Kaç yasindasin seninle cok benziyoruz gibi ende 1.60 boyundayim 78.8 kiloyum evlendiğimde 49 kiloydum hamile kalinca 20kilo aldim 10 kilosunu verdim sonra birdaha hamile kaldim 62 kilo ile 18 kilo aldim sonra yine verdim sonra yine aldim vs simdi buradayim 30 yasindayim eşim zayif olmami istiyor surekli soyluyor işte boyle ne doluymusum be)))
Arkadaşlar ben bildirim yapmıştım ama listede adım yok
Geçen hafta 75.400
Bu hafta 74.00
Fark 1.400
Başlangıç 79.7
Toplam giden:5.700
Ben yokum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet benziyoruz gerçekten. 32 yaşındayım ben. ve burada nasıl zayıflandığını hala çözemedim. evet liste var, yarışma var ok. ama örnek diyet menüleri yok mu? her gün ne yediysek onu mu yazıyoruz. ben anlamadı çok.
hayırlı olsun canım,bi özgürlüğüne kavuşan gelin daha çok sevindimbi slm verim dedim herkese ama pek kimsekalmamış gördüğüm kadarıylanerde o gecen yıl ki topik
neyse ben kaynanamın yanından taşındım artık şimdi rahatım çok şükür
herkese günaydın.
bu aralar canım sıkkın uğrayamıyorum,kusura bakmayın,takip te edemedim yazılanları.
hastamız var ailemizde,artık günleri sayılı,hiç bir şeye konsantre olamıyorum onu düşünmekten.
yarın büyük ihtimalle kilo verme işini tamamlamış olur,ayrılırım aranızdan.
şimdiden hakkınızı helal edin,haber gelirse acil olarak memlekete yola çıkacağım.
kusura bakma canim ama ozel mesaj atmamissin defalarca yazdim 6 bildirim geldi yokmu baska diye oglumda cok hastaydi dun Sabah 6da ouyurken yaptim goremedim senin bildiriminide malesef duzeltme ihtimalim yok malesef cunku baska arkadastan alinti yaparak yapmistim listeyi baya ugras lazim gelir
Bende anlamadim sanirim herkes kendi diyetini yapiyor menu paylasiyor ve en cok kilo veren birinci oluyor
Nerdesin Seher :) herkes gidiyor sende gittin sandım. Üzülüyorum ben yaa :) alıştım burdaki herkese :) bu arada menün yine süper :) .
Canım gidermiyim hiç ben de burdaki paylaşımları seviyorum alıştım buraya onun için de kilo hedefimi 55 den 53 e indiriyorum daha burdayım
Günlerdir sabahın sekizinde dokuzunda evden çıkıyorum oğlumun sünneti için hazırlıklara başladım
Bu günkü menümü de paylaşayım
Sabah
4 zeytin
Yarım kk peynir
Yarım bardak meyve suyu
Ara yok
Öğle
3 dilim kadar ekmek
Közlenmiş tavuk (bir bütün göğüs eti)
4 tane közlenmiş biber
Kola
Ara
4-5 parça karpuz
Akşam yok
2 lt yakın su
Leslie ile yürüyüş (yarım saat)
Köydeki evin bahçe işleri akşama kadarşu anda da yorgunluktan kıpırdayamıyorum
bende adayım benide dahiil ederseniz sevinirim kilom şu an 75 hedefim 55 kg olabilmek
Ikimiz tanisalim bari sanirim suan kimse yok uzun suredirmi kilolusun canim
Merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza lütfen ...ben 7 ay önce doğum yaptım artık bebeğim emmiyo emretmende hiç zayıflamadım.76 kiloydum doğumdan sonra bi ara 74 e düştüm şimdi 74.9 boyum 160 hedefim 55 kilo
Bu gün başladım dikkat etmeye sabah 1 yumurta 2 yaprak marul limonu yeşil çay öğlen bir elma az yoğurt akşam haşlanmış tavuk yoğurt arada limonu yeşil çat içtim 20 dk dans
kızlar aramıza hoş geldiniz..... hafta sonu çok yoğundum giremedim....
HERKESE GÜNAYDINNNN.
BUGÜN AYRAN DİYETİNE BAŞLADIM ....
Tatlım ayran diyeti beni de çok düşündürdü fayda görürsen paylaşımlarını beklerim
kızlar aramıza hoş geldiniz..... hafta sonu çok yoğundum giremedim....
HERKESE GÜNAYDINNNN.
BUGÜN AYRAN DİYETİNE BAŞLADIM ....
BUGÜN MENÜM
08:00
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
5 çatal light reçel
1 dilim peynir
1 yumurta sarısı
10:00
1 Sek çilekli süt
12:00
2 dilim tb ekmek
1 kâseden az light yoğurt
13:20
1 küçük paket eti form portakallı bisküvi
18:00
1 tabak patlıcan yemeği
3 köfte
2 lt su
1 yçay
Kızlar fazla mı ya :S
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1 saatlik yürüyüş
Kahvaltı; yarım gevrek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane,
kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 4 adet badem
Öğlen; yulaflı omlet, bir kk peynir, yarım dilim tahıllı ekmek
Ara; 1 bardak form çayı, kuru elma ve tarçınlı yoğurt karışımı
Akşam; yoğurtlu karışım (yulaf, pul biber, çörekotu, nane)
50 dakikalık yürüyüş
Yaklaşık 2 litre su
Süpersin canım :)
sağol canım haftasonu yine çok abarttım toplamaya çalışıyorum :)
Öyle mi ben de bugün abarttım o kadar hafta sonu dayandım dayandımama sonra istifra ettim şimdi çok açım sütle tarçın düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?