70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
Nasılsınız . Ben çok yoğunum. sürekli veli görşmelerim var. Okuldan geç çıkıyorum. bu ara sayfaya hiç ugrayamadım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir zeytin,domates,salatalık,1 dilim cavdar ekmeği yeşil çay
Ara:yeşil çay
öğle:ızgara tavuk,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara: yarım porsiyon yalncı proftörol (kızım yedi ben artanları temizledim)
Akşam: salata
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay içtim
Spor: biraz sonra kızımı parka götüreceğim ,bende yürürüm 40 dak

mine limonlu kahve içiyorum
şifa olsun inşallahh
insallah sifa olsun tatlim
şu kilo cetvelini bi yapamadım yaa
nerde takiliyorsun canim yardim edelim :26:
hadi profiterölü görmemis gibi yapayim güzel canim kolay gelsin

Rica ederim canim

iki günlük menümü paylaşmak istiyorum, hatam çok sanırım size göre. değerlendirebilir misiniz?

dün:

kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 2 dilim çavdar ekmeği, az beyaz peynir.
öğle: 1 büyük () kase sossuz makarna, 1 çay bardağı zero cola
ara: 1 kase yoğurt, 1 avuç kuru üzüm.
akşam: yaklaşık 200 gr ızgara tavuk, 4 yemek kaşığı pilav, 1 çay bardağı zero cola
gece: birkaç badem ve bir avuç leblebi

bugün:

kahvaltı: (dün eşim için havuç topu yapmıştım) ondan yedim üç tane:/
ara: 1 kase yoğurt, 1 mandalina
öğle: 1 tabak zy kereviz, biraz yoğurt
ara:3 tane sultani, yarım paket çubuk kraker
akşam da kırmızı et yiycem.

Böyle yemeğe devam edersen kilo milo veremezsin dediğinizi duyar gibiyim

günaydın fadime ablacım ben çok gerginim ya napsam da bişey gitmiyor artık napcağımı bilmiyorum akşam 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum :26: ve eminim bundan +dayım :18:
Belki bünye alışmıştır, değişiklik yap bakalım.

Ben Antalya dayım canım, karıştırdın galiba, denemek lazım güzelmiş.

Günaydinnn güzel bayanlarrr:80:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee
iyi akşamlar canım anca gelebildim.

İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.

Aman kaçırma, cıssss.

Evet hatırladım sanki, Allah kolaylık versin.

Hadi bakalım Suzim, çık da videonu koyarsın buraya izleriz.

Geçmişç olsun Allah şifa versin, o teşhisi doktor mu koydu, ne doktoruna gidiyosun onun için?

Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
Allah rahmet eylesin, sizlere de boolç sabırlar versin.

Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
başınız saolsun mekanı cennet olsun canım Allah sabır versin size de..
:26:

evet kuzu kandırmışş hainn tartıı bende ayranı fazla kaçırdım şişlikten ölüyorum ya akşam elbisemi alcam giycem olmicak karnım kocaman oldu yaa

kız kocan gideli 1 hafta bile olmadı ya bebekte 3 günlük değil ya ama yok 3 günlük diyorsan ben değilim o kadar gel börek çörek yaparım dedim kandıramadım seni

Benim ayarlar yandi herhalde onceden giriyordum topige dilek,tugba varken.kayseride oturan kimdi acaba? Neyse artik

Kızlarrr benim mesaim bitmek üzere

Hepinizi iyi mutlu ve hafif akşamlar diliyorum

Yarın Görüşürüzzz

Benimde mesaim bitiyor kizlar yetistirmem gereken isler var onlari bitireyim cikicam yarim izinliyim. Belki bildiri yapamam. Malum Sabah tartildim hic kaybetmemisim bu hafta, olurda yarin Sabah bi mucize olursa kesin bildiri yaparim
herkese iyi aksamlar

kendini şartlandırıyorsun daha şimdiden çok yiyucem diye yapma canım
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu etti beni
ama inan bana şartlamıyorum kendimi
sırf fazla yiyorum diye yapmamayı düşünüyordum hatta
aşure konusunda ayy fazla geldi şiştim falan yok bende
ama böyle diye fazla kaçırmayacağım tabi, tutacağım kendimi
o potansiyel bende de var minem herkesinkini sevmem ama hosuma gitsin yeter demesinide bilmem ama :18:
bende canım öyle
komşular gönderdi sağolsunlar
şekersiz olmuş güzel değilmiş falan dedim ama yedim
mine limonlu kahve içiyorum
şifa olsun inşallahh
şifa olsun canımmmmmm
inşallah işe yarar
İdare eder canım ya, yiyip içip ağlıyom, kızla uğraşıyom yine ne yapayım.
kız annesi olmak zor, ergen annesi olmak dahada zor
allah sabır versin

kızlar şuan çok şaşkınım
sabiha paktunayı biliyorsunuzdur
3,5 yaşında bi çocuğun ölümüne neden olduğu iddia ediliyor
atvde konuşuyor şuan kendisini savunuyor tabiii
ama şaşırdım çocukta pek güzelmiş allah rahmet eylesin

internette şimdi inceledim videoyu 10 dakika her gün ayrılabilir teşekkürler

Bende ise yaramisti ve 5. gunde fln net gorunuyordu alt karin toparlanmisti hemen ben gunluk sporumun arkasina koyuyordum..simdi ufakligim izin vermiyor jilian yapiyorum ona bile zor sabrediyor

Bende cok yaradi bilemiyorum ki hatta hala meyvesini yerim 3 yavrum var anormal bi göbegim yoktur

Masaallah bebis buyumus hazir gelicehi gunu bekliyor,,saglikla alirsin ins kucagina

Desene söhret olucan reportaj sonunda lütfen bize selam yolllaaaa :))
Nerde yasiyorsun canim?

Off cok zor ilerlemeden önlemini alamazmisin..mutlaka vardir birseyler,,bitkisel,,,rahatlatici hareketler fln ,,,ben cok inanirim da oyle seylere inandigim icin mi bilmiyorum cokta ise yarar...

Menü guzel:128:
Tabiiiii albeni disindaa

Ya ben cok seviyorum yumurta salatasiniii

Merak ettim ya reportaji ne zaman?

Basiniz sagolsun,,allah sabir versin

Ayni ben ayni bennnn

Afiyet olsun..yarin sonucunu merak ediyorum

1.menüde pilav yerine salata olsaymis ,,makarna kasen kücük + yogurt olsaymis :129::129: zerolar sifir seker diymi..sürekli icmiyorsan sorun yok ,,insanin cani bazen istiyor asitli icecekler amahep iciyorsan kilo vermene engel olmasada cok zararli..emin ol vaz gecilebiliyo...ben 1 kasa kutu colayi bi kavgunde bitirirdim simdi nerdeyse hic icmiyorum

2. menüde gayet güzel. Sultani nedir? Cubuk kraker fln sik sik yemiyorsan sorun olmaz ama hergun az birsey karisinca tum hafta ,,diyet menuleri cöpe gidiyor..ben gecen hafta cok dikkat etmeme ragmen hafife aldigimiz o ufak tefek atistirmaliklar yuzunden az verdim mesela ://

Netten baktimda ,,tanimiyorum ama pedagog heralde nasil olmus ki bizde atv avrupa varda orada göstermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…