70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkeze mutlu kahkahalı hafif bi gün olsun

Dünkü Menüm

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
3 4 zeytin
1 kk peynir

Ara
1 fincan şekersiz nescafe

Öğlen
salata
yagsız 3 4 parça tavuk şiş

Ara
3 adet kuru kayısı
yeşil çay

Akşam
salata
3 kaşık sade bulgur pilavı+2 kaşık et sote

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili arkadaşlar,

lütfen lüttfeenn beni de aranıza alın ben zavallı, iradesiz, acınası biriyim. insan iki yıl içinde 15 kilo alır mı, ben aldım. bunun son 4 kilosu dört ay içinde alındı 26 yaşındayım. boyum 1.60, 73 kiloyum. bütün diyet çabalarım en fazla 4 gün sürdü, diyet yapmayayım o psikolojiye girmeyeyim, yediklerimi azaltayım diyorum o da olmuyor. Lütfen bana da destek olun, yardımcı olun kötü görüntüden ziyade sağlık sorunlarımın başladığını hissediyorum

Canım merhaba Hoşgeldin

Bu kadar acımasız olma kendine karşı . Emin olki sende gerçekten isteyince başarabilirsin.İnsan isteyince yapamıcagı hiç bişey yok.Bu forumdaki diyet başarı hikayelerini okumanı öneririm gerçekten insana azim veriyo ve umutsuzluğunu kırıyo . İlk başta başarcagına inanmalısın

evet ne asil hayvan ! üzerindeyken insan da kendini asil hissediyor halıyle .
menu konusunda da yiyemıyorum doyuyorum artık... ılk zamanlar aksam yemek yemeyınce acıkıyordum sımdı o da yok...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım, aslında benim sorunum çok yemekten ziyade öğünsüz ve dengesiz beslenmem. mesela kahvaltıyı bir çikolatayla geçirebiliyorum. Tatlısız yaşayamıyorum. son zamanlarda da geceleri tatlı isteğiyle, halsiz uyanıyorum ve yemeden uyuyamıyorum. daha önce de böyle bir problem yaşamıştım, doktor ani kilo alımından dolayı vücudumda insülin direnci oluştuğunu söylemişti, yaşım genç olduğu için ilaç vermemişti.

başarı öykülerini uzun zamandan beri takip ediyorum, ben neden yapamıyorum diye kendime çok kızıyorum. ama artık tak etti, ben bu işi sizlerle bitiricem

peki doktor bu geceleri uyanmaman için ne yapman gerekirmiş bilgiler verdimi

Krem bitinceye kadar kullanacağım Suzim, ihmal etmemek lazım canım sen de git biran önce.

Ayyyy ne kadar heves ettim at binmeyi biliyor musun, çok güzeldir eminim.

Hoşgeldin canım, bizler az öz yemeye çalışıyoruz, Dukan duydum ama bazı doktorlar da zararlı olduğunu bildirmişti, bilemiyorum yani.

Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:

gecmis olsun fadime ablacim,Allah sifani versin iyisin dimi simdi:26:
Saüolasın minderim iyiyim çok şükür.

Ya ben anlamıyorum bi olsa olsa 100 gr. kebapta nasıl 897 kalori olur ki? Acaba çok yağ mı var içinde:26::26:

Sağolasın canım, aşureyi bugün tadımlık ye, cuma günün tartılınca kalanını ye

Maşallah oğluşuna

günaydınnnn herkeseeeee
Günaydınnn

Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.

adananin kalorisini gorunce oldum minder :26: bende genelde onu tercih ediyordum en iyisi şiş ve salata o zaman

öğlen yok akşam hamburgerler klalar peynirler
canim salatana en az 1 kaşik zeytin yaği ilave et
hoş geldiin takil bizeee

günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımm eger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh

Canım kendine haksızlık yapma lütfen 13 kg. dediğin nedir ki, 3 ayda halledersin. Sıkma canını, hergün gel buraya, düzenli menü paylaş, zamanla gidecek onlar da.

günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımm eger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh
Günaydın bacım, aminnnn.

Teşekkür ederim kızlar Bugün ekmeğim çavdar almıştım bende Önerileriniz için teşekkürler

Slm kizlar
Aylardir sizi ziyaretci okarak okudum durdum.evde bilg yok.sonunda bi tel aldimda size yaziyorum
Nerden baslasam bilmiyorum.uni doneminde 46-48 kiloydum.gecirdigim troit-hormon problemleri yuzunden bir yilds 18 kilo aldim evlendim kizimdan sonrada hic veremedim 1 kilo verdiysem 2 geri aldim boyum cok kisa kilom 71 kusur yasim 28.diyetisyene gidiyorum ama dogru duzgun yspmiyorum .cok mutsuzum bu kis tum kilolarimi ysza kadar verip artik citir olmak istiyorum
Sükürler olsun artik hormonlarim düzeldi.artik gercekten zayiflamak istiyorum
Nolur destek olun bana

offf mine yaa dokunsan ağlıycam :26:
az kalmış canım yaa 1,5 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçer
bende dayanamazdım dile kolay söylüyorum ama allah başka ayrılık vermesin
Arkadaşlar az önce bi sitede okudum çikolata krizi tuttugu zaman 2 bardak soğuk su ve üstüne 1 adet yeşil elma yenilince çikolata isteği gidiyormuş
tatlı isteği ne olacak :44: bende çiko isteği olmuyorda tatlı isteğinden kuduruyorum
krem kilo aldırmaz canım yaaa bakma sen ona
hem öyle kilo alacam diye bakarsan olaya yediğin herşey yarar
sagol minem insallah ana ozaman bu hafta listedesin sen fadime balli ve betül 4 ünüzün bildirimlerine daha dikkat edecem :94:
bakarsın tartılmayı unuturum suzim
ben hep diyorum betül temiz kalpli kiz diye fadime betül dedi betül geldi betülüm sohbet edemedik ama gönüllerimiz bir ya yine bi araya geliriz öpüyorum senide bi cok

canım bence canını sıkma
baban açısından düşünmeye çalış
düğün etrafa duyurma şeklidir normalde nikahla evlenmiş sayılırsın ama onların mantığına göre öyle değil
onun içinde kendisini rahat hissetmiyor
birde küçük yerde yaşıyorsa akrabalar çok konuşup laf ediyorsa
birde nikah uzağa atanmana engel değil
bence aynı evde yaşadıktan sonra uzağa atanıp düzeni bozmak daha zor
aanmanız belli olupta oluyorsa eş durumunu ayarlayıp ev kurmak daha mantıklı
yanlış anlama kuzum karışmak değil amacım düşüncem bu yönde sadece

300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn
ama ama bu çok fenaaaa
aşure hastasına denilirmi bu

küçücüktüüü zaten onun da yarısını yedım :O kolayıda yarım çay bardagı tadına bakktım unutmusmuyumm diyeee:18:

kızz egıtım almasan bıle bır kere gıt ısteyenler tur attırıyorlar yardımcı olauyorlar egıtım olmazsa fıyat daha dusuyor.. bi kere tadına bak derımmm özel hissediyor ınsan kendını atlarlaaa
halime bak kendımı özel hıssettırecek prensi bulamadım ama atını buldummm

Slm kizlar
Aylardir sizi ziyaretci okarak okudum durdum.evde bilg yok.sonunda bi tel aldimda size yaziyorum
Nerden baslasam bilmiyorum.uni doneminde 46-48 kiloydum.gecirdigim troit-hormon problemleri yuzunden bir yilds 18 kilo aldim evlendim kizimdan sonrada hic veremedim 1 kilo verdiysem 2 geri aldim boyum cok kisa kilom 71 kusur yasim 28.diyetisyene gidiyorum ama dogru duzgun yspmiyorum .cok mutsuzum bu kis tum kilolarimi ysza kadar verip artik citir olmak istiyorum
Sükürler olsun artik hormonlarim düzeldi.artik gercekten zayiflamak istiyorum
Nolur destek olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…