70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hersey guzel baslamıs kuzummmm taki patlamış mısırı görene nederama spor yapmıssın yaa yarın hafıf ye dengelersinnn
mısır beni mahvettiiii
güzel canım afiyet olsun

10 senelik çektik biz 1200 ödüyoruz 5 yıllık çeksek çok zorlanırdık araba kredisi var bide
evet spor kurtarır umarım

ya o kadar yorum yaptım herkese,niye gözükmüyoooooooooooooo:84: :84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar
dün yediğim patlamış mısırlar yüzünden bu sabah artı çıktım
geçen haftaya göre eksiyimde geçenlerde yazdığımdan artıyım
üüüüüüüf
bugün hafif beslencem dedim ama öğlen kuru fasulye pilav vardı bende tek lavaşta döner yedim :26:
akşama hafif bir salatayla günü bitircem inşallah

işallahh fadime ablacımmmmmmmm
Günaydın kızlarrr,
Cumaya son gecemiz dikkat edelim kızlarr.
yarın cuma dimi:18::18::18::18:
kıyamam sana
harikasınnnnn suzimmm
sayfayi yenileyip duruyorum nerdesiniz kizlar
o kadar yazdım hepsi gitmiş

olsun canım geçen haftaya göre eksi çıkman da bir ilerleme bence canını sıkmabu akşam hafif tut yeter

yolar tabii
ne demişler anasına bak kızını al
[/QUOTE]
ay ben bayana göre bilem kötüyüm
mağazada çalışıyorum canım avm içi

haklisin canim ama oda bi yere kadar bizimde sevgiye ihtiyacimiz var

neyse ki spor yapmisin

senin kilolar iyi gidiyor bakiyorumda hadi darisi bize

bizim kocalarda bize boyle kahvalti hazirlarmi acaba bi gun

Günaydın kızlarrr,

elimden geldiginde dikkat etmeye calisiyorum

aksam dengelemisin bu cok guzel olmus

kizlar bende anlamadim sabahtan beri girdim ama bi turlu vakit bulupta cevap yazamadim hakkikaten bugun pek bi sessiz topik neyse biz canlandiralim

kizlar siz hep birgun onceki menulerinizi yaziyosunuz bende mi oyle yapsam acaba??? bendemi oyle yapsam acaba. ben hep bugunun menusunu yaziyodum boylecede kacirmamaya ozen gosteriyorum. ben bugun menumu yazmiyorum o zaman yarin Sabah bugun yediklerimi yazayim sizlerle yani olalim bu arada buyuk gune saatler kaldi. hic tartilmadim gecen cumadan beri sonucu cok merak ediyorum

yaw bende dayamadim tartildim arti ciktim iyi mi moralim bozuldu sabah sabah, ne oluyor bende anlamadim, dikkat ettigimde arti cikiyorum etmeyince normal
Günaydın kızlarrr,

gunaydin canimmmm

kuzumm menu pek guzel bakalim yarin tarti da hos tutar seni insallah ama bencede oglen cok degil belki ama tok tutan seyler yiyince aksam daha iyi oluyor, ben evden yemek getirmezsem aksam sapitiyomm

noruyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kizcelerrrrrrrrrrr

menuuuuuuuuuuuuuu

sabah 1 haslanmis yumurta 1 dlm ekmek 5 zeytin 1 tatli kasigi salca

ara 200 kalorilik bir ara yaptim ama olsun napiyimm sabah tartida yamuk yapmasaydi bana

oglen az yagli peynirli tost 250 gr ceri domates yesil cay

ara bilimyom ama fistik ya da badem olur

aksam nohut salata

ara yogurt veya az yagli sut

ders calismammmmmmmmm lazimm mmmmmm ama istemiyommmm kiiiii:84::100:

taptigin kacamagin suclusu olarak tartiyi gosteriyosun yani ins yarin Sabah sana daha cok yamuk yapmaz bu tarti

menu guzelmis canim

kizlar kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz?????????????????? nazar degdi valla topigimize kiz kimseler ugramiyo bugun herkesinmi isi cikti bugun. bence herkes kacamak yaptigi icin yarini beklemeden bugunden kactilar saplaklari yememek icin sizi gidi sizi

olsun canım geçen haftaya göre eksi çıkman da bir ilerleme bence canını sıkmabu akşam hafif tut yeter
bakalım yarın kaç görecez
yaw bende dayamadim tartildim arti ciktim iyi mi moralim bozuldu sabah sabah, ne oluyor bende anlamadim, dikkat ettigimde arti cikiyorum etmeyince normal
o zaman yemeye devam
ben bugün çok yoğundum normalde daha sık gelmeye çalışıyorum

naparsınız bakalım haftanın büyük gününe az kaldı çok heyecanlı gerçi ben bu hafta kendimde hiç bir değişiklik hissetmiyorum genelde hissederdim o kadar da spor yaptım cezalarımı çektim ama:26: ay inşallah + çıkmasında çok üzülürüm biraz dengesiz besleniyorum tabi o yüzden sadece spor yetse keşke ben bu yemeyle düzene oturtucam inşallah yarında görüşmek üzere birde yarın bildirimimi akşam yapsam olur mu acaba akşam 8 de eve gelicem sabahta erken çıkmam lazım yetişemezsem tartılıp yola çıkarım net falan da bende zaten telefonum internete bağlanmıyo ya bu devirde benim gibi telefon özürlüler var mı bilmiyorum ama ben genelde düşürüp kırdığım için şimdilik böyle takılıyorum neyse kendinize iyi bakın gelmişken menümüde yazayım bugün güzeldi yine
sabah: yarım simit ekmek yoktu evde 1 yumurta maydonoz salatalık çay
öğle: 1 kase çorba çok az ekmek gerçekten azdı çeyrek dilimin yarısı kadar
akşam: balık ve salata
aralardada yeşilçay içtim acıkmadım diye bişey yemedim

merhaba tekrardan kararlı olmaya çalışıyorum ama her zamanki gibi oyunbozanlar beni engellemek için her fırsatı değerlendiriyor. ben avukatım işim genelde koşturmalı haftada sadece bir veya iki gün büroda oluyorum onun haricinde adliyede koşturmayla geçiyor günüm adımsayar kullanıyorum ve hiç adliyeye gitmeden sadece büroya gidip gelirken en az 6000 adım atıyorum adliye büyük olduğu için orda iki uç arasında bir kez gidip gelmek bile bin adım ediyor adliyeye gittiğim günler en az 8000 adım atmış oluyorum. sabah evden çok erken çıktığım için genelde kahvaltıya pek vaktm olmuyo ve en çok sıkıntı burda sanırım çünkü bi ara her sabah poğaça yiyordum ve midem yanıyordu bütün gün ama başka seçeneğim yoktu. şimdi büroya activia nın kahvaltı saati mi ne bi yoğurdu var içine tahıl gevrek de konuyor onu alıyorum hala doğru bir seçenek değil ama en azından düşük kalorili. öğlenleri bazen hiç yemek yemiyoruz ama genelde sekreter yemek yapıyor menemen, makarna tarzı şeyler yine sağlıklı ve kilo vermeye yardımcı şeyler olduğunu söyleyemeyeceğim. ben makarnayı aldante yaptırıyorum çünkü az pişmiş makarnanın glisemik indeksi düşük olduğundan daha tok tuttuğunu biliyorum. akşamsa annemin evde yaptığı yemek ne olursa onu yiyorum ama öğle yemeği ile akşam arasında çok acıkıyorum. bir sorun da bu çünkü direk çikolataya yöneliyorum.

bugün sabah:
1 activia kahvaltı zamanı yedim

öğlen: domates ve soğan soslu makarna yanında iki yemek kaşığı yoğurt

ara: 1 bardak sahlep ve sonrasında iki bardak mate çayı

akşam: yine makarna :) annem yapmış mecbur yenecek ama bir tabağın yarısı kadar ve beraberinde kocaman bir salata az yağlı ve sirkeli 3 yemek kaşığı kadar yoğurt

sağlıklı bir gün geçirmedim yani sizin kahvaltı için bulduğunuz değişik çözümler var mı?

ben istanbula yeni geldim okul zamanı yurtta kalıyordum bütün arkadaşlarım başka şehirde o yüzden kendimi yanlız hissediyorum erkek arkadaşım da ankarada onunla da vakit geçiremiyorum biraz da bu yüzden sıkıldıkça yemeğe yöneldim
ama favori aktivitem alışveriştir :) çarşı pazar gezmeyi severim açık hava insanı değilim pek o yüzden dışarıda yürümeyi pek sevmem ama şöyle bir iyi tarafım var yavaş yürümeyi pek sevmiyorum her yere power walking hızında yürüyorum sanki hep bir acelem varmış gibi

akşam 6 gibi evde oluyorum yeni olduğum ve fazla insan tanımadığım için çıkıp dolaşabileceğim kimse yok o yüzden akşamları kös kös oturm dizi seyrediyorum sadece ve elim boş olduğu sürece bir şeyler atıştırasım oluyor.
özellikle netten dizi izlerken elimde bir iş olursa oje sürme gibi o zaman yemek o kadar aramıyorum.

merhaba canim calistigin zaman zor oluyor evet ama sabah mutlaka kahvaltini yapmaya calis evden cikmadan once. Anlasilan cok actif bi hayatin var birazda yediklerine dikkat edersen kilo vermemen icin bi sebep goremiyorum. aksam atistirmalarindan uzak durmani tavsiye ederim.

ben menumu yazayim cabucak sonra gidip yatagima giricem cok yoruldum uykum geldi
sabah : 1dilim peynir+tomates+maydanoz+1dilim ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : et sote + salata + yogurt
ara : 1tane yogurt
ara : 1tane meyveli cay
aksam : tarhana corbasi + kurutulmus yesil biber hasladim yogurtladim bi guzel yedim
simdide limonlu su iciyorum canim cekti eksi eksi
ama bugun fazla su icemedim ins yarin tartiya yansimaz
neyse hadi ben kacarim herkese iyi geceler tatli ruyalar yarin bol eksili bir gun olur ins herkes için.

Günaydın kızlarrr;
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :64,8 kg
bu hafta kilo :66 kg
gelen:1200 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg

Suçluıyum biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…