70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese gunaydin
ben dun menumu yazmayi unutmusum aksamda giremedim cocuk hastalanmis creche te onunla ilgilenince giremedim
Sabah : 2dilim ekmek uzerine peynir surmustum
ara: yesil cay + 10 tane findik
oglen : tavuk sote + salata + yogurt ( ekmek getirmeyi unutmusum doymamistim valla)
ara : yogurt + 1tane mandalina + 3 tanede biscuit ( oglen ekmek yemeyince aciktim :18::18::18:)
aksam : 1 tane icli kofte+mercimek corbasi ve en kotusu 1 dilim kek goturdum tamda yarisma haftasinda

balkaymak bişi diyeceğim sen ne kadar dikkatli okuyorsun ben bile fark etmemiştim yanlış yazdığımı öğle kahvaltı yaptım akşamın yerine yazmışım

ftemiz tartının doğru ölçmediğini anlamak için 5kilo şişeyi koy demişsin ya ya böyle şeyler benim hiç aklıma gelmez çok güzel fikir böyle pratik şeyleri duyunca kendimi salak gibi hissediyorum:26:

gecmis olsun :26: aksam aksam kek
balkaymak bişi diyeceğim sen ne kadar dikkatli okuyorsun ben bile fark etmemiştim yanlış yazdığımı öğle kahvaltı yaptım akşamın yerine yazmışım
sabah nerde o zaman kiz
biseyler eksik yine yani

ftemiz tartının doğru ölçmediğini anlamak için 5kilo şişeyi koy demişsin ya ya böyle şeyler benim hiç aklıma gelmez çok güzel fikir böyle pratik şeyleri duyunca kendimi salak gibi hissediyorum:26:

nunu her tartilmadan önce yap canim sadece bir kere degil
ben öyle yapiyorum bazen yerden kaynaklida yanlis tartabiliyo yerini degistirerek dene

havalar coook sogudu :18:
buzzz gibi buzzzz arabanin camlarida buz tutuyoo
onlari temizle yola cik 15 20 dakia orada geciyo zaten
ya dün aklima o geldi Türkiyede ben araba camindan buz kaziyan kimseyi görmedim hic :44:
orda olmuyomu ki :26:
kacayim kizlar artik gec bile kaldim :26:
öpüyoruuum

günaydin sekerler

cok hosuma gitti yazini görünce sagol canim
ye bacım ye nişan geçti nasılsa düğüne kadar yolun var
alltta baktım lamban yanıyo bekleyemedin 2 dakka
isarkadasi oyaladi beni bende sayfayi kapatmamisdim sonra saatim geldi bakamadan kapatmak zorunda kaldim
hareketlenmiş baya topik ben gelmeyeli
benim kilolarda hareketlendi:18::18:
evet canim güzel oldu kalabaliklasdik benimkilerde sabitlesdi :18:
yiyorum yiyorum yiyorum
3 kilomu geri aldım insanlıktan çıkmaya ramak kaldı
yakında matruşka bebeler gibi olacak arkada koca bir tampon
uzun ve geniş araç yazdıracam:26:
alemsin a
burdan uzaklasinca otomatik saliyoruz herhalde
betül beni beklemiyor anam yeni yilda evlendim bile diye bilir gibime geliyor artik oglu olursa onun sünnet dügününe giderim artikin
canim benim ya ama sen kaynananla iyi anlasiyorsun herhalde dimi handem :26:eltin iyice kizkaniyordur artik seni
ayip ya
yok canım bayan eşarpta satılıyolar mağaza aynı
bizim ihmalimiz yüzünden olmuş sanki kendi elimle al git bacım diom
özel sektör işte napcan
birde paket ediverseydiniz bari ne sacma

aksam icin

aksam ne yedin canim :26:
aslinda suan kardesim yine diyete girdi yani saglikli besleniyor betülüm onlan anlasdik o ne yerse bende ondan yiyecem
dün morelim cok bozukdun zaten eve geldim migdeme vurdu sIkINtI ondan sonra icimde patlamis misir kalmadi
güüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:

erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::124:
biraz daha yatsaydim nollluuurrr
aha simdi anladim hic yemedim gül böregi seklinde yani kizartiyorsun firinda sonrada sosu üstüne döküyorsun

güzelmis canim
dogru diyorsun fistik
Asagida oynaşan smile lerden halay cekenini goremedim kiz:)yoksa dun ile bugun arasinda -800gr fark var.sonunda vucudum sasirdi.ben umidi kesmistim ama yupppiiiiii

Coooookkkk mutluyum
süper
net bana nediyor acaba dilek
onlar gülüyorlar ama insanin ister istemez gücüne gidiyor dimi canim hosgeldin aramiza insallah birlikte verecegiz

dün esim yine nörüyon tosun dedi telefonda zaten canim sIkIndin dedim tosun deyip durma ya kendine bak neymis o tosunda tosun

Ay estağfirullah canım, 2 senenin birikimi, ben de burda öğrendim.

Antalya mın gözünü seveyim, kar mı buz mu, çoook şükür hiç öyle dertlerimiz olmaz.

Geçmiş olsunn canım.. :)
C vitamini desteği şarttt.
teşekkürler canımmmm
çok geçmiş olsun minecimm dikkat et kendine senin hastanman demek çocukların ve senin kuzunun hastalanması demektir :26: bide madem hastasın niye öpüyorsun milletii herkes hasta olsun diyet yapmasın diye dimii :2::2:
ayy evet kızıma bulaştırmadan iyileşmem lazım
evet diyet yapamayın birinci ben olayım
- 500 gr olayıda yalan oldu
Gripamol 3x1 kutu bitene kadar kullan bişeyciğin kalmaz
notumu aldım sağol canım
tesekkur ederim canim cok isime yarayacagi bi kesin
umarım beğenirsin
Geçmiş olsun, ıhlamur kaynat iç, bir de ekinezya çayı bulursan o da gribe çok faydalı.
ıhlamur adaçayı sık içiyorum çok sağol
cok gecmis olsun minem bu havalar tam hasta olma havasi
aynen canımhavalar mahvetti
itiraf ediyorum suan yedigim cisss

Eki Görüntüle 875517
istediğim kiloyu verirsem bende yicem bundan haftasonu
dokunulmayan tek yer neresi merak ettim
çok çok kötü bir durum canım yaaa allah yardımcınız olsun
yeni gelin altın verdır diye düşündüler herhalde
camdan tırmanırken hiç kimse görmemişmi nasıl bir cesaret
evet gunluk bir yemek tarifini paylassan ne guzel olurrrbu arada gecmis olsun canmmmm:26::26:dikkat et kendineee
bende hep cıss yemeklerin tarifi var canım
diyet yemekleri yaparsam paylaşırım ama
güzel canım
bence dışardasın sonuçta arada olur öyle kaçamaklar
akşam yemek yememişsin 500 kalori dersek dengeler zaten
güüünnnaaayyyydddıııınnnn :119::119::119::119::119:

erken uyanın gençleeer bu kilolar kolay gitmiyor :122::122::122::124::124::124:
günaydın canımmmm
Kızlarrrrrrr dua edin benim kıza, şu an sınava girmek üzere, SBS, Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah.
allah yardımcısı olsun
Güzelmiş Gramlarla cuplarla
Günaydın bide :)
diyetisyen menüsü olduğu nasıl da belli demi

bende gidiyorum spora faydasını göremedim canım
diyet yapmadan sporun faydası yok
fazla kiloyu almayı engelliyor diycem ama sen kiloda almışsın
bilemedim şincik

günaydın kızlar nasılsınız?
ben bugün daha iyiyim vücudum ağrımıyor çok şükür
sesim çıkmıyor sadece
sabah tartıldım +dım bakalım yarın ne olacak

bugün bi salata tarifi daha vereyim size
linke tık tık mümkünse
Beyaz Peynirli Salata - Nefis Yemek Tarifleri

Süpersin valla ne diyimm.. Zoru başardınnn tebrik ediorum tekrarr

Umarım canımmm böyle giderse obez olucam

günaydddınnn kızlaarr güzel bir gün olsun inşallah

Günaydın

Bilemiyorum suzim valla hayatın rutini sürekli kötü bi olaylar falan derken el yemege gidior

Kizlar ben kactim sohbete doyum olmuyo ama kahvalti yapacagim ins opuldunuz gorusuruz
35 bmi dogru olamaz canim ya :44:benim boyumda cok degil 160 birde senin kilon benimkinden az :26:
bulamam zaten ama hep ben geliyom sen gidiyon
banada ver bi ceza
aksam genelde protein agirlikli yemeye calisiyorum ozaman kilo vermende engelde olmuyor tabii aksam eger karbonhydratli seyler yersek kiloya dönüsebiliyor
amin canim

günaydddınnn kızlaarr güzel bir gün olsun inşallah
günaydin insallah kuzum
zerraaa
nasilsin canim
:26:
suzimmm buralardaydi nereye gittikii :26:
ben burdayim
gecmis olsun canim
evet cok soguk ballim ya burasida
Ay estağfirullah canım, 2 senenin birikimi, ben de burda öğrendim.

Antalya mın gözünü seveyim, kar mı buz mu, çoook şükür hiç öyle dertlerimiz olmaz.
hayalimde hep antalyada yasamak varidin fadimem senin kizin sinavi var dimi allah zihin acikligi versin insallah basarili sonuclar alir

teşekkürler canımmmm

ayy evet kızıma bulaştırmadan iyileşmem lazım
evet diyet yapamayın birinci ben olayım

daha da iyi olursun inşallah canım 500gr benim için de yalan sanırım 200-300 olsam ne ala tatlım haftaya 3 gün 40 dakka spor bizi beklerr :122::122::122::122:

Canım kızartmadan fırına veriyoruz biz, yağda kızartmadık yanii

canım sen antalyalı mısın
Evet canım Antalya lıyım.
Evet canım şu an sınavda, son derse girdi, 12,40 da çıkacak, yarın da 3 dersten girecekler tekrar. Sağolasın.

Eh o zaman seni 3 gün 40 dakka spor bekliyor desene, belki ben de yapıcam sabah baktım sadece 100 gr.eksiydim, bugün 400 gr.erir miyim artar mıyım bilmiyom
Tarif için de teşekkürler, tam diyetlikmiş, peynir ne peyniri canım, pek güzel gördüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…