70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

biraz sürsen alışırsın yine ya unutulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum pratiğe ihtiyacın vardır herhalde sadece :26:
Canım bence de biraz pratik yapsam hemen hatırlarım gibime geliyor. Yazın annem geç dreksiyon diyor olmaz ahmet kullansın diyom. Sonra kızdı geçtim. Biraz kullandım ter su içinde kalışım. Arkada kızım ve yeğenlerim vardı .Panik oldum oma çok şükür bir şey olmadı.

Canım gözünüz aydın. Darısı başımıza olsun. Bizim son 1 yılımız kaldı.Bize de kalmıyor önümüzdeki ay rahatız diyoruz hep eksta bir şey çıkıyor. Kredi kartın sıfırkadık rahatları dedik. Şimdi de Doğal gaz taktıracağız.5000 tutuyormuş. 2-3 ay onu öderiz. Sonra kayınımın düğunü var. Ona masraf olacak derken yine yılı yarılarız .

Maalesef öyle canım, yaşadığımız müddet hep bir ihtiyaç çıkıp, her ay para anca yetip gidecek. Sağlığımız yerinde olsun çalışalım da, borç bir şekilde ödenip gidiyor.

Hiç iyi değilim saldım canım bu hafta. Direksiyon kursu vereyim gel de sana, araba kullanmak gibisi var mı kız, çok rahatsın, kimseye muhtaç olmuyon, var mı gerisi?

biraz sürsen alışırsın yine ya unutulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum pratiğe ihtiyacın vardır herhalde sadece :26:

Suzim sıkma canı kuzum.. Herşeyde bir hayır vardır.. Her gecenin bir sabahı vardır..

ama iyiya rejime yeni baslamistimya o kilolar yeni gelmisti dolayisiylada gitmeleride bi kadar cabuk oldu simdi geldik asil kilolara ben tam 3senedir bu kilodayim, anlican oturduklari yerde keyifleri yerinde herhaldeki gitmek istemiyolar !!! kovucam ama hepsini

canim ya sen cok doluymusun kiyamam. evlenicegimiz adami biz secince, bide iyi cikmazsa yani bizi anlamayan biriyse mecbur katlanmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Benim esimide ben sectim 2 aday vardi birinin herseyi vardi ama ona karsi bisey hisstmiyodum bunun hicbiseyi yoktu ama seviyodum ailemi karsima aldim guc bela ikna ettim onlari ( sagolsunlar kirmazlar el ustunde buyuttuler beni cocuklarinin hepsine deger veren bi ailem var) evlendim. ama benimki ailesine cok duskun cikti benim aldigim maasi kenara koyduk altinlarimla beraber ev almak hevesiyle hos alamadikya. oda calisipta fazla kazandigi paralari ailesine gondermeyi tercih etti bana yalan soylemek pahasina. genede seviyorum benim kizim olmasada oglum cok duskun babasina. bu restorant meselesinde anladi biraz siginacak tek limanin benim limanim oldugunuya bakalim simdilik borclu oldugundan ailesinden soz etmiyor onlarda aramiyo zaten ins para kazanmaya baslayinca gene onlari bas taci yapmaz ustelik yeminim var benimki suan son sansini kullaniyor umarim iyi kullanir sansini. ben hep dua ediyorum ins bigun duzelicek dogru yolu bulucak diye boyle dua etmek bile benim icime bi huzur veriyo sanada tavsiye ederim ins dogru yolu bulurlar da butun yuku bizim uzerimize atmaktan vazgecerler.

at gibi kız mı çatlak
bu hafta da öyle oldu suzim bugün başladım adam akıllı dikkat etmeye :26:
bakalım cumaya ne olcak hala aynı performansımı koruyor muyum

canım benim yaa öyle tatlısın öyle iyisin ki... o adam bunları bir türlü görmüyor işte.. Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah. güldürsün o tatlı yüzünü.. :26:

evet insan kendine acımıyor da çocuk olunca kıyamıyor.. ben de hız yapmayı çok seviyorum da düşünüyorum hep hamile kaldığım andan itibaren biter hız hevesim.. Allah korusun

hayirlisi zaten insallah canim sagol
kız pasta varya ondan daha büyük kaçak kucak mı olur
ayy onu gösten kacirmissim
Suzim sıkma canı kuzum.. Herşeyde bir hayır vardır.. Her gecenin bir sabahı vardır..
yinede allahin sevdigi kulu olduguna inaniyorum canim bi cikis yolu gösterir banada

insallah birde iste okadar cabaliyorsun oda farkina varmiyorsa o insanin daha da gücüne gidiyor hakkimizda hayirlisi insallah canim dedigin gibi insallah akillari baslarina gelirde kiymet bilirler

kizlar yazamadim da dogru dürüst mesaim bitmek üzere öpüyorum sizi iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum

ha birde ayni ben gibisin benimkide 3 seneyi gecti kilolar yapisti 73den asagiya inmiyor 1-2 gün 72 yi görür gibi oluyorum ama sonra 73 de takili kaldim gitmem anam gitmem diyor
he at gibi dedim nasil tarif edecem bilemedim yiyon yiyon 1-2 gün dikkat edince hoop gidiyor dur nazarim deymesin tüü
amin betülüm cok sagol canim benim

birde ne diycem benim isyerinde kingkong varya sekretär benim odadakiyle bir oldular artik nasil ah aldiysa bugün yüzüstü düsmüs dedim allahin parmaga yok ki gözüne soksun tabii anlayana ondan diyorum ya ben inaniyorum allahin sevgili kuluyum ki bakti bunlar bana zulm ediyor kadin düstü

hadin öptüm gec kaldim

aman aman nazar değmesin
ahaha iyi olmuş mu desem ne desem bilemedim şimdi
temiz kalplisin bebeğim elbette sevdiği kulusundur

ya ben o zamanlar çok hareketliydim gidiyordu da :26:
son zamanlarda tatil yapınca kilo veremez olduydum
bakalım şimdi yine hareketlendim gider inşallah :26:

Aman yılbaşı vitrini yapıldı mağazaya
Yok bacım bizimki yalan nı seviyor anlamadık nie beni çatlatacak ya zaten değilmiş sanırım az önce aradı doktor kontrolünde bebek daha canlanmamış henüz doktor alabiliriz demiş
selam kızlar
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:

Tabak getirdilerse yemek zorundamısın karşına koyup izleyeydin

Tütük makarna şilmanlatmıyor sanırım

ufakligi babasina kitle,alisverise oraya buraya gidicem de..biraz burnu surtsunbak sonra nasil veriyo arabayi sanaa araba otomatikse daha kolay olur canim

menu guzel tatlim

kadinin gucuuuuuuuuuu
gozunuz aydin canm,Allah tum borc odeyenlere yardim etsinnnnnbiz de hayirlisiyla nisan mayis gibi ev almayi planliyoruz..
sonra da bebis planliyoruzz

off yaa yuk neden hep kadinlarin omuzunda.kadin neden aman bosver diyemez hicbiseye..niye herseyi en ince ayrintisina kadar dusunur..kadindir,anadir,yuvayi kurandir,cekip cevirendir..sevsen bi turlu sevmesen bi turluuu

cocuk ruhlu bu erkekler,olgunlasamiyolar..kadinlar bir nevi annelik yapiyolar kocalarinaa

öyle yapcaz artık canım
bide bahane ama çizme giyiyorum yaa topukluyla süremiyorum babet koyup hergün değiştirmekte zor geliyor :26:
seneye kızım kreşe başlayınca üstüme atar oda
aslında ben ihtiyaç duymuyorum çok fazla
okula birlikte gidip geliyoruz aynı saatlerde mesaimiz okullarımızda yanyana
kendi arabam olsa evin önünde bekleyecek
Güzel menü minem afiyet olsun canım. Dövme çorbası bizde yaparız yaksa sen mersindemisin kız

Çok yazmayın ya sonra çok sayfa oluyor hepsini okumam zor oluyor. Mine sen neden okula gitmiyon
evet mersindeyim ama o çorbayı ben kafadan yaptığımı sanıyordum
varmıymış öyle bir çorba
okula gidiyorum canım neden gitmeyeyim rehberlik yaa benim branşım sizler tenefüste nasıl dinleniyorsanız bende net elimin altında dinlenme aralarında buraya geliyorum
4 senelik ev borcumu olur kız
bizim 8 yıldan az kaldı

bugün çok cıss yedim:18:

yazayım yinede menümü
ne deseniz razıyım ama yarın toparlıycam söz

sabah
beyaz peynir ve maydanozlu tost(2 dilim kepek ekmekle)
domates, zeytin
1 çay kaşığı tahin-pekmez

ara
1 elma

öğlen
1,5 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yemek kaşığı yeşil fasulye

ara
1 orta türk kahvesi

ara
2 kuru incir

akşam yemekten önce spordan gelince
1 kup sütlü tatlı

akşam
1 kaseden az çorba
salata
3-4 tane çiğköfte
2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu patates( fırında kızartılmış patates üzerine sarımsaklı yoğurt )

veee 1 tabak patlamış mısır :26:

1 saat egzersiz( yürüyüş+ spor)
vicdan azabından midem bulanıyor tek suçlu eşim mısır almış gelmiş kızımda hastası diyor annen mısır patlatsın sana
kızdım bende sen benim dayanamadan yiyeceğimi bilmiyormusun niye söylüyorsun
velhasıl dayanamadım yedim :26:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar maşallah herkes çok aktif bugün. Sayenizde baya gaza geliyorum...bugün yaptıklarımı söylemek istiyorum. (Hatırlatma: 2 aralık - kilo 76)

7:00 = 2 bardak sıcak su içtim
8:30 = peynir, zeytin, domates, salatalık, biber,sucuklu yumurta, pekmez,ceviz, 1 fincan yeşil çay
10:00= yeşil çay
10:30-11:30 spor yaptım
13:00= kıymalı kabak dolması ve yogurt
15:00= 1 adet muz
18:00= çorba,5-6 köfte, salata

(4 aralık - 74,7 kg)

hersey guzel baslamıs kuzummmm taki patlamış mısırı görene nederama spor yapmıssın yaa yarın hafıf ye dengelersinnn
canım ne kadar peynır zeytın pekmez vs yedıgını yazarsan daha ıyı olur. menunu yorumlayamıyorum acıkcası

mınderbob menusunu sunar

sabah

eşim ilginç tabaklar hazırlamaya devam ediyor
neye benzetmeye çalıştın dedim.bılmıyorum dedi

ara
tarçınlı yeşil çay

öğle

salata ve fırında patatesli tavuk

ara
1 mandalina

akşam

yarım kase ıspanak çorbası, 1 tane yarım sosis (eşim kalanını mayonezi,ketçabı boca edip yedi gözümün önünde)
2 tane minik salatalık
1 taze hurma

ara
2 mandalina

Allah sabırlar versin ve de eşine akıl fikir ihsan eylesin, inşallah düzelir ve birdaha yapmaz canım.

İnşallah allah gönlünüze göre versin canım.

5 senelikti de biz erken kapattık canım. Sizin 10 senelik miydi, ödersiniz bir şekilde geçip gidiyor zaman nasıl olsa, Allah sağlık sıhhat versin.

Yediklerinle sporu dengelemişsin işte, spor yediklerine gitmiş, spor yapmayaydın daha kötüydüya.

Sen hiç ekmek yemiyor musun canım, yazmıyorsun da?

Güzel canım menün, eşin de ilerde çocuk olunca iyi tabaklar hazırlayacak şimdiden belli.

bizim ailede hic yok öyle bizde ne yersen yariyor
bugün kadin gülyabani gibi dikildi karsimiza düsmekde fayda etmemis degmezin tatlima tabii
doktor neyi alcakmis gii o size numara yapiyor gibi bencede
tütük makarnama laf yok
yuvayi disi kus yapar derlerde ama bütün yükde fazla geliyor zaten biri bana sorsa kac cocugun var diye ben 2 diyom biri büyük biri kücük
okada kötü degil minem diyorlar hep patlamis misir mahsum kacamaklardan birisi onun haricindede kacamak göremedim güzel yani
muz arada yiyebilirsin canim ama benim bildigim onun karbonhydrat degeri yüksek fazlada koyma menüne
affiyet olsunn minderim güzel menün kahvaltinada bayildim palyacoya benziyo bence
Günaydın kızlarrr,
Cumaya son gecemiz dikkat edelim kızlarr.

günaydin fadimem

günaydin kizlar
dünkü menüm:
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi 1 kutu sade yogurt 1 kasik recel

ara: mandalina

öglen: döner salata

ara: 2 kücük kurabiye

aksam: 1 activia armut (öglen dönerden fazla yiyince bütün gün tok tuttu aksamda ac olmayinca canim birsey yemek istemediginden zorlamadim bende kendimi )

ara: 5 findik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…