iyi değilim kızlar
ya bide şimdi şunu düşünüyorum
ne yani şimdi benim hep böyle başımmı ağrıycak :26:
daha migreni kabullenememişken bu düşünce canımı sıkıyo hemde çoook
ataklar agrılar bulantılar ....
aklıma geldikce ...
minecim tatif icin sagol canım simdi deneyim dicem ama midem bulaniyo
kaçıyorum kızlar
günaydin kizlar
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorumbugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin
konu burda yasayan yabancilar :86:
hep bahane hep bahaneyok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi ay cok kalori yakarsin ne güzel bütün vucutun hareket halinde devam
saasulye diblesini ne kiz:111:
bende hic yemedim cig ispanak
hepiniz degerlisiniz tatlimhepiniziin ayri yeri var kalbimde
götürdün asureleri deseneben daha siftah yapamadim olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi
cok sagol canim
günaydin canim
makarna detoksu ne kiamanennn
günaydin bebisimbugün ispanak ye
dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki
tamam fadimem dikkat edeyim
günaydin
bugün dikkat et kuzu
günaydin canim
günaydin diyet arkadasim
gecmis olsun ballim yasagol
süper olur anlaştık incecik olana kadar
günaydin kizlar
güvercinin etkileri kizlar sonunda ünlü oluyorumbugün beni televizyondan aradilar benimle reportage yapmak istiyorlarmis esimi aradim dedim ben sana hep dedim ben ünlü olacam diye inanmadin
konu burda yasayan yabancilar :86:
hep bahane hep bahaneyok bende insaf minsaf yok :86:bana kim insaf ediyo :111: sacimdan ceke ceke kafamda sac kalmadi ay cok kalori yakarsin ne güzel bütün vucutun hareket halinde devam
saasulye diblesini ne kiz:111:
bende hic yemedim cig ispanak
hepiniz degerlisiniz tatlimhepiniziin ayri yeri var kalbimde
götürdün asureleri deseneben daha siftah yapamadim olsun eglenmis oldular cocuklar :13:
ama dün yemedim ve yarim kilo artidayim acaba ondanmi
cok sagol canim
günaydin canim
makarna detoksu ne kiamanennn
günaydin bebisimbugün ispanak ye
dogru diyorsun fadimem ömrümüz kosusturmakla geciyor kendimiz icin ne yapabiliyoruz ki
tamam fadimem dikkat edeyim
günaydin
bugün dikkat et kuzu
günaydin canim
günaydin diyet arkadasim
gecmis olsun ballim yasagol
iyi değilim kızlar
aklıma geldikce ...
kaçıyorum kızlar
paylasimin icin sagol canimAbla ben diyetisyene gidiyorum. İsinde cok iyi bir kadin. Sende kayserideydin yanlis bilmiyosam. Kadin kayserinin en iyisi ama bende is yok ki.makarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo
Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var
Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
Bidesebze detoksu var eger kilo vermem yavassa 1.hafta 2 gun makarna,2.hafta 2 gun sebze detoksu yapiyorum
ohh affiyet olsunGünaydinnn güzel bayanlarrr:80:
Sporumu yaptim dusumu aldim :122::124:
yumurtalarimda pisiyor guzel bir yumurta salatasi yapicam kendimeee
günaydin minem
biz sporda yapıyoruz bu hareketleri
plates adına
ama ben faydasını görmedim henüz
günaydın kızlar
nasılsınız
sabah tartıldım
68,4 ve 67 arası gidip geldim kaç kiloyum bilemedim hep farklı çıktı :26:
bugünde aşure yapacaz öğlene ıspanak salatası getirdim akşamda sadece aşure yiycem
umarım yatmadan tatlı krizine giripte aşureyi bulmam elimde
günaydin canim hayirlisiyla atlatirsin insallahgünaydın kızlar. eskilerden kim var bilmiyorum bebeğime kavuşmama az kaldı bende şiştikce şiştim bu arada allah kısmet ederse 16 aralıkta sezeryanla doğum yapcam.sonra bir kırkımız çıksın hemen dönicem aranıza yakında yuvarlancam valla.
biliyorum ballim yacanim ben taze migren hastasıyım
benim için herşey çok yeni bu hastalık hakkında bilgim yok:26: internetten bakıyirum....
bazen hafif ağrı olup geçiyor bazen o hafif ağrı migrenin sinyali oluyor felann filaaann
amaan öyle işte canım ya
daha alışamadık birbirimize
aslında anlaşamıyoruz ayrılalım
diyorum ama dinlemiyoo
çok sağol canım
menün güzel canim 1 tane albeniden birsey olmaz ama aliskanlik haline getirme albeni desede alma onuDünkü Menüm
Kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates-salatalık
roka-maydonoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Ara bir fincan şekersiz nescafe
Öğlen
1kase mercimek Çorbası
Salata
Ara bir fincan yeşil çay 2 kuru kayısı
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
İtiraf : Öğleden sonra dayanamayıp bitane albeniyi hüplettim:18::18::18:
Kızlar bu arada dün spor salonuyla görüşmem vardı . Kayıtımı yaptırdım. Kız heryerimi ölçtü biçti tartı vücut yagıma baktı kötü durumda değilsin dedi.İyinin biraz üstüne çıkmışşın dedi biaz bunu tekrar iyi yapıcaz dedi. Öyle çok kafama takıcak bişeyin olmadıgını söyledi vucut yagımda ortalamayı aşmadı valla sevindimm. Bugün başlıyorumm
tadi nasil acaba limonlan
canım bu tarifi bir dene bence faydası olur belki
Limonlu Türk Kahvesi - Nefis Yemek Tarifleri
hic unuturmuyum hahanazugur
bebğini sağlıkla kucağına al inşallah canim
mineeeeyiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa o na göre
suziii bizi unutmazsın demi hollywood a gidince
bak oralara geldiysen bizimde katkimiz var unutmab
ödül felan alırken " 70 79 topiğindeki arkadaşlarıma vee özelliklede ordaki dünyalar tatlısı, güzell, zarif, kibar, alımlı, nazik, mütevazi ... arkadaşım balkaymağıma katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim" demeyi unutma
bende öyleyim yemek atmayi hic istemem ama kimse yemeyince hep bana kaliyor iste ondan sonradamenü güzelprofoktörol ne:26::26:
bitti canım çok şükürya evde 2 kişiyiz ama 10 kişilik yemek yapıyorum.atmaya da kıyamıyorum.ya dondurucuya atıyorum ya da kaç gün yiyorumm
geçmiş olsun canım dikkat et kendineee
oh misssss
tebrik ederim,ben de spora bi başlayamadım yaayan apartmanın alt katında spor salonu var bir kere inmedim
menü de güzelalbeniyi görmedim ben nerde
iyi fikir minderim bugün daha yapmamisdimyeşilçaylarınızııı alın gelinnn
insallah gecer canim yaiyi değilim kızlar
aklıma geldikce ...
kaçıyorum kızlar
ama ne güzel 5 kiloya yakın vermişsin, nasıl başardın canım?? ben iki kilo versem üç kilo geri alıyorum
sagol canimmakarna detoksu vucut kilo vrmeyi yavaslattigi veya kilo verme durunca haftada 2 gun yapilan detoks. Makarnanin en buyuk ozelligi odem atmasiymis. Ancak detoksta hayvansal hicbisey yok(sut,yogurt,et,tavuk,balik vs)gecen haftalarda yaptim gercekten ise yariyo.
Soyle yapiliyo
Sabah 2 porsiyon meyve
Öglen bol salata(yagsiz)+1 kupa makarna(salcali-baharatli vs)
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam öglenin aynisini yiyosun
Ara 2 porsiyon meyve
Gün icinde enaz 2 lt su ve 2 tatli kasigi sivi yag (yemeklere katarak) alma zorunlulugu var
Yanliz haftada sadece 2 gun yapiyosun.eger kilo verme normale donmusse diger haftalarda yapmiyosun
evveeett videoyu indiriyorum hemen telefonuma hoophoopp hoop
sana da günaydın adriana limam benimmmeşhur mu oldunn hangi kanalda çıkarsın acep izlesek ya da videosunu paylaşırsın bizle ıspanak yiyemem ki kuzu öğlen ne çıkarsa ona göre ayar çekiyorum kendime bugün kadınbudu köfte var ıyy hiç sevmem çrba salata yoğurt üçlüsüne kaldım
tatlım hamile misin yoksam sen :26:mi geliyor anamm teyze mi oluyoruzz
valla guzelim kizim 2 bucuk yasinda anca 5 kilo verebildim iste :44: ama bundan sonra kararliyim yilbasinda 65 kiloyla olucam ins bugun moralim cok bozuk Sabah dayanamayip tartildim oyun bozanlik yaptim yani kizlar sonuc husran almamisim ama vermemisimde ins yarina kadar 50 gr gider diye umid ediyorumay aglanicak halime guluyorum sinirlerim bozuldu
sagol canimmakarna delisiyim zaten iyi oldu bu
hahavayananin kanalinda cikacam ama ben fotocenik degilim belki söyledigimi aktarir kameralara cikmadan hic sevmem kamerada cok tombik cikiyorum ama cikarsam görüntülügü kabul edersem ozaman youtube a bile koyarim dermissim
iyi canim corba salata yogurt dabugün kacamak yapmamaya daha cok özen gösterelim ki tarti yarin yüzümüze gülsün kuzu
kuzu molaya ciktim geldim döner salata ayran yedim ictim ohhgörüntülü olsun tabi red etme sakın bakkk yolda geçenler der aaa bu o tombikk kadınndiyee şaka yapıyorum tabi kuzum ne tombikler şişmanlar vaarr ooo kaçamak yapmamaya çalışıyorum kuzu karnım da acıktı ara öğünlüğüm de yok yemeğe kadar sabretcem artık inşallah 100gr dahi olsa eksi de olurum yeni tartımla tartılcam su şişelerinini denedim tam verdi kilosunu demekki eski tartım beni baştan yanıltmış sıfırdan başlıyor gibi olcam maalesef
amiiinnn sağol
canım yaa Allah şifanı versindoktora gittin mii:26:
aaaa hamilemiyim kız yokasa beenevveeett videoyu indiriyorum hemen telefonuma hoophoopp hoop
sana da günaydın adriana limam benimmmeşhur mu oldunn hangi kanalda çıkarsın acep izlesek ya da videosunu paylaşırsın bizle ıspanak yiyemem ki kuzu öğlen ne çıkarsa ona göre ayar çekiyorum kendime bugün kadınbudu köfte var ıyy hiç sevmem çrba salata yoğurt üçlüsüne kaldım
tatlım hamile misin yoksam sen :26:mi geliyor anamm teyze mi oluyoruzz
başınız sağolsun canım :26::26: hoşgeldin...Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
ye bence dene en yakın zamandabende hic yemedim cig ispanak
çok sağol canım bilgi içinYok canim onemli degil. haslanmis 1 kupa olacak.makarnayi haslayip salcaki sosunu karistirip sofraya gotururken 1 kupa kendi tabagima aliyorum.
1 tanecik küçücük kasemi 2 lokmacıkmı yani :26:mineeeeyiyosan bi kase ye aşureni hanım hanımcık benim canimı sıkmaaa o na göre
işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazımiyi değilim kızlar
aklıma geldikce ...
kaçıyorum kızlar
ben çok seviyorum aşureyigünaydin minemicin disin asure olcek yeme okadar cok :18:yarin tarti günü birde
mineee bende nasıl potansiyel var sence
ye bence dene en yakın zamanda
çok sağol canım bilgi için
1 tanecik küçücük kasemi 2 lokmacıkmı yani :26:
işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazım
ben çok seviyorum aşureyi
sabah öğlen akşam 2 şer 3er kase yiyebilirim o potansiyel fazlasıyla mevcut bende
mineee bende nasıl potansiyel var sence
yarın tartılıyoruz
kendini şartlandırıyorsun daha şimdiden çok yiyucem diye yapma canım
inşallah canımYeşil çayımı aldım geldim kızlar alışveriş sitelerine bakıyorum şimdide şöyle zayıflasam giydiğim yakışsa alışverişten eve giremezdim herhalde uzun zamandır ertelediğim alışverişlerimi toptan yapıcam gitsin göbecikler
basiniz sagolsun canim zor allah genc ölüm vermesin allah size sabir verinSlm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
bende arastirmaya calistim ama kökten caresi yok herhalde ballim bulamadimamiiinnn sağolgittim canım o koydu teşhisi ağrı kesici verdi içtim ama sanki bir parça hafifledi o kadar :26:
aaaa hamilemiyim kız yokasa been
o zaman daha büyük sorun var çocuğun babası kiiim
çünkü kocam yok biliyosun :26:
o gitti gideli sen suzi minder fadimeden başka kimseyle görüsmedim :26:
hanginiz yaptı bu çocuğuu
başınız sağolsun canım :26::26: hoşgeldin...
suziimm
senide alıntılamıştım :44:
evet suzim toka bile tutamıyorum kafamda :26:
suzim konu açmayı düşünüyorum bakalım
bilenlerden sorayım diyorym internettende okudum ama hala bazi şeyleri anlamadım
ağrıkesici aldım yattim biraz ama
ay bu ne suzim ya yaniyo resmen beynim:26:
aman neyse bana bak sedayı ara
onun incelticisi varmış kameraya takmak icin onu al
o potansiyel bende de var minem
ye bence dene en yakın zamanda
çok sağol canım bilgi için
1 tanecik küçücük kasemi 2 lokmacıkmı yani :26:
işe yararmı bilmiyorum canım ama suzimin dediği gibi ilaç niyetine, bidenemek lazım
ben çok seviyorum aşureyi
sabah öğlen akşam 2 şer 3er kase yiyebilirim o potansiyel fazlasıyla mevcut bende
Slm arkadaşlar ben uzun bir ara topiğe katılamadım. Çünkü 21 yaşındaki yeğenimi kaybettim. Biraz toparlanmaya çalışıyorum. Tekrardan sizlerle devam edecem kaldığım yerden. dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?