- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Sağol canım inşallah ya haklısın :)evet süt tarçın çok işe yarıyor, tok tutuyor. Birde canım, özellikle istifra ettiysen çok zararlı alıştırma kendini
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1 saatlik yürüyüş
Kahvaltı; yarım gevrek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane,
kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 4 adet badem
Öğlen; yulaflı omlet, bir kk peynir, yarım dilim tahıllı ekmek
Ara; 1 bardak form çayı, kuru elma ve tarçınlı yoğurt karışımı
Akşam; yoğurtlu karışım (yulaf, pul biber, çörekotu, nane)
50 dakikalık yürüyüş
Yaklaşık 2 litre su
slm bende geldım aranıza 77 kiloyum ve yaklasık 3hafta sonra erkek arkadasımın ailesıyle tanısıcam ciddi bişeylere adım atmak üzereyiz.. ailesi beni böyle şişko görsün istemıyorum lütfen bana yardım edin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
slm bende geldım aranıza 77 kiloyum ve yaklasık 3hafta sonra erkek arkadasımın ailesıyle tanısıcam ciddi bişeylere adım atmak üzereyiz.. ailesi beni böyle şişko görsün istemıyorum lütfen bana yardım edin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Tatlım ayran diyeti beni de çok düşündürdü fayda görürsen paylaşımlarını beklerim
tabiki canım paylaşırım dün gayet güzel geçti.... hiç aç kalmadım ama sabah biraz fazla kaçırdım galiba.. birazcık baldan tırtıkladım ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün süpermiş canım... bende ayran diyetinin ikinci günündeyim bakalım gerçekten 2 kilo gidecek mi????Benim de bu günkü listem
Sabah
Zeytin
Peynir
Bir kaç parça sosis
Yarım bardak portakal suyu
Ara
2 kivi
Öğle
1 kase çorba
Ara
1 elma
Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
1 dilim karpuz
1.5 lt su
Benim de bu günkü listem
Sabah
Zeytin
Peynir
Bir kaç parça sosis
Yarım bardak portakal suyu
Ara
2 kivi
Öğle
1 kase çorba
Ara
1 elma
Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
1 dilim karpuz
1.5 lt su
herkeseee günaydıınnlaaarr musmutlu bir gün diliyorum sizeeeeee
Dün kustuktan sonra bile çok şeybuesim lokum bisküvi çikolata dondurma yedim ama bugün yeni bi başlangıç yapıyorum bitirdim onları moralim çok bozuk kelimeler yetersiz kalır ama yemeye devam edersem kaybedicem asıl.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım. Öncelikli olarak buraya gelmeye devam et hergün menünü yaz. Eminim zayıflıcaksın
Günayddıııııınn :))) nerelerdesin
Canım bence yediysende pişman olma. Diyetine devam et aynen bugün daha çok dikkat edersin.
Sonucu bize de yaz canımmenün süpermiş canım... bende ayran diyetinin ikinci günündeyim bakalım gerçekten 2 kilo gidecek mi????
hoş geldin aramıza canım... hiç kendini kasma, oğulları nasıl beğendiyse seni onlarda beğenir...
selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim, dunde calismayinca girmeye hic vaktim olmadi evde cocuklardan
neler yaptiniz bakalim? nasil gidiyor diyetler?
beni hci sormayin kizlar ben cok costum bu hafta sonu
gecen hafta 1.2 kg verince biraz saldim kendimi, millet gaza gelir biraz daha cok vermeye calisir ben aksine yedim de yedim
pazar lahmacun yapti annem, dunde misafirim vardi pasta kek pohca sarma akliniza ne gelirse
korkudan bu Sabah tartilmadim bile
bugun oglen yemegime sadece yesil mercimek salatasi getirdim biraz dengelemeye calisicam cumaya kadar
Canim su 23 nisan haftasini bir atlatayim rahatlayacagimdiyetim de devam ediyor
selamlar hanımlar bu hafta 100 gr vererekden lıste yapmaya hak kazanan talıhlı olarakdannna
sıze bır mazuratımı bıldırmek durumundayım vakıt bulsam taa dun dıcektım ama :26:
hal şu kı hafta sonu bız memelektee gıdecegız buyuk ıhtımal yanı persembe aksamından yada cuma sabahdann kii gitmessek yaparım daa size sorum sukıı bıldırımlerı haftaya cuma 2..haftalık olarak yapsak olmamı ınsallah yanı ben evde olmadıgımdan ypamıcam ma baska gonullu ben yaparum uleynnnndersede olurr malum bebıs oldugundan her dk gıremıyorum cumadann cumaya genelde ama benım fıkrim böle ya haftaya cuma 2 haftalık yapayım yada bu hafta baska bır arkadas yapsın olurmukınee sımdıden tesekkurler...
yenı arkadaslar sormuslar buraya degılmı bıdırım dıe ısteyen burayada yapıyor ama tabloya gırmek ıcın lısteyı yapan arkadasa ozelden mesaj cekmenız gerekıyor....
cokk sagolsın cnm benım mucks...Süpersin aynen devam
Bu hafta listeyi ben yaparım canım
rica ederim canımcokk sagolsın cnm benım mucks...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?