78 kilo 165 boyum var .. eeee şey 16 yaşındayımçok fazla dimi Neyse vericez inşallah.Benim listem var,diyetisyenden almıştım ancak uygulayacak ,motive edecek bir şey yoktu...Şimdi hedefim 57 kilo olmak ama çok kaslı ve kemiklerim çok iri.Yaptığım sporlardan dolayı kick boks ve basketbol yapıyordum kaslardan gitsin istiyorum inanır mısınız ! neyse yarın bende başlıycam kurallarınızı bilmiyorum fazla k.bakmayın öğrenirim :)
Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1 bardak elma sirkeli su
Yarım saatlik yürüyüş
Kahvaltı; 2 dilim mısır ekmeği, birkaç parça ezine peyniri,2 bardak tek şekerli çay, tavada yumurta, birkaç zeytin
Ara; 1 bardak tarçınlı süt
Ara; tarçın suyu ve birkaç leblebi
Öğlen; 2 köfte, kapari turşusu,yoğurt,1 dilim mısır ekmeği
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 2 kuru incir, 3 badem, 1 parça bitter çikolata
Akşam; bol acılı patates püresi ve yoğurt
Ara; 1 elma
50 dakikalık yürüyüş
dvdsi var ama ben pcde sik kullanilanlara ekledim yutubee ustunden yapiyodum
gunde 2 dilim ekmegi gecmiyorum [bugun 4 oldu ama mutfak hala yok oyuzden mecburen Hazir besleniyorum]
kahvalti diyet peynir domates arada haslanmis yumurta
aksam yaptigim yemeklerden cok az
2 kucuk cocugum oldugu icin benim hic duzenli ogunlerim olmuyor kahvalti 11den once hic olmuyor bende 2 ogun besleniyorum
yogurt cok tuketiyorum ama diyet olanini cok faydali
sut iciyorum meyve tuketmeye calisiyorum genellikle Yesil elma
badem kuru kayisi Yesil cay ve en onemlisi 2litre en azindan su Kilo verceksen su sart susuz Kilo verilmiyor malesef
spor olarak bu 9 kiloyu verirken yuruyusten baska pek spor yapamadim
Kızlar rosado dan haber yok dimi çok hasta olan bir yakınından bahsetmişti umarım herşey yolundadır
Ben de senin gibiyim canım biraz fazla kilo verince bir rahatlık çöküyo ki hiç sorma. Sen de kendini ödüllerndirmişsin
selamlar hanımlar bu hafta 100 gr vererekden lıste yapmaya hak kazanan talıhlı olarakdannna
sıze bır mazuratımı bıldırmek durumundayım vakıt bulsam taa dun dıcektım ama :26:
hal şu kı hafta sonu bız memelektee gıdecegız buyuk ıhtımal yanı persembe aksamından yada cuma sabahdann kii gitmessek yaparım daa size sorum sukıı bıldırımlerı haftaya cuma 2..haftalık olarak yapsak olmamı ınsallah yanı ben evde olmadıgımdan ypamıcam ma baska gonullu ben yaparum uleynnnndersede olurr malum bebıs oldugundan her dk gıremıyorum cumadann cumaya genelde ama benım fıkrim böle ya haftaya cuma 2 haftalık yapayım yada bu hafta baska bır arkadas yapsın olurmukınee sımdıden tesekkurler...
yenı arkadaslar sormuslar buraya degılmı bıdırım dıe ısteyen burayada yapıyor ama tabloya gırmek ıcın lısteyı yapan arkadasa ozelden mesaj cekmenız gerekıyor....
Süpersin aynen devam
Bu hafta listeyi ben yaparım canım
Selam :) İnternetle pek ilişkisi olayan biriyim bir çok site denememe rağmen burda daha çabuk ve azimli kilo verebileceğime karar verdim. :) Aranıza katılmak istiyorum. :)
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1 bardak elma sirkeli su
Yarım saatlik yürüyüş
Kahvaltı; 2 dilim mısır ekmeği, birkaç parça ezine peyniri,2 bardak tek şekerli çay, tavada yumurta, birkaç zeytin
Ara; 1 bardak tarçınlı süt
Ara; tarçın suyu ve birkaç leblebi
Öğlen; 2 köfte, kapari turşusu,yoğurt,1 dilim mısır ekmeği
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 2 kuru incir, 3 badem, 1 parça bitter çikolata
Akşam; bol acılı patates püresi ve yoğurt
Ara; 1 elma
50 dakikalık yürüyüş
Benim menüm
Sabah
Domates
Peynir
Yarım yumurta
2 zeytin
Yarım bardak portakal suyu
Ara yok
Öğle
Fasulye yemeği
3 kaşık kadar bulgur pilavı
Ara
1 büyük elma
Akşam
Bir parça haşlanmış tavuk
4-5 kaşık fasulye yemeği
1.5 lt su
Spor leslie ile 3 mil ve çocuklarla 1 saat gezinti
İyilik sağlık canım. noolsun kiloları vercez diye uğraşıp duruyozPişt naber millet
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canim ins hersey istedigin gibi olur
pişt naber millet
Bir şey soracağım bu yazınız altında kilonuzun göstergesi olan cetveli nasıl yapıyorsunuz çok özendim :) Bİr de bugün bier dondurma birde kahve kaçırdım.İnşallah yarın,hiç kaçırmıyıcam hep birlikte azimle.Birde ne kadar kilo verdiniz böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?