70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım :)

Pişt naber millet
Bayram bayram çalışıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selaammmlaaarr 23 Nisan kutlu olsuuunnn bu akşam saat 6 da yola çıkıyoruz istanbul yolcusuyuz ilk defa göreceğim heyecanlıyım ama bebeğimi evde bırakacağım için çok tedirginim yüreğime birşey oturmuş gibi neyse ki anneannesi ve dedesi var yanında onlarla vakit geçirmeyi seviyor kiloma bugün baktım not aldım eğer gittiğim yerde tartı bulamazsam o kilomu yazarım ameliaaa sana güzel bildirim yapacağım bu arada kilo bildirimini sana mı yapıyoruz?

rica ederim canım

Evet canım bu hafta listeye ben talip oldum. Güzel bildirimlerini bekliyoruz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagolasın cnm sagolsun amelıa yapıcakk

yaa fazla üstünde durupta kendinizi yıpratmayın yalnız,hayatınızı kaplamasın kilo verme telaşı,heran aklınızda tutup durmayın cidden stres oluyo insan ve bu kilo vermeye ciddi anlamda engel oluyo,relax olun ben vericem kaçamak yapsam bile dengelemeyi öğrendim nasılsa,kilo vericem diyin hep ve bunu beyninize dinletin adam akıllı,sonrası cidden rahat olur,eziyet etmeyin kendinize haaaaaaaaaaaa

bende durumlar harika akşam eşim dolasıyla geç yemek yesekte(21.30 gibi)herşey yolunda kafaya takmadığım içinde ne yersem yiyim kilom hala 54-55 arası oynuyorum epeydir,bugün jillian'a başlıycam akşam nasip olursa göbek kası yapmaya karar verdim,hem böylece kilo koruması daha rahat olur,kilomu ve vücudumu hayatım boyunca fit tutmak istiyorum artık diyetle kafayı bozmak istemiyorum bundan sonra,ben kurtuldum darısı başınıza inşallah

Geç uyandım bugün.
15:00
1.5 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 ceviz

Akşam çok az kivi karpuz erik yedim

Bugünü böyle kapatayım
Dünkü menüm kötü olduğu için paylaşmadım ama 1 saat pilates yaptım
2 lt su
30 dk spor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugünkü menüm

Sabah
2 zeytin
1.5 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu
1 çay kaşığı bal

Ara
Kocaman bir elma

Öğle ve ara karışık

5-6 tane cips (uzun zamandır yememiştim nasıl özlemişim)
5 tane kuru pasta (bir akrabanın nikahı ve kokteyli vardı sağlıklı şeyler yeme lüksüm olmadı)

Akşam
3 küçük parça tavuk eti
Salata
Yarım bardak ayran

okulda sürekli merdiven inip cıkıyorum evim 5. katta asansör yok merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum boyum 1.63 76 kiloyum hergün damacana taşıyorum normal olmam gereken kiloya bakarsak

kizlar hic moralim cok
dunden beri + 1.6 kg dayim ne olucak bilmiyorum buraya basladigimdan beri hic bu kadar almamistim
moralim cok bozuk hem aldigim kilodan dolayi hemde esimin islerinden dolayi biraz sikintili gunler geciriyoruz onunda etkisi var sanirim anliyacaginiz bu aralar moral 0
rabbim hayirlisini versin dert veripte derman aratmasin ins bu kotu gunlerimizde geride kalicak

hosgeldin canim
guzelim boyunda var masallah kilon o kadarda cok degil boyuna bakarak neden yuruken zorlaniyorsun
belkide kafana cok taktigin icin sana oyle geliyor olabilir cunku bana oyle oluyordu

hoşbuldk canım. bu sağlık bakanlığının boyunuzu kilonuza bölün çarpın falan gibi bi kamu spotu vardı orda resmen obez cıktım ben acil yardım alın diyodu yahu

Canım ben de stresin kilo vermeyi zorlaştırdığını yazacaktım her seferinde unutuyordum. Sanki sen bana tercüman olmuşsun geçen hafta çok stresli 4 gün geçirdim ve senin gibi artıyı gördüm.sporumda da diyetimde de bir aksama olmamasına rağmen. moralim düzelince bir günde gitti o fazla görünen kilolar

okulda sürekli merdiven inip cıkıyorum evim 5. katta asansör yok merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum boyum 1.63 76 kiloyum hergün damacana taşıyorum normal olmam gereken kiloya bakarsak

Hoşgeldin canım damacana lafına çok güldüm haklısın bacaklar damacana taşıyor resmen. Gerçi benimkiler şimdi küçük tüp taşıyolar ama o damacanayı da az taşımadılar hani

hoşbuldk canım. bu sağlık bakanlığının boyunuzu kilonuza bölün çarpın falan gibi bi kamu spotu vardı orda resmen obez cıktım ben acil yardım alın diyodu yahu

eyvah sana o boyle oyle soyledilerse bize ne derlerdi acaba
saka bir yana fazla kafana takma canim dikkat edersen yediklerine sporunu yaparsan duzenli bir sekilde vermemen icin bir sebep yok

ben kendimi biliyorum zaten stresten kilo alan bi vucuda sahibim malesef
bizim bu problemlerin tez zamanda cozulecegi yok ama rabbim hayirlisini versin daha beterinden saklasin
bende kafaya takmayayim diyorum ama olucak gibi degil

kızlar slm,

bende şu 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorum. şuan 72.3 kg yum insülin direncim yüksek çok zor kg veriyorum.
benide listenize eklermisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…