sevgili arkadaşlar,
lütfen lüttfeenn beni de aranıza alınben zavallı, iradesiz, acınası biriyim. insan iki yıl içinde 15 kilo alır mı, ben aldım. bunun son 4 kilosu dört ay içinde alındı 26 yaşındayım. boyum 1.60, 73 kiloyum. bütün diyet çabalarım en fazla 4 gün sürdü, diyet yapmayayım o psikolojiye girmeyeyim, yediklerimi azaltayım diyorum o da olmuyor. Lütfen bana da destek olun, yardımcı olun kötü görüntüden ziyade sağlık sorunlarımın başladığını hissediyorum
Cok gecmis olsun canim biran evvel sifa bulursun ins
Yaaa iyi gidiyordaaa sayenizde bugün tehlikeli..asure cok yersem dayanammassam cok seviyorum asureyi..herseyi mahf etmiyeyim..bide regl geliyorya cuma gunu 2 gun kalmis olucak reglime ins sislikte olmaz..ama jilian beni hemen toparliyo daraldim resmen:))
Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins
Ama cok azzzz
Bak dunde az ve dengesiz yemissin ..bisüre sonra zorlanirsin ,,kilo vermen durur menunde cikaricak birsey olmaz o zaman hci mi yemiyceksin..o sebeble diyoruz canim
Guzel bi spor secmissin seni rahatlatir ayni zamanda atlari cok seviyorum bende ..arada binmeye gideriz ama ders almiyoruz
Bi arkadasimin atlari var kizi 16 yasinda kizimin sinif arkadasi birincilikleri var binicilikte süper görünüyor at üstünde ..insanin durusu bile degisiyor
Slap slap :)) ya aksam hem asure so rada kebab olunca cok olmus ama o kadar niye yuksekki adana..sonucta izgarada köfte gibi..bence o dolu bitabak icindir yani pilaviyla vs flndir yaaa..sacma geldi bana
Ama bende bugun butun gun asure yiycem yani senedir bir oluyor ve bugunu kaciramam((( cokkkk seviyorummmmm
Sadece yavas yiyerek cok cigneyerek kendimi oyalamaya calisicam
selam canim hosgeldinmenünü yaziyorsun canim cok kacamaklar yaparsan saplak yiyon menün güzelse öpücük atiyoz cuma günleri kilolarimizi yaziyoruz ve liste yayinlaniyor iyi kilo verirsen kizlar arasinda birinci bile olabiliyorsun
:))) teşekürler bensuzi hergün menümü yazamam ama arada yazmaya calışırım ...2 hafta önce 73 kilo idim geçen cuma 70 kilo oldum bakalım bu hafta kaç kilo olcam :)?
Canım merhaba Hoşgeldin
Bu kadar acımasız olma kendine karşı . Emin olki sende gerçekten isteyince başarabilirsin.İnsan isteyince yapamıcagı hiç bişey yok.Bu forumdaki diyet başarı hikayelerini okumanı öneririm gerçekten insana azim veriyo ve umutsuzluğunu kırıyo . İlk başta başarcagına inanmalısın
hoşbulduk canım, aslında benim sorunum çok yemekten ziyade öğünsüz ve dengesiz beslenmem. mesela kahvaltıyı bir çikolatayla geçirebiliyorum. Tatlısız yaşayamıyorum. son zamanlarda da geceleri tatlı isteğiyle, halsiz uyanıyorum ve yemeden uyuyamıyorum. daha önce de böyle bir problem yaşamıştım, doktor ani kilo alımından dolayı vücudumda insülin direnci oluştuğunu söylemişti, yaşım genç olduğu için ilaç vermemişti.
başarı öykülerini uzun zamandan beri takip ediyorum, ben neden yapamıyorum diye kendime çok kızıyorum. ama artık tak etti, ben bu işi sizlerle bitiricem
Krem bitinceye kadar kullanacağım Suzim, ihmal etmemek lazım canım sen de git biran önce.selam canim hosgeldinmenünü yaziyorsun canim cok kacamaklar yaparsan saplak yiyon menün güzelse öpücük atiyoz cuma günleri kilolarimizi yaziyoruz ve liste yayinlaniyor iyi kilo verirsen kizlar arasinda birinci bile olabiliyorsun
gecmis olsun fadimem az cok biliyorum ama gecti gitti sandim mart ayina kadar kulanmanmi gerekiyor o kremi :26:
bende tekrardan bi sanatdoktoruna gitmem lazim kontrole aslinda ama orali bile olmuyorum
Ayyyy ne kadar heves ettim at binmeyi biliyor musun, çok güzeldir eminim.kızlaar bugün binicilik derslerıne başladımm. müthiş zevkli o an sadece nefes nefese kaldıgımı dusundum ama durum cok daha vahımmış
üst bacaklarımda fenaa bir kas ağrısı var hamlamış
şaftım kaydı resmen bacaklarım ayrık yurumek gelıyor ıcımden fena hamladım yaaani.
aslında bu yönden tam da bana göreymişÜst bacak kalındı bende buna 1 yıl devam etsem çöp olur bence yada kastan bı hal olur bacak
fena bie antreman yapmıs oldum yani bugün
Hoşgeldin canım, bizler az öz yemeye çalışıyoruz, Dukan duydum ama bazı doktorlar da zararlı olduğunu bildirmişti, bilemiyorum yani.Sonundaa 16 gündür sıkı bir diyetteyim. Bir türlü başlayamıyorum dedim dedimmm dukan diyetine bi başladım yılmadım hala ayaktayımhele kilo verdiğimi görmek ve çevremden de bunları duymak çok motive etti beni. Hepimiz güzel güzel kilo veririz inş kızlar
Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:canlarım hepinize birden cevap vereyim
babam kabul etmedi.. öyle şey mi olurmuş. nikah olup aynı evde kalıp düğün 4-5 ay sonra mı olurmuş
e diyorum uzağa atanırsam..
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...
evli dicek ne dicek.. okul var diye düğünü sonra yapcaz dicek o kadar ama işte canımı sıktı iyice..
zor durumda bıraktı resmen beni
ben de gerildim zaten adet olcam bi de canım sıkıldı..
öyle işte
öyleleri pek nadir canım elimizdekine şükredelim
Saüolasın minderim iyiyim çok şükür.gecmis olsun fadime ablacim,Allah sifani versin iyisin dimi simdi:26:
Ya ben anlamıyorum bi olsa olsa 100 gr. kebapta nasıl 897 kalori olur ki? Acaba çok yağ mı var içinde:26::26:minderbob sabah guzel baslayan aksama dogru ihanetle biten menusunu utancla sunar:18::18::18:
sabah
Eki Görüntüle 859270 Eki Görüntüle 859271
ara
yesilcay ve 1 elma
ogle
Eki Görüntüle 859273 Eki Görüntüle 859274
yogurtlu ve dereotlu haslanmis karnibahar ve salata
ara
1 avuc antep fistigi
aksam 5 gibi
Eki Görüntüle 859275
asure geldi,plastik kasedeydi yarim kase anca gelir, aksam yemegini gec yiyecegimiz icin yedimm
aksam 7 gibi
Eki Görüntüle 859277
adana kebap yedim..bulgur pilavi yoktu .yaninda salata ve meze vardi..ve light cola ictim.
sadece resimdeki gibi et oldugu icin cok kalorili olmadigini dusunmustum ama internette bir baktim ki 897 kaloriii
ara
turk kahvesi
saplak icin hazirim,buyrunn
Sağolasın canım, aşureyi bugün tadımlık ye, cuma günün tartılınca kalanını yeCok gecmis olsun canim biran evvel sifa bulursun ins
Yaaa iyi gidiyordaaa sayenizde bugün tehlikeli..asure cok yersem dayanammassam cok seviyorum asureyi..herseyi mahf etmiyeyim..bide regl geliyorya cuma gunu 2 gun kalmis olucak reglime ins sislikte olmaz..ama jilian beni hemen toparliyo daraldim resmen:))
Hmmmmbirlikte yasamak zorundamisniz dugune kadar..ortayi bulursunuz ins
Slap slap :)) ya aksam hem asure so rada kebab olunca cok olmus ama o kadar niye yuksekki adana..sonucta izgarada köfte gibi..bence o dolu bitabak icindir yani pilaviyla vs flndir yaaa..sacma geldi bana
Ama bende bugun butun gun asure yiycem yani senedir bir oluyor ve bugunu kaciramam((( cokkkk seviyorummmmm
Sadece yavas yiyerek cok cigneyerek kendimi oyalamaya calisicam
Maşallah oğluşunaGünaydin buarada
Birazdan sporumu yapicam,,sonra alisverise cikicam ise ugriycam sonra annemlere gidicem asure yiycemmmm
Ins bisey olurda istahim kacar az yerim..aksamda oglumun maci var yine..asil maclari hafta sonu bu hafta kölnle ama güclensinler uzunlar mücadele etmeyi ögrensinler diye kendilerinden buyuklerin ligine girdileroglum 12 yasinda 16 yasindakilerle mac ediyolar ama tabi dusuk ligte olanlariyla o yuzden yendikleri bile oluyo:)) yani tüm gün minigimle oradan oraya ögle uykusu icin ugriycam ama eve..bende gunluk gibi yaziyorum:)))) rahatlatiyor ama beni napiiimmmm
Görüsmek üzereeee
Guzel bir gün diliyorummm
Günaydınnngünaydınnnn herkeseeeee
Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.Günaydın herkeze mutlu kahkahalı hafif bi gün olsun
Dünkü Menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
3 4 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 fincan şekersiz nescafe
Öğlen
salata
yagsız 3 4 parça tavuk şiş
Ara
3 adet kuru kayısı
yeşil çay
Akşam
salata
3 kaşık sade bulgur pilavı+2 kaşık et sote
adananin kalorisini gorunceminderbob sabah guzel baslayan aksama dogru ihanetle biten menusunu utancla sunar:18::18::18:
sabah
Eki Görüntüle 859270 Eki Görüntüle 859271
ara
yesilcay ve 1 elma
ogle
Eki Görüntüle 859273 Eki Görüntüle 859274
yogurtlu ve dereotlu haslanmis karnibahar ve salata
ara
1 avuc antep fistigi
aksam 5 gibi
Eki Görüntüle 859275
asure geldi,plastik kasedeydi yarim kase anca gelir, aksam yemegini gec yiyecegimiz icin yedimm
aksam 7 gibi
Eki Görüntüle 859277
adana kebap yedim..bulgur pilavi yoktu .yaninda salata ve meze vardi..ve light cola ictim.
sadece resimdeki gibi et oldugu icin cok kalorili olmadigini dusunmustum ama internette bir baktim ki 897 kaloriii
ara
turk kahvesi
saplak icin hazirim,buyrunn
SABAH
2 Dilim ekmek
1 k.k. peynir
domates
bol maydanoz ve dereotu
ara: 2 kuru kayısı
ÖĞLE (çiftliğe gidicektim binicilik heyecanından cnm bişi istemedi ama aksamı erken yedim)
AKŞAM (Annecik diyetime acıyoben çiftlikteyken hamburge yemıs onlar bir menü de bana getirmiş )
küçük boy yarım hamburger
yarım çay bardağı kola
2 peynirli finger
ama at üstünde cokca enerjı harcadımmm
canim salatana en az 1 kaşik zeytin yaği ilave etGünaydın herkeze mutlu kahkahalı hafif bi gün olsun
Dünkü Menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
3 4 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 fincan şekersiz nescafe
Öğlen
salata
yagsız 3 4 parça tavuk şiş
Ara
3 adet kuru kayısı
yeşil çay
Akşam
salata
3 kaşık sade bulgur pilavı+2 kaşık et sote
hoş geldiinsevgili arkadaşlar,
lütfen lüttfeenn beni de aranıza alınben zavallı, iradesiz, acınası biriyim. insan iki yıl içinde 15 kilo alır mı, ben aldım. bunun son 4 kilosu dört ay içinde alındı 26 yaşındayım. boyum 1.60, 73 kiloyum. bütün diyet çabalarım en fazla 4 gün sürdü, diyet yapmayayım o psikolojiye girmeyeyim, yediklerimi azaltayım diyorum o da olmuyor. Lütfen bana da destek olun, yardımcı olun kötü görüntüden ziyade sağlık sorunlarımın başladığını hissediyorum
Canım kendine haksızlık yapma lütfen 13 kg. dediğin nedir ki, 3 ayda halledersin. Sıkma canını, hergün gel buraya, düzenli menü paylaş, zamanla gidecek onlar da.sevgili arkadaşlar,
Günaydın bacım, aminnnn.günaydııınn
güzel bir gün olsun inşallahhh
tartıldııımmeger kalan iki günü iyi geçirirsem süpriz yapabiliriim ay inşallahhh
Krem bitinceye kadar kullanacağım Suzim, ihmal etmemek lazım canım sen de git biran önce.
Ayyyy ne kadar heves ettim at binmeyi biliyor musun, çok güzeldir eminim.
Hoşgeldin canım, bizler az öz yemeye çalışıyoruz, Dukan duydum ama bazı doktorlar da zararlı olduğunu bildirmişti, bilemiyorum yani.
Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:
Saüolasın minderim iyiyim çok şükür.
Ya ben anlamıyorum bi olsa olsa 100 gr. kebapta nasıl 897 kalori olur ki? Acaba çok yağ mı var içinde:26::26:
Sağolasın canım, aşureyi bugün tadımlık ye, cuma günün tartılınca kalanını ye
Maşallah oğluşuna
Günaydınnn
Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.
adananin kalorisini gorunceoldum minder :26: bende genelde onu tercih ediyordum en iyisi şiş ve salata o zaman
öğlen yok akşam hamburgerler klalar peynirler
canim salatana en az 1 kaşik zeytin yaği ilave et
hoş geldiintakil bizeee
az kalmış canım yaa 1,5 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçerofff mine yaa dokunsan ağlıycam :26:
tatlı isteği ne olacak :44: bende çiko isteği olmuyorda tatlı isteğinden kuduruyorumArkadaşlar az önce bi sitede okudum çikolata krizi tuttugu zaman 2 bardak soğuk su ve üstüne 1 adet yeşil elma yenilince çikolata isteği gidiyormuş
krem kilo aldırmaz canım yaaa bakma sen onakadın hastalıkları ile ilgili 2 ay önce ben operasyon geçirdim canım, 2 aydır ilaç kullanıyorum zaten, dün de kontrolüm vardı, ostrejenli krem vereceğim dedi, alttan sürülecek krem, yan etkilerine bakınca orda yazıyoBetülüm olsaydı bilgilendirirdi bizi.
bakarsın tartılmayı unuturum suzimsagol minem insallahana ozaman bu hafta listedesin sen fadime balli ve betül 4 ünüzün bildirimlerine daha dikkat edecem :94:
ben hep diyorum betül temiz kalpli kiz diyefadime betül dedi betül geldi betülüm sohbet edemedik ama gönüllerimiz bir ya yine bi araya geliriz öpüyorum senide bi cok
canım bence canını sıkmacanlarım hepinize birden cevap vereyim
babam kabul etmedi.. öyle şey mi olurmuş. nikah olup aynı evde kalıp düğün 4-5 ay sonra mı olurmuş
e diyorum uzağa atanırsam..
atanırsam atanırmışım
biri sorsa ne dermiş
vs.. vs...
evli dicek ne dicek.. okul var diye düğünü sonra yapcaz dicek o kadar ama işte canımı sıktı iyice..
zor durumda bıraktı resmen beni
ben de gerildim zaten adet olcam bi de canım sıkıldı..
öyle işte
ama ama bu çok fenaaaa
300 gr aşure 426 kalori imiş.
2 kase aşure= 1 porsiyon adana kebap
gençlik tuzağa düşmeyin bugünnn
adananin kalorisini gorunceoldum minder :26: bende genelde onu tercih ediyordum en iyisi şiş ve salata o zaman
öğlen yok akşam hamburgerler klalar peynirler
canim salatana en az 1 kaşik zeytin yaği ilave et
hoş geldiintakil bizeee
Krem bitinceye kadar kullanacağım Suzim, ihmal etmemek lazım canım sen de git biran önce.
Ayyyy ne kadar heves ettim at binmeyi biliyor musun, çok güzeldir eminim.
Hoşgeldin canım, bizler az öz yemeye çalışıyoruz, Dukan duydum ama bazı doktorlar da zararlı olduğunu bildirmişti, bilemiyorum yani.
Canım Balkaymağın dediği gibi aynı evde sorun olabilir, baban da haklı, sadece nikahı kıyın ayrı evlerde oturun düğüne kadar:26::26:
Saüolasın minderim iyiyim çok şükür.
Ya ben anlamıyorum bi olsa olsa 100 gr. kebapta nasıl 897 kalori olur ki? Acaba çok yağ mı var içinde:26::26:
Sağolasın canım, aşureyi bugün tadımlık ye, cuma günün tartılınca kalanını ye
Maşallah oğluşuna
Günaydınnn
Kepek ekmeği yerine çavdar+tam tahıllı+light ekmek tüketebilirsin canım, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Menün güzelmiş afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?