70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yine süper menü süper spor

Benim de bu günkü listem

Sabah
Zeytin
Peynir
Bir kaç parça sosis
Yarım bardak portakal suyu

Ara
2 kivi

Öğle
1 kase çorba

Ara
1 elma

Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
1 dilim karpuz

1.5 lt su

slm bende geldım aranıza 77 kiloyum ve yaklasık 3hafta sonra erkek arkadasımın ailesıyle tanısıcam ciddi bişeylere adım atmak üzereyiz.. ailesi beni böyle şişko görsün istemıyorum lütfen bana yardım edin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Dün kustuktan sonra bile çok şeybuesim lokum bisküvi çikolata dondurma yedim ama bugün yeni bi başlangıç yapıyorum bitirdim onları moralim çok bozuk kelimeler yetersiz kalır ama yemeye devam edersem kaybedicem asıl.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım

Hoşgrldin canım bende yeniyim ama bu işlerde birazcık tecrübeli sayılırım ...sana abla tavsiyesi hamur tatlı yeme...limonlu ılık su ve yeşil çay tüket diyetisyenim söylemişti çok işe yarıyor...bol su iç tabakları küçült bol hareket et hiç durma spor yapmayınca evin içinde koştur ...bol bol mekik çek ama yarım kalk göbeğin dışa değil içe bükülsün ...şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bide çok iste ben şimdi öyle yapıyorum zayıf fotolarımı koydum bakıp small giyebildiğim günlere geri dönücem diye mutlu olup sana söylediklerimi yapabiliyorum
Tatlı krizi yaşıyorsan çayına çubuk tarçın koy bide nane kokla😊

menün süpermiş canım... bende ayran diyetinin ikinci günündeyim bakalım gerçekten 2 kilo gidecek mi????

hoş geldin aramıza canım... hiç kendini kasma, oğulları nasıl beğendiyse seni onlarda beğenir...

Hoşgeldin canım. Öncelikli olarak buraya gelmeye devam et hergün menünü yaz. Eminim zayıflıcaksın

herkeseee günaydıınnlaaarr musmutlu bir gün diliyorum sizeeeeee

Günayddıııııınn :))) nerelerdesin

Canım bence yediysende pişman olma. Diyetine devam et aynen bugün daha çok dikkat edersin.

Canim su 23 nisan haftasini bir atlatayim rahatlayacagim diyetim de devam ediyor

Sonucu bize de yaz canım burda yapanlar oldu 1.5 kilo falan vermişlerdi yanlış hatırlatırlamıyorsam:44:

selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim, dunde calismayinca girmeye hic vaktim olmadi evde cocuklardan
neler yaptiniz bakalim? nasil gidiyor diyetler?
beni hci sormayin kizlar ben cok costum bu hafta sonu
gecen hafta 1.2 kg verince biraz saldim kendimi, millet gaza gelir biraz daha cok vermeye calisir ben aksine yedim de yedim
pazar lahmacun yapti annem, dunde misafirim vardi pasta kek pohca sarma akliniza ne gelirse
korkudan bu Sabah tartilmadim bile
bugun oglen yemegime sadece yesil mercimek salatasi getirdim biraz dengelemeye calisicam cumaya kadar

Ben de senin gibiyim canım biraz fazla kilo verince bir rahatlık çöküyo ki hiç sorma. Sen de kendini ödüllerndirmişsin

selamlar hanımlar bu hafta 100 gr vererekden lıste yapmaya hak kazanan talıhlı olarakdannna
sıze bır mazuratımı bıldırmek durumundayım vakıt bulsam taa dun dıcektım ama :26:
hal şu kı hafta sonu bız memelektee gıdecegız buyuk ıhtımal yanı persembe aksamından yada cuma sabahdann kii gitmessek yaparım daa size sorum sukıı bıldırımlerı haftaya cuma 2..haftalık olarak yapsak olmamı ınsallah yanı ben evde olmadıgımdan ypamıcam ma baska gonullu ben yaparum uleynnnndersede olurr malum bebıs oldugundan her dk gıremıyorum cumadann cumaya genelde ama benım fıkrim böle ya haftaya cuma 2 haftalık yapayım yada bu hafta baska bır arkadas yapsın olurmukınee sımdıden tesekkurler...

yenı arkadaslar sormuslar buraya degılmı bıdırım dıe ısteyen burayada yapıyor ama tabloya gırmek ıcın lısteyı yapan arkadasa ozelden mesaj cekmenız gerekıyor....

Canim su 23 nisan haftasini bir atlatayim rahatlayacagim diyetim de devam ediyor

Süpersin aynen devam

Bu hafta listeyi ben yaparım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…