maşallah boyuna pamuk.canım dediğim gibi 173 boy 76.700 kilo 21 yaş
Benim de ilk hedefim 64 tü. 62 ye indirdim hedefi .Şuan 63 kiloya ulaştım yani birşey kalmadı: ) 62 oldumu bırakacağım diyeti aslına bakarsan şuan gayet iyi duruyor fazlalık yok. Benim başlangıç kilom 70 di.
mesaj kime atılacak bu hafta kızlar.bir yazın hele.
başlangıç:70.9
geçen hafta:63.6
bu hafta:62.7
giden:900 gr
toplam giden:8.200
hedef:62
günaydın kızlar.hayırlı cumalar hepinize.
maşallah boyuna pamuk.
hedefimiz aynı büşra,haydi bakalım bu ay bitirelim bu işi.
günaydın kızlar.hayırlı cumalar hepinize.
maşallah boyuna pamuk.
hedefimiz aynı büşra,haydi bakalım bu ay bitirelim bu işi.
süpersin ya sıra bize gelsin :))))Benim de ilk hedefim 64 tü. 62 ye indirdim hedefi .Şuan 63 kiloya ulaştım yani birşey kalmadı: ) 62 oldumu bırakacağım diyeti aslına bakarsan şuan gayet iyi duruyor fazlalık yok. Benim başlangıç kilom 70 di.
süpersin ya sıra bize gelsin :))))
geçen hafta:76.700 kg
bu hafta:75.400 kg
fark:1.300 kg
salı diyeti bozdum diye böyle bu hafta daha iyi olacak :S
canım çok üzüldüm allah şifa versinnasilsiniz kizlar
ben berbatim her acidan
gecen hafta sali kizimi hastahaneden cikarttik ertesi gun tekkrar basladi bir haftadir 5kere cocuk doktoruna gittik en son busabah yeniden hastahaneye yatis Verdi nesi oldugunuda anlamiyolar tam olarak atesi kusmasi ishali var bide arada oksuruk
bu bi haftada evi tasidik ama daha yerlestiremedim birazi yerlesti
kvde grip oglumu evde biraktiriyolar yeniden ahmete gecicek diye korkuyorum cunku hic korumuyor devamli cocugu opup duruyor
esim iste aksama gidebiliyoruz hastahaneye
yorgun,mutsuz,sinirli,sitresli ve uzgunum
tamam canım çok sağol okadar yoğunumkiyok minecigim niye oyle dusunelim ama istersen ben yapayim listeyi gecenlerde de sen yapmistin
ben yapayim bu haftaki belki biraz gaza gelirim
afiyettt olsunnn. bende pekmez tahin yedimmmm....çok pişman oldum ama dayanamadımmm... tahini her türlü çok severim hele kurabiyesine bayılırım.(((
Kızlar 4 gündğr diyet yapıyorum simdiden belli verdiğim bol su ve yeşil çay içiyorum az yiyorum. Ekmeği çok sevıyodym şimdi onun yerıne etımek yiyorum 4 günde verdiğimi görünce çok gaza geldim ayran detoksuda yapıcam bu kılolaru verıcem inşşş hepimize kolay gele 😘😘 bu arada boy 166 kilo 80
şeyma aramıza hoş geldin
bende okuldaki öğretmenler arkadaşlarımdan ayran detoksunu duydum. nasıl yapacağını paylaşabilirmisin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?