valla bu odullendirme isi bana biraz pahaliya mal oldu canim + 1.6kg dayim :18::18::18:
canim ben yapabilirim diyecektim ama gordumki ameliaa arkadasimiz talip olmus
sagol canim
hosgeldin canim
menun super canim
menu cok guzel canim
Bayram bayram çalışıyorum :)Pişt naber millet
rica ederim canım
Selaammmlaaarr 23 Nisan kutlu olsuuunnnbu akşam saat 6 da yola çıkıyoruz istanbul yolcusuyuz ilk defa göreceğim heyecanlıyım ama bebeğimi evde bırakacağım için çok tedirginim yüreğime birşey oturmuş gibi neyse ki anneannesi ve dedesi var yanında onlarla vakit geçirmeyi seviyor kiloma bugün baktım not aldım eğer gittiğim yerde tartı bulamazsam o kilomu yazarım ameliaaa sana güzel bildirim yapacağım bu arada kilo bildirimini sana mı yapıyoruz?
sagolasın cnm sagolsun amelıa yapıcakkvalla bu odullendirme isi bana biraz pahaliya mal oldu canim + 1.6kg dayim :18::18::18:
canim ben yapabilirim diyecektim ama gordumki ameliaa arkadasimiz talip olmus
sagol canim
hosgeldin canim
menun super canim
menu cok guzel canim
ben de geldim kızlar 76 kiloyum artık yürürken bile zorlanıyorum
Neden canım :) çok değil ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de geldim kızlar 76 kiloyum artık yürürken bile zorlanıyorum
hosgeldin canim
guzelim boyunda var masallah kilon o kadarda cok degil boyuna bakarak neden yuruken zorlaniyorsun
belkide kafana cok taktigin icin sana oyle geliyor olabilir cunku bana oyle oluyordu
kizlar hic moralim cok
dunden beri + 1.6 kg dayim ne olucak bilmiyorum buraya basladigimdan beri hic bu kadar almamistim
moralim cok bozuk hem aldigim kilodan dolayi hemde esimin islerinden dolayi biraz sikintili gunler geciriyoruz onunda etkisi var sanirim anliyacaginiz bu aralar moral 0
rabbim hayirlisini versin dert veripte derman aratmasin ins bu kotu gunlerimizde geride kalicak
okulda sürekli merdiven inip cıkıyorum evim 5. katta asansör yok merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum boyum 1.63 76 kiloyum hergün damacana taşıyorum normal olmam gereken kiloya bakarsak
hoşbuldk canım. bu sağlık bakanlığının boyunuzu kilonuza bölün çarpın falan gibi bi kamu spotu vardı orda resmen obez cıktım ben acil yardım alın diyodu yahu
Canım ben de stresin kilo vermeyi zorlaştırdığını yazacaktım her seferinde unutuyordum. Sanki sen bana tercüman olmuşsun geçen hafta çok stresli 4 gün geçirdim ve senin gibi artıyı gördüm.sporumda da diyetimde de bir aksama olmamasına rağmen. moralim düzelince bir günde gitti o fazla görünen kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?