insallah sifa olsun tatlimmine limonlu kahve içiyorum
şifa olsun inşallahh
nerde takiliyorsun canim yardim edelim :26:şu kilo cetvelini bi yapamadım yaa
hadi profiterölü görmemis gibi yapayimselam kızlar
Nasılsınız . Ben çok yoğunum. sürekli veli görşmelerim var. Okuldan geç çıkıyorum. bu ara sayfaya hiç ugrayamadım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:yeşil çay
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara: yarım porsiyon yalncı proftörol (kızım yedi ben artanları temizledim)
Akşam: salata
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay içtim
Spor: biraz sonra kızımı parka götüreceğim ,bende yürürüm 40 dak
canım benda biliyom ama yedim ya inşallah yarın tartı bana güzel davranır.insallah sifa olsun tatlim
nerde takiliyorsun canim yardim edelim :26:
hadi profiterölü görmemis gibi yapayimgüzel canim kolay gelsin
sagol canimmakarna delisiyim zaten iyi oldu bu
hahavayananin kanalinda cikacam ama ben fotocenik degilim belki söyledigimi aktarir kameralara cikmadan hic sevmem kamerada cok tombik cikiyorum ama cikarsam görüntülügü kabul edersem ozaman youtube a bile koyarim dermissim
iyi canim corba salata yogurt dabugün kacamak yapmamaya daha cok özen gösterelim ki tarti yarin yüzümüze gülsün kuzu
canım benda biliyom ama yedim ya inşallah yarın tartı bana güzel davranır.
Bu arada ne kaynatmışsınız kızlar maşallah size
insallah sifa olsun tatlim
nerde takiliyorsun canim yardim edelim :26:
hadi profiterölü görmemis gibi yapayimgüzel canim kolay gelsin
Rica ederim canim
canim bi yerde bi yanlislik yapiyorsun :44:Herşeyi yapıyorum foruma adresi yapıştırınca uygun değil diyo
Belki bünye alışmıştır, değişiklik yap bakalım.günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:
Ben Antalya dayım canım, karıştırdın galiba, denemek lazım güzelmiş.Abla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo
Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var
Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum
iyi akşamlar canım anca gelebildim.Günaydinnn güzel bayanlarrr:80:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee
İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.
canım mısır yerine bulgur koymanı öneririm mısrı eminim daha lezzetli oluyordur ama diyete çok uygun değil
birde bu tarif bir diyetisyenin tarifiydi ben daha önce başka bir yerde yemiştim bayıldım kendimde yaptım sonra
bence dene canım çok lezzetli
eh işte
sen nasılsın?
süpermiş bu tarif hemde salçalı baharatlı
yağdamı kavuruyorsun peki
Aman kaçırma, cıssss.
biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz
günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde
Evet hatırladım sanki, Allah kolaylık versin.günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.
Hadi bakalım Suzim, çık da videonu koyarsın buraya izleriz.günaydin kizlar
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorumbugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin
konu burda yasayan yabancilar :86:
hep bahane hep bahaneyok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi ay cok kalori yakarsin ne güzel bütün vucutun hareket halinde devam
saasulye diblesini ne kiz:111:
bende hic yemedim cig ispanak
hepiniz degerlisiniz tatlimhepiniziin ayri yeri var kalbimde
götürdün asureleri deseneben daha siftah yapamadim olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi
cok sagol canim
günaydin canim
makarna detoksu ne kiamanennn
günaydin bebisimbugün ispanak ye
dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki
tamam fadimem dikkat edeyim
günaydin
bugün dikkat et kuzu
günaydin canim
günaydin diyet arkadasim
gecmis olsun ballim yasagol
Geçmişç olsun Allah şifa versin, o teşhisi doktor mu koydu, ne doktoruna gidiyosun onun için?canim ben taze migren hastasıyım
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann
amaan öyle işte canım ya
daha alışamadık birbirimize
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım
diyorum ama dinlemiyoo
çok sağol canım
Allah rahmet eylesin, sizlere de boolç sabırlar versin.Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
başınız saolsun mekanı cennet olsun canım Allah sabır versin size de..Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
kuzu molaya ciktim geldim döner salata ayran yedim ictim ohhacikmisdim karnim doydu
nerde kalmisdikha bakalim artik adama diycem kameran beni oldugumdan zayif gösterirse varim yoksa reportaj yapmiyorum arkami dönüp konusuyormussum
hadi ya hain tarti seni aylardir kandirmis
amiiinnn sağolgittim canım o koydu teşhisi ağrı kesici verdi içtim ama sanki bir parça hafifledi o kadar :26:
aaaa hamilemiyim kız yokasa been
o zaman daha büyük sorun var çocuğun babası kiiim
çünkü kocam yok biliyosun :26:
o gitti gideli sen suzi minder fadimeden başka kimseyle görüsmedim :26:
hanginiz yaptı bu çocuğuu
başınız sağolsun canım :26::26: hoşgeldin...
suziimm
senide alıntılamıştım :44:
evet suzim toka bile tutamıyorum kafamda :26:
suzim konu açmayı düşünüyorum bakalım
bilenlerden sorayım diyorym internettende okudum ama hala bazi şeyleri anlamadım
ağrıkesici aldım yattim biraz ama
ay bu ne suzim ya yaniyo resmen beynim:26:
aman neyse bana bak sedayı ara
onun incelticisi varmış kameraya takmak icin onu al
Canim bi yerde bi yanlislik yapiyorsun :44:
Yeni eklentiden mi giriyorsun :26:http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan yapacan öbürü eski
Sonra
Eki Görüntüle 861082 bu sekilde yapistirman lazimbidaha dene bakim canim
Belki bünye alışmıştır, değişiklik yap bakalım.
Ben Antalya dayım canım, karıştırdın galiba, denemek lazım güzelmiş.
iyi akşamlar canım anca gelebildim.
İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.
Aman kaçırma, cıssss.
Evet hatırladım sanki, Allah kolaylık versin.
Hadi bakalım Suzim, çık da videonu koyarsın buraya izleriz.
Geçmişç olsun Allah şifa versin, o teşhisi doktor mu koydu, ne doktoruna gidiyosun onun için?
Allah rahmet eylesin, sizlere de boolç sabırlar versin.
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu etti benikendini şartlandırıyorsun daha şimdiden çok yiyucem diye yapma canım
bende canım öyleo potansiyel bende de var minemherkesinkini sevmem ama hosuma gitsin yeter demesinide bilmem ama :18:
şifa olsun canımmmmmmmine limonlu kahve içiyorum
şifa olsun inşallahh
kız annesi olmak zor, ergen annesi olmak dahada zorİdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.
internette şimdi inceledim videoyu 10 dakika her gün ayrılabilir teşekkürler
inşallah canımmslim in six pack gerçekten yarıyor mu bende yapim ya göbek benim de en büyük sorunum :26:
beraber denemeye ne dersin canım akşam gidip göbek bölgemizi ölçelim ve hergün deneyelim cumadan cumaya ölçüm yaparız uyar mı???
biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz
günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde
günaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.
Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))günaydin kizlar
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorumbugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin
konu burda yasayan yabancilar :86:
canim ben taze migren hastasıyım
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann
amaan öyle işte canım ya
daha alışamadık birbirimize
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım
diyorum ama dinlemiyoo
çok sağol canım
Dünkü Menüm
Kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Ara bir fincan şekersiz nescafe
Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata
Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:
Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm
paylasimin icin sagol canim
ohh affiyet olsunbak canim ne cekti haftasonu öyle yapayim kahvaltimi cilbir ve 2 dilim kara ekmek
günaydin minemicin disin asure olcek yeme okadar cok :18:yarin tarti günü birde
günaydin canim hayirlisiyla atlatirsin insallahkac kilo oldun ki gecen hastaneye gittim oyy yavrumlarim o bebekleri görünce dünyanin en güzel seyi aslinda mahsum bebisler yirim ben onlari cok tatlilar minacik minacik
biliyorum ballim yagecen sac tokasini bile cikartim toka takma sakin daha bi baski yapiyor basina biraz yat uzan insallah kalkinca gecmis olsun kiyamam
menün güzel canim 1 tane albeniden birsey olmaz ama aliskanlik haline getirme albeni desede alma onu
insallah faydasini görürsün canim
tadi nasil acaba limonlanilac niyetine icilir mecbur napcan aci cekmekdense benimde aklimda bulunsun sagol minem
hic unuturmuyum hahaadam ama kilomu sormiycakki burda nasil yasiyoruz okul zamanin nasil gecti gecmismi gelecegimi desecek birde sarki patlatayim insallah canli yayindir adam dediklerimi kesemezde
bende öyleyim yemek atmayi hic istemem ama kimse yemeyince hep bana kaliyor iste ondan sonrada
bi ara esim mercimek corbasi yapip duruyordun bi kac gün sesimi cikarmadim hefesi kirilir bidaha yapmaz diye ama sonra yeter diye bagirasim geldiicim disim mercimek corbasi olmusdun :111:
iyi fikir minderim bugün daha yapmamisdim
insallah gecer canim ya
Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
ye bence dene en yakın zamanda
çok sağol canım bilgi için
1 tanecik küçücük kasemi 2 lokmacıkmı yani :26:
işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazım
ben çok seviyorum aşureyi
sabah öğlen akşam 2 şer 3er kase yiyebilirim o potansiyel fazlasıyla mevcut bende
selam kızlar
Nasılsınız . Ben çok yoğunum. sürekli veli görşmelerim var. Okuldan geç çıkıyorum. bu ara sayfaya hiç ugrayamadım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:yeşil çay
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara: yarım porsiyon yalncı proftörol (kızım yedi ben artanları temizledim)
Akşam: salata
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay içtim
Spor: biraz sonra kızımı parka götüreceğim ,bende yürürüm 40 dak
iki günlük menümü paylaşmak istiyorum, hatam çok sanırım size göre. değerlendirebilir misiniz?
dün:
kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 dilim çavdar ekmeği, az beyaz peynir.
öğle: 1 büyük() kase sossuz makarna, 1 çay bardağı zero cola
ara: 1 kase yoğurt, 1 avuç kuru üzüm.
akşam: yaklaşık 200 gr ızgara tavuk, 4 yemek kaşığı pilav, 1 çay bardağı zero cola
gece: birkaç badem ve bir avuç leblebi
bugün:
kahvaltı: (dün eşim için havuç topu yapmıştım) ondan yedim üç tane:/
ara: 1 kase yoğurt, 1 mandalina
öğle: 1 tabak zy kereviz, biraz yoğurt
ara:3 tane sultani, yarım paket çubuk kraker
akşam da kırmızı et yiycem.
Böyle yemeğe devam edersen kilo milo veremezsin dediğinizi duyar gibiyim
Netten baktimda ,,tanimiyorum ama pedagog heralde nasil olmus ki bizde atv avrupa varda orada göstermiyor..kızlar şuan çok şaşkınım
sabiha paktunayı biliyorsunuzdur
3,5 yaşında bi çocuğun ölümüne neden olduğu iddia ediliyor
atvde konuşuyor şuan kendisini savunuyor tabiii
ama şaşırdım çocukta pek güzelmiş allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?