Seni cok iyi anliyorum canim.evliligimizin baslangicinda cok sorunluyduk hamilelik dogum derken kilo alsamda dogumdan sonra yine fena degildim.ama sonraki huzursuzluklarda yedim yefim yedim.sanki onlar bu acligimi uzuntumu bastiriyor unutturuyordu.sonra bi baktim ben olmusum bi yag cuvali.boy kisa bide kilo.sonra dedimki hicbisey benden benim sagligimdan onemli degil.simdi o gunlere aciyorum keske kendime bunu yapmasaydim diye.simdi sana diyorum lutfen kendine bunu yapma sen herseyden daha degerlisin unutmaGünaydın kızlar
İşe geldim işte kahvaltı yapıyom bi yandan akşam yazdıklarınıza baktım.
Salatalık kemiriom yavaş yavaş yiyom tadı çıksın.
Ağustosta spora başlamıştım öyle her akşam sporda değilim ama haftada 2-3 kere gidiorum işte.
Ocak'ın sonunda bitio üyeliğim.Şimdi herkesin derdi ben.. Kilo verdin mi niye veremedin vs vs
Size ne uleyn parasını verdim üstüne de yedım veremedim + üstüne bide 7 kilo aldım
Nolcek bu halim hiç bilmiyorum.
Duygusal açmışım ama net öyle dio
Asagida oynaşan smile lerden halay cekenini goremedim kiz:)yoksa dun ile bugun arasinda -800gr fark var.sonunda vucudum sasirdi.ben umidi kesmistim ama yupppiiiiii
Coooookkkk mutluyum
Günaydın kızlar
Ağustosta spora başlamıştım öyle her akşam sporda değilim ama haftada 2-3 kere gidiorum işte.
Ocak'ın sonunda bitio üyeliğim.Şimdi herkesin derdi ben.. Kilo verdin mi niye veremedin vs vs
Size ne uleyn parasını verdim üstüne de yedım veremedim + üstüne bide 7 kilo aldım
bende gelmeye çalışçam artık olmuyo yoksa
günaydın canım nişanlanmışsın hayırlısı olsunAllah tamamına erdirsin inş
Seni cok iyi anliyorum canim.evliligimizin baslangicinda cok sorunluyduk hamilelik dogum derken kilo alsamda dogumdan sonra yine fena degildim.ama sonraki huzursuzluklarda yedim yefim yedim.sanki onlar bu acligimi uzuntumu bastiriyor unutturuyordu.sonra bi baktim ben olmusum bi yag cuvali.boy kisa bide kilo.sonra dedimki hicbisey benden benim sagligimdan onemli degil.simdi o gunlere aciyorum keske kendime bunu yapmasaydim diye.simdi sana diyorum lutfen kendine bunu yapma sen herseyden daha degerlisin unutma
ya o gidiyor da çok aç hissediyorm kendimi :26:
tadını çıkar salatalığın her zerresi önemli kızıımm
spor insanı acıktırıyor ama :26:
öf insanların kilomuz hakkında konuşmalarından bende hiç hoşlanmıyorum
geçen bi arkadaşım dedi nişan kıyafeti bakarken benim göbeğim olduğu için öyle her kıyafeti seçemezmişiz
bu yüzden ayırmalıymışız filan
sinirlendim bende görcek herkes
amin tatlım çok sağol nişan 22 aralıkta inşallah
Hic sorma cok kisayim.bodur maki bitkisi gibi hissediyorum.ole istebebişim boyun kaç ki? beden kitle indeksin yüksek görünüyor :26:
cok konusuyolar dilekim yaaGunaydınn :)
Nickini hatırlayamadım valla. Kısa bi süre takıldın herhalde yoksa aklımda kalıyodu :)
Aldım tabii ki her dobik gibiiii almam mıı?
İsim neydi bu arada tanışalım :)
Ne dövüon uleynnn hatunları
iyiiyim canimm sükürrYıııaaa Dilekkkkk
Naber balkaymağım?
İyi misin geldiğinde görüşürüz artk.
yavrum bak simdi
canım benim bi ara gelde anlatt kitap gibi hatunsun valla biz yeni yetmelere öğreteceklerin vardır tabimesela karanfil çayını senden öğrendim ben ilerde mutlaka işime yaricak
hmm gerci karar sonra degismis canim dur oraya yazayim benAmanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstık
500 gr. verme yarışı, veremeyenler haftaya 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, ekleyelim mi seni de?
Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisi
yavrum
ahahaha
düğünden önce de teyzem ablamla konuştuydu çok komik geliyor bana bu konuşmalar
sen de bana anlatsanaaa
dersini aldıydım da tabii pratiği bilmek ayrı bir şey senin gibisini bulamam anlatması için
canim ya ben tamam dersem yalan söylemis olurum :26:olur o şekilde de, cuma günü ona göre duyduk duymadık demesin o zaman yazayım burdan,
BU HAFTA EN AZ 500 GR.VEREMEYEN HERKESE CEZA VAR ARKADAŞLAR
VERENLER DE KENDİNE İSTEDİKLERİ BİŞEY ALACAKLAR-FOTOSUNU DA BURADA PAYLAŞACAKLAR
CEZA HAFTADA 3 GÜN 40 AR DAKİKA SPOR YAPILACAK
hemen hazirsin yaniiyanliz birakirsan olacagi bu napim
sorma canim ya yatakdayken cepden baktim alinti yapmisdi biri öyle okudumçok teşekkür ederim canım benımmm
ayyy kıyamam ruyasına kadar gırmıs.. ama işte ınsan korkuyor zor anındada polısı cagıramazsan kımı cagıracaksın ne hemen yanında olabılecegıne guvenıyorsun artık ne de adil olacagını...güvenlık ınsanın temel ıhtıyaclarından.. onu hıssedıp huzur bulamazsan naparsın bılmıyorum kı:44:
çok teşekkür ederim ... bununla atlatmıs oluruz ınsallah... rabbım kımseye kaza bela vermesın..
oyyyyyyyyyyevettt lesliee
bayılıyorum o kadnı vıdeo larına ama bır senedır yapmayınca mazıde kalmış ismiiiçok sagolun genclerrrrrrrrrr
(sankı ben kac yasındasam:)
yok onu sevmedıydımm leslıe buuu
evettttttttttttttttttttt
leslıeeee evt cnmmm
evt kandı capımda emzırerek kg vermeye calısyorum dılek ımmmmpasam ii olsun da verırım ınll
bak buda paşamm ın pozları sızlerı cok opöyooo
Eki Görüntüle 875044
selam kızlar
sabahtan beri okudum ama alıntılarım çıkmadı :26:
niye böyle oldu anlamadım bitoparlandım yazmaya hazırlandım ama sayfa boşşşşş
neyse
ababacım tarifimi denemişsin seninde eline sağlık canım beğenmenize sevindim
mindercimde takip ediyorumuş tariflerimi
bu aralara diyet şeyleri paylaşmayı düşünüyorum
buradada paylaşalım birbirimizle
fikir olur hem
başka ne vardı hatırlayamadım
kaza yapan arkadaş vardı sanırım rapunzel geçmiş olsun canım
suzim senide öptüm balkaymağım senide dilekcim senide
ayyy herkesi öpüyorum
ama ben çok hastayım ölüyorum sanırım hiç bukadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum vücudum dökülüyor resmen
kızım hasta olduğunda falan izin alırım, yüzüm olsun diye izinde almadım çok fenayım
diyet ne olur bilmem ilk defa iştahım gitti
hayatımda ilk
hosgeldiinselam arkadaşlar yıllardır bende zayıflama diye ömrümün yarısını geçirdim tam 12 yaşından beri diyet hayatımda.
15 yaşında 69 kg dan 48 kg düşme maceramdan sonra iş hayatıyla beraber geri gelen kilolar tekrar savaşa sebep oldu.en son geçen kış yoğun spor(haftanın 5 günü spinnig-kasıcı diyet)sadece verebildiğim kilo 8 civarıydı.bana göre oldukça az olan kg kaybım yinede motive ederken sporda kaybedilen minerallerle beraber demir eksikliği ve b12 baş gösterince spordan da oldum.saolsun firmamızın doktoruna halsizliğimle alakalı yakınırken bana kg sorununda var depresifliğinde hadi tiroidine bakalım deyince neden kg vermemin bukadar zorlaştığını anladım.kısaca zayıflamakta zorluk varsa troidle alakalı olabilir.şimdi tiroidle alakalı tedavi aşamasında tekrardan sizlerle sizin deneyimlerinizle kabulde ederseniz beni zayıflamak istiyorum umarım tabi
hosgeldiiinn kürkcü tükkaninaakızlarrrrr selammmm
bence söyleme ..söliiiim mi?sölemiiiim mi?
ay canimmmsarılammm
bi öpüverem of yav nolcek böle hep hep iş nereye kadar didincem ben
bekçiniz yok tabi kalırsınız böle
ben varken bölemiydi
topikte kuş uçmuyordu
panterim benim çatal karam çingenem vay vay
https://www.youtube.com/watch?v=ZE3dWlgKg-E
nası yazdım sana alamanca ama
ama kötü olsa derim bence ben beyendim
kal kiz burda gitmeeeeyiyorum yiyorum yiyorum
3 kilomu geri aldım insanlıktan çıkmaya ramak kaldı
yakında matruşka bebeler gibi olacak arkada koca bir tampon
uzun ve geniş araç yazdıracam:26:
ıhlamur adaçayı zahter içe içe bı hal oldum gunde 5-6 bardak :/ ıcıne bır de lımon sekerı de kıstık ya sekersız ıcmek ıcımden gelmeye gelmeye ıcıom valla... bide bide kurt demişken; böyle mi kapacak yani kurtt:
Eki Görüntüle 875529
gecende mönüne yorum yaptim ama cevap vermedin tursu ile ilgili...minderbob menusunu sunar
sabahh
Eki Görüntüle 875712 Eki Görüntüle 875711
dereotu,maydonoz,salatalik
peynir
yumurta
2 dilim fume hindi (cok seviyorummmmmmm)
ekmek
filtre kahve
ara
turk kahvesi
2 kare bitter
ogle
Eki Görüntüle 875713
turlu yemegi
mor lahana salatasi
yogurt
roll ekmek
ara
karton bardakta filtre kahve
yine karton bardakta beyaz cay
(firmalar ikram etti,sekersiz ictim:18::18:)
aksam
Eki Görüntüle 875714
starbucksa gittik is cikisi..
1 kupa macchiato (240 kaloriymis)
yarim dilim yas pasta
baska da bisi yemedim..
aksam nerde :44:Kizlar menum
Sabah kalkinca bir domates bir portakal ceviz peynir
Oglen bir kasik yag ile kizarmis kizartma sehriye corbasi yogurt havuc turp salatasi ve cikolata maalesefff
Amaaaaaaaa
Sabah 40 dk kadar plates ve az once 3 mil leslie yaptim yaaa
Opuyorum sizleri zayif saglikli huzurlu gunler bizim olsun mucukkkkkkk
amannn duygusal acligin varsa su anda yedigin hiyara bakGünaydın kızlar
cok konusuyolar dilekim yaa
hemde ben yokkenbende kiskaniyom söylemesi ayip
iyiiyim canimm sükürr
sende iyisinkal buralarda gitme kiz
amannn duygusal acligin varsa su anda yedigin hiyara bak
giden o iste
bos verrrr herseyin hayirlisi belkide Rabbim seni kurtardi ileriki zorluk ve skintilardan
ya o gidiyor da çok aç hissediyorm kendimi :26:
tadını çıkar salatalığın her zerresi önemli kızıımm
spor insanı acıktırıyor ama :26:
öf insanların kilomuz hakkında konuşmalarından bende hiç hoşlanmıyorum
geçen bi arkadaşım dedi nişan kıyafeti bakarken benim göbeğim olduğu için öyle her kıyafeti seçemezmişiz
bu yüzden ayırmalıymışız filan
sinirlendim bende görcek herkes
amin tatlım çok sağol nişan 22 aralıkta inşallah
Seni cok iyi anliyorum canim.evliligimizin baslangicinda cok sorunluyduk hamilelik dogum derken kilo alsamda dogumdan sonra yine fena degildim.ama sonraki huzursuzluklarda yedim yefim yedim.sanki onlar bu acligimi uzuntumu bastiriyor unutturuyordu.sonra bi baktim ben olmusum bi yag cuvali.boy kisa bide kilo.sonra dedimki hicbisey benden benim sagligimdan onemli degil.simdi o gunlere aciyorum keske kendime bunu yapmasaydim diye.simdi sana diyorum lutfen kendine bunu yapma sen herseyden daha degerlisin unutma
günaydiiinn
güzel bir gün olsun insallahhhh
dün inanilmaz dereede yorgun ve uykusuzdum kizlar :26:
ve sunu farkettimki neden bilmiyorum ama ben uykumu alamadigim zaman
canim sürekli tatli seyler,ve hamurlu seyler istiyo :26::26: neden olabilirki bilginiz varmi :44:
dünde öyle oldu malesef öyle seyler yedimki
bugün cezaliyim bakalim artik toparlayabilecekmiyim
aslında yakınından biriyle iddiaya girsen çok ii olabilir
biz erkek arkadaşımla kapışıyoruz şu anda
onun kazanacağı kesin de işte o da zayıflasın diye yarışmaya başladım
düğüne az kaldı yaa akşamın bi vakti patlamış mısır mı yenir
nişanlanıyorum şimdilik
bakalım yakında da düğün olur inşallah
şu güzel menünün arkasından bu olmuş mu şimdi bebişim
Kizlar menum
Sabah kalkinca bir domates bir portakal ceviz peynir
Oglen bir kasik yag ile kizarmis kizartma sehriye corbasi yogurt havuc turp salatasi ve cikolata maalesefff
Amaaaaaaaa
Sabah 40 dk kadar plates ve az once 3 mil leslie yaptim yaaa
Opuyorum sizleri zayif saglikli huzurlu gunler bizim olsun mucukkkkkkk
çok çok geçmiş olsun canımmmizmirde oturuyorum canım
saol ya evet inan hayret ediyorum bana yapılanı etrafındakilere yapsalar namus davası sayarlar ne donum kalmış ne südyenim
hindi füme mi:26:
pek bi enerjik gördüm senigüüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:
erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::122::122::124::124::124:
Allah zihin açıklığı versin ablacım,hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin işallahhhhCanım kilosu sabit olan bişey koy tartıya, mesela 2,5 luk veya 5 kiloluk şişe varsa, koy tartı bozuk mu sağlam mı anlarsın, daha bugün var hemen pes etmeseydin keşke, belki yine de gider, spor da yapıyorsun, ödem vardır belki.
http://img2.blogcu.com/images/a/s/l/aslihansahin/pc060010.jpg için Google Görsel Sonuçları
e zaten öğlen mercimek köftesi-akşam da makarna yemişin, onlar da ölçü nedir, ne kadar yedin? Akşam özellikle hamurişi-pilav yememeye çalışmalısın canım.
Gelsene buraya biz senin saçını başını yolarız itinayla
Of canım ya size bişey olmamışya boşver gerisini, Allah korumuş, tabii can sıkıcı bir durum ama siz sağ salimsiniz
Allah onları bildiği gibi yapsın
He canım aynen öyle yapcam, sen gel
kız ne güzel gidiyodu resimlere bakarken sondakileri ben görmedim haaa ona göre
Günaydın canım,
Kızlarrrrrrr dua edin benim kıza, şu an sınava girmek üzere, SBS, Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah.
Gunaydin kizlar
Eskiler gelmis topigimiz senlenmis hosgeldiniz kizlar.
Hemen dunki menumu yazayim.diyetisyenin verdigi sok protein diyeti 2 gunluk
Sabah 2 dilim light ekmek
40 gr beyaz peynir(evde peynir kalmamis bende 25 gr kasar yedim)
Bolca marol
2 br sekersiz cay
Ogle. 100 gr tavuk haslama
Bol yagsiz salata
Ara 1/2 cup yogurt
Aksam 100 gr tavuk haslama
Bol salata
Ara. 1/2 cup yogurt
2.5 lt su 1 kupa yesilcay 1 kupa 2in1 nescafe
Günaydın kızlar
79 a dayandım ve nasıl vereceğimide biliyorum.Çocuklarımın bana dedikleri şu sakın gülmeyin diyeceğim ama güleceksiniz biliyorum Anne CAN SİMİDİ gibi oldun :)))Yanlardan fışkırıyor diyip gülüyorlar.Haklılarda.offfffffffffff
maşallah Allah bağışlasın hayatım emzirirken bazı insanlar çok güzel kilo veriyor bazılarıda benim gibi pehlivan oluyorlar. bi arkadaşım var 85 kilo ile doğuma gitmiş emzirirken geri 50kiloya kadar düşmüş görmeniz lazım model gibi kadın maşallah
hayatım biliyorum bende de var o çaylardan da çok midemi ağrıtıyor böyle midem parçalanıyor gibi oluyor
sosyete mantisi nasil oluyor fadimem
insallah verecegizde sen gidiyon geliyon bak ben yine ayni suzi hic degismiyomgit gel hep 73 hep 73
bende bahane bitmiyor istahim acildimi havalar sogudu kar yagdi ondan diyorum
bi ara yanima gelip zayiflatacakdin beni umutsuz vakayim ben
ay iyimis
ha anladim ilk elbise faceden bakim dedim acmadi ama anladim simdievet oda cok hos yakisir senin gibi seker kiz a
oyyy oyyy masallah allah nazarlardan saklasin
hepimiz aynimiyiz bende hep büyüklere gidiyorum herseyde ac kalacam saniyorum herhal
ay gözlerim sasi oldu cizelgenin icinden tektas nerde diye ariyom
cok gecmis olsun minem bu havalar tam hasta olma havasi
sagol minem harikasin
ay ne güzel :103:
ay ne güzel :103:
yok kız ben minik kibar bişey beğendim
elim küçük kocaman şey takıp yanına bi de alyans takınca parmağın o küçük kemiği kapancak :26:
alyansımı da olabildiğince ince seçmeye çalışcam :26:
seninkiler de güzelmiş ama bebiş
minderbob menusunu sunar
sabahh
Eki Görüntüle 875712 Eki Görüntüle 875711
dereotu,maydonoz,salatalik
peynir
yumurta
2 dilim fume hindi (cok seviyorummmmmmm)
ekmek
filtre kahve
ara
turk kahvesi
2 kare bitter
ogle
Eki Görüntüle 875713
turlu yemegi
mor lahana salatasi
yogurt
roll ekmek
ara
karton bardakta filtre kahve
yine karton bardakta beyaz cay
(firmalar ikram etti,sekersiz ictim:18::18:)
aksam
Eki Görüntüle 875714
starbucksa gittik is cikisi..
1 kupa macchiato (240 kaloriymis)
yarim dilim yas pasta
baska da bisi yemedim..
aslında yakınından biriyle iddiaya girsen çok ii olabilir
biz erkek arkadaşımla kapışıyoruz şu anda
onun kazanacağı kesin de işte o da zayıflasın diye yarışmaya başladım
düğüne az kaldı yaa akşamın bi vakti patlamış mısır mı yenir
nişanlanıyorum şimdilik
bakalım yakında da düğün olur inşallah
güüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:
erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::122::122::124::124::124:
79 a dayandım ve nasıl vereceğimide biliyorum.Çocuklarımın bana dedikleri şu sakın gülmeyin diyeceğim ama güleceksiniz biliyorum Anne CAN SİMİDİ gibi oldun :)))Yanlardan fışkırıyor diyip gülüyorlar.Haklılarda.offfffffffffff
yavrum bak simdi
önce ayak ucunda yürümeyi ögren
gece rahat uyumak istiyosan
kocisi önceden uyutup ayaginin ucnda yavaaas yavasss yataga gidicen :18:
sesssizceee yataga sivisim uyucan
kiz ne karanfiliikiz o normal enerji icin
gelll yavrummm kacmaaAhahahha sabah sabah iyi güldürdün canım gene
Hıyar yerken aklıma gelır artk
Muhabbet varsa bende varım da bi ara geldiğimde pek kişi yoktu ondan kaçıyodum.
Hadsiz insanlar çokZaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar
İşte psikolojik tamamen o dönemleri bi kere atlattım iyi biliyorum ama al ver olayı..
İnsanı iyileştirecek olan gene kendisi.. Düzelicem insaallah sadece zaman.
Kolay değil 5 yıl görüştüğüm biriydi. Yani hayatımdan biri çıktı gitti.
Her acı aynı şiddetiyle kalmıyor tabii :)
en güüzeli corba salata ve yogurthanımlar günaydın.forum takipte kilo aralığı gözüme takıldı da.
akşam yememeyi nasıl başarıyorsunuz? en geç kaçta yiyorsunuz? yerseniz-içerseniz de neler oluyor bunlar?
böyle aradan giriyorum ama kusura bakmayın lütfen.:26:
senden ögrendiklerimleGünaydın cicim
Uykusuzluktan mı bilmem ama hava ve sabah kahvaltıyı tam etmeyince gün devam ederken bi sürü şey tıkıyorum ben ağzıma
Sen ne ara 64e düştün ayrıca çok pis kıskandım.
belli bi zaman sonra gidiyolar bacim
mersii bebeğimmm Allah herkese nasip etsin
benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee
ikisi de tatlı baymadı mı canım ya halbuki menün iyiydi
benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii
günaydınn kuzucummm
hoşgeldin canım merak etme aynısını nişanlım da bana diyor can simidini çıkar öyle gel yanma diyip dalga geçiyordu ama artıkık takılmıyorum çünkü yavaş yavaş gidiyor simidim
benimki beni almadan yatağa gitmez hiç sanmıyorum
valla be bilmem karanfilin etkisini öyle bi anlattın ki aklımdan hayatta çıkmazz
hayatım sana naçizane tavsiyem tek kelimeyle karatay79 a dayandım ve nasıl vereceğimide biliyorum.Çocuklarımın bana dedikleri şu sakın gülmeyin diyeceğim ama güleceksiniz biliyorum Anne CAN SİMİDİ gibi oldun :)))Yanlardan fışkırıyor diyip gülüyorlar.Haklılarda.offfffffffffff
hanımlar günaydın.forum takipte kilo aralığı gözüme takıldı da.
akşam yememeyi nasıl başarıyorsunuz? en geç kaçta yiyorsunuz? yerseniz-içerseniz de neler oluyor bunlar?
böyle aradan giriyorum ama kusura bakmayın lütfen.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?