ayy sagol tatlimkuzum pek keyifli degilim aslinda ama senin su asagida kiprasip duran bana cilveler yapan ufakligi gordum neselendim
ve tabikiiiii seni gorunce mutlu oldummmmm
yok tartilmadim bebegim ya korkyom tartilmaya cunku eksiyi goremeyince uzuluyom birakiyommm
selam kızlar
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
ohhhh missss afiyet olsun bosver aksama hafif gecir olsa da bende yesem pasta
çorba içtim canım ama yanındada yarım dilim ekmek yedimsanada gunaydin kuzu hepinize gunaydin kizlarrrr
bence de corba icebilirsin hatta ekemgini yemezsen biraz fazla da icebilirsinn
bendede kapuska 1 dlm ekmek 3 kasik yogurt vargunduzleri iyiyim aksamlari sapitiyorumm nedense
suzim yaaa yediğimi bile yazarken hatırladımsizi gidi sizibiri böregin fotosunu göstermiyor biride kurabiyenin ya gözden kacirsaydim saplakdan kurtulcaksiniz
aynen canımbencede yiyebilirsin minem yoksa aksam bizim karnimizdaki kurtlar rahat durmuyor
aynen yaaa hep şiirsel konuşmalar
bende okurken sıradan insanlardan bahsedilir sanıyorudm ama nerde iki edebiyat öğrencisinin ders çalışması gibisırada 3 kitabım var canım onlar bitince önerilerini de okucam canım çok sağol
ayyy yerimmmmselam kızlar
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
tütük makarna ne kızdün: acaba kücük yazsam kacabilirmiyim sapklakdan:18:
sabah: yogurt 2 kasik yulafezme 1 tatli kasigi recel ay bu bugünün dün sabah birsey yemedim
cünkü isyerinde pizza siparis verdiler bende öglen: tütük makarna yedim isapnak ve beyaz peynirli
ara: mandalina1 torba aldim pazartesi habire mandalina yiyip duruyorum aralarda :86:
aksam: biraz türlü 2 kasik birazda yine makarnaama cok az 4-5 kasik ancak
ara: 1 kase findik
offf esim isi birakti pazartesinden berio evde diye sIkIntIdan habire yiyorum
merhaba kızlaaar
hoş geldin suzim
neden bıraktı canım yaainş. daha güzel bir iş bulur en kısa zamanda üzme tatlı canını
theleog ta burdaymış nasılsın canım benim
niye birakti ki kuzum :26: uzulme sen hallolur insallah
bosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama
düzelir bakalim insallah
bosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama
düzelir bakalim insallah
iyiyim sekercim sen nasilsin, nasil gidiyor diyetyaw pardon saglikli ve hafif yasam dicektimm
merhaba tatlimmerhaba kızlaaar
hoş geldin suzim
neden bıraktı canım yaainş. daha güzel bir iş bulur en kısa zamanda üzme tatlı canını
theleog ta burdaymış nasılsın canım benim
evet sonradan hatirladim cikolatali pastada yemissim
çorba içtim canım ama yanındada yarım dilim ekmek yedim
akşamları bende dayanamıyorum ama tarçınlı süt iyi geldi dene sende
suzim yaaa yediğimi bile yazarken hatırladım
tüh dedim yaaa nerden geldi elime
aynen canım
aç olmasakta alışkanlık var ağzımız boş durmuyor
aynen yaaa hep şiirsel konuşmalar
ama not alınacak çok cümle var facede yayınlamalık
ayyy yerimmmm
demek bir tabak hazırlamışlar
ye canım ye afiyet olsun yaramasın inşallah
akşamı hafif atlatırsın
tütük makarna ne kızşimdi bu menü dününmü dün sabah bişey yemedin öğlen ve akşam makarna yedin doğrumu anladım
şaplak geliyor bak yalan de
1 kase fındıkkkkkk o en beteri kuzu yaaa 10-15 taneyi geçmeyecek bende başlarsam dur diyemem fındık konusunda
ne yalan söylimiyiyim sekercim sen nasilsin, nasil gidiyor diyetyaw pardon saglikli ve hafif yasam dicektimm
canım yaaa üzme kendini inş. en kısa zamanda iş bulur:26:rızkı veren Allahtırbosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama
düzelir bakalim insallah
canım yaaa üzme kendini inş. en kısa zamanda iş bulur:26:rızkı veren Allahtırbosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama
düzelir bakalim insallah
canlarımm cigerlerimm
gelemedimşimdide kociş laptopu vermiyoo
geçmişi merak ediyom:26:
herkesler iyidir umarım
ben yoğunumbüyük ihtimalle yarında gelemem
bide öküz gibi ay pardon inek gibiyiyiyorum:26: regl gelicek bu hafta artidayim kesin:18:
Allah a emanet olun çıtırlaaarrr
ben geldim bayanlar cezalarımı yaptım ben hemde çok eğlendim 3 gündür sizede öneririm10 dk squat yaptım 10 dk karın için egzesiz geri kalan 20 dk da napsam napsam dedim çokta yoruyo zaten bende açtım mezdeke ilk başta göbek atmaya başlamışım baktım sonra yok kolbastı falan derken en son şakşukayla kapattım hoppidi hoppidi zaten bir baktım 40 dk falan olmuş cezamıda geçmişim ama bir terledim bir terledim annem gördü kafandan su mu döktün bu havada diyo yok oryantal yapıyom dedim
Leake bende öle kullansam
Şimdi suzi iyice zayıflamaz oğlunun düğünü bahane eder
dinlerim tabi kuzummdediğin olsun tamam seni mi kırcamm
ne güzelmiş
dün eşimde kendine güveniyorsan al git arabayı dedi
3-5 kere sürmeyle nasıl güvencem kendime
ben senin kiza besi biyerde takarim betülüm
yok evde birakmayiz onu
[/QUOTE]büyüyünce yolar betüşün kızı sizii
öyle minem hep üzüyor kiymet bilse bilmiyorda
ayy kuzum kıyamam sana yaaa
bu adamı dövelim toplaşıp
hep üzüyor seni
hakklisin canim o yüzden bende ugrasmayi kafaya takmayi da birakmissim zaten herhaldekuzum sen uzulme yaa bu dunya boyle ama gercekten anlayissiz ve soorumsuz insanlarla yasamak zor yani sadece senin durumun icin demiyorum genelde de boyle sen ne yapsanda degismez ondan kendini uzme enerjin bosuna gitmesin
tatlim kendini birakma bende bi arpa yol yapamadim ama umutum var daha olacak insallah bizde güzelcene zayifliyacagiz bu yaz olacak insallahhala kendimi toparlayamadım çok canım sıkılıyor,kendime güvenim kalmadı aynaya bakmak istemiyorum
ay beynim durdu herhalde kim kime mesaj atti karistirdim iyice :111:
öyle minem hep üzüyor kiymet bilse bilmiyordadün diyo sen napiyon ki calisipda oturup oturup geliyorsun
ben istemezmiyim cocuguma aileme vakit ayirabileyim sabahin köründe kalkiyorum aksam üstü eve gidiyorum hic birseye dogru dürüst yetemiyorum ondan sonrada ne yapiyormussum cok doluyum da bi tarafdanda biraktim ama yani eskisi gibi üzülmüyorum uyusmus gibiyim düzelir diye bekliyorum ben alisdim birakamiyorum onu oglan desen babaya düskün kavgamiz yok eskisi gibi cok sükür ama gecim derdi ve onun kaygisizligi da yetiyor bazen
hakklisin canim o yüzden bende ugrasmayi kafaya takmayi da birakmissim zaten herhalde
tatlim kendini birakma bende bi arpa yol yapamadim ama umutum var daha olacak insallah bizde güzelcene zayifliyacagiz bu yaz olacak insallah
insallah canim insallahcanım yaaa üzme kendini inş. en kısa zamanda iş bulur:26:rızkı veren Allahtır
o kocişine söyleeee
versin laptopu
beni sinirlendirmesin :95::95::95:
:113::113::113:
ooohhh iyi yapmışsın
ben de çok iyi değilim de
yine bi bayana göre iyimişim öyle diyo bizim bey
oyy seni severim öperim kıyamam
3-5 sürmeyle olmuyor ya rutine döksen biraz bi kaç ayda alışırsın
bazen parketcek filan oluyorum o zamanlarda ineyim diyorum sen parket diye
onda bile almıyor arabayı sağolsun anlatıyor sakin sakin parkettiriyor bana
yaparsın diyor sürekli gaz veriyor
babam olsa kızardı o yaptığım basit hatalara da fatih sağolsun pek anlayışlı
ohh benim kız köşeyi döndü
cok dogru tatlim ama anlayana istesuzim suzim
Allah sana sabır versin bebeğim ne diyeyim
kim aldığı ücreti yeterli görüyor ki
çok nadir öyle insanlar
o kadar emek verip çalışılıyor
illa ki daha çok bekler insan
senin eşin çalışmaya alışkın değil
düzelir inşallah da sen de biraz rahatlarsın
canim daha cumaya 2 gün var birde bugün hep pazartesine atiyoruz bugün fazla kacirdiysam aksam sade salata sebze ye iki günde de toparlaya bilirsinerkekler yani çoğu erkek böyle işte,çocuklarımız için katlanıyoruz tabiki ne yapıcan takmamaya çalış inş. bulur en kısa zamanda
bu hafta böyle gitti pazartesiden başlıycam inş.ne olacak benim bu halim
sağol canımohhhh missss afiyet olsun bosver aksama hafif gecir olsa da bende yesem pasta
ayy sagol tatlimsizi keyifli görünce bende hemen keyifleniyorum
ben tartildim arti dayim yinereglde var canimda sIkIn isyerinde anlasmamazliklar var
öyle iste tatlim hepimizin kendince sIKIntIlari var iste allah baska dert vermesin yinede halimize sükür
ay ben unutmussum dün ben molada arkadasimla kahve icmeye gittim ve kahvenin yaninda bir dilim cikolatali pasta yemisdim :78:
çikolatalı pasta ve fındık içinevet sonradan hatirladim cikolatali pastada yemissimhakkettim saplaki düdük dimi tütük yazmissim
off ya gelirken findik bitti diye 1 kilo findik indirimdeydin bende aldimbi kase esime bi kase kendime doldurdum
3-5 sürmeyle olmuyor ya rutine döksen biraz bi kaç ayda alışırsın
bazen parketcek filan oluyorum o zamanlarda ineyim diyorum sen parket diye
onda bile almıyor arabayı sağolsun anlatıyor sakin sakin parkettiriyor bana
yaparsın diyor sürekli gaz veriyor
babam olsa kızardı o yaptığım basit hatalara da fatih sağolsun pek anlayışlı
yaa oturmak değilki meseleöyle minem hep üzüyor kiymet bilse bilmiyordadün diyo sen napiyon ki calisipda oturup oturup geliyorsun
ben istemezmiyim cocuguma aileme vakit ayirabileyim sabahin köründe kalkiyorum aksam üstü eve gidiyorum hic birseye dogru dürüst yetemiyorum ondan sonrada ne yapiyormussum cok doluyum da bi tarafdanda biraktim ama yani eskisi gibi üzülmüyorum uyusmus gibiyim düzelir diye bekliyorum ben alisdim birakamiyorum onu oglan desen babaya düskün kavgamiz yok eskisi gibi cok sükür ama gecim derdi ve onun kaygisizligi da yetiyor bazen
insallah canim insallah
ohh hem köseyi dönünsonrada anali kizli yolun bizi
cok dogru tatlim ama anlayana istesagol betülüm
canim daha cumaya 2 gün var birde bugün hep pazartesine atiyoruz bugün fazla kacirdiysam aksam sade salata sebze ye iki günde de toparlaya bilirsin
sagol canim benim öyle yapiyorum da iste yinede insanin cani sIkILiyor
kizlar mola geldi gec kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?