70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir kac gundur giremedim gerçi merak eden olmamis ama neyse 6 gunde 1.5 kilo vermisim diyete devam.menum sabah yumurta peymir zeytin domates salatalik 1dilim kepek ekmegi ögle :menemen

Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)

Son düzenleme:
78 kilo 165 boyum var .. eeee şey 16 yaşındayım çok fazla dimi Neyse vericez inşallah.Benim listem var,diyetisyenden almıştım ancak uygulayacak ,motive edecek bir şey yoktu...Şimdi hedefim 57 kilo olmak ama çok kaslı ve kemiklerim çok iri.Yaptığım sporlardan dolayı kick boks ve basketbol yapıyordum kaslardan gitsin istiyorum inanır mısınız ! neyse yarın bende başlıycam kurallarınızı bilmiyorum fazla k.bakmayın öğrenirim :)

Hoşgeldin canim ins hersey istedigin gibi olur

Herkese iyi akşamlar;

Menüm;

1 bardak elma sirkeli su

Yarım saatlik yürüyüş

Kahvaltı; 2 dilim mısır ekmeği, birkaç parça ezine peyniri,2 bardak tek şekerli çay, tavada yumurta, birkaç zeytin

Ara; 1 bardak tarçınlı süt

Ara; tarçın suyu ve birkaç leblebi

Öğlen; 2 köfte, kapari turşusu,yoğurt,1 dilim mısır ekmeği

Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 2 kuru incir, 3 badem, 1 parça bitter çikolata

Akşam; bol acılı patates püresi ve yoğurt

Ara; 1 elma

50 dakikalık yürüyüş

Canım sana

Benim menüm

Sabah
Domates
Peynir
Yarım yumurta
2 zeytin
Yarım bardak portakal suyu

Ara yok

Öğle
Fasulye yemeği
3 kaşık kadar bulgur pilavı

Ara
1 büyük elma

Akşam
Bir parça haşlanmış tavuk
4-5 kaşık fasulye yemeği

1.5 lt su
Spor leslie ile 3 mil ve çocuklarla 1 saat gezinti

Kızlar rosado dan haber yok dimi çok hasta olan bir yakınından bahsetmişti umarım herşey yolundadır

biraz geç cvp veriyorum ama giremedim internete bende spor yapıyorum ama diyet yok o olmadan olmuyor bunu anladım en yakın zamanda diyete baslamam lazım dediklerini deneyecem

GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
ben cok kotuyum 2gundur malum gunlerim basladi dun aksam tatli krizine tutuldum aksam 9da bi dilim kek ve 2tane cikolata devirdim Sabah kalktim tartildim + 1.6 kg' dayim zaten pztsi misafirim oldugu icin kacirmistim dun aksamda kacirinca sonuc boyle oldu
simdi 2gunde nasil toparlicam bilmiyorum sanirim bu hafta liste alti simdiden belli :18::18::18::18::18:

Ben de senin gibiyim canım biraz fazla kilo verince bir rahatlık çöküyo ki hiç sorma. Sen de kendini ödüllerndirmişsin

valla bu odullendirme isi bana biraz pahaliya mal oldu canim + 1.6kg dayim :18::18::18:

canim ben yapabilirim diyecektim ama gordumki ameliaa arkadasimiz talip olmus

Süpersin aynen devam

Bu hafta listeyi ben yaparım canım

sagol canim

Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)

hosgeldin canim

menun super canim

menu cok guzel canim

Bir şey soracağım bu yazınız altında kilonuzun göstergesi olan cetveli nasıl yapıyorsunuz çok özendim :) Bİr de bugün bier dondurma birde kahve kaçırdım.İnşallah yarın,hiç kaçırmıyıcam hep birlikte azimle.Birde ne kadar kilo verdiniz böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…