70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar firsat bulup gelemedim kusura bakmayin benim oglan nisanda falan atesliydin hastaliklan ugrastik biraz daha iyi simdi sükür öksürük var daha birde burnu akiyor ama nisan sirasinda napcagimi bilemedim gitmeye gidemedim abla olarak esimle eve gönderdim artik oglani nisan güzel gecti ben haric tabiiki kuaför sacimi emekli ögretmen gibi yapti hic begenmedim daha anlatacagim cok sey var ama saat 3 olmus günlerdir yorgun düsüyorum bugün hemencecik yatmadan yazayim dedim öpüyorum sizi cok unutmayin beni
bu arada homini girtlak yiyorum yine yolun beni geldigimde tartiya cikmiyorum gecen haftadan beri ben tartiya cikmiyorsam saldim demekdir zaten
resimde paylasacam insallah nezaman yine tekrar gelirim öyle 5 dakika girip cikmak da istemiyor gecmisi de merak ediyorum o yüzden bi firsat buldugumda yine gelirim

Ins yaptigim 3 günlük diyettten cok ümitliyim..ben eskiden de yapmistim bunu yani yillar yillar önce hic aclikta hissetmiyorsun ..bakalim sonuc nasil olucak..aksam annemlere gidicem ama insyemegimi yiyip gidicem ordada nic birseye elm sürmiycem ( zamanlama kötü oldu ama 3 gunluk emegimi cöpe atmiycam

naber kizlaresim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle

Benimde tam tersi yalniz kalinca duzenli yiyorum :))

Ayyyy kiyamam. Cok konuldiysa asurede asure diye canlari cekmistir.. Bi komsuda götürmemis mi?. Ögrenci bunlar verelim diye

Cok gecmis olsun canim
Gecmisi fln bosver .. O yorgunlugun ustune ..hicbir havadis yok,,menulerimizi yazdik okuduk duruk extra bi durum yok :)
Yada ballikaymak gelince sana bi özet gecer..

Ama niye yiyorsun ki simdi ne alaka aaaa aaaaa

selam canım.
Bencede akşam salata ile geiştir.
salatayla geçiştiremedim ama çokta yemedim :26:
arkadaş araba aldı tatlı getirmiş okula bana ikram edilen baklavayı nasıl geri çevircem :26:
en büyük zafım, regl bitti yeni onunla ilgisi yok

ölçüleri spora gidiyorum ben orada alıyorlar
göğüsü alıyor tam göğüsün altından alıyor orası bel oluyor sanırım
göbek deliğinden alıyor orası göbek oluyor karın neresi bende bilmiyorum kağıttan yazmıştım ben
kalçayı alıyor birde poponun hemen altından alıyor orasıda basen kollar bacaklar falan işte
bugün yine ölçü alınacak karınla göbeğe bakarım
naber kizlaresim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle
sanki daha az geliyorsun kuzum bide :26:
hoşgeldin aramıza
ceza sistemi yok haftalık liste yayınlıyoruz cuma günleri tartılıyoruz buraya yazıyoruz
geçmiş olsun canım
çocuk hasta olunca insan bişeyden zevk alamıyor eminim seninde nişan güme gitmiştir
facede gördüm fotolarını güzel olmuşsun neden beğenmedinki
oğluşunda iyileştiyse fırsat yarat gelmeye çalış suzim

günaydın kızlar
alıntı yapıp yazdım ama hata geçici olarak servis dışı olmuş site sil baştan yapcam artık

yok canım 4 ay sonra anca bakarım gelinlikcim belli ama nişanlığımı diken kadına yaptırcam onu da herşey istediğim gibi olmuştu çünkü büyük ihtimal yine o olcak

aynen dediğin gibi valla canım ya kendimize hırs yapmamız gerekirken daha bi saldık gerçi mine yine eksi de ama ben artıdayım baktım bu sabah maalesef

içeme çekerim göbeğimi kuzum bende bende sabahları zıplıyorum 3 gündür abim bakıyor bana öyle aşşalar gibi böyle zayıflicanı mı düşünüyorsun diye bende ona sen kendine bak diyorum erkek olmasına rağmen 72 kilo kendimi onla kıyaslıyorum bi de

yazılanların altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki kutucuğa tıklarsan tik işareti oluşuyor sonra cevaplamaya geçince toplu olarak yazılıyor

:26::26::26:

iyiyim kuzucumm sen nasılsın gelmiyrsun eskisi gibi çok mu yoruyo yumurcaklar seni
benim kardeimde sen gibi okul öncesi öğretmeni kaç gündür başımın etini yiyor ne alcan bana öğretmenler gününde diyee bende dün gidip saksıda güller vardı bauhausta ondan aldım iki tane çok sevindi garibim benim de çok hoşuma gitti açıkcası

çok geçmiş olsun Suzim en kısa zamanda iyi olur inşallah sende aramıza dönersin nasıl geçti nasıl oldun merak ediyorum bende gerçekten seni ben paylaştım gördün mü beni

[

Hadi bakalim fark cikar ins, böyle olunca insan daha cok dikkat eder diymi..gögsun hemen aldi bel olmazki bel oyuk olmuyor mu
Neyse bakarsin bugün

Günaydın kızlar,

Uyguladığım yoğurt kürü bu...

2. takımdaki arkadaşlar önerdiler bende deniyorum :)

YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
karıştır her öğünden önce muhakkak ye atlama çok güzel kilo verdirtiyor denemelisin

Ben bugun öğleden sonra izinliyim kızlar...

Geçmişe bakamadım işlerim yoğun, ya KK da sıkıntı var yada bizim iş yerindeki nette çok yavaş açılıyor.
Şimdi işlerimi toparlamam lazım,öğleden sonrada misafirim var telden de bakamam.

Yarın görüşürüz...

ben kendi cezamı kendime verdim zaten, akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, bir de geçen pazartesi miydi yaptım, sabah da 40 dakika yürüdümNaber

güzel menü afiyet olsun.

Yaptım canım geçen gün yaptım, bir de dün yaptım, sabah da 40 dakika yürüdüm, işte 3 gün demiştim yaptım yani

Maşallah canım süpersin

Kız benim eşimin adı da Fatih

hoşgeldin canım,
Hergün menü yazmaya çalış, cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu bildiriyorsun, liste yayınlanıyor.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, sen iyileş de gerisi önemli değil, oğluşuna ve kendine iyi bak canım

Ben biliyıorum bunu, uyguladığın zaman gerçekten faydası oluyor, özellikle de göbek bölgesine çok faydalı, tavsiye ederim, ama çörekotu yoktu benim yaptığımda.:26:

Ben bugun öğleden sonra izinliyim kızlar...

Geçmişe bakamadım işlerim yoğun, ya KK da sıkıntı var yada bizim iş yerindeki nette çok yavaş açılıyor.
Şimdi işlerimi toparlamam lazım,öğleden sonrada misafirim var telden de bakamam.

Yarın görüşürüz...

geçmiş olsun tatlımmmmm
canım eşim de diyet yapıyor. o zaman çok düzenli yiyoruz
minecim eşim evde olmayınca bekar hayatı yaşıyorumhergün bir komşuda ya da arkadaşlarla dışarıda oturuyorumm

canım sürekli mi uyguluyorsun bu kürü:26:yoksa detoks gibi mi:26:

Ne kadar süre yapicaksin? Sen tecrubelerini paylasirsin..bizde yapariz cokta saglikli bi r gibi görünüyo

Kolay gelsin

Heeee aferim bizden kacmazz
Saol canim insaaallah sonucta iyi olurda ..yoksa deliriyor insan

Hiiii hemen firsata ceviriyosun yaniii
Cok ayippp

kızlar arkadaşım bana göbek bandı almış dün akşam onu verdi bende yapıştırdım sabah nrmalde akşammış şimdi sitelerden bakıyorum da kimse memnun değil ünlüler dışında psikolojik midir bilmem ama içten içe sancım var

günaydın kızlar
alıntı yapıp yazdım ama hata geçici olarak servis dışı olmuş site sil baştan yapcam artık
sabah yazdım yazdım okadar
sonra bibaktım bakım varmış
gitti yazdıklarım dedim ama paylaşılmış şüdür
Hadi bakalim fark cikar ins, böyle olunca insan daha cok dikkat eder diymi..gögsun hemen aldi bel olmazki bel oyuk olmuyor mu
Neyse bakarsin bugün
orası sırtmıydı yoksa
ama bel diye alıyor sanırım en ince yeri oluyor işte
ben kendi cezamı kendime verdim zaten, akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, bir de geçen pazartesi miydi yaptım, sabah da 40 dakika yürüdümNaber

yarın görcez dil uzatmayı
hadi bakalım
minecim eşim evde olmayınca bekar hayatı yaşıyorumhergün bir komşuda ya da arkadaşlarla dışarıda oturuyorumm
ooooh gez bakalım hayatını yaşa şekerim boşver diyeti

canım sürekli mi uyguluyorsun bu kürü:26:yoksa detoks gibi mi:26:
canım onu her anaöğünden yarım saat önce yiyorsun
bende denedim biara ama yapamadım
okula getirdim unuttuğum oldu
evdede aceleden unutup yemeğe başladığım oldu
falan filan yapamadım
birde bırakınca daha çok göbeklenirsem diye korktum
Bir yumurta ve bir ekmekten olusan yemegimi eglenceli kilma cabasi
Eki Görüntüle 867982
ooooh afiyet olsun
bende sabah yediğimi paylaşayım güzel oldu
bende almıştım biara
ozamanlar 50li kilolardaydım neyime gerekse kemer
şimdi nerde onuda bilmiyorum işe yaramamıştı pek
başka ne zararı olacakki

Ayyyy kiyamam. Cok konuldiysa asurede asure diye canlari cekmistir.. Bi komsuda götürmemis mi?. Ögrenci bunlar verelim diye

vermemiş galiba onların da canları çekmiş dr.oetker'in hazır aşuresi varmış onu almışlar ama beğenmemişler benden istediler.
ben de olayı biraz abarttım sanırım 4 tencere aşure çıkcak doyasıya yesinler artık

yok canım 4 ay sonra anca bakarım gelinlikcim belli ama nişanlığımı diken kadına yaptırcam onu da herşey istediğim gibi olmuştu çünkü büyük ihtimal yine o olcak

evet ya bu işlerde güvendiğin, bildiğin bi yer olması çok önemli

Kız benim eşimin adı da Fatih

çok tatlı değil mi amaa

bebişim araştırmadan kullanmasaydın :26: bi baktı mı zarar gören olmuş mu acaba :26:

kemer değil canım koli bandı gibi bişey hatta resmini paylaşimm

sabah kahvaltıya yaptığımı paylaşayım bende
denerseniz çok doyurucu ve lezzetli

çavdar ekmeğiyle
beyaz peynir, 2 yaprak roka yarım domates 1 yaprak taze soğan ve 5 zeytinden oluşan tostum

şimdi bişi sorcam
ben bu buğdayları akşamdan bi taşım kaynatıp altını kapattım sabaha kadar durdular
sabah tekrar kaynatmaya koydum 2.5-3 saat daha kaynıcak olarak yazıyor tarifte
buğdaylar ezilcekmiş o zamana kadarmış
1 saat filan oldu ben koyalı
buğdayları ezmek için ben bişey yapmıcam dimi kaynadıkça onlar ezilcek :26:
ilk defa yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…