsa da artik birde kendime zaman ayirabilsem bosalirmi sence
günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımm eger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh
hadi insallah ballim
hosgeldin canim
ayyy minem :26::26::26: niye böyle yaptin bana
Kızlar diyetteyken makarna yiyomusunuz ?
arada kaciyor da kacmasa bende daha iyi tabii
selam kızlar nabersiniz
size merhaba deyip yemeğe kaçıyorum

iyi canim affiyet olsun
canim ya bende oyleyim 2 gun cikolata yemesem 3.gun mutlaka yiyorum hemde kdv siyle beraber
buda iyiymis
Bende 75 kiloyum ve bugünden itibaren 21 gün boyunca tatlıyı tatmak bile yok , bakalım nasıl olucak ...
40 gün canim 40 gün ondan sonra tadini hatirlamiyormussun

ana yine seyriyor kizlar bu göz neden seyrer kalp gibi atiyo

bi ara onu bende denedim ama cumadan basladim pazartesine kadar yedim öyle böyle degil döngü gibiydin verdigimi aldim aldigimi verdim
bende giremedim bugün isyerinden off ki ne off kim benmi :78:
bugün menün biraz tuhaf gibi canim normalde cok begenirim örnek menü gibidir senin menüler :44:

kizlar cok yogun bir gün gecirdim hala daha dinlenemedim daha dogru dürüst sanki diken üstündeyim gün cok cabuk geciyor bi bakmissin aksam olmus bile
bugün yediklerimde cok vasattin itiraf ediyorum sabah sütlü kornflaks yedim öglen 1 dilim pasta (isarkadasinin ikrami)
aksam kabakli menemen 1 dilim ekmek ile
o degilde kizlar ben bu hafta aksamlari hep 1 kaseye yarim kase findik yarim kase badem karistirip 1 kase hergün yedim ama aksam baska kacamaklar yapasim gelmedi hem birde 2-3 gün icinde 300 gramm verdim yani sanki bu findik bademler bize kilo yapmiyormu acaba :44:

affiyet olsun tatlim güzel menün ama birsey sormadan gecemiycem mercimek yemegi bittimi icin disin mercimek oldu

isarkadasdan bana atladi grip off 3 gün sonra nisan :2:nisanda sümüklü görümce olcem
kizlar ben simdiden oglumla yatmaya gidiyorum cok halsizim insallah ona atlamaz
zeynepede gecmis olsun diycekdim oda grip olmus beraber cabucakcana atlatiriz insallah cocuklarimiza bulasmadan
yarin yeni birgünle görüsürüz insallah öptüm

ama akşam akşam hamburger menu yemedım kııı hem saat daha 5 di ve öğle yemegı yıyememıstım. hemde menudekı patates kızartmasını yeemdım koladanda kucuk cay bardagında yarım bardak aldım hamburgerınde yarısını yedım sadeceeee :) azcık insaf yok mu

at binmeye basladım evet ama kaslarım spazm geciriyor suan kollarım bacaklarım taş gıbı kaskatı kesıldı hareket edemıyorum kaburgamın ıcındekı kasları ıkı omzum arasındakı kasları felan hepsının tek tek varlıgını hissediyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…