- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
Güle güle kullan canım.500 gram verince kendimize ödül mü veriyorduk
ay ben de eşarp aldım onu ödülüm yapayım barim
resmini buldum paylaşayım
Eki Görüntüle 878292
Oh maşallah, darısı diğer günlere inşallah.günaydın kızlar bugun uzun bır aradan sonra saat 9 da kahvaltımı yaptım yavas yavas alısıcm
Genelde ilki sezaryense, 2.ciyi de sezaryen yapıyolar canım, çevremde hep öyle yani.ilk kızımı sezeryan yaptım cnm şimdi normal istiyorum ama korkuyorum:18::18::18:
Canım benim de ilk kızım öyleydi, geceyarısı kalkar, gözlerini pörtletirdi, uyumak nedir bilmezdi, çok zordu, aynen dediğin gibi uykuya hasrettim, ama 2.kızım da Allah a çok şükür çok rahat geçirdim, ben 2 aylık olunca işe başladım, işe başladığım gün gece 10 da yattı, sabah 7 de kalktı, sonraları da gece kalkardı, emzirdim mi hemen uyurdu, hiç sıkntı yaşamadım. O yüzden hiç birinci öyle diye korkmayın, yani Allah bilir tabii de, şansınıza artık dediğim gibi.sayfadan kaynaklanmış galiba canım bak şimdi yaptım oldu. Sayfalarca okumuş cevap yazmıştım ufff hepsi gitti.
Maşallah kızına canım. İnşallah 2 bebişinde uyur.
Benim arkadaşlarda 2 yap diyor. Ben uyumazsa diye korkuyorum. Gercekten ilk üç yılımız kabus gibiydi. Uyumuyor diye bir sürü tahlil araştırma falan yapıldı. herşey çok şükür normal çıktı. Doktor çocuğa uyku ilacı veremeyeceğimize göre sen kendini alıtıracaksın dedi.
Uykusuzluktan 2 yıl bağışklığım düştüğü için sürekli hastdım. Bebekken sürekli kucakta duruyordu. Kolum skatlandı 2 ay fizik tedavi gördüm. Sonra gözüm bozuldu. Şimdi 2 hiç çesaretim yok ama kardeşsiz kalsında istemiyorum
Maşallah tam diyetlik menü.bugun ku menumu bende yazayım
sabah 1 yumurta
maydanoz
bıraz peynır
3zeytın
2dılım ekmek
öğlen 1 tabak pırasa
yoğurt
ara 2 kayısı
aksam
ıspank 1 tabk
yogurt
salata
ara elma 1 mandalına
dusunuyorum ayrıca 3 lıtre su
Of anam beEki Görüntüle 879353
kızlar 1kg yağ ile 1kg kasın vücutda kapladığı olan gösterilmiş
çok iğrenç yaa
yazık benim vücudumaaa
kıyamam ben onaaaçaresine bakılmalııı
Yapma böyle kendini hemen toparla canım, sonrası daha zor oluyo, zayıflayacağım de ve menülerini ona göree düzenle, eski haline dönmeyeceğim de.Aaay bu nee iğrenç vücudumuza neler cektiriyormusuzda haberimiz yook
Kızlar ya ben trden geleli hiç diyette konsantra olamıyorum spor yapmak istiyorum ama kalkıp yapamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum türkiye beni bozdu
Türkiye gittiğimde m ceket aldım süper oluyordu bugün denedim dar geliyor napacammmbunalima girdimm resmen
Evet canım elektronikde yanılma payı yok, iyi yapmışın.kızlar olmaya olacak hanı ben eskı tatım uzerınden bıldırım yapıyordum ya elektronık 2 kılo fazla gosterıyordu ondan basladım dıye ondan devam edıyordum ... ben elektronıge geceyım barı... verdıklerımı de gerı aldım.. daha da gercekcı olayım elektronıkten devam edeyım cızelgemıde ona gore degıstıreyım diyorum ..
yanı basşangıç 79 değilde 81 olcak..
Hoşgeldin canım,Merhabalar :) ben bir ara yazmıştım diyet yapıcam falan diye ama sonra devam edemedim siteye yazmaya :/ artık kilolarım gerçekten beni çok rahatsız ediyor , aynaya baktığımda kendimi çok çirkin hissediyorum, giydiklerimin yakışmasını istiyorum, zayıflamak istiyorum artık. Motiveye çok ihtiyacım var çünkü bazen çok sinirleniyorum,üzülüyorum gidiyorum yemek pasta ne varsa yiyorum. Zayıflayacağım, kararım kesin :) cuma yarışması diye başlıklar görüyorum, tam olarak nedir? ne yapmam gerek? yardımcı olursanız çok sevinirim, bir de nasıl bir diyet yapmam gerek, neler yapmam gerek biraz bilgilendirirseniz sevinirim :) 15 yaşındayım :) (bir de şifre nasıl değştiriliyor acaba? bulamadım da :) tşk ederim )
Yaşın da gençmiş daha metabolizman hızlıdır, azıcık dikkatle istediğin kiloya varırsın.
Ellerine sağlık canım, çook teşekkür ederiz.[TABLE="class: grid, width: 800, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nıck[/TD]
[TD]baslangıc[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gıden gelen[/TD]
[TD]toplamda gıden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]abababa[/TD]
[TD]73 kg[/TD]
[TD]65.6 kg[/TD]
[TD]64.5 kg [/TD]
[TD]1.1 kg[/TD]
[TD]8.5 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]zayıfla[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[TD]72.3 kg[/TD]
[TD]71.9 kg[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[TD]8.1 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]anatkho18[/TD]
[TD]69.7 kg[/TD]
[TD]67.4 kg[/TD]
[TD]67 kg[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[TD]2.7 kg[/TD]
[TD]56 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ftemız[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]64.8 kg[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]deadlıne[/TD]
[TD]73.8 kg[/TD]
[TD]70.7 kg[/TD]
[TD]70.5 kg[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[TD]3.3 kg[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]selıbelı[/TD]
[TD]78.8 kg[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]0 gr kilo[/TD]
[TD]4.8 kg[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]balkaymak[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]64.3 kg[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]plus 100 gr[/TD]
[TD]14.6 kg[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]63.5 kg[/TD]
[TD]63.6 kg[/TD]
[TD]plus 100 gr[/TD]
[TD]12.4 kg[/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]umayya[/TD]
[TD]68.2 kg[/TD]
[TD]67 kg[/TD]
[TD]68.3 kg[/TD]
[TD]plus 1.3 kg[/TD]
[TD]plus 100 gr[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BU HAFTANIN BIRINCISI KIYMETLI GELIN ADAYIMIZ ABABABA OLMUSTUR, TEBRIK EDERIZ
BU HAFTA ARAMIZA KATILAN FAKAT ILK DEFA BILDIRIM YAPTIGI ICIN LISTE ALTI OLAN ARKADASLARIMIZ; CESMINAZ, BENSUZI, BHR84, HANDELEVENT, MINDERBOB, KOSKOCA HEPINIZE HOSGELDINIZ DIYORUZ
KILO VEREMEYENLER KIZCELERDE BOL BOL MORAL DILIYORUZ, MOTIVASYONU BOZMAK YOK DEVAMM
LISTEMIZ BENIM PC NIN BOZULMASI DOLAYISIYLA BUGUNE KALDI, SEBEB OLDUGUMUZ MERAKTAN OTURU OZUR DILERIZ EFENIMOPULDUNUZ ANACIM
Betül sana da kocaman bir
ay bu benim mesajimi yarida kesmisniye oyle olduki anlamadim
neyse ben menuyu bastan alayim bari yarim olucak yoksa
sabah 2 dilim ekmek + 1dilim peynir+maydonoz + yesil cay
ara : 2kuru erik
oglen : sucuklu yumurta + peynir+tomates+salatalik+2 dilim ekmek
ara : yarim elma + 1 tane mandalina
aksam : tarhana corbasi + patates salatasi ( 2 kasik ) + biber kurusu haslamistim uzerine sarimsakli yogurt
bugun pek su icemedim evde olunca unutuyorum su icmeyi
jilian yaptim hertarafim agrimaya basladi yarin is var
neyse herkese iyi geceler bu arada abababa arkadasimizi kutlarim haftanin birincisi olmussun